Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Várható volt.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Én akkor is parázom, mert 10 másik stadiont tudtam volna inkább bontani állapota miatt mint az Albertet, fõleg ha anyagilag szar van.

passatgt
azt meg kizártnak tartom, hogy felfüggesszék az építést, sztem még csomag sem jön, csak valamit kell mutatni eu-nak, hogy ne legyen gond

Stadionok:
Ha fel is függesztik, max 1 évre kivéve ha kormányváltás lesz mert akkor akármi lehet. Addig meg ezerrel kell betonozni 😄

Balhé:
Ha ezt nem a Vidi csinálja, hanem a Fradi, akkor már 20 milliárdos bírságot adott volna az emelesz...

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

passatgt
az már majdnem kész van: videó
vagy legalábbis körvonalak már megvannak😄

loki stadionnál is állnak már a pillérek, egyébkétn az építkezést lehet nézni itt élõben: http://nagyerdeistadion.hu

mondanám hogy off...
de nem
Varga-csomag és a stadionok építésének felfüggesztése
Én csak ezért féltem az Albert Stadion bontásától, mert bontani mindig egyszerûbb mint építeni... fõleg itt a Balkán északi csücskében.

Debreceniek régen már megérdemeltek volna egy új stadiont, csak a MOST az hatalmas szó.

A VidiB(oké nem 2 de valljuk be aki ingyen igazol a nagy csapattól az mégis csak második csapat) meg nyilván megépül mert...

Effe88
gyökér de eredményes

DaemoonHunter
Egy nagy kamu az az ember, de jól csinálja, összetartja szerintem a csapatot, kiáll értük, ez mindenképp elismerendõ, még ha túlzásba is viszi...

ReszegKoldus
pintér mekkora gyökér 😊
Tegnap nem láttam a meccset, most nézem, végig alibizik a meccset, aztán egy potyagóllal nyernek, ez meg odateszi tölcsérként a füleihez a két kezét, mintha bármi oka lenne rá 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

dave9004
Szilasi vmi nagyon hulladék formában fúj meccsek óta.
KTE meccsen õ adott nemrég vagy 70 sárgát mindenkinek aki pályára lépett 😄
a többi ítéletérõl nem is beszélve 😄
Nehéz volt eldönteni sztem, h Kovács maradjon-e a pályán vagy ne. A mezõnymunkája a gólja elõtt gyenge volt, ez alapján jogos volt a csere, viszont miután lement, látszott, h gyak. nincs senki a helyén, nem volt egy olyan beindulóember, aki pótolta volna, ez alapján már nem kellett volna.

Effe88
jó fejezzük be
lényeg karajj geci okos
és kurva gyakoriak a fából készült foci!! stadionok tetõszerkezetei az a lényeg

na menjél jelentsél be gyorsan a modi topikba😄😄
siess😄

ressy14
ezért kérdeztem, csak sehol sem láttam most kint rajtunk kívül. köszi

Dum spiro, spero.

ezek is ugyanúgy sportlétesítmények, sõt az uszodánk azt hiszem pont Makovecz féle(bár ebben nem vagyok biztos)
ressy14
építészeti szempontból nem fontos, hogy milyen létesítménybe építik be.
érted? 😄

Dum spiro, spero.

ez van már egy pár éves kép, már nincs kint, akkoriban érthetõ, hogy kint volt...
Effe88
de most akkor is fociról volt szó
stadionokról
érted?
a hagymaházat nem akarod belinkelni mert pont ide vágna:/

ressy14
a páratartalom miatt komolyabb behatást kapnak, mint a felcsúti oroszlánbarlang fog.

Dum spiro, spero.

ressy14
az a 19-es mez miért van kirakva nálatok?

Dum spiro, spero.

Effe88
igen ezek nagypályás focistadionok

ressy14
ha tûzálló lakkal le lesz kezelve (márpedig kötelezõ), akkor tûzálló lesz. Egyetlen hátránya az, hogy 1-2 évente újra kell lakkozni, a betont vagy acélt pedig nem.

Dum spiro, spero.

értem én, hogy hülye vagy hozzá, de nem kéne hangoztatni:

ressy14
1. Nem hosszabbított rengeteget, még 2 percet kellett volna minimum rátenni. Niko sérülése miatt 7 percig állt a játék, a spori csak 5 percet mutatott, utána még a gyõriek színészkedéssel húzták pluszban az idõt.

Nagyon nem vezette jól a meccset a spori, egy határozott bíró már 1-2 sárgával lehiggasztja a játékosokat a tekintélyével. Csak pár rossz ítélet: kamu 11-es (ami két 11-es gyanús szitu elõzött meg), aztán korrigálta magát a Juhász kamu sárgájával, amibõl a piros lett, ha kiakarta szórni Juhászt, már megtehette volna korábban is, mert hõzöngött egész meccsen, de akkor ilyen alapon Stresniket és Kinket is ki lehetett volna állítani.

Dum spiro, spero.

Effe88
"tetõt általában fából szoktak csinálni"

igen családi házaknálXD

"ettõl függetlenül nem lesz annak semmi baja jó ideig😊"
na ja
tûzálló isXD

LSSAHPAUL
Rengeteget hosszabbított bíró, ha emiatt rohantak be akkor ugylátszik sanyi hatással van a többiekre is, ja és a bíró szerintem nagyon jól vezette a meccset.
Pintért se értem miért utáljátok holott a vidi szvsz amiatt kapott ki mert a 2 legjobb játékosát a noném portugál lecserélte, illetve a félõrült Juhász Rolandot meg a pályán hagyta, amin röhögtem az az volt amikor a pálya szélén felpofozta sanyit hogy nyugodjon le 😄

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

ressy14
Az a durva, hogy miután a técsé-s társai arrébb lökik a secust, az még ment volna vissza bunyózni. De a mocskos fasisztanácihungaristanyilas söpredék huligánok miatt nincsenek családok a meccsen.

Dum spiro, spero.

passatgt
tetõt általában fából szoktak csinálni, az, hogy stadionnál nem szokványos, na bumm, ettõl függetlenül nem lesz annak semmi baja jó ideig😊

kurva anyázni nem szabad, ez mehet, bravó MLSZ

A konferanszié meg nyilvánvalóan Ákos lesz 😊

Effe88
igen
valószínû így volt
eléggé levágós, hogy az õ munkái

ressy14
õ tervezte még halála elõtt, ahogy az akadémia fõépületét is

Dum spiro, spero.

pont akartam mondani, hogy Makovecz tervnek néz ki, az akadémia épületeit is õ tervezte, attól, hogy meghalt, a terv készen lehetett már évek óta
Effe88
de fából?😄😄
az hamar tönkre fog menni
amúgy olyan mintha makovecz tervezte volna
mondjuk õ már meghalt

nem a tetõ lesz fából?
ressy14
hát OV fellendíti a faipart is ám

Dum spiro, spero.

Effe88
nagyon kell😄😄
de most ez a szar fából lesz?XD

ressy14
az szerintem beépített funkciója lesz a stadionnak 😄

talán még próbababákat is letesznek az üres helyekre 😄

Dum spiro, spero.

na, ezt még az nb1-es csapatok is megirigyelnék 😄
ReszegKoldus
Az elején még ott is villognak a vakuk, ahol ember sincs? 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ressy14
Én meg úgy tudom, hogy "Aki nem ugrál Fradista hej hej" volt. Még a lilák szokták ugyanígy énekelni, a többi tábor beleteszi a szart is.

Egyébként az "Újpesti mindig jövõre" rigmus az még belefér?

Dum spiro, spero.

ressy14
Mighty
Nem "ki nem ugrál, szar fradista, hej, hej" volt?

Ettõl függetlenül az mlsz menjen a büdös picsába. Ez és hasonlók mindig is hozzátartoztak a szurkolótáborok zrikálásaihoz.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

ReszegKoldus

ReszegKoldus
Kár, hogy nem bajnoki meccs volt, mindkét csapattól pontlevonás jól jönne 😊

ressy14
1,01 😄

Dum spiro, spero.

Tippmixen hogy fizet mostanság hogy az "utolsó 10 percben szerez gólt az ETO" ?

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

DasIsFuck
nem csak ma, ez a gyõr minden meccsen ilyen.
tiszta máker csapat.
sajnos ez csak itthon elég, nemzetközi porondon nem látok esélyt, hogy bl-be jussanak.
ennek a vidinek kellene a bl-be indulnia.
sokkal több sanszuk lenne bejutni.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

ressy14
a suliban biztos doga elõtt elolvasta a több oldalas jegyzetét egyszer és szó szerint letudta írni utána 😄

Dum spiro, spero.

Beadásra számított, megszívta... Juhász felesleges pofázása nálam nagyobb bûn. Niko sérülése után a bedobásnál ellenne fújtak, erre odaszólt valamit a bírónak... az meg az elsõ véleményes szitunál meg is adta neki a második sárgát.

www.smart-bus.hu