32945
Magyar Foci
-
#24361 Niko vajdasági srác, apja, felesége és kislánya magyar, anyja rác. -
Zenszkij #24360 Magára húz egy jetit :D. -
#24359 Arra leszek kiváncsi Moniz novemberben mit fog felvenni? Jelenleg Debrecenben kiment egy pulóver-kabát kombóval,a 29 fokba,amikor 5 fok lesz mi lesz rajta? :DDDD -
#24358 De ő már magyar állampolgár.
A németeknél talán Klose meg Podolski, akik nem Németországban születtek, a franciáknál Karabaticon kívül van valaki, aki nem Franciaországban született?
Jó az egyiknél ott egy rakás török, másiknál egy csomó feka, de azokat nem kellett honosítani, mert mind ott születtek, csak erre szerettem volna kilyukadni.
Amúgy is már honosítottunk mi is játékosokat kézilabdában elég jókat, fociban meg... :D -
#24357 egész jó ez a loki-fradi... -
#24356 Nikolics évek óta itt játszik,és jól is,az MB1-nek köszönhet mindent,úgyahogy már magyarul is beszél,egy esélyt megérdemelne. És annyit simán tudna nyújtani mint pl.: Torghelle,aki évekig úgy játszott a válogatottban hogy kalap szart nem ért -
#24355 Szerintem mondjuk rohadtul nem ugyanaz, hogy valaki ott is születik, vagy ha csak 1-2 éve került ide, de adjunk neki állampolgárságot, mert jól játszik :D -
#24354 naigen,a legnagyobb példa -
#24353 Kapják is az ívet rendesen. -
#24352 Miért pont kézilabda?
Ott a német fociválogatott:) -
#24351 azoknak ajánlanám a francia férfi kéziválogatottat,EB-VB-Olimpia győzelem -
#24350 Sokan úgy gondolják, hogy a honosítás csalás. -
#24349 miért nem? ha erősítik a csapatot, akkor miért ne??? -
#24348 akkor már honosítsuk Bale-t. walessel kisebb az esélye kijutni mint velünk :P -
#24347 Bodor kezdő a Bredában és már van egy sárgája, egy gól kéne neki és mehet zuhanyozni :D -
#24346 És a jelenlegi keretet és vezetést tekintve sok magyarra se, de ne menjünk bele:) -
#24345 se egy bosnyákra,se egy afrikai-ra nincs szüksége a magyar válogatottnak. -
#24344 Akkor már csak Szalai kifogására lennék kiváncsi... :D -
Grenzjager #24343 Dzsudzsák csak kizárólag azért nem állíttatta ki magát mert 4 meccses eltiltással kezdte így is a bajnokságot :) -
Solt #24342 Bevadultak a fiaink!! :D -
#24341 Huszti a példaképe :D -
Solt #24340 + piros lap... :S -
Solt #24339 Adorján gól!! :) -
#24338 kár, pedig ő tényleg elférne nálunk -
#24337 Besic meg a bosnyákoknál... -
#24336 most nézem, őt nem tudnánk honosítani, mert már a Zöld-foki válogatottban játszott 10 meccsen. -
#24335 Böde-Szalai mindkettő tankok,valamelyikük helyére berakni Nikolicsot és tényleg lenne egy fasza válogatottunk,amit felvázoltál -
#24334 jobbszélre egy jó Stieber.
Balhátvédre nincs ötletem :D -
#24333 meccsről-meccsre jobban játszik, sérülés keresztbe tett neki, gondolom mostanában jön neki vissza a régi formája -
#24332 a tavalyi Stopira jöhet, az idei nem nagyon emelkedik ki a mezőnyből. -
Solt #24331 -
#24330 stopira -
#24329 NFL mintára kéne Sound FX ide is, Vébert hallgatnám szívesen :D -
#24328 szerintem simán beférne, kb. olyan stabil mint Besic.
Ha a válogatottunk így nézne ki, az szuper lenne:
Bogdán - Somalia, Juhász, Vinicius, egy jó balhátvéd - Dzsudzsi, Besic, Koman, egy jó jobbszélső - Böde, Szalai
3 honosítás, és lehetne egy ütőképes válogatottunk. -
#24327 Egy gólpassz, két meg nem adott gól és számtalan jó egyéni megoldás - remekül sikerült Németh Krisztián szombat estéje a Roda színeiben. -
#24326 Ha más nem, Lipták helyére simán. -
#24325 Mivel a védelmünk egy kalap szar, sztem beférne. -
#24324 és beférne? :D
láttam pár vidi meccset, de meg nem tudom mondani, hogy ő jó volt-e v sem :D -
#24323 Onnan, hogy Vinicius azt nyilatkozta, hogy szívesen lenne magyar válogatott.
Egervári meg azt, hogy beférne :D -
#24322 A fordulóban eddig "elmaradt" piros lapokat holnap pótolják :D