32945
Magyar Foci
-
sempronius18 #24601 Ja ahha az éhező gyerekeknek adja.
Bizzzzztossssan így van, ha ők mondják. -
#24600 az mlsz állítólag segélyszervezeteknek adja a bünti pénzeket, nem tudom ebből mi igaz -
sempronius18 #24599 Jók ezek a büntetések kb vissza fizetik őket a feledónak.
Az állam által fentartott Fradi befizeti az állam által fentartott MLSZ-nek......alááá a pínz forog -
#24598 haha ez jó kép :D -
#24597 -
#24596 Az mlsz.hu jelentése szerint a FEB az FTC–Kecskemét mérkőzésen rendezési hiányosságok, a hazai szurkolók részéről történt becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető rigmus bekiabálása miatt az FTC-t 400.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.
A magyarázat szerint a hazai rendezők az ellenfél beleegyezése nélkül locsolták a pályát a kezdést megelőző tíz percen keresztül. -
#24595 hát a nők ellen még lehet dzsudzsákék is tudnának nyerni 3:2-re -
#24594 én meg pont nem látom a meccset, mer akkor kell elmennem...na majd a rádióból csak megtudom :D -
Solt #24593 Próbálok pozitív energiákat sugározni! :)) -
#24592 irigylem az optimizmusod :D -
#24591 NŐI LABDARÚGÓ FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Magyarország–Románia 3–2 (3–1)
:) -
Solt #24590 Az X2-re is 1.85 van... meg is tettem kötésben az U21-s győzelemmel! :) -
#24589 országos kettes -
#24588 de, sajnos. -
#24587 amúgy péntekre magyarokra 4.3-as szorzó van, ennyire szerintem nem vagyunk esélytelenek:) -
#24586 piros nélkül a Pécs jó bizonyám. ők még jönnek feljebb az fix.
sztem idővel a Honvéd is, meg a Győr dobogóközelbe.
-
Grenzjager #24585 + Fehérváron is jók vagyunk, szóval nekünk áll a zászló :) -
#24584 Mi már nyertünk Győrben -
Solt #24583 Úgy legyen... sok múlik azon, hogy mennyi idő alatt alakul ki egy stabil védelem és középpálya nálunk... ha a Pápa és a lilák elleni meccset hozzuk, akkor belendülhetünk... ha még fordulókon keresztül nem stabilizálódik a játékunk, akkor elléphet a Vidi. -
#24582 Győrben hozhattok is rajtunk, mert mi Debrecenbe finoman szólva sem nyerni járunk. Mondjuk ti sem Győrbe. -
#24581 4 pontrúgásból 4 gólt kaptunk, ami sima figyelmetlenség. Támadásépítésből a Loki azon a meccsen 0 volt, egyszer sem sikerült gólt érően átjátszani a védelmet.
Jobban mutatja talán az erőviszonyokat, hogy piros lap nélkül a Pécset nem egyszerű verni, pláne otthon. Ha nekünk azért vert 4et a loki mert jobbak, akkor Pécsen hogy vesztettek pontokat ahol mi nyertünk?:) -
Grenzjager #24580 ááá
a jelenlegi 4 pontnál nem lesz több az előnye,
4 pont meg behozható (feltéve ha Csukics nem töri el megint valakinek a lábát a csapatból...) -
Solt #24579 Mert mire összeállunk, addigra a Vidinek túl nagy előnye lesz. -
Solt #24578 Mindkét csapat védelme borzalmas volt, ráadásul mi a középpályán is szarok voltunk... rengeteg eladott, elvesztett labdánk volt, a végére meg szétestünk. A 4-1 irreális...
A Fradi - Kecskemét kínszenvedés volt, de jól mutatta, hogy középen és hátul egyelőre gondok vannak a Fradival. Ha beálltak nem nagyon tudtunk mit kezdeni velük, ha meg jöttek, akkor meg voltak lehetőségeik, és nem nagyon tudtunk vissza támadni...
Mondjuk egy kis szerencsével ki is tömhettük volna őket... -
Grenzjager #24577 ?? mi miért nem? -
Solt #24576 Mi még összeszokatlanok vagyunk, a Loki viszont már nem, mégis átjáróház a védelme. A mi játékunk még sokat fog javulni... szerintem. Bajnokok tuti nem lesznek... ( Mi sem ) -
#24575 Majd ha tavasszal is nyernek 4:1-re akkor elhiszem, hogy jobbak :) -
#24574 fura, mert nekem meccs alapján két jó közül a jobb helyzetkihasználású nyert.
LEgalábbis élvezhető meccs volt (ellenben a fradi-kte-vel) -
Solt #24573 Mert aznap mi még rosszabbak voltunk náluk. -
#24572 Akkor mi vagyunk szarok. Mégis 1-2. helyre várjuk magunkat, ez alapján akkor a lokinak sima esélye van az el selejtezős helyre, de szvsz még a bajnoki címre is. -
#24571 akkor miért? -
Solt #24570 De nem azért, mert jók! :) -
#24569 Ehhez képest hülyére vertek minket... -
Solt #24568 Amit eddig láttam tőlük, az alapján szerintem egy EL helynek is örülhetnek majd. -
#24567 De sztem most a játékosok is fúrják. -
#24566 azért '11-12-ben veretlenül nyert egy bajnokságot,nem szar edző ő,az már más tészta,hogy azóta a keret jócskán gyengült -
#24565 Kondás a biztosíték rá, hogy nem lesznek. -
#24564 mostmár a Vidi meg a Fradi csinálja ezt,ingyen jönnek a játékosok a nyugati másod-harmad vonalból,nagy fizuért,a Loki meg szép csendben gyüjtögeti a szemetet,jóval kisebb pénzekért,és nevető harmadikként nehogy bajnok legyen... -
karajjj #24563 régen még a külföldi csapatok szemetében kukáztak Debrecenben, most már csak a magyar hulladékok maradnak... -
#24562 elzárta a pénz csapot Szima úr,amit lehetetett kivett a BL meg EL csoportkörbe jutások után,mostmár csak ilyen hulladékok ingyenes játékosokra ad ki pénzt,és szomorú tény,hogy ebben a fos bajnokságban ígyis bajnoki címért fog küzdeni a Loki.