Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dum spiro, spero.
eddig mennyi volt az átlag nézõ szám kétezer?
persze értem én, de ezek a "szurkolók" akik csak most mennek ki qrva szánalmasak szerintem
16.30 Debrecen-Videoton
18.30 Gyõr-Ferencváros
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about11.html
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
szerintem bajnokok is lehetnek ha elég pénz kapnak az államtól. ennyi és undorító.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
jó, mondjuk több ember nem is férne el nagyon, mivel stadion még nincs
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Most vagy legyen mindenhol (de ne így, hogy pár évente 1-1 csapatnál bevezetik), vagy sehol, mert ezt így hülyeségnek tartom.
Mondjuk én a rangadó atmoszférás kérdéssel se vagyok teljesen kibékülve, mert nekem az atmoszférát a sok szurkoló jelenti, nem a mindenféle égõ, robbanó, füstölõ cucc, ezek nélkül én bõven meglennék 😄
kezdjük a kamera és regisztrációval pl..ezektõl csak azok félnek akik rendszeresen balhézni akarnak a meccseken vagy stadionokba.
akkor az, hogy a bunda miatt ne menjen vki ki..hát vicc kategória...
akkor a színvonal,,,megint baromság mert ez max azokat érdekli akik semlegesek és jó focit akarnak nézni..egy szurkoló meg csapatának szorít és drukkol.
ha lenne rá elég pénzem és lenne csapatom az elsõ osztályba akkor szívesen kimennék meccsekre, de nem nagyon érdekelne a színvonal.
akit az érdelek az inkább nézzen angol,német,spanyol,olasz meccseket a tv-be...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Miért járnak egyre kevesebben honi labdarúgó mérkõzésekre?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
www.smart-bus.hu
Stadion ügyben meg megint hülyének néznek mindenkit, mert ha Varga kijelentése nem vonatkozhat a debreceni meg a népligeti új stadionra.... akkor mégis mire vonatkozik, ráadásul többesszámban...
ó a vége az lesz, hogy Kubatovék Kósával kifúrják Csányit, shogy politika-mentessé tegyék az MLSZ-t kinevezik Bánki Eriket górénak.
Volt vmikor chilei vagy paraguayi másodosztályból is bíró itt, nagyot alkottak, fõleg utána Döme a nyilatkozataiban.
játékvezetõ: Hamisz Mohammed al-Marri, katarbú a harmadik homokdûnébû miután megujjazta a kecskéjét....
bravó MLSZ!
ez mondjuk Egervárit is jellemzi mert ehhez képest túl sokáig számolt vele a válogatottban.
"Csak semmi biszem-baszom! Mennyei bajnokság, mennyei meccsek! Az MTK ultrái ismét poklot teremthetnek a Hidegkúti stadionban! Rudolf most a Kaposvár ellen kapja meg a lehetõséget! A forduló rangadóján Pápa-Eger! Kecskeméten folytatódhat a Sijófok csodája! Pölõ vs. Xanyi, ezen a meccsen a zsenifaktor dönthet! Újpest-Honvéd, véleményem szerint 2-1 gsz.: Lázár Bence jobban, ballal és Lanzafame tizenegyesbõl! Pécs-Haladás, ahol a baglyokat az öntözõ rendszerrel nyugtathatják le! Végül de nem utolsó sorban Gyõr-Fradi, szekusok a Fradi tábor ellen, csoda!
MB1, én így szeretlek! "
Dum spiro, spero.
Véleményem szerint egy határozottabb spori nyugodtan hozza le a meccset, mint pl. a bajnoki 1:1 alatt.
Dum spiro, spero.