Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha fel is függesztik, max 1 évre kivéve ha kormányváltás lesz mert akkor akármi lehet. Addig meg ezerrel kell betonozni 😄
Balhé:
Ha ezt nem a Vidi csinálja, hanem a Fradi, akkor már 20 milliárdos bírságot adott volna az emelesz...
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
vagy legalábbis körvonalak már megvannak😄
loki stadionnál is állnak már a pillérek, egyébkétn az építkezést lehet nézni itt élõben: http://nagyerdeistadion.hu
de nem
Varga-csomag és a stadionok építésének felfüggesztése
Én csak ezért féltem az Albert Stadion bontásától, mert bontani mindig egyszerûbb mint építeni... fõleg itt a Balkán északi csücskében.
Debreceniek régen már megérdemeltek volna egy új stadiont, csak a MOST az hatalmas szó.
A VidiB(oké nem 2 de valljuk be aki ingyen igazol a nagy csapattól az mégis csak második csapat) meg nyilván megépül mert...
Tegnap nem láttam a meccset, most nézem, végig alibizik a meccset, aztán egy potyagóllal nyernek, ez meg odateszi tölcsérként a füleihez a két kezét, mintha bármi oka lenne rá 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
KTE meccsen õ adott nemrég vagy 70 sárgát mindenkinek aki pályára lépett 😄
a többi ítéletérõl nem is beszélve 😄
lényeg karajj geci okos
és kurva gyakoriak a fából készült foci!! stadionok tetõszerkezetei az a lényeg
na menjél jelentsél be gyorsan a modi topikba😄😄
siess😄
érted? 😄
Dum spiro, spero.
stadionokról
érted?
a hagymaházat nem akarod belinkelni mert pont ide vágna:/
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.
Nagyon nem vezette jól a meccset a spori, egy határozott bíró már 1-2 sárgával lehiggasztja a játékosokat a tekintélyével. Csak pár rossz ítélet: kamu 11-es (ami két 11-es gyanús szitu elõzött meg), aztán korrigálta magát a Juhász kamu sárgájával, amibõl a piros lett, ha kiakarta szórni Juhászt, már megtehette volna korábban is, mert hõzöngött egész meccsen, de akkor ilyen alapon Stresniket és Kinket is ki lehetett volna állítani.
Dum spiro, spero.
igen családi házaknálXD
"ettõl függetlenül nem lesz annak semmi baja jó ideig😊"
na ja
tûzálló isXD
Pintért se értem miért utáljátok holott a vidi szvsz amiatt kapott ki mert a 2 legjobb játékosát a noném portugál lecserélte, illetve a félõrült Juhász Rolandot meg a pályán hagyta, amin röhögtem az az volt amikor a pálya szélén felpofozta sanyit hogy nyugodjon le 😄
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Dum spiro, spero.
az hamar tönkre fog menni
amúgy olyan mintha makovecz tervezte volna
mondjuk õ már meghalt
talán még próbababákat is letesznek az üres helyekre 😄
Dum spiro, spero.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Egyébként az "Újpesti mindig jövõre" rigmus az még belefér?
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.
Ettõl függetlenül az mlsz menjen a büdös picsába. Ez és hasonlók mindig is hozzátartoztak a szurkolótáborok zrikálásaihoz.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
tiszta máker csapat.
sajnos ez csak itthon elég, nemzetközi porondon nem látok esélyt, hogy bl-be jussanak.
ennek a vidinek kellene a bl-be indulnia.
sokkal több sanszuk lenne bejutni.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu