32945
Magyar Foci
-
#24321 vagy 0-1 vagy 1-1:) -
#24320 Újpest - Mezőkövesd 1:0? -
#24319 amúgy ez az nso-n írt vinícius honosítás dolog honnan jött? és beférne amúgy a válogatottba? :D -
#24318 Tischler jól tolja -
#24317 pafc meg utolsó percben behúzza kaposvár ellen -
#24316 pölöskey góljával vezet egyébként a pécs:) sokan fikázzák, de szerintem annyira nem vészes -
#24315 Németh kezdő a Rodában -
#24314 Sztem már rendes fogadást szerveztek rá- :D -
#24313 Pécsnél lesz ma piros lap? :D -
#24312 Akko' most jógyerek volt, viszont tartom amit írtam :) -
#24311 Hannover-Schalke 2-1 Huszti Szabolcs és Szalai Ádám góljával!
-
Blum #24310 Ja,ongollal :D -
#24309 dvtk magabiztos játékkal verte a veretlen pápát -
#24308 jaja, 5 meccsen 7 piros... ez valami új divat lesz..:D -
Solt #24307 ;)
Azért szépen repkednek arrafelé is piros lapok! :) -
Grenzjager #24306 konkrétan nem volt most forró fejű, magas láb volt, fejbe rúgta a schalkés spílert, Huszti nyugis volt a pirosig. -
#24305 Ezért van így jól ahogy van, ne is legyen válogatott sose, még mindig forrófejű, öntörvényű játékos, és nem csak a kiállítás miatt... az is marad, pedig nagyon ügyes, ez nyilvánvaló. -
Grenzjager #24304 Dzsudzsák bombagól
Dinamo MOCKBA-Zenit 1-1
-
Grenzjager #24303 Huszti kiállítása után zúgott azért a "Huszti, Huszti" -
#24302 Na erről ma összefoglalót fogok ide linkelni. Addig nem fekszem le. -
#24301 megelőztél :D -
#24300 Szalai szépített:) -
Solt #24299 Szalai szépített... :) -
#24298 Huszti eddig gól+gólpassz -
#24297 Dzsudzsák gól
-
#24296 -
#24295 hát az nb1.hu-n minden nap kiírja h melyik csatorna milyen meccset ad élőben, ennyiről tudok. -
karajjj #24294 a hetedik forduló pontos időpontjai még meg sincsenek, szóval nem sok esély van rá -
#24293 Van olyan oldal ahol kiírják, hogy melyik csatorna melyik meccset közvetíti? Akár több fordulóra előre is? Köszi -
#24292 Engem az érdekel, hogy ez a videó azt jelenti, hogy nem tudják beazonosítani az embereket? :) Akkor mi értelme a névre szóló jegyeknek? A másik meg, hogy tudtommal minden drapit engedélyeztetni, pecsételtetni kell akkor hogy kerülhetett be? Én nem akarok azon vitázni, hogy a drapi kit vagy mit sértett viszont ezek az MLSZ intézkedések az ügy fényében érdekesek.
De most már aztán nagyon szigorúak lesznek. :) -
Grenzjager #24291 Hypós mellett Kubi se nyíltan zsidózott, cigányozott, buzizott a kettes szektorosok között...
Ebből az egészből már ő csinál politikát!
Nyírő, Wass Albert után pont egy fideszes sír Csatáry molinó miatt.... ááááá, játszunk azzal ki volt a nagyobb bűnös ha már bundás a magyar foci.
...nem baj majd Springer szobor helyett Nelson Mandela szobor lesz az új stadionban a kapu mögött,....
remélem 2 hónap múlva is ez lesz a téma, olyan jó.
-
#24290 A nagyok 1958-ban, vébé ezüstéremmel a birtokukban, a bivalyerős Wales válogatottjával sikeres döntetlent játszottak, és nem jutottak tovább. -
#24289 -
#24288 gondolom ő adta magának, mindegy csak érdekes.
nekünk meg van Madocsa Dánielünk, Nyírlugos Balázsunk és Koman Ungvárunk. Hö! -
#24287 Mert az leginkább a beceneve/megváltoztatott neve lehet, legalábbis a cikk alapján. -
#24286 úgy hívják a csávót, ahogy a várost ahonnan származik, lol -
karajjj #24285 elfogytak a portugálok portugáliában, hogy brazilt kellett igazolni? :D -
#24284 Az aztán az eredmény :D
A 21 évesek meg kínkeservesen verték 1:0-ra a még németeknél is erősebb Máltát. A 2018-as vb-t már meg is nyerjük. A 14-est is csak azért nem, mert nem volt tervben a kijutás. -
#24283 Kell nagyobb bizonyosság, hogy a magyar futball jó úton jár? -
Solt #24282 Ebből a nyilatkozatból egyáltalán nem következik az amit levonsz konzekvenciaként! :) Nem tudjuk mekkora ez a keret, mekkora volt a vételi ár, vagyis minden más a továbbiakban csak találgatás és a végeredmény kizárólag azon múlik, hogy milyen szándékkal közelítünk a kérdéshez! :)
Ha nekem lenne egy jól fizető szerződésem, akkor én sem írnék alá olyan klubhoz, ahol mondjuk jóval kevesebbet keresek. Főleg, ha még a játéklehetőségem is garantált gyakorlatilag a jelenlegi feltételek mellett... :)