Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Dum spiro, spero.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Miert nem lehet akkor lejatszani a 2. helyezettel? Angliaban is igy van...(meg lehet,hogy mashol is,azt nem tudom)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
<#smile>#smile>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
www.smart-bus.hu
Mondom Rajczitól v marha Bajzáttól ilyet nem látsz. Õk annyit mondtak volna mint Mátyus itt a vidin, hogy szokványos 😄
www.smart-bus.hu
rakj be légyszi olyat ahol labda is van, mert ez tényleg azt mutatja h lábat törni ment, de labda ott volt nem messze, csak ezekrõl épp lemaradt a lényeg.
néztem a meccset, fociztm is, bele lehet magyarázni mindent.
én véleményem nem szándékos.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
www.smart-bus.hu
Leonardonál semmi képpen sem, hátulról, több méteres hátrányból történt, és a labda már rég odébb volt mire oda ért a láb. Egyértelmûen lábra ment, miután látta, hogy a labda esélyetelen hogy meglegyen a becsúszással.
Egyébként ha 10 cm-rel feljebb kontaktolja a lábát Leonardónak, akkor a fizika törvénye miatt neki is az a sors lett volna mint Eduardonak, még így talány szerencséj van hogy tudja valaha folytatni 30+ évesen is ha siekeres lesz a felépülése.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Persze nem azt mondom, hogy nem direkt lábra ment, csak érdekesség.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Vezettek, bajnokok voltak épp, én az egészet úgy vettem ki h önkívületben bevetõdött és rögtön fel is fogta h milyen butaság volt amint megtörtént.
Labda a környéken nincs, egyértelmûen a támaszkodó lábra csúszik rá boka fölött, ráadásul még oda is néz!! Ha ez nem szándékos, akkor semmi... az lehet, hogy eltörni nem akarta, de, ha annyi esze nincs, hogy egy ilyen belépõnek mi lehet a következménye, akkor inkább menjen utcát söpörni...
www.smart-bus.hu
én biztos vagyok benne hogy Strestik nem lábat akart törni....

www.smart-bus.hu
Leonardo
Megdöbbentõ hasonlóság, és erre aki azt mondja nem szándékos az igen hülye!
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
www.smart-bus.hu
Ez a gyõr dolog olyan intha fél éve tudnák. most úgy odadobták a szurkolóknak, hogy rossz nézni.
mindenkinek (ok csak bérleteseknek) kiküldhettek volna egy szavazó levelet egy megbélyegzett válaszborítékkal - ha már van regisztrációs rendszer, legalább lett volna valami szurkolóbarát oldala is....
Dum spiro, spero.
Gáz, hogy még így is kb leszarták a fradi szurkolókat.
Csepel gondolom csak nb2-re alkalmas :/
3500 gondolom a biztosítható ülõ oldal lehet
Így még annyi sem lesz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Amikor kibéreltünk a Puskást, benne volt a szerzõdésben, hogy május 16 után semmi Fradi meccs nem lesz.
Vasas pálya nem jó, mert csak 3500 nézõ fért volna be
Kispest csak a kispesti szekuval adta volna ki
és egyik sem tetszett a vezetõségnek... Mert a futball a vezetõségért van, nem a szurkolókért....
Az már nem is kérdéses, hogy a Puskás bontása kezdete után hol játszunk.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
akkor meg csak megy a szarkeverés a vezetõségeteknél stadionkérdésben...
Dum spiro, spero.
(akik még zokniba tett billiárd golyóval csépleték az osztrákokat)