Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez most mi akar lenni a gyõriektõl?

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
<#fejvakaras>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
Hú de kegyetlenül irritál ez a kisfilm minden meccs elõtt 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
Azért kellett olcsón edzõt hozni, hogy utána lehessen drágán játékost 😄
Kíváncsi leszek meddig marad.

passatgt
most, hogy Kozma István lett az edzõ, 100%, hogy jönnek, látszik, hogy tele vannak pénzzel<#idiota>

DasIsFuck
úristen én ezektõl lehidalok..kész msotantól fanatikus Siófok drukker vagyokXD

különben elég szimaptikus, ahogy küzdenek.
remélem bent maradnak akkor már, bár tény, hogy a siófok se nb1-es szint.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

dave9004
Hajrá.
Pápa Véber nélkül nulla lett. azóta nem valoak nb1-be
passatgt
Siófok<#eljen>

ReszegKoldus
Jót nevettem <#nevetes1>

ez a kemény 😄 csávónak olyan photoshoppolt képei vannak a neten... 😄
DaemoonHunter
<#eljen>
Kíváncsi vagyok mit mutatnak.

passatgt
még mielõtt elindulna a fikahadjárat, megjegyzem, hogy a Haladás is játszott edzõmeccset már Arsenallal, szóval csak nyugodtan...😄

passatgt
Július 22-én az NB I-es újonc Puskás Akadémia FC-vel játszik felkészülési mérkõzést a Gera Zoltánt is foglalkoztató angol West Bromwich Albion

tegnap kinn voltam a kupadöntõn, ma meg szerettem volna megnézni neten a gólokat, de nem találom a meccs összefoglalóját. valaki tud linket?
Ez mém lesz 😊)))))))) hatalmas

hoppá... fellocsolták a pályát! Bunda

DaemoonHunter
Teljesen korrekt értékelés pintértõl, szinte szokatlan volt ez a "megalázkodás" még a fellocsolás felvetése mellett is 😄

Effe88
na tessék
fellocsolták a pályátXD
pintérXD

Effe88
szép volt loki
megérdemelt siker

gyõr kurva antipatikus csapat
mehetnek a picsába

ReszegKoldus
No de legalább jót pihentek <#mf2>

😄DD

www.smart-bus.hu

Élete játékát tolta a targoncás, de csak azért hogy nyáron új klubban új papírokat írjon alá

ReszegKoldus
Kár, hogy már nincs sok hátra a meccsbõl, Knézy most mindenkit Coulibalynak hívna, aki kicsit is hasonlít rá 😄

Effe88
pintér sík ideg😊
ez mindig jó😊

passatgt
Emlékszem, régebben hogy fikázták egyesek, egyedül én védtem meg😄 Aki abszolút katasztrófa az a Ramos, leggyengébb légiós nb1-ben

DaemoonHunter
Miért kell mindig minden kommentátornak ezzel a kibaszot már úgy is fáradtak szöveggel takarózni? 😄 Csicskák inkább nem fáradtak. Mert a többiek nem fáradtak? Akárki lenne a helyükben akkor is ezt mondanám.

Remélem nyer a Debrecen.

Effe88
kulabá nagyobb mint drogba

ReszegKoldus
balfék gyõr, ezért pihentek... 😞

Láma!
inkább legyenek tizik, az még az idegeiket is lefárasztja😄

ReszegKoldus
Félidõnként 5 gólt rúg a gyõr, hiszen direkt pihentették is a játékosokat erre a meccsre. 😄

na meg sok lefáradt, lestrapált Loki spíler jól jöhet nekünk 7végén😊
Így alapból azért drukkolok, hogy 120. percben rúgott góllal dõljön el aMagyar Kupa😛

A kérdés csupán növeli e az ETO mûvészeti elõnyét egy újabb kiállítással ???? 😊)))))))

anno valamelyik dvtk meccsen a miskolci játkosok nevét gyõr logóval rakták ki állandóan 😄 végül is gyõr mind a kettõ, csak ez diós...
passatgt
fradi logó van kint nem gyõr

mondjuk senki nem mondja meg mert kb ua a kettõ😄

Kaplan
Azért egészen elképesztõ, hogy miként mehet ki egy spot ekkora bakival. Senki nem felügyeli ezt?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

LasDen
zöld-fehér?? igen...akkor meg hol a hiba? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ReszegKoldus
"Apró" hiba...

Narxis
1

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ressy14
2014 április

Dum spiro, spero.

DasIsFuck
tényleg ott is készül az új stadion.
és ezt mikorra tervezik átadni?

DasIsFuck
pedig milyen fasza lenne körülötte egy ilyen kisvasút😊

bakkerman
futópálya,csalóka a kép,de az a csík nem a levegõben van,hanem a földön 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Zenszkij
Debrecen

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

DasIsFuck
az a piros csík körülötte mi lesz?😄
vonat?
ez az új puskás lesz vagy a fradi pályája?

A mennyei stadion!

Viktor és három arkangyala, Szíjjártó, Selmeczi és Lézer Jani együttesen mosolyog le reá azért ez a nagy fényesség.
Narxis
nyugodtan hívhatod a keresztnevén, Viktor...<#wink>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LasDen
isten rámosolyog a stadionra és népére 😮

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Effe88
szép

passatgt

elég fain

[HUN]FaTaL
Nem lehet végtelen számú logot berakni, valószínûleg szimplán a német logo van hozzárendelve ehhez a bajnoksághoz is (ami mivel moddolt fifa így bundesliga logo lesz, gyárilag csak különbözõ a színük a logoknak).

http://goo.gl/gd6Zi5