32945
Magyar Foci
  • Narxis
    Nem volt pénzük erősítésre.
  • ressy14
    a honvéd szájba szexuálja elég rendesen őket
  • ReszegKoldus
    Ha a végén ennek a kaposvárnak köszönhetően marad benn az akadémia, én búúús panda leszek :D
  • banok
    Arról a meccsről ma este kerül föl öf.
  • passatgt
    na, most pont hibázik a tv közvetítések gomb, mert 1 forduló 2 hónapban van…:)
  • passatgt
    mi a gond?
  • Zenszkij
  • karajjj
    szabadon igazolható játékost bármikor lehet igazolni
  • bakkerman
    nagyon örülök hogy kiszopott a gyakadémia,annak meg mégjobban,hogy a Kövesd győzött,Véber Gyuri egyik kedvenc magyar edzőm,nagyon csípem a stílusát,neki az NB1-ben a helye,remélem benntmaradnak
  • Densie
    Egy gólösszefoglalót tudna valaki linkelni a Kövesd-Felcsútról?
    Mlsz tv-n nem találtam meg a meccsre se tudtam tegnap kimenni.
  • ressy14
    Mezőkövesd - Puskás Academy 3:1

A felcsúti kezdőben 2 akadémista, és így is simán szoptak. Szégyen, amit csinálnak, de én leszek a legboldogabb, ha kizúgnak a mennyei 2-be. Mondjuk még van 2 napjuk igazolni...

Puskás Akadémia FC: Somodi - Wagué, Tamás, Szekeres, Farkas N. - Tóth, Polonkai, Czvitkovics - Gallardo, Tischler, Lencse. Vezetőedző: Benczés Miklós
  • ressy14
    lehet, hogy őszül, és így szeretné eltakarni :D
  • ReszegKoldus
    Valaki nem tudja Bekő miért hordja ezt az 1905 feliratú sapkát?
    Vagy ez neki olyan, mint Moniznak a kabát? :D
  • ReszegKoldus
    úgy rühellem ezt a féreg pintért, ennek tök mindegy nyernek vagy vesztenek, egy büdös paraszt :D
  • ressy14
    most nem locsolták fel a győri pályát úgy néz ki :D

köszi Passatgt!
  • banok
    szerintem ő is ismeri az oldalamat
  • ressy14
    egy linket ráerőszakolhatnál passat-tal a bannerbe :D
  • banok
    Én frissítem manuálisan.
  • passatgt
    jó,e zt én írtam kézzel, azért ilyen szar, csak a 7. fordulótól találtam meg rendes listát közvetítéssel együtt:D (meg látom időont is szar 6. fordulóhoz, javítottam most)
  • ReszegKoldus
    Úgy látszik meccsfüggő, hogy ismeri-e, mert némelyik meccsnél jól van írva :D
  • passatgt
    ne engem hibáztass, sg-n szar a kaarkterkódolás és nem ismeri fel a - karaktert:D
  • LasDen #24500
    hmm, banner szerint ma lesz a FerencvárosKTE - Phoenix meccs. De vajon melyik Phoenix? a Suns?
  • COOLancs
    "A taccs.hu internetes oldal szerint a zalaegerszegi Tippmix-játékos szinte naponta pakolja fel a száz-kétszázezer forintos nyeremények cetlijeit."

Ja, tényleg átlagos hobbi tippmixes...
  • ressy14
    ő izébigyó, banok streamjeit is odadobhatnád egy linkbe, kérdezz rá, hogy automatán frissül-e a fóruma
  • [HUN]FaTaL
    Ez hasznos, köszi. :) Untam keresgélni a port.hu-n :D
  • ReszegKoldus
    19 órás meccsek közül csak az egyiket szokták közvetíteni és értelemszerűen a másikat adják :D
  • dave9004
    kövesden nem tudnak kamerázni, hogy a stadionavató után az ujonc rangadót se közvetítik?
  • passatgt
    Valaki akart tv közvetítéseket, bannerben megtalálható, minden fordulóban automatán frissül majd(elvileg, majd kiderül:))
  • Zenszkij
    Nem kell itt benne lenni a bundakörbe. Fordulónként megraksz 2-3 idióta végkifejletet és kaszálsz 1 hónapon belül.
  • Solt
    Nem vagy vele egyedül! :)
  • ReszegKoldus
    Úgy nézem az eddigi piros lap özön után most jön a jogos piros lapok meg nem adása :D
  • 9csöves9
    jah hát így már van benne valami:) de ez az ötös kötés így akkor is amatőr dolog. meg hát mondom én is behúztam bármiféle füles nélkül.bár én egy fillért nem nyertem vele:)
  • Solt
    A cikk alapján azért lehet, hogy nem csak egy hobbifogadó! :)
  • Solt
    Undorító! Én teljes vagyonelkobzással büntetnék mindenkit, akiről 100%-ban bizonyítható, hogy bundázott... de az teljesen alap lenne, hogy a játékengedélyét örökre bevonnám!
  • ressy14
    én eleve magyarra nem fogadok, mert csak azok a meccsek tutik, amik előre le vannak zsírozva
  • 9csöves9
    sima hobbifogadó szerintem, nem kell nagy összefüggéseket keresni. én is sima vendégbe húztam az Ajkát, aki egy kicsit is konyít a magyar futballhoz, az ilyen odds-on nem játszotta meg a zetét.
  • bakkerman
    hányinger...ez a bundázás mostmár olyan dolog,hogy vagy megszoksz vagy megszöksz. Lehet nekemis elkéne kezdenem pakolni U19-es meccsekre neten,csak megkéne keresni 2-3 kapható játékost :D
  • ressy14
    Csak azt nem értem miért tippmixen rakta meg, így elmehet a másik 4 meccs simán, neten meg tudott volna csak arra az egy meccsre fogadni. Vagy szarik, hogy a zsaruk lenyomozzák a szgépét?
  • Solt
    Mobilról nem tudok linkelni, bocsi... :)

http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2013/08/30/facebookon-buktak-le-a-bundazok/
  • passatgt
    "hogy a befogadóképességről szóló rendelkezésekben az áll, hogy az ötezer nézőből legalább ezernek tudni kell széket biztosítani, ezt a követelményt a felcsúti Makovecz-stadion messze túlteljesíti majd a maga 3500 ülőhelyével, amelybe igény esetén az állóhelyekre is be lehet majd engedni nézőket, akár 1500-nál is több nézőt"

mondtam én, hogy állóhellyel megvan az 5e:)