Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
5 percig fetrengtem utána 😄
Dum spiro, spero.
Ja, óriási rejtély.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
gyõr egy kört menjen min. a vidi min 2-t a többiek meglephetnek
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
eger El szerintem
na de vége ennek a fosnak
volt hajtás küzdelem, brilliáns játékosok gyönyörû góljai, cselei, fantasztikus bíráskodás,
jövõre már PL szint lesz figyeljétek meg
nb2ben lassan erõsebb lesz a mezõny mint az elsõ osztályban. fõleg a sióval 😄
elrontották a tizivel nagyon.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
jaj neeee 😞
!
Dzsudzsák Facebookjáról
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
www.smart-bus.hu
gondolom versenyeztek..:/
ja zsuzsika
mikor nõsz fel
http://goo.gl/gd6Zi5
Sok sikert az EL-ben. Remélhetõleg nem Anzsi erõsségû csapatokat kaptok a 2. körben.
Dum spiro, spero.
a kép hazafele úton a csornai benzinkúton készült, ahol együtt ünnepeltünk a csapattal 😊

Jövõre sajnos nehezebb lesz, de új tehetségek beépítésével meglehet a 6-8. hely.
Ma este pedig hajrá Pápa csak azért is mert mindenki a Sijófoknak szorít.