Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dum spiro, spero.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ehhez komment a trollfocin: "Rudolf még oda sem találna be!"
Sakk és matt... 😄DDDDDDDDDDDD
www.smart-bus.hu
"12.53 – Önkéntesek érkeznek Vas megyébõl is: Három autóbusszal és két kisbusszal indulnak Gyõr-Moson-Sopron megyébe szerda délután szombathelyi önkéntesek, hogy segítséget nyújtsanak azokon az árvíz által veszélyeztetett településeken - közölte Marton Zsolt Szombathely alpolgármestere.
Tájékoztatása szerint a vasi megyeszékhelyrõl összesen 140 ember indul útnak, õket nyolc helyrõl toborozták. Az önkéntesek a szombathelyi polgármesteri hivatal, a helyi közterület-felügyelet, a távhõszolgáltató, a Haladás Vasutas Sportegyesület, a Haladás labdarúgó-csapata, az Illés Akadémia, a Szombathelyi Vagyonhasznosító Zrt. és a Vasivíz Zrt. munkatársai."
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
lol
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
www.smart-bus.hu
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
de nem várok el tõlük nagy észt, fõleg nem kapustól.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Dum spiro, spero.
Nem kerülhetnek össze.
És ha a Guatemalai Suchitepequez 3:1-re nyer a következõ meccsén, akkor a Gyõri ETO már biztosan nem kaphatja a BL playoffjában az izlandi másodosztályú Bolungarvik együttesét, mert a szigetcsapat csatára Andri Rúnar Bjarnason spontán éhségsztrájkba kezdett a prémiumelmaradás miatt - írja az uefa.com.
utóbbi kitaláció <#idiota>#idiota>
Dum spiro, spero.