Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Fontos szempont volt, ha már ki kell mozdulni Budapestrõl, a lehetõ legkevesebb kellemetlenséget okozzuk a szurkolóinknak és a lehetõ legjobb minõségû talajon játszhasson a csapat...
Ja hát az látszik is 😊
És a kaposvár elleni meccs is gyõrben lesz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Ekranas (litván)
Neftchi (azeri)*
+ Levszki Szófia (bolgár) vagy Zeljeznicar (bosnyák)
ezek sztem elég simán hozhatóak.
persze, egy ilyen gyõr-nél én nem vagyok olyan optimista.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
A Loki faszán csinálta, csak mostanában leszállóágon vannak, szépen gyûjtögetik a pontokat, 3-4 év múlva jóval nagyobb esélyük lesz BL csoportkört elérni, ha bajnokok lesznek.
Dum spiro, spero.
Most a fradinak is alacsony aztán õk is azt kapnák, ennyi erõvel mindig ugyan annak kellene bajnoknak lenni itthon 😄
1.de hát a koncert kedden lesz
a meccs meg szombaton
2.azért ezt a koncertet gondolom nem tegnap szervezték leXD, szóval elõre lehetett ezt tudni
itt valami nagyon nagy gebasz lehet vagy nem vágom<#nemtudom>#nemtudom>
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
BATE Boriszov (fehérorosz)
Celtic (skót)
Steaua Bukarest (román)
Viktoria Plzen / Sparta Praha (cseh)*
Dinamo Zagreb (horvát)
Legia Varsó / Lech Poznan (lengyel)*
NK Maribor (szlovén)
Elfsborg (svéd)
Maccabi Tel Aviv (izraeli)
Slovan Bratislava (szlovák)*
Partizan Beograd / Crvena Zvezda (szerb)*
Sheriff Tiraspol (moldáv)*
Molde (norvég)
HJK Helsinki (finn)
Ekranas (litván)
Neftchi (azeri)*
+ Levszki Szófia (bolgár) vagy Zeljeznicar (bosnyák)
szopkodás rendesen, azért van egy kettõ verhetõ de nagyon nehéz
„Remélem, a pénteken bejelentett megszorítások nem érintik a Puskás Ferenc Stadion beruházását és a tervek szerint jövõre megkezdõdik az építkezés" – mondta a sportvezetõ arra utalva, hogy a nemzeti stadion lenne a pályázatban szereplõ létesítmény.
ha érinti akkor se kell kétségbe esni, lehet szépen a magánvagyonából feláldozni egy pár milliárdot<#gonosz1>#gonosz1>
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Nem, nem vagyok gyõr szurkoló csak elkapott a hangulat. 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
ne menjünk bele hol van a fradid 15k szurkójából 9k nem ujpest elleni meccseken 😉