32945
Magyar Foci
  • Zenszkij
    Nekem mért nem szólnak?
  • passatgt
  • a.carkey
    Hehe.
  • Grenzjager
    és jön a Paks
  • passatgt
    Szerintem jogos volt a tizi:d
  • ReszegKoldus
    Magyar foci forever :D
  • ressy14
    Vaskóval a vezetés Juhász sérülése után bontotta fel a szerződést, még ő is jobb választás lenne gyepi helyett, remélem egy percet nem fog ez alatt az egy év alatt játszani. Télen menjen felcsútra, oda befér :D
  • Solt
    Áll az alku! :D
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem rúgjon hármat, az a biztos :D
  • Solt
    Tényleg, az öngól specialitást ki is felejtettem! :D

#24471: Ha a tavasszal rúg egy öngólt a Vidi - Fradin, akkor áldásom rá! :D
  • passatgt
    padra szerintem jó, inkább ő üljön ott, mint a fiatalok, azoknak játszani kell, akár nb3 akár a pafc-ban:)
  • [HUN]FaTaL
    Nem baj, hátha rúg pár öngólt és akkor nem lesz bajnok a vidi.
  • Solt
    Lassú, körülményes, sérülékeny... simán benne van a pakliban, hogy pár meccs után hónapokra kidől. Ráadásul nem is egy olyan klasszis, akiért megéri kockáztatni... szerintem. Én biztos előbb nyúltam volna valami fiatalhoz...
  • passatgt
    Mondjuk jobban belegondolva, Szekeres elment, Vaskó elment, Juhász sérült, így Caneira / Vinicius belső védőkön kívül nincs más (Caneira meg nem is azt játszott az utóbbi pár meccsen). Cserének jó lesz, meg ligakupa, mk meccseken
  • passatgt
    Különösebb gondom nincs Gyepessel, nem olyan rossz játékos, csak azt nem értem, a Videotonnak miért kellett. Van elég sok, jó védő, nem látom értelmét.
  • ReszegKoldus
  • Solt
    Neeeee... Ez komoly? :D
  • a.carkey
    Kellenek kiesők is. :)
  • ReszegKoldus
    Váltsunk témát: Gyepes a Vidiben :D
  • Solt
    Én is azt javaslom neked, hogy használd egy kicsit az agyad, és ezzel zárjuk is le, mert ennél közelebb úgysem jutunk!

Annyi a lényeg, hogy a politikai véleményedet, megjegyzéseidet ne hozd ide, mert ez a topik nem erre van! Ennél érthetőbben és udvariasabban ezt nem tudom kifejteni!

Ha ezek után sem megy át a lényeg, akkor remélem majd a HG teszi a dolgát!

• Sippie
    Vedd a fáradtságot, és olvasd el a "korrekt" íráshoz tartozó hozzászólásokat, aztán használd kicsit az agyad, hogy vajon miért emlegetnek logikátlanságot, következetlenséget a nagyonkorrekt írással kapcsolatban.
    A bullshittől meg kímélj meg, "több szemszögből vizsgálódik" ezeket a hülyeségeket egyedül csak te hiszed el.
  • Solt
    No ezt önmagadnak mantrázd...

Egy írás pedig nem attól korrekt, hogy egyezik a véleményemmel, hanem attól, hogy több szemszögből vizsgálódik. Ha te is ezt tennéd, akkor nem kéne az állandó demagóg megnyilvánulásaidat olvasgatni itt rendszeresen.

Elfogadom, hogy nem tetszik neked a rendszer, de nem vagyok rá kíváncsi. Jövőre változtathatsz rajta, addig meg tartsd meg a politikai irányultságodat magadnak, vagy ott add ezt ki magadból, ahol erre lehetőség van.

Én megtisztelem a társaságot azzal, hogy nem hangsúlyozom nap mint nap azokat a dolgokat itt, amik szerintem pozitívak, mivel tudom, hogy a történet nem fekete, vagy fehér, tisztességesen vitázni meg nem lehet rajta.

Ehhez képest a te megnyilvánulásaid java része kizárólag a #24440-hez hasonló szinten és témában mozognak...

Van itt még nem egy olyan emberke, aki nem velem ért egyet, mégsem kárognak folyamatosan, és nem keverik ide a napi politikát rendszeresen... vegyél példát róluk, legyen végre nyugalom itt, és foglalkozzunk az egyetlen közös ponttal, a focival...

Közelebb úgysem kerül az álláspontunk, az állandó hajhúzásnak meg semmi értelme. Minket bosszant, a többieket meg untatja. Tiszteljük meg egymást és a többieket azzal, hogy nem hozzunk ide politikát...
  • Láma!
    Nem akartam beleszólni, de ez a kijelentés rád is vonatkozik ám:
    "Nyilván a te véleményeddel egyező az korrekt, ami ellentétes az meg demagóg"...:)

Így azt hiszem ti ketten sosem fogtok közös nevezőre jutni.
  • Sippie
    kackac...
    korrekt írás...
    Nyilván a te véleményeddel egyező az korrekt, ami ellentétes az meg demagóg, és "egyetemes baromság". Csak sajnos nem így működik, hogy amit baromságnak tartunk, az a probléma majd megszűnik létezni.
  • Solt
    Nem, nem próbáltam flémet kelteni. Linkeltem egy korrekt írást ( ráadásul balos forrásból ), ami politikai véleménynyilvánítás nélkül korrekten körbejárta a kérdést. Akinek van hajlama arra, hogy gondolkozzon, annak szerintem egy jó alap volt.

Akinek meg nincs hajlama rá, az majd szokás szerint benyög valami demagóg blődséget, mert képtelen megállni, hogy a ki tudja miből fakadó szubjektív gyűlöletének hangot adjon.
  • LasDen #24456
    az egy jó film volt :D
  • pinnacle
    magyar foci és politika az mostanság kéz a kézben :)
  • ressy14
    a bannerba vagy alá mehetne egy politizálni tilos tábla
  • passatgt
    már kezdem unni, de még annyira nem szabadultak el egyesek, szóval majd a következőket:)
  • a.carkey
    Abban a stadionban húszezren max. akkor voltak, amikor a Menekülés a győzelembe c. filmet forgatták Stallonéval. :)
  • Sippie
    Vicces, hogy pár hete még te próbáltál flémet kelteni egy nagyonmegmondó szentírással ami aztán húdenagyon nem volt demagóg...
  • ressy14
    ha megépül, akkor megszűnik majd az ingyenes meccsnézés a 10 emeletes panel lakóinak :D

egyébkén a legnagyobb felháborodás akkor lesz, ha az mtk is kap egy új 20 ezres stadiont :D
  • Solt
    Passatgt, légyszíves töröld a politikai hangvételű hozzászólásokat, mielőtt reagálok pár egyetemes baromságra, és elkezdődik megint a politikai flém! :) Köszi...
  • a.carkey
    Ja. Megnézik a két labdarugó (Puskás és Illés) értékét, és ezek arányában jön majd a zsé. :)
  • Narxis
  • ressy14
    A sportcsarnok minek? Ott van egy zsír új 4 ezres Savaria arena.
    Engem csak az új stadion és sportcsarnok zavar, ezekre eszetlenül tolják a pénzt, a többivel nincs probléma. Remélem az akadémiájuk kap legalább annyi támogatást, mint a felcsúti. *naivitás kikapcsolva
  • a.carkey
    "februárban a kormányzat ingyenesen a város tulajdonába adta a Haladás-ingatlanokat, értelemszerű tehát, hogy az ezeken felépülő nagy értékű létesítmények is Szombathely város tulajdonát gyarapítják majd"

"a stadion és a sportcsarnok 2014-ben készülhet el, a második ütemben 2014 után a városi uszoda, a parkerdő, a csónakázótó és környéke, a szabadidőközpont, a műjégpálya és a tófürdő újulhat meg, illetve az Illés Akadémia fejlesztését is segítik" (Szombathely az ország "dobóközpontja": Annus Adrián, Pars Krisztián, Gécsek Tibor, Fazekas Róbert, és kapnak egy európai értelemben vett központot. A szerk.)

+
    Illés Akadémia

És látod, máris nem kidobott pénz, mint 14 milliárd kormányzati negyed tervekre, mert az akkor - mint közismert - qurva fontos volt, meg továbbiak 39 centis kilátókra, löszalagútra, síkságon völgyhídra, kutyafittnessre, meg további értelmes dolgokra ...
  • [HUN]FaTaL
  • Sippie
    Nem kell kihagynia Szalainak
  • ressy14
    További látványtervek