Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
elkezdte kiabálni, hogy balra, balra, a sorfal meg arrébb lépett egyet jobbra 😄
5 percig fetrengtem utána 😄

Dum spiro, spero.

A másik meccsen meg az volt a jó, amikor Gundel (és a közönség is) éppen csendben volt, Balajcza meg próbálta állítgatni a sorfalat, de azok nem nagyon reagáltak: "BALRA, BAAALRA, BAAALRA, mondom BALRA BAZMEG!!!!! 😄DD

Nem Szûcs volt a sztár a Trollfocin eddig, szerintem megoldotta e gondot azzal ahogy hazaüzent. Ettõl még jobban örültem volna ha kiesnek...

ReszegKoldus
"Lanzafame rejtélyes módon nem játszott"

Ja, óriási rejtély.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Effe88
olyan spanyolos a neve?
diósgyõrbe játszik?

passatgt
alexis sanchez kicsit jobban összetörte:

dave9004
honvédos fiatalok két plusz végigjátszott évaddal elég sokra vihetnék most nyáron
gyõr egy kört menjen min. a vidi min 2-t a többiek meglephetnek
bakkerman
én is,így elõzetesen a Vidiben nagyon bízok,hozzájuk fûzöm a legnagyobb reményeket,Honvéd felejtõs,Gyõr-Loki kettõs meg nagyon igazolásfüggõ,hogy mit érhetnek el

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

dave9004
alig várom a kupaselejtezõket
Effe88
😄D:
eger El szerintem

na de vége ennek a fosnak
volt hajtás küzdelem, brilliáns játékosok gyönyörû góljai, cselei, fantasztikus bíráskodás,
jövõre már PL szint lesz figyeljétek meg

mi is a heppelés amit Púl úr mond? 😄😄

bakkerman
melyik lesz elõbb,petúr andrás rendbeteszi a szemöldökét,kiskokó mutálni kezd,vagy az eger EL-ben fog indulni?

dave9004
kell ez a pápa ide, nélkülük nem foci a foci 😄
nb2ben lassan erõsebb lesz a mezõny mint az elsõ osztályban. fõleg a sióval 😄
elrontották a tizivel nagyon.
bakkerman
na,kiesett a Siófok,shit 😞

szabii98
Siófok :'(

I met God. She's black

Kaplan
Azért ügyesen elrakta a bal alsóba a srác.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ReszegKoldus
2 kéne...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

bakkerman
Kádár góljával 1-1,na most kéne egy Siófok gól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ReszegKoldus
na kiesett a siófok

Kaplan
Én tényleg nem értem, hogy a 3 egészen jó képességekkel rendelkezõ magyar játékos hogyan vált ekkora szennyé az utóbbi egy évben. Elképesztõ... Viszont azt sokadszor bebizonyítják nekünk, hogy Miskolcon van igény a futballra. Jó lenne ha a csapat is felnõne ehhez.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bakkerman
na vezet a Pápa,Grific góljával

banok
Lovrencsics gól

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

passatgt
ez is bámulatos volt😄

Effe88
lükeXD

Narxis
naaaaa

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Effe88
mind a 2 spanyol hulladék

passatgt
volt mindegyiknek 1-1 jó passza? hát oda ne rohanjak😄

bakkerman
ez a Rudolf mekkora egy nulla...jó meccs amúgy magyar viszonylatban,fasza hajtós,de ugyanakkor szomorú látni,hogy a két "öreg" spanyol pályájuk legvégén IS ODAHUGYOZZA a többi pályán lévõ magyarokat,és többi játékost. Luque meg Fernandorol beszélek,bámulatos mit tudnak a labdával

szabii98

I met God. She's black

...Pápa se nagyon kapar az NBIért, lehet 3 kiesõ kellett volna.

ááááááááá
jaj neeee 😞
!

banok
"Sziasztok! Téves információk jelentek meg a mai balesetemmel kapcsolatban a sajtóban. Szeretném egyértelmûvé tenni, hogy mi történt: az autópályán egy csúszós útszakaszon ma kicsúsztam az autómmal. Egyedül voltam, sérülést nem okoztam és én sem sérültem meg. Késõbb ezen a ponton mások is kicsúsztak, és úgy tudom, hogy sérülést is szenvedtek. Természetesen jobbulást kívánok nekik! Viszont szeretném hangsúlyozni, hogy a két esetnek a csúszós útszakaszon kívül semmi köze egymáshoz!"
Dzsudzsák Facebookjáról

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Narxis
Több forrásból is eljutott az nso.hu-hoz az a hír, hogy a balesetben megsérült személy nem Dzsudzsák Balázs, aki idõközben már hazatért az otthonába. Sõt, a mentõhelikopter nem is onnan szállított el sérültet, hanem egy közelben lévõ másik baleset helyszínérõl.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

limperatore
suzukim van baszki 😄DDDD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Effe88
s63 s65 neked semmit nem mond mi?😄😄

limperatore
egy lamboval minek versenyezne 1 merci? 😄 v adtak 5km elõnyt? 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

A képek alapján a mercist vitték kórházba... tetõn volt a verda, tuti abban sérültek meg.

www.smart-bus.hu

Effe88
http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-dzsudzsak-balazs-kozuti-balesetet-szenvedett-2250199

gondolom versenyeztek..:/
ja zsuzsika
mikor nõsz fel

[HUN]FaTaL
Én is remélem, szerintem simán befér egy spanyol elsõosztályú kis vagy középcsapatba.

http://goo.gl/gd6Zi5

Effe88
jó edzõ
sok sikert nektek az EL-be<#eljen>

dave9004
szurkolok nekik, hogy ne megint nálunk kelljen kezdeniük a megye2 keletiben
ressy14
<#eljen>

Sok sikert az EL-ben. Remélhetõleg nem Anzsi erõsségû csapatokat kaptok a 2. körben.

Dum spiro, spero.

Rossi mester nagy forma 😄

a kép hazafele úton a csornai benzinkúton készült, ahol együtt ünnepeltünk a csapattal 😊

ReszegKoldus

bakkerman
remélem elviszi egy elsõosztályú klub,vagy esetleg másik ország élvonaljába eltud igazolni

Sajnos nem sikerült az EL de azért gratulálok a csapatnak!

Jövõre sajnos nehezebb lesz, de új tehetségek beépítésével meglehet a 6-8. hely.

Ma este pedig hajrá Pápa csak azért is mert mindenki a Sijófoknak szorít.
[HUN]FaTaL
Pintérék kizúgtak a Segundába 😞

passatgt
Vanczák gól

ReszegKoldus
Hali <#levele><#szomoru2>

[HUN]FaTaL
Honvéd x-elt. 😊