32945
Magyar Foci
-
#24521 Nem volt pénzük erősítésre. -
#24520 a honvéd szájba szexuálja elég rendesen őket -
#24519 Ha a végén ennek a kaposvárnak köszönhetően marad benn az akadémia, én búúús panda leszek :D -
#24518 Arról a meccsről ma este kerül föl öf. -
#24517 na, most pont hibázik a tv közvetítések gomb, mert 1 forduló 2 hónapban van…:) -
#24516 mi a gond? -
Zenszkij #24515 -
karajjj #24514 szabadon igazolható játékost bármikor lehet igazolni -
#24513 nagyon örülök hogy kiszopott a gyakadémia,annak meg mégjobban,hogy a Kövesd győzött,Véber Gyuri egyik kedvenc magyar edzőm,nagyon csípem a stílusát,neki az NB1-ben a helye,remélem benntmaradnak -
Densie #24512 Egy gólösszefoglalót tudna valaki linkelni a Kövesd-Felcsútról?
Mlsz tv-n nem találtam meg a meccsre se tudtam tegnap kimenni. -
#24511 Mezőkövesd - Puskás Academy 3:1
A felcsúti kezdőben 2 akadémista, és így is simán szoptak. Szégyen, amit csinálnak, de én leszek a legboldogabb, ha kizúgnak a mennyei 2-be. Mondjuk még van 2 napjuk igazolni...
Puskás Akadémia FC: Somodi - Wagué, Tamás, Szekeres, Farkas N. - Tóth, Polonkai, Czvitkovics - Gallardo, Tischler, Lencse. Vezetőedző: Benczés Miklós -
#24510 lehet, hogy őszül, és így szeretné eltakarni :D -
#24509 Valaki nem tudja Bekő miért hordja ezt az 1905 feliratú sapkát?
Vagy ez neki olyan, mint Moniznak a kabát? :D -
#24508 úgy rühellem ezt a féreg pintért, ennek tök mindegy nyernek vagy vesztenek, egy büdös paraszt :D -
#24507 most nem locsolták fel a győri pályát úgy néz ki :D
köszi Passatgt! -
#24506 szerintem ő is ismeri az oldalamat -
#24505 egy linket ráerőszakolhatnál passat-tal a bannerbe :D -
#24504 Én frissítem manuálisan. -
#24503 jó,e zt én írtam kézzel, azért ilyen szar, csak a 7. fordulótól találtam meg rendes listát közvetítéssel együtt:D (meg látom időont is szar 6. fordulóhoz, javítottam most) -
#24502 Úgy látszik meccsfüggő, hogy ismeri-e, mert némelyik meccsnél jól van írva :D -
#24501 ne engem hibáztass, sg-n szar a kaarkterkódolás és nem ismeri fel a - karaktert:D -
#24500 hmm, banner szerint ma lesz a FerencvárosKTE - Phoenix meccs. De vajon melyik Phoenix? a Suns? -
COOLancs #24499 "A taccs.hu internetes oldal szerint a zalaegerszegi Tippmix-játékos szinte naponta pakolja fel a száz-kétszázezer forintos nyeremények cetlijeit."
Ja, tényleg átlagos hobbi tippmixes... -
#24498 ő izébigyó, banok streamjeit is odadobhatnád egy linkbe, kérdezz rá, hogy automatán frissül-e a fóruma -
#24497 Ez hasznos, köszi. :) Untam keresgélni a port.hu-n :D -
#24496 19 órás meccsek közül csak az egyiket szokták közvetíteni és értelemszerűen a másikat adják :D -
#24495 kövesden nem tudnak kamerázni, hogy a stadionavató után az ujonc rangadót se közvetítik? -
#24494 Valaki akart tv közvetítéseket, bannerben megtalálható, minden fordulóban automatán frissül majd(elvileg, majd kiderül:)) -
Zenszkij #24493 Nem kell itt benne lenni a bundakörbe. Fordulónként megraksz 2-3 idióta végkifejletet és kaszálsz 1 hónapon belül. -
Solt #24492 Nem vagy vele egyedül! :) -
#24491 Úgy nézem az eddigi piros lap özön után most jön a jogos piros lapok meg nem adása :D -
#24490 jah hát így már van benne valami:) de ez az ötös kötés így akkor is amatőr dolog. meg hát mondom én is behúztam bármiféle füles nélkül.bár én egy fillért nem nyertem vele:) -
Solt #24489 A cikk alapján azért lehet, hogy nem csak egy hobbifogadó! :) -
Solt #24488 Undorító! Én teljes vagyonelkobzással büntetnék mindenkit, akiről 100%-ban bizonyítható, hogy bundázott... de az teljesen alap lenne, hogy a játékengedélyét örökre bevonnám! -
#24487 én eleve magyarra nem fogadok, mert csak azok a meccsek tutik, amik előre le vannak zsírozva -
#24486 sima hobbifogadó szerintem, nem kell nagy összefüggéseket keresni. én is sima vendégbe húztam az Ajkát, aki egy kicsit is konyít a magyar futballhoz, az ilyen odds-on nem játszotta meg a zetét. -
#24485 hányinger...ez a bundázás mostmár olyan dolog,hogy vagy megszoksz vagy megszöksz. Lehet nekemis elkéne kezdenem pakolni U19-es meccsekre neten,csak megkéne keresni 2-3 kapható játékost :D -
#24484 Csak azt nem értem miért tippmixen rakta meg, így elmehet a másik 4 meccs simán, neten meg tudott volna csak arra az egy meccsre fogadni. Vagy szarik, hogy a zsaruk lenyomozzák a szgépét? -
Solt #24483 Mobilról nem tudok linkelni, bocsi... :)
http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2013/08/30/facebookon-buktak-le-a-bundazok/ -
#24482 "hogy a befogadóképességről szóló rendelkezésekben az áll, hogy az ötezer nézőből legalább ezernek tudni kell széket biztosítani, ezt a követelményt a felcsúti Makovecz-stadion messze túlteljesíti majd a maga 3500 ülőhelyével, amelybe igény esetén az állóhelyekre is be lehet majd engedni nézőket, akár 1500-nál is több nézőt"
mondtam én, hogy állóhellyel megvan az 5e:)