Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
Ha minden igaz felkerestétek a Bozsik stadiont is, de Szabó Gyuri nem ment bele abba, hogy a tcs-s brigád biztosítson, saját embereivel akarta megoldani.

Dum spiro, spero.

ressy14
<#idiota>

és akkor Moniz lenyilatkozza, hogy elkúrtuk? 😄

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Valahogy csempésszünk még egy L-t mint Labdarúgás az ETO elé, úgy az igazi 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Effe88
csóri vargaS:S:😄😄

mi meg szépen leköltözünk Gyõrbe, Ferencváros ETO néven....... pff

ressy14
oh, mea culpa

Dum spiro, spero.

Effe88

ressy14
közben csányibá bejelentette, hogy az új puskással szeretne pályázni a 2020-as eb-re

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
2, jövõre 3 lesz és nem is akarnak többet.

http://goo.gl/gd6Zi5

DasIsFuck
ha már lehetne választani akkor mindenki mehetne álmai országába, ha már mindenkinek van.
olyan képmutató népségre mint a zsidó nem hiszem, hogy bármelyik országnak is szüksége van.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

ReszegKoldus
Hiába tartod nevetségesnek, mert a kézire meg a focira szerintem nem ugyanazok járnak, sõt, szerintem vannak akik el is fordultak a focitól pont amiatt, ami a csapatnál folyik, és járnak kézire inkább, így õk nyugodtan ekézhetik a gyõrt, mert a Fradi kézicsapatában, ha jól tudom kb 2 légiós van (vagy volt eddig). 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Na végre egy értelmes hozzászólás én is így gondolom egyébként.

Nem hiszem, hogy az MTK-ból bárki szíve is Jeruzsálemért dobogna. Azt, hogy legalább a Magyar foci itt tart ahol és nem Luxemburg szintjén azt is a mi utánpótlás nevelésünknek lehet megköszönni.

Bárhogy is nézem nem sok klub tett és tesz annyit a magyar fociért és Magyarországért, mint az MTK.

A Fradit ezzel szemben anélkül, hogy trolkodnék, csak a múltja miatt tudom elismerni. Ami Torgyán óta ott megy viszont az szégyen.
Dilettáns vezetõk, edzõk (mint az angol faszi és Döme), a csapatuknak csak ártó szurkolók és nagy arc.

Bocs, de így gondolom én egy régi Fradinak örülnék, de egyszerûen nevetségesnek tartom, hogy addig még a Fradisták a kézi fórumokon állandóan a Gyõrt ekézik a sok idegenlégiós miatt, át tudnak menni nyugodtan a Puskásba, hogy drukkoljanak Somáliának, N'Jodónak stb-nek.
Effe88
vagy
puskásban lesz a meccs de! a félidõben lenne a depes mód koncert😊
15 perc elég nekik😊

ReszegKoldus
De csak elõzetes regisztrációval meg szurkolói kártyával 😄

A Fradisták meg ingyen mehetnek Depeche Modera 😊?

van egy kavar, de tény ahogy egy zsidó fogalmazta meg, van a magyar zsidó és van a zsidó magyar, az elõbbi szíve Budapestért dobog, a másiké Jeruzsálemért, ennél szebben szerintem nem lehetne megfogalmazni, és a kettõ összemosásából jönnek a bajok.

ReszegKoldus
Legalább rá lehet fogni a szombatra, hogy ezen a meccsen miért nem lesz vendégszurkoló <#papakacsint>

Más tényleg, de elõször attól, hogy mtk szurker, vagyok én vagyok zs, de a szurkolók nagy része az.

Ám nekem nincs velük bajom, ha választani lehetne, hogy milyen kisebbség éljen az országban én a mocskos cigók, fekák helyett azonnal õket választanám.
ReszegKoldus
Hát én mondjuk nem is vagyok mindre, de ez más téma 😄

ressy14
hát akik zsidónak tartják magukat nem pedig magyarnak, azokat nem is sorolom be a magyar Nobel díjasok közé, lásd Kertészt.

de ez már elég nagy off ebben a totyikban

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
Több van, mint amennyi szurkoló jár az MTK meccsekre.

http://goo.gl/gd6Zi5

Végülis, ha õk nem magyar emberek akkor a Nobel díjasainkra se legyünk büszkék, mert egy sincs kb és folytathatnám..........
Pont ötször több annál, mint amennyit megneveztél te. Nem megy ez, ne erõltesd.

www.smart-bus.hu

ressy14
még így is több magyar játékosuk van, mint amennyi magyar ember az mtk vezetõségében és lelátóján összesen. libuci <#puszis>

Dum spiro, spero.

Aztaa az már több, mint 30%
Ha már trollkodni próbálsz, legalább az alap infókat gyûjtsd be. Jelenleg 10 magyar játékos van az elsõ keretnél a 27-bõl.

www.smart-bus.hu

passatgt
amúgy fradi meccset lehetne székesfehérváron is játszani nem? Közelebb van, 2-kor kezdõdik, vidi meccs meg fél 7, szóval lehet helyet cserélni szerintem bõven

Tudtam én, hogy nem fogsz tudni magyar játékost megnevezni.
Effe88
<#ejnye1>
nem nem
nem lesz itt semmi
rangon aluli a lurkó😉

szabii98
ressy14
Fradi vs. MTK csata már most kezdetét veszi. Vazze egy lila-zöld derby elõtt nincs ekkora felhajtás 😄

Plusz ha a fradi nem kap stadiont 3 éven belül, elõbb fog leégni az mlsz központ, mint hogy izraeli zászlót égetnek a blue brothers hooligans tagjai 😄

Dum spiro, spero.

Déli gyerkõc, hajlamos a túlzásra... remélem csak az ijedtség beszél belõle, és nincs akkora gond.

www.smart-bus.hu

ressy14
Mondjuk azt nem értem, hogy miért lenne vége a karrierjének. Cissé kétszer volt rongylábú, aztán talán még mindig játszik valahol. Habár nem vagyok orvos.

Dum spiro, spero.

Te amúgy játszik magyar játékos egyáltalán a mai Fradiba mert nekem egy sem ugrik be.
Na jó ott van Gyömbér "meg talán Jova magyar?", de rajtuk kívül egy sem ugrik be.

Ennyi erõvel már amennyivel Fradi szurkoló vagy szurkolhatnak az FC Kinshasának vagy a Partizan Belgrádnak is.
LasDen
...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Effe88
rendben zsidane

passatgt
bocs, nem neked ment, csak úgy alapból

passatgt
""Szomorú nap a mai, pályafutásom legszörnyûbb napja. Sajnos vannak olyan emberek, akik nem bírják a tehetséges játékosokat. Egy ilyen ma véget vetett a karrieremnek" – írta a labdarúgó."

LasDen
a másik meg, hogy nem megy olyan jól az MTKnak, hogy minden bokorban mtk szurkolóra akadjon az ember, szóval ha valaki annak vallja magát, az valószínû nem viccel 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Effe88
tudom raúly

LasDen
nem ítélhetõ meg, hogy ki mekkora szurkoló néhány hsz-bõl...

Ó igen elírtam, ha nagyképû lennék azt mondanám, hogy még isten is hibázhat. 😊
Effe88
Illés azXD
nagy fan vagy teXD

MTK mert még kisgyerekként nagy kedvencem volt Ilyés Béla.
Nem vagyok én ennyire optimista. Azt mondom 20 év alatt lesz meg az a hét bajnoki cím, de akkor még sehol sem lesz új Albert max a helyén valami szép kis pláza. XDD
amúgy milyen drukker vagy?

Effe88
2 év alatt nyertek 7 bajnoki címet?XD
az igen

Annyira azért nem örülnék neki "csak egy kicsit", de a tényekkel elõbb utóbb neked is szembe kell nézned.

MTK hamarabb lesz harmincszoros bajnok minthogy elkészüljön az új Albert stadion.
Effe88
örülnél neki mi kis libás?XD
faszt lesz így
még a köv szezont kell kihúzni és kész

Na Fradisták a jövõ elkezdõdött!
Stadionotok lebontva és ne féljetek életbe fog lépni a 2. lépcsõ és úgy is marad ledózerolva az otthonotok.
Szokjatok hát hozzá, hogy az Eger sorsára juttok és járjátok az országot a hazai meccseiteken.
Akkor lesz itt már Albert Stadion, ha megvesz titeket valami õrült milliárdos és magánpénzbõl felépíti nektek vagyis nem ebben az évtizedben.