Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
Az még korántsem biztos. Az elsõszámú kapusuk augusztusra legkésõbb felépül, addig kell bizonyítania. Ezalatt az idõ alatt sok tétmeccset nem játszanak majd 😊

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
Jól tette, legalább rendszeresen védeni fog.

http://goo.gl/gd6Zi5

dave9004
már csak egy köpés az nb1 😄
Megint túl nagyok voltak az elvárásaim.
passatgt
Gulácsi Péter a Salzburghoz igazolt!

kemény 😊))

😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Ehhez komment a trollfocin: "Rudolf még oda sem találna be!"

Sakk és matt... 😄DDDDDDDDDDDD

www.smart-bus.hu

A nyugati végek rivalizálásból érdekes fricska a bajnoknak: A Hali játékosok pakolják Gyõrben a homokzsákokat, közben a gyõri bajnokok nyaralnak... hmmm

"12.53 – Önkéntesek érkeznek Vas megyébõl is: Három autóbusszal és két kisbusszal indulnak Gyõr-Moson-Sopron megyébe szerda délután szombathelyi önkéntesek, hogy segítséget nyújtsanak azokon az árvíz által veszélyeztetett településeken - közölte Marton Zsolt Szombathely alpolgármestere.

Tájékoztatása szerint a vasi megyeszékhelyrõl összesen 140 ember indul útnak, õket nyolc helyrõl toborozták. Az önkéntesek a szombathelyi polgármesteri hivatal, a helyi közterület-felügyelet, a távhõszolgáltató, a Haladás Vasutas Sportegyesület, a Haladás labdarúgó-csapata, az Illés Akadémia, a Szombathelyi Vagyonhasznosító Zrt. és a Vasivíz Zrt. munkatársai."

LSSAHPAUL
omfg 😄 ??? de miért kínozza a riporter, nem igaz hogy nem hallja ezt a makogást.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Narxis
Biztos gyakorolta.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ressy14
még õt is jobban érteni 😄

Dum spiro, spero.

LasDen
csak az felejti el, aki el is akarja...ismerek olyat, aki 5 évesen került ki és mégsem felejtette el a magyart...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

még Yannickot is 😄
dave9004
Vaze ilyen Vasziljevicséket jobban megértem mint õt 😄
ezért nem szabad nagyon fiatalon külföldre szerzõdni mert lassan de elfejet magyar beszél

Azért az ausztrál másodosztály kicsit ciki 😄
ReszegKoldus
Akkor csak nem lehet véletlen, hogy amikor elõször láttam ezt a videót, az NB1 jutott róla eszembe, igaz ez nem a victorian premier league 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ressy14
mivan a közel kelet már nem divat?

Dum spiro, spero.

passatgt
"A csakfoci.hu információi szerint ausztrál csapatok magyar játékosokat keresnek. Úgy tudjuk, hogy többek között a pápai Tóth Bencét és Maróti Bélát, a pécsi Wittrédi Dávidot, valamint a siófoki Melczer Vilmost is vinnék az ausztráliai Victorian Premier League-be. "

lol

Effe88
bravó mlsz
jövõre még kevesebben lesznek
gondolom ez a cél😄

Narxis
😄DDDDD

Narxis
Ehhez nagyon ért az MLSZ.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

[HUN]FaTaL

<#idiota>

Effe88
rooney8
elég higgadt 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

LSSAHPAUL

Ha már 11-es 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Az igen! 😄

www.smart-bus.hu

ressy14
<#eljen>

beakasztotta rendesen.

Dum spiro, spero.

rooney8
nem volt csúnya 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Lovrencsics óriási bombával zárta az idényt

hát ennél jobban nem tudta volna eltalálni, az biztos 😊

Narxis

dave9004
nekem is ez jött le. nagy baromság volt az biztos.
de nem várok el tõlük nagy észt, fõleg nem kapustól.
[HUN]FaTaL
Mert ez totál szabálytalan.

Igaza is volt. Én örültem Boda góljának, de meglepett, hogy megadta a spori. Abszolút szabálytalan tizenegyes volt.
ReszegKoldus
azzal a pofavágással Horváth Károlyt akarta utánozni szerintem

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

*mármint, hogy szabálytalanul végezte el Böde

LasDen
mert ezt nem is kellett volna...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tipp: asszonynak, gyerekeknek

Amúgy, néztétek a sokadik félidõt Puhl Sanyival? Böde elsõ büntetõjére azt mondta, hogy nem lett volna szabad megadni, még idézett is a szabálykönyvbõl, halálbiztos volt magában.

Effe88
de ezt kinek vagy kirõl szól?

ReszegKoldus
Mekkora paraszt <#whatever>

jelenleg a 10. legnagyobb koeff-fel rendelkeznek Európában, ez alapján mehetnének automatikusan BL-fõtáblára 😊

ressy14
köszi, csak lusta voltam elolvasni 😄 leragadtam a csapatok nézegetésénél. Vazze a Valenciának majdnem kétszer akkora a koeff pontja mint a 2. legnagyobbénak. hogy a faszba gyûjtöttek össze annyit? valamelyik benzinkúton rá lehet írni a pontokat vagy mi?

Dum spiro, spero.

"A computer system is used to prepare the groups such that teams of the same association are not in the same group and and that all groups are about equal strength (in terms of ranking)."

Nem kerülhetnek össze.

ressy14
magyar magyarral nem kerülhet össze ugye? vagy nincs ilyen kitétel?

Dum spiro, spero.

ressy14
Nyert a PAOK a görög bajnokságban, ezért a Loki kiemelt lesz a 3. körben is, ha eljut odáig.

És ha a Guatemalai Suchitepequez 3:1-re nyer a következõ meccsén, akkor a Gyõri ETO már biztosan nem kaphatja a BL playoffjában az izlandi másodosztályú Bolungarvik együttesét, mert a szigetcsapat csatára Andri Rúnar Bjarnason spontán éhségsztrájkba kezdett a prémiumelmaradás miatt - írja az uefa.com.

utóbbi kitaláció <#idiota>

Dum spiro, spero.

DaemoonHunter
Nagy jelenet volt 😊

Errõl jut eszembe... az mlsz elõbb utóbb eléri hogy több csúnya szó hangzik el a pályán mint a lelátókon...