32945
Magyar Foci
-
Zenszkij #24481 Nekem mért nem szólnak? -
#24480 -
#24479 Hehe.
-
Grenzjager #24478 és jön a Paks
-
#24477 Szerintem jogos volt a tizi:d -
#24476 Magyar foci forever :D
-
#24475 Vaskóval a vezetés Juhász sérülése után bontotta fel a szerződést, még ő is jobb választás lenne gyepi helyett, remélem egy percet nem fog ez alatt az egy év alatt játszani. Télen menjen felcsútra, oda befér :D -
Solt #24474 Áll az alku! :D -
#24473 Szerintem rúgjon hármat, az a biztos :D -
Solt #24472 Tényleg, az öngól specialitást ki is felejtettem! :D
#24471: Ha a tavasszal rúg egy öngólt a Vidi - Fradin, akkor áldásom rá! :D -
#24471 padra szerintem jó, inkább ő üljön ott, mint a fiatalok, azoknak játszani kell, akár nb3 akár a pafc-ban:) -
#24470 Nem baj, hátha rúg pár öngólt és akkor nem lesz bajnok a vidi. -
Solt #24469 Lassú, körülményes, sérülékeny... simán benne van a pakliban, hogy pár meccs után hónapokra kidől. Ráadásul nem is egy olyan klasszis, akiért megéri kockáztatni... szerintem. Én biztos előbb nyúltam volna valami fiatalhoz... -
#24468 Mondjuk jobban belegondolva, Szekeres elment, Vaskó elment, Juhász sérült, így Caneira / Vinicius belső védőkön kívül nincs más (Caneira meg nem is azt játszott az utóbbi pár meccsen). Cserének jó lesz, meg ligakupa, mk meccseken -
#24467 Különösebb gondom nincs Gyepessel, nem olyan rossz játékos, csak azt nem értem, a Videotonnak miért kellett. Van elég sok, jó védő, nem látom értelmét. -
#24466 -
Solt #24465 Neeeee... Ez komoly? :D -
#24464 Kellenek kiesők is. :) -
#24463 Váltsunk témát: Gyepes a Vidiben :D -
Solt #24462 Én is azt javaslom neked, hogy használd egy kicsit az agyad, és ezzel zárjuk is le, mert ennél közelebb úgysem jutunk!
Annyi a lényeg, hogy a politikai véleményedet, megjegyzéseidet ne hozd ide, mert ez a topik nem erre van! Ennél érthetőbben és udvariasabban ezt nem tudom kifejteni!
Ha ezek után sem megy át a lényeg, akkor remélem majd a HG teszi a dolgát!
-
#24461 Vedd a fáradtságot, és olvasd el a "korrekt" íráshoz tartozó hozzászólásokat, aztán használd kicsit az agyad, hogy vajon miért emlegetnek logikátlanságot, következetlenséget a nagyonkorrekt írással kapcsolatban.
A bullshittől meg kímélj meg, "több szemszögből vizsgálódik" ezeket a hülyeségeket egyedül csak te hiszed el. -
Solt #24460 No ezt önmagadnak mantrázd...
Egy írás pedig nem attól korrekt, hogy egyezik a véleményemmel, hanem attól, hogy több szemszögből vizsgálódik. Ha te is ezt tennéd, akkor nem kéne az állandó demagóg megnyilvánulásaidat olvasgatni itt rendszeresen.
Elfogadom, hogy nem tetszik neked a rendszer, de nem vagyok rá kíváncsi. Jövőre változtathatsz rajta, addig meg tartsd meg a politikai irányultságodat magadnak, vagy ott add ezt ki magadból, ahol erre lehetőség van.
Én megtisztelem a társaságot azzal, hogy nem hangsúlyozom nap mint nap azokat a dolgokat itt, amik szerintem pozitívak, mivel tudom, hogy a történet nem fekete, vagy fehér, tisztességesen vitázni meg nem lehet rajta.
Ehhez képest a te megnyilvánulásaid java része kizárólag a #24440-hez hasonló szinten és témában mozognak...
Van itt még nem egy olyan emberke, aki nem velem ért egyet, mégsem kárognak folyamatosan, és nem keverik ide a napi politikát rendszeresen... vegyél példát róluk, legyen végre nyugalom itt, és foglalkozzunk az egyetlen közös ponttal, a focival...
Közelebb úgysem kerül az álláspontunk, az állandó hajhúzásnak meg semmi értelme. Minket bosszant, a többieket meg untatja. Tiszteljük meg egymást és a többieket azzal, hogy nem hozzunk ide politikát... -
#24459 Nem akartam beleszólni, de ez a kijelentés rád is vonatkozik ám:
"Nyilván a te véleményeddel egyező az korrekt, ami ellentétes az meg demagóg"...:)
Így azt hiszem ti ketten sosem fogtok közös nevezőre jutni. -
#24458 kackac...
korrekt írás...
Nyilván a te véleményeddel egyező az korrekt, ami ellentétes az meg demagóg, és "egyetemes baromság". Csak sajnos nem így működik, hogy amit baromságnak tartunk, az a probléma majd megszűnik létezni. -
Solt #24457 Nem, nem próbáltam flémet kelteni. Linkeltem egy korrekt írást ( ráadásul balos forrásból ), ami politikai véleménynyilvánítás nélkül korrekten körbejárta a kérdést. Akinek van hajlama arra, hogy gondolkozzon, annak szerintem egy jó alap volt.
Akinek meg nincs hajlama rá, az majd szokás szerint benyög valami demagóg blődséget, mert képtelen megállni, hogy a ki tudja miből fakadó szubjektív gyűlöletének hangot adjon. -
#24456 az egy jó film volt :D -
pinnacle #24455 magyar foci és politika az mostanság kéz a kézben :) -
#24454 a bannerba vagy alá mehetne egy politizálni tilos tábla -
#24453 már kezdem unni, de még annyira nem szabadultak el egyesek, szóval majd a következőket:) -
#24452 Abban a stadionban húszezren max. akkor voltak, amikor a Menekülés a győzelembe c. filmet forgatták Stallonéval. :) -
#24451 Vicces, hogy pár hete még te próbáltál flémet kelteni egy nagyonmegmondó szentírással ami aztán húdenagyon nem volt demagóg... -
#24450 ha megépül, akkor megszűnik majd az ingyenes meccsnézés a 10 emeletes panel lakóinak :D
egyébkén a legnagyobb felháborodás akkor lesz, ha az mtk is kap egy új 20 ezres stadiont :D
-
Solt #24449 Passatgt, légyszíves töröld a politikai hangvételű hozzászólásokat, mielőtt reagálok pár egyetemes baromságra, és elkezdődik megint a politikai flém! :) Köszi... -
#24448 Ja. Megnézik a két labdarugó (Puskás és Illés) értékét, és ezek arányában jön majd a zsé. :) -
#24447 -
#24446 A sportcsarnok minek? Ott van egy zsír új 4 ezres Savaria arena.
Engem csak az új stadion és sportcsarnok zavar, ezekre eszetlenül tolják a pénzt, a többivel nincs probléma. Remélem az akadémiájuk kap legalább annyi támogatást, mint a felcsúti. *naivitás kikapcsolva -
#24445 "februárban a kormányzat ingyenesen a város tulajdonába adta a Haladás-ingatlanokat, értelemszerű tehát, hogy az ezeken felépülő nagy értékű létesítmények is Szombathely város tulajdonát gyarapítják majd"
"a stadion és a sportcsarnok 2014-ben készülhet el, a második ütemben 2014 után a városi uszoda, a parkerdő, a csónakázótó és környéke, a szabadidőközpont, a műjégpálya és a tófürdő újulhat meg, illetve az Illés Akadémia fejlesztését is segítik" (Szombathely az ország "dobóközpontja": Annus Adrián, Pars Krisztián, Gécsek Tibor, Fazekas Róbert, és kapnak egy európai értelemben vett központot. A szerk.)
+
Illés Akadémia
És látod, máris nem kidobott pénz, mint 14 milliárd kormányzati negyed tervekre, mert az akkor - mint közismert - qurva fontos volt, meg továbbiak 39 centis kilátókra, löszalagútra, síkságon völgyhídra, kutyafittnessre, meg további értelmes dolgokra ... -
#24444 -
#24443 Nem kell kihagynia Szalainak -
#24442 További látványtervek