Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dum spiro, spero.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Dum spiro, spero.
olyan képmutató népségre mint a zsidó nem hiszem, hogy bármelyik országnak is szüksége van.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Nem hiszem, hogy az MTK-ból bárki szíve is Jeruzsálemért dobogna. Azt, hogy legalább a Magyar foci itt tart ahol és nem Luxemburg szintjén azt is a mi utánpótlás nevelésünknek lehet megköszönni.
Bárhogy is nézem nem sok klub tett és tesz annyit a magyar fociért és Magyarországért, mint az MTK.
A Fradit ezzel szemben anélkül, hogy trolkodnék, csak a múltja miatt tudom elismerni. Ami Torgyán óta ott megy viszont az szégyen.
Dilettáns vezetõk, edzõk (mint az angol faszi és Döme), a csapatuknak csak ártó szurkolók és nagy arc.
Bocs, de így gondolom én egy régi Fradinak örülnék, de egyszerûen nevetségesnek tartom, hogy addig még a Fradisták a kézi fórumokon állandóan a Gyõrt ekézik a sok idegenlégiós miatt, át tudnak menni nyugodtan a Puskásba, hogy drukkoljanak Somáliának, N'Jodónak stb-nek.
Ám nekem nincs velük bajom, ha választani lehetne, hogy milyen kisebbség éljen az országban én a mocskos cigók, fekák helyett azonnal õket választanám.
de ez már elég nagy off ebben a totyikban
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu
I met God. She's black
Plusz ha a fradi nem kap stadiont 3 éven belül, elõbb fog leégni az mlsz központ, mint hogy izraeli zászlót égetnek a blue brothers hooligans tagjai 😄
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu
Dum spiro, spero.
Na jó ott van Gyömbér "meg talán Jova magyar?", de rajtuk kívül egy sem ugrik be.
Ennyi erõvel már amennyivel Fradi szurkoló vagy szurkolhatnak az FC Kinshasának vagy a Partizan Belgrádnak is.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
MTK hamarabb lesz harmincszoros bajnok minthogy elkészüljön az új Albert stadion.
Stadionotok lebontva és ne féljetek életbe fog lépni a 2. lépcsõ és úgy is marad ledózerolva az otthonotok.
Szokjatok hát hozzá, hogy az Eger sorsára juttok és járjátok az országot a hazai meccseiteken.
Akkor lesz itt már Albert Stadion, ha megvesz titeket valami õrült milliárdos és magánpénzbõl felépíti nektek vagyis nem ebben az évtizedben.