32945
Magyar Foci
  • ReszegKoldus
    Ollé
  • a.carkey
    A Honvéd rögtön felugrott a 8. helyre. :D
  • ReszegKoldus
    32 meccsen 23 az jó...
  • passatgt
    23:D
  • passatgt
    22 ha minden igaz ezzel együtt
  • Narxis
    Kiakadna! :D
  • ReszegKoldus
    Lehetne itt a fejlécben egy piros lap számláló, én már nem tudom hol tartunk :D
  • Solt
    Igazi ostoba barom! Az Artner helyében alaposan megbüntetném...
  • passatgt
    halmosi piros:D
  • ReszegKoldus
    A múlt heti "kiszámolás" azért elég gáz volt, hurrá rúgtak 5 gólt emberelőnyben, abból 4-et kettős emberelőnyben :D
  • bakkerman
    ja,kiállítás+büntető,egy videoton ellen ez már a meccsvéget jelenti
  • Solt
    Pedig ilyen hülyék látod! :D Tudja, hogy gólhelyzetben már kiállítás jár, de azért letarolja...
  • bakkerman
    láttam,de ilyen hülyék nem lehetnek az ellenfél védői,tudják hogy ilyeneket befognak fújni mindig
  • Solt
    Láttad a szabálytalanságot?
  • bakkerman
    idén ez lesz? minden Vidi meccsen emberelőny,és tizenegyes?
  • ReszegKoldus
    Remek...ez is olyan meccs lesz, mint az előző, most már csak a haladásban bízom :)
  • passatgt
    hát ez gyorsan eldőlt, bognárnak lett igaza, több helyzete lesz a paksnak:D
  • ReszegKoldus
    Második félidőre ki kellett volna tenni a "Kommentár nélkül" sávot a kép aljára, a kommentátort meg el kellett volna küldeni pihenni.
  • bakkerman
    nincs izgulnivalód,nagyon gyenge a gyakademy
  • bakkerman
    Huntelaar részleges térdszalagszakadás,minimum 1 hónap off. Na ezt ki kell használni Szalainak!!!
  • bakkerman
    és a semmiből épített egy BL főtáblás csapatot,meg egy stadiont. Aki a magyar fociban mozog térdre borulhatna előtte...
  • karajjj
    kezd kicsordulni a szar a biliből
  • Grenzjager
    ez igaz.mondjuk van lovéja és szórja.
  • LasDen #24138
    jólvan, azér csöndbe maradhat. lassan Zamparinii magasságokba jut az edző cserékkel....
  • geo91
    ha ma nem kaszáljuk el a felcsútot, akkor irgalmatlan balhé lesz kispesten, az fix
  • karajjj
    Véber nagyúr a tegnapi meccs után: "Semmi sem úgy sikerült nekünk, ahogyan akartuk. Úgy látszik, hogy az ünnepnapok nem fekszenek nekünk. A fő gond az, hogy ketten-hárman elhitték, már mindent tudnak a futballból, de csődöt mondtak. Ezt az érzésüket csírájában kell elfojtanom. Bognár Istvánnak a szünetben nagyon nekimentem, erre a játékos jelezte, hogy húzódása van, így nem volt más választásom, csak a csere."
  • ReszegKoldus
    Nem, mert Szűcs Lajos 41 évesen még minimum EL csoportkörben fog védeni a Pápa kapusaként :D
  • bakkerman
    idén is harcolhatnak még a kiesés ellen,téli szünetben minden csapatnak átalakul a kerete,gyakorlatilag a tavaszi az egy másik bajnokság már
  • Grenzjager
    egy kis realitás
    Pászkány Árpi levele
    "Különben is, miért fektetnék én a magyar fociba, amely a miénkhez képest sokkal gyengébb. Nézzék csak meg, hány klubcsapatuk jutott be az európai kupaselejtezők rájátszásába…”
  • ReszegKoldus
    Pápa tavaly a bentmaradást az utolsó fordulóban "harcolta ki", most meg 4 meccs után veretlen... MB1 :D
  • passatgt
    ja, ez lesz az, csak akkor elbaszták a címet:D
  • ReszegKoldus
    Ehhez lehet esetleg köze?
  • passatgt
    Tudja valaki mi az a hd-ob_ligatv.hu?:D Kint van transzparensen, de nem nagyon jön be
  • passatgt
    mtk kifejezetten szépen játszik, csak a félpálya környékén rengeteg labdát eladnak
  • CdelG
    lassan több kiállítás lesz az nb1ben mint a portugál 1-2.-ben
    ami azért nagy szó
  • ReszegKoldus
    Pécs jövő heti piros lapjára mekkora a szorzó? :D
  • ReszegKoldus
    Pápa veri a Barcelonat idegenben
  • dave9004
    úgy fest, ezt bárhol bármelyik csapattal megcsinálhatják.
    Mindenesetre még mindig értetlenül nézem az újabb és újabb ilyen eseteket...
  • ReszegKoldus
    Pécsen jó sokan kimentek megnézni a bajnokcsapatot, ja a múlttal nem foglalkozunk :D
  • karajjj
    gyerekek, szánalmas ez a diósgyőri csapat, annyira nem értem, hogy miért kell ilyet csinálni pont Miskolcon