32945
Magyar Foci
-
#24201 öröm lesz nézni, ha így is kiesnek -
#24200 Tischleren kívül az árak nem nagyon érdekelnek, inkább a sok nem akadémista zavar, de hát őket nem érdekli a helyezés...
És valószínűleg jön még Vaskó, Perics, talán Rudolf és Horváth Gabi is. Dübörög az utánpótlásképzés Felcsúton. -
#24199 szóval lényegében Tischlerért fizettek, őt meg úgyis elpasszolják télen vagy nyáron, szóval visszahozza az árát, többi "vett" játékosnak nem nagyon van piaci értéke, maradék meg ingyen jött:D -
#24198 lencse kölcsönben van, tehát a viditől kapja a fizetést, nem a pafc-tól -
Solt #24197 Nem a fizetésében nem tudtak megegyezni, hanem a Vidi kért sokat a játékosért. Én így tudom... -
#24196 És nyilván a fizetésük is hasonló, mint az akadémistáké, ugye? :D
Ha már Lencse akkora összeget kért a dvtk-tól, amit nem akartak neki megadni, de a pfla megtudott.
Érkezők: Bertus Lajos (Kecskeméti TE), Czvitkovics Péter (DVSC-Teva), Francisco Gallardo (spanyol, szabadon igazolható, legutóbb DVTK), Hahn János (MVM Paks), Lubos Hajdúch (szlovák, Kaposvári Rákóczi), Lencse László (Videoton FC – kölcsönbe), Uros Nikolics (szerb, Videoton FC – kölcsönbe), Szekeres Adrián (Videoton FC – kölcsönbe), Tischler Patrik (MTK Budapest), Mamadou Wagué (francia, szabadon igazolható, legutóbb DVSC) + 10 akadémista -
#24195 Szerintem egyébként úgy vannak a pafc-nál, hogy nem volt tervben az NB1, de ha már összejött, jó lenne nem kiesni, mert itt azért jobban fejlődnek a fiatalok mint nb2-ben a rosszabb csapatok ellen, első évet kihúzzák ilyen felemás csapattal és jövőre lehet a fiatalokat játszatni -
#24194 "Nemcsak gólokat akarok szerezni, a tapasztalatomat kell átadnom a fiataloknak, akik életük első NB I-es idényüket játsszák. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan felveszik az élvonal ritmusát, Cicóval nagyon elszántak vagyunk, hogy megmutatjuk, van bennünk fantázia."
Ha már Lencse Lacikának kell megmutatni a srácoknak milyen a követendő példa, akkor ott komoly bajok vannak. -
#24193 gallardo ingyen jött, czvitkovics valszeg ingyen vagy fillérekért, lencse meg kölcsönben van
csak ha valaki elkezdi, honnan van ennyi pénzt:) -
karajjj #24192 -
#24191 Beckham?:D -
#24190 inkább legyen Dombi Tibi, előtte nagy jövő áll :D -
#24189 Következő igazolás remélem Eto'o lesz, igazi csiszolatlan gyémánt :D -
#24188 -
#24187 Czvitkovics és Lencse is "akadémista" lett...röhej -
#24186 de jégkorongba legalább az esélyek egyenlőbbek a csoportokba mert ott kb azonos erejűek küzdenek egymással, addig fociban csak európát nézve eleve van egy biztos első de rosszabb esetbe van 2 biztos továbbjutó.
mondjuk ha a német/hollan/spanyol...stb csapatok nb1-esek akkor a svéd/dán/portugál/cseh...stb csapatok nb2-esek és akkor mi meg mondjuk úgy vagyunk nb3-as szinten.
tehát finoman szólva sem egyenlőek az erőviszonyok.
így meg elég nehéz kijutni ha eleve 2 szintel erősebb ellenfelekkel kell megharcolni a kijutásért úgy h biztos továbbjutásra nincs is esély. -
#24185 Ilyen emberek kellenének ott a foci klubhoz is. -
#24184 Nem akarok törölgetni, szóval a továbbiakban privátban, vagy másik topikban lehet tárgyalni más sportokról, kösz -
karajjj #24183 nem akarok itt szemetelni, ha nem tetszik, akkor az a te bajod, részemről téma lezárva -
sempronius18 #24182 Ja és a Volán a kupán természetesen a Dunaújvárost alázza azt elírtam bocs. -
sempronius18 #24181 Nem én vetettem fel a témát hanem te. Idegenben pedig nincs kedvem játszani, de semmi valótlanságot nem írtam csak tényeket, ha tudod cáfold.
Szeretem egyébként én a jégkorongot, de ez a piadesztálra emelés amit pár elvakult korong fan csinál nevetséges. -
karajjj #24180 inkább itt csobogjál kispatak, mert szerintem ez nem ide való -
sempronius18 #24179 Na barátom a jégkoronghoz.
1. Csak a Miskolc és a Fehérvár 2 és 3 ezres csarnokja van tömve a többi nagyon nem, ha 2 ezres lenne a foci stadionotok az tömve volna.
2. Nem vagyunk a toppon korongban murvára. Van kb 40 jegyzett ország abból vagyunk mi úgy a 16-20.-ak. Fociban kb 150 komolyabb országból a törpeállamokat és banánköztársaságokat nem számolva vagyunk kb 40-45.-ek, vagyis fociban nem vagyunk hátrébb sőt.
3. A korongban van ABC csoport így a sok okos örül, hogy mi folyamatosan VB címért megyünk. Komolyan mondom fociban is kellene a ABC VB és akkor a sok okos örülhetne, hogy Vb címért játszunk pl a Románokkal és nem kijutásért.
4. A Magyar jégkorong kirakatcsapata a Volán a fél válogatottal + minőségi légiósokkal a világ kb 6-7. legerősebb bajnokságában 2-szer tudott a 8-ba kerülni bravó.
Ez olyan, mintha a minőségi légiósokkal megerősített labdarúgó válogatottunk 7 év alatt 2-szer 6-7. helyre tudná verekedni magát az Orosz foci ligában. Bravó mondhatom tapsoljatok neki!!!!!
5. Ez a gyenge Volán alázza a magyar kupán a titeket mindig ütő volánt grat a toppon vagytok. Körülbelül focira átszámítva Izland szintjén. Bár ez a mai focinkra nézve lassan hízelgő.
Na ennyit a korongról Miskolccal kapcsolatban és un block. -
#24178 Az ilyen aranylábúak képességeinek megcsillogtatására mindenhol lehetőséget kell adni :D
Hogy mit láthatnak benne, szerintem a +1 játékost, már lehet úgy vannak vele, hogy minden ember számít, ha így szórják őket kifelé -
karajjj #24177 az az érdekes, hogy jégkorongra kevesebb a pénz, mégis toppon vagyunk, mert olyan ember van a klub élén, aki szívét lelkét odateszi, a jégcsarnok pedig folyamatosan tömve van, ugyanígy lehetne a dvtk is, csak az a bizonyos vezető(k) hiányzik a képletből... -
#24176 Beraktam bannerbe összefoglaló videókat, automatán frissül mindig a legutóbbi fordulóval -
Grenzjager #24175 Hihetetlen hogy még hány helyen szerepelhet le.... mit láthatnak benne Pécset? -
#24174 A loki kölcsönadta legnagyobb gólvágóját, remek igazolását Pölöskeyt pécsre, hogy legyen kit kiállítani legközelebb :)
-
#24173 Miskolcon valahogy nem akar egyenes ágra vergődni a foci, szvsz az ilyen Hunor félék vastagon benne vannak. -
Grenzjager #24172 Mi folyik Miskolcon? összességében Luque, Gallardo, Ribánszki, Rudolf, Seydi a csapatból kivágva az új vezetőség által(KovácsZ) + Hunor. Pedig ennél többet érdemelnének a borsodiak. -
karajjj #24171 Most majd elkezdik kivizsgálni a dolgot és végül úgyis arra jutnak, hogy hát mégse a kurvaanyjukat, de azért megbüntetni valakit... :D -
#24170 szerintem mindannyian egyetértünk ebben a dologban :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#24169 radó a jó,a többi egy nagy szar... -
#24168 :D:D -
geo91 #24167 nyertünk. van Isten. -
#24166 kopasz teknőc kondás interjút akarok -
#24165 de kikapni se kapnak ki :D -
#24164 De lagalább ikszel :D -
#24163 Nézzenek oda, a Haladás nem tud emberelőnyben nyerni -
#24162 24:D