32945
Magyar Foci
-
Grenzjager #24241 A helyi főnöktől függ továbbra is, aki jelen esetben Szanyi Tibor, na ő által tuti nem kap pénzt a Vasas, ez tény. (bár ugye ki tudja mert az állami földosztásnál Csányi éppen hogy leelőzte Leisztingert, aki ugye nem kormánypárti dettó, na de nagyobb a hatalma is mint Szanyinak valamint klubja is van, ahol helyre pofozzák a stadiont). Bár szerintem nagyobb gond a Vasasnál a fricc tulaj ökörködése (ahogy én látom). -
Solt #24240 Jogos... -
#24239 Az euró százezreket Tischlernél említik.
Elsősorban az utolsó pár bekezdés miatt linkeltem a cikket, ahol a sok nemakadémista szerződtetését ecsetelgetik, azokban nincs semmi csúsztatás. Amit nem rég te linkeltél hir24-es cikk pedig csak a TAO-val foglalkozott.
Az nb1 és nb2 közötti anyagi különbségekhez csak annyit, hogy:
1. Egy akadémiának nem a túlzott nyereségesség a feladata, hanem az utánpótlásképzés, lásd. OV interjúja ~ 1 hónapja.
2. A pénzkérdés még inkább nevetségesebben jön le, ha TAO-n keresztül odaáramló pénzeket nézzük. Egy ott pallérozódó gyerekre jutó támogatás (5,6 millió Ft) majdnem a kétszerese, mint ami az MTK-nál. Pedig utóbbi picit többet tett le eddig az asztalra, mint felcsúti társa.
Egyébként megint terelődünk a politizálás felé, amiért a félreérthető linkelésem is felelős. Mea culpa. -
#24238 Annyit tudok, hogy mi nem fogunk kapni.
De hogy más fog e vajon, az a jövő titka. Most nem tudom, hogy melyik nb2-es csapat lesz épp a párt kegyeltje. -
Solt #24237 Tehát a "pofátlan blöff" kijelentő módban, majd az amiért ez a jelző járna, feltételes módban! Igazi gennyes szarkeverés...
A TAO-s pénz vázolva volt, pár napja tettem be egy cikket, a kutya nem reagált rá, pedig 100x korrektebb írás volt. (Ráadásul balról)
Elmondták, hogy a rutinosabb játékosok mire kellenek. Valószínűleg őket is meglepte a feljutás, ha már itt vannak, akkor megpróbálnak maradni, mivel anyagilag nem mindegy, hogy nb1, vagy nb2. Ez egyből az akadémiára támaszkodva lehetetlen.
Gallardo-nak nem volt szerződése nem? Akkor, hogy kerülhet Euro százezrekbe? A Vidiből érkezők valószínűleg ingyen vannak! Teljesen logikus, hogy a Vidi idepasszolja le őket, nem pedig az nb3-ba...
Az meg már hab a tortán, hogy a Puskás Akadémia gazdálkodna a legnagyobb költségvetésből.
Az egész cikk tele van csúsztatásokkal, rosszindulattal, ráadásul süt belőle fidesz és az Orbán ellenesség. Én megértem, hogy ilyet ír valaki, hiszen ez a munkája, ezért fizet a megrendelő!
Azt viszont nem értem meg, hogy a rendelkezésre álló infók alapján, hogy tudtok egy ilyen uszító cikknek felülni.
-
Grenzjager #24236 Miért ne kapna? Csak a helyi górétól függ. Mezőkövesd a debreceniből borsodivá lett Tállai András államtitkár által szintén kapott(400millió Ft-ot) -
#24235 amíg ilyen vezetés van addig mind1 h feljutnak vagy sem, mivel csak pénznyelés megy, focit meg temethetik.
De elhiheted, hogy a köv két feljutó nem fog állami 100 milliokat kapnai, ha addig nem igazolnak képviselőt elnöknek. -
#24234 -
#24233 jusson fel kettő ezek közül: Vasas, Egerszeg, Nyháza, Békéscsaba, Sopron, Dunaújváros
és az elsőosztályból essen ki a Pápa és a Felcsút, utóbbi győzelem nélkül, de szép is lenne. Bocsi Narxis :D -
#24232 a Vasas pedig jusson fel :P -
Densie #24231 A Kövesd nem fog kiesni (remélem :) ). Szerintem ebben a szezonban a Kaposvár,Pécs és Felcsút közül kerül ki a két kieső. -
#24230 mehetnek kövesddel együtt :D -
#24229 Legalább ne lenne a nevükben se az, hogy Puskás Ferenc, se az, hogy labdarúgó akadémia... -
Zenszkij #24228 Remélem még idén kiesnek és el is tűnnek a süllyesztőbe. A választásokat követően erre amúgy is nagy az esély. Viccparádé. Stadler legalább a saját pénzét költötte. -
#24227 Orbán pofátlan blöffje: magyar fiatalok nélkül szerepelhet a Puskás Akadémia -
#24226 úgy néz ki nincs képben a válogatottal kapcsolatban :D -
#24225 Vinícius: "Magyarországot képviselni megtiszteltetés lenne egy Európa-bajnokságon vagy világbajnokságon. Pozitívan állnék egy ilyen lehetőséghez" -
#24224 Huntelaar-t is ki kell szolgálni.
Szalai küzdött, de olyan labdát amiből nagyon komoly esélye lett volna befejezni nem nagyon kapott.
-
#24223 sajna igaz, passzai nagyrésze is ellenfélhez ment. Többet kell mutatnia, ha Huntelaar helyére pályázik. -
#24222 Persze, 5 méterre lövik tőle.
Az egész Schalke egy fos volt. -
#24221 felívelt labdákból egyet sem tudott megtartani vagy lefejelni, minden elpattant tőle -
#24220 Többször lépett vissza szerelni.
Arról nem ő tehet, hogy a Schalke középpályája fos, és egy használható labdát sem kap. -
#24219 hát, ezen kívül sajnos sok értelmes megmozdulása nem volt a meccsen -
Solt #24218 -
#24217 -
Solt #24216 -
#24215 Szalai gólpassz :) -
Grenzjager #24214 Délczeg meg szerződést hosszabbított így lehet hogy játszhat az első csapatban :D -
#24213 Nagy Dani Siófokra igazolt -
Grenzjager #24212 mondjuk Vaskó, meg Nagy Dániel még érdekes hogy hol folytatja a Vidi NB3-ból valamint Délczeg és Debreczeni a Honvéd NB3-ból merre tart majd. -
#24211 Jogos, ezt nem vettem figyelembe :) -
Grenzjager #24210 Lencse fizuját sokkalta Leisztintger és Hunorja... Rudolf(DVTK NB3...)
amúgy meg:
"...szezon közben vagyunk kénytelenek csapatot építeni. Sorra dőlnek ki a meghatározó játékosok. Azt gondolom, nincsen Európában, sőt a világon még egy olyan együttes, amelyet annyi balszerencse sújt, mint a miénket." Nyilatkozta elkeseredetten Benczés Miklós, jujj én is megijedtem hogy komoly a baj... -
Solt #24209 Na ezt nem tudtam... arról mentek a hírek, hogy a Vidi kér sokat a játékosért. -
#24208 dudásnak azt se szabad elhinni amit kérdez:D -
Solt #24207 Két egymástól független klub esetében ez így igaz, de a Puskás Akadémia és a Vidi gyakorlatilag egy klub... max csak papíron lényeges, hogy ki fizeti a játékost, visszahívni meg bármikor visszahívhatják... -
#24206 "Lencsével kapcsolatban ég és föld volt a felek álláspontja. Van egy pont, aminél nem megyünk tovább" - mondta Dudás Hunor ügyvezető az amigeleken.hu-nak, majd egy felvetésre megerősítette, konkrétan arról van szó, hogy a játékos sokat kért, ami nem fér bele a költségvetésbe. -
#24205 Nyílván, de nem sok értelme van kölcsönadni egy játékost, ha ugyanúgy állni kell a fizetését (maximum fiatalt van értelme így kölcsönadni, hogy fejlődjön). Kész játékosnál akkor inkább koptassa a padot, hátha jön egy sérüléshullám és mégis szükség van rá. -
Solt #24204 Megállapodás kérdése... -
#24203 A kölcsön lényege, hogy a fizetést a kölcsönvevő állja, csak átigazolási díjat nem fizet. -