Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A rohadékok, kicsináltak a viccet...
szemetek

Barca gagyi... most a Bayern az új sztár...

www.smart-bus.hu

ressy14
most már egyenes út vezet neki Barcelonába

Dum spiro, spero.

www.smart-bus.hu

Ne már... emlékeim szerint a múltkor jó volt a válogatottban! 😊

www.smart-bus.hu

Rudiiiiiiiiiiiiiii.... 😄

www.smart-bus.hu

"Tizennyolc másodperc alatt szerezte meg a vezetést a Pécs! Márkvárt adott középre jobbról, Kádár elvétette a labdát, Grumics viszont 4 méterrõl a bal felsõbe fejelt. Hangsúlyozzuk, a vendégek kezdtek, 1-0!"

Kádárnak remélem híre sem marad a válogatottban a románok ellen...

DaemoonHunter
Nekem is ez jutott eszembe 😄 Csak maradjon meg ez a lendület a következõ meccsre is. (az igazi vidi 😄 )

ReszegKoldus
Na ezért készültek a vidire, hogy a diósgyõrt könnyebben verjék meg 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

DaemoonHunter
*Szerencsére helyesbített 😊

DaemoonHunter
Pécsi edzõ képben van úgy látszik õ a Vidi ellen készült ma. Azért nem árt tudni ki az ellenfél 😄

bakkerman
Pep nagy Fradi drukker,nem tudtad?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
Jupp üzenete, fradi siker debrecenben 😄D Én elsõre ezt olvastam...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
kinek van kedve nézni pintért? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DasIsFuck
gyõr meccsre én se mennék.
olyannyira nézhetetlen meccseket játszanak eleve, hát ha az adott ellenfél nem egy vidi,fradi vagy debrecen akik legalább nézhetõ focit játszanak...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

vagy ami a szendvicsre lehet szúrni <#nyes>

ReszegKoldus
Ilyen kis hurkapálcás papírzászlókat kellett volna használniuk 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

kiírjak románul: köszönet, tisztelet stb, meg még 8 nyelven semmi gáz
de zászlókat lobogtatni... zászlót amit védened kell....
-tavaly Debrecenben sem a szurkolók lobogtatták az algériai meg szenegáli zászlót, hanem a focisták
-ilyen kevés csoport létszámmal, nem ekkora felületû zászlókat dukált volna lobogtatni
- a magyar zászló eltörpült létszámában és méretében is a magyar bajnoki avatáson

Narxis
Arról ezek a sportolók tehetnek a legkevésbé.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sippie
akkor õk a nemultrák 😄
ressy14
hát ez akkor photoshop? 😄

Dum spiro, spero.

ressy14
Eddig sem volt egységes brigád, mindig voltak komoly ellentétek és széthúzások a csoportok között (nálunk még össze is ütöttek a vendégben egymással nem is egyszer), pedig Gyõr nem kis város, a focinak is van hagyománya ott, aztán egy komolyabb szurkolói magot sem tudnak kiépíteni történelmük egyik meghatározó idõszakában.

Az meg, hogy ingyenes meccs volt és 4500 nézõ, csak azt a 7 ezer embert minõsíti, akik a Fradi ellen ki tudtak menni.

Dum spiro, spero.

Sippie
Akkor ezért nincsenek MTK szurkolók, mert 2008 után magukba szálltak hogy izraeli zászlót lengettek a bajnokavatáson? <#idiota>
ReszegKoldus
<#eljen>

Mondjuk ez is megérne egy misét, hogy 30 év után újra bajnokok és mennyien kíváncsiak (ingyen) az éremátadásra 😊

www.smart-bus.hu

DasIsFuck
mi lesz veled debrecen a targoncás nélkül?<#fejvakaras>

ReszegKoldus
Ja igen õ rúgta az elsõ félidõben az egy góljukat, kicsit ciki, de legalább eszembe juttatta ezt. 😊

A Mohl volt... aki most kihagyta a büntetõt! 😄

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Szerencsétlen kecskeméti, amelyik nyilatkozott a félidõben 😄

passatgt
na paraiba végre lõ egy gólt

A zászlóért kész meghalni aki lengeti...
de ez így erõs.. írtak volna bármit ki szlovénül, szlovákul, szerbül, románul....stb

Sippie
aztán kapnánk 10 évnyi zártkapus meccset, meg milliárdos büntetéseket, mert szemét mocskos rasszisták vagyunk...

ilyeneket mi nem csinálhatunk, tudhatnád már 😛
DasIsFuck
igaz, ezeket a zászlókat inkább égetni kell nem kirakni😄

ReszegKoldus
Kecskeméten is fellocsolták a pályát? 😄

ressy14
Akkor írják ki minden nyelven, hogy harcoljatok, mint anno a fradisták, talán a vasas ellen a puskásban. De ez a zászlós ügy elég nagy melléfogás volt, a szlovákoknál ki van tiltva a magyar zászló, Gyõrben meg pózolnak a szlovákkal Harcos pólóban. Ha összekerülnek a Slovannal talán még le is spanolnak velük, a jószomszédi viszony ápolása miatt.

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Nincs, de ha csak az lenne és azoknak lengették volna a zászlókat lehet, hogy nem is bántana senkit a dolog 😊

Bár a gyõriek már csak ilyenek, amikor Görbicz mezét taposták a románok, utána pár nappal is ott haverkodtak a román szurkolókkal...

Narxis
Szerintem meg kár ebbe belekeverni a történelmet. Ez a játékosoknak szólt a bajnokság megnyerése miatt, jó moráljavító ez egy olyan csapatnál ahol sok a légiós. Vagy van új-zélandi és japán játékosuk is? Am. szerintem még egy jó fricska is az MLSZ felé.

ReszegKoldus
Mondjuk úgy, hogy kevésbé lenne zavaró, ha új-zélandi vagy japán zászlót lengettek volna...de azért többek közt szlovák (meg a leírás alapján román) zászlót lengetni durva <#szomoru2>

DasIsFuck
mondjuk használjanak magyarokat, ennyi.
akik gyõrbe vannak azoktól a magyarok se rosszabbak kb 2 játékos van aki ér is vmit.
a gyõr kitünõ példája annak, amikor egy csapat az edzõjének köszönheti a sikert nem a játékos keretének mert az nem túl erõs még magyar szinten sem.

Narxis
Problem?

ReszegKoldus
<#wilting>

Narxis
Ez szép kezdeményezés.

ressy14
rohadt mtv

Dum spiro, spero.

ressy14
Gyõrben összeállt a kisantant...

Dum spiro, spero.

banok
De már nem volt tétje.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ReszegKoldus
Ráadásul ingyen volt a meccs és alig mentek ki 😄

<#kuss>

www.smart-bus.hu

Simán bajnokok így is, mondjuk jó nagy mákkal, mint ma is láthattuk.

Egyébként meg honnan vásároljanak?
A La Ligából, vagy a PL-bõl esetleg. A meggyengült Seria A-ban már nincs is olyan játékos, aki erõsítést jelenthetne bármelyik MB1-es klubnak is.
DasIsFuck
Ez a Gyõr engem az Energie Cottbusra emlékeztet..
a sok szemetet felvásárolják keletrõlXD

dave9004
"A gyõri szurkolók a mérkõzés elõtt, a játékosok nemzetiségének megfelelõen lobogtatták a zászlókat , " a több nemzetség, egy csapat" felirattal utalva az ETO nemzetiségi sokszínûségére."
<#ticking>