Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenszkij
Moniz szava csak ér valamit

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

passatgt
Strestíket 5 hónapra eltiltotta az MLSZ, nyûri szünet nem számít bele

Zenszkij
jó korrekt...munkahely nincs, de faxúton stadion épül

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ressy14
ressy14
ennek eddig is így kellett volna lennie.

Dum spiro, spero.

DasIsFuck
és mi jogon nyerjen szuperkupát egy olyan csapat akik nem tudták elhódítani a kupát?

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Edes faszom...<#wow3>

Miert nem lehet akkor lejatszani a 2. helyezettel? Angliaban is igy van...(meg lehet,hogy mashol is,azt nem tudom)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Narxis
Az MLSZ elnökségének ülésén napirendre kerültek a versenykiírásokhoz és a fegyelmi büntetési tételekhez kapcsolódó kérdések. Eldõlt az is, hogy amennyiben a bajnok és a kupagyõztes egyazon csapat lesz, nem rendeznek Szuperkupa-döntõ, így ha az ETO a döntõben legyõzi a Debrecent, úgy Gyõrbe kerül a Szuperkupa is.

<#smile>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nem állítom, hogy nem bánta meg, vagy, hogy szándékosan komoly sérülést akart okozni. Pusztán annyit mondok, hogy a lábra irányuló belépõje volt szándékos... ez lerí a fejérõl.

www.smart-bus.hu

Sippie
jólvan verjed még magad néhány napig...
dave9004
ok. de látom fraditopikban kitárgyaltátok, Grenzjager véleményén vagyok. megállítani akarta, el volt szállva a körülményektõl, azon nyomban megbánta.
Mondom Rajczitól v marha Bajzáttól ilyet nem látsz. Õk annyit mondtak volna mint Mátyus itt a vidin, hogy szokványos 😄
Nézd meg, hogy mire fókuszál! Nem azt mondom, hogy törni akart, csak azt, hogy szabálytalankodni... szerintem elég egyértelmû... sajnos.

www.smart-bus.hu

passatgt
szerintem szabálytalakodni akart mindenképp, de nem lábtöréssel persze

dave9004
az a két kép eléggé nem festi a valóságot.
rakj be légyszi olyat ahol labda is van, mert ez tényleg azt mutatja h lábat törni ment, de labda ott volt nem messze, csak ezekrõl épp lemaradt a lényeg.
néztem a meccset, fociztm is, bele lehet magyarázni mindent.
én véleményem nem szándékos.
Narxis
Nyilván hülye vagyok de nem tudom elképzelni, hogy valaki szándékosan akar lábtörést okozni a másiknak. Szerintem a helyes szó a szitura az a felelõtlenség. A meccs hevében bevállalt egy olyan becsúszást amit nem lett volna szabad.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Aki focizott az tudja, hogy, arra nézek amit el akarok találni... ha a labdát akarom elrúgni, akkor arra fókuszálok... ha a lábat, akkor meg arra. Végig a lábát nézi... nem állítom, hogy el akarta törni, de, hogy fel akarta rúgni abban szinte biztos vagyok...

www.smart-bus.hu

Eduardot szembõl kapták el, ott még lehetett valamit mondani olyanról hogy labdát akart.

Leonardonál semmi képpen sem, hátulról, több méteres hátrányból történt, és a labda már rég odébb volt mire oda ért a láb. Egyértelmûen lábra ment, miután látta, hogy a labda esélyetelen hogy meglegyen a becsúszással.

Egyébként ha 10 cm-rel feljebb kontaktolja a lábát Leonardónak, akkor a fizika törvénye miatt neki is az a sors lett volna mint Eduardonak, még így talány szerencséj van hogy tudja valaha folytatni 30+ évesen is ha siekeres lesz a felépülése.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Effe88
egy klasszikus😄

1:35-tõlXD

ReszegKoldus
Nekem ezzel a képekkel kapcsolatban amúgy olyan érzésem van, mintha le lenne vágva a jobb szélük, lehet ott a labda? 😄
Persze nem azt mondom, hogy nem direkt lábra ment, csak érdekesség.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

dave9004
én többször visszanézve se mondanám h szándékosan sérülést akart.
Vezettek, bajnokok voltak épp, én az egészet úgy vettem ki h önkívületben bevetõdött és rögtön fel is fogta h milyen butaság volt amint megtörtént.
Akkor ezzel a mozdulattal mit akart?

Labda a környéken nincs, egyértelmûen a támaszkodó lábra csúszik rá boka fölött, ráadásul még oda is néz!! Ha ez nem szándékos, akkor semmi... az lehet, hogy eltörni nem akarta, de, ha annyi esze nincs, hogy egy ilyen belépõnek mi lehet a következménye, akkor inkább menjen utcát söpörni...

www.smart-bus.hu

és azért nézzük csak... Rajczi, Bajzát, Csukics ..van még itt lábtörõ bõven....

szándékos szabálytalanság és szándékos sérülés okozás között van különbség

én biztos vagyok benne hogy Strestik nem lábat akart törni....

ressy14
egyébként a fradi szerzõdést ajánlott Leonardonak

Dum spiro, spero.

www.smart-bus.hu

passatgt
ennyire nem volt durva sztem, legalábbis nem fordult alá a bokája annyira mint silva-nak

Eduardo Da Silva
Leonardo

Megdöbbentõ hasonlóság, és erre aki azt mondja nem szándékos az igen hülye!

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

www.smart-bus.hu

dave9004
szintén libalegelõ akárcsak a miénk. viszont sztem ha gyepet ujítanának akkor még elmehetne.
Ez a gyõr dolog olyan intha fél éve tudnák. most úgy odadobták a szurkolóknak, hogy rossz nézni.
ressy14
vác?

Dum spiro, spero.

Effe88
aha

dave9004
nincs villany
Effe88
passz

és a dunaferr pályával?

Az szerintem rosszabb állapotú mint a Fáy utca. Vasas pálya is csak gyepcsere után lett volna jó, és az is csak 3.500 fõre van hitelesítve, de a Budai II stadionnak van legalább világítása... hamár du 2kor van meccs...

például akár...

mindenkinek (ok csak bérleteseknek) kiküldhettek volna egy szavazó levelet egy megbélyegzett válaszborítékkal - ha már van regisztrációs rendszer, legalább lett volna valami szurkolóbarát oldala is....

ressy14
reac pályával mi van? szar a gyep, vagy kicsi? elvileg 7500-as stadion

Dum spiro, spero.

ressy14
csinálhattak volna egy szavazást, hogy a fradistáknak melyik megoldás lett volna a jó. úgy korrektebb lett volna a kubatov

Dum spiro, spero.

dave9004
futballvalóság.
Gáz, hogy még így is kb leszarták a fradi szurkolókat.
Csepel gondolom csak nb2-re alkalmas :/
"Budapesten minden lehetséges egyéb helyszínt számba vettünk. Kézenfekvõ lett volna az MTK pálya. A versenykiírás szerint a pályaválasztói jogról kellett volna lemondanunk (elcserélni nem lehet, mert az elsõ meccset már lejátszottuk). Így vendégként 2000 szurkolónk jutott volna be. Ezért ezt elvetettük. Tárgyaltunk Kispesten. Ott az volt a feltétel, hogy nem a saját biztonsági szolgálatunk nem felügyelhette volna a meccset. Én másra nem bíztam volna a szurkolóinkat. Újpestre...ugye nem kell magyaráznom. A Vasas pálya rossz minõségû. Ott szívesen felújítottuk volna a gyepet, de a nézõtér 3500 fõre van hitelesítve. Más alkalmas stadion nincs Budapesten! " kubatov

dave9004
3500? kevés. abbol kiindulva h multkor ute ellen meg fradi ellen 6-7k volt mindkét meccsen összesen
3500 gondolom a biztosítható ülõ oldal lehet
[HUN]FaTaL
"Vasas pálya nem jó, mert csak 3500 nézõ fért volna be"

Így még annyi sem lesz.

http://goo.gl/gd6Zi5

Szurkolókon kívül mindenki rég óta tudja, csak a Fradi vezetése nyilvánvalóan szarik a szurkolóira, különben nem az utolsó pillanatban kezdték volna tárgyalásokat hogy hol játsszon a csapat, most meg megy a lázas magyarázkodás, erre való a kommunikációs osztály.

Amikor kibéreltünk a Puskást, benne volt a szerzõdésben, hogy május 16 után semmi Fradi meccs nem lesz.

Vasas pálya nem jó, mert csak 3500 nézõ fért volna be
Kispest csak a kispesti szekuval adta volna ki
és egyik sem tetszett a vezetõségnek... Mert a futball a vezetõségért van, nem a szurkolókért....

Az már nem is kérdéses, hogy a Puskás bontása kezdete után hol játszunk.

LasDen
a depessel ilyet nem lehet....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

dave9004
ja és ha madunnát átzavarták az ügetõre v hova, akkor a depesmódot nem lehet?
dave9004
Ez a depesmód amúgy mióta tudja h mikor jön a puskásba?
És a fradi mióta tudja?
ressy14
passz. a kispesti viszonyokkal nem vagyok képben. De simán elképzelhetõ.

akkor meg csak megy a szarkeverés a vezetõségeteknél stadionkérdésben...

Dum spiro, spero.

elsõ mondat végén kérdõjel 😊

nem Copfos tolja a szekut aki ugyanúgy TCS embere
(akik még zokniba tett billiárd golyóval csépleték az osztrákokat)

ressy14
(habár ez így nem pontos, mert valószínûleg kispesten is összefonódnak a secus szálak a tcs brigádjával. Nálunk is elvileg a Pintér féle civil security biztosít, de alvállalkozóként a tcs csicskásait alkalmazza.)

Dum spiro, spero.