Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem most csak kivételt kaptak a tudjuk ki miatt.
Dum spiro, spero.
Ettõl függetlenül:
"A nézõteret a kaputól a szektorokig el kell látni tájékoztató jelzésekkel.
A befogadóképessége eléri az 5000 fõt;
A létesítménynek legalább 1000 egyedi ülõhellyel kell rendelkeznie, melynek 30 cm magas a háttámlája."
Szóval 1000 ülõhely kell, állóhellyel együtt 5000, annyi meg van felcsúton is, a felsõ karély körben egy terasz lényegében, oda annyi embert raksz, amennyit akarsz
"Az NB I-es licenc feltétele, hogy a Mezõkövesd-Zsóry labdarúgó csapatának ötezer férõhelyes stadionja épüljön."
Másiknak meg miért lenne elég a 3.500 férõhelyes? röhej
b) A létesítménynek legalább 200 ülõhellyel kell rendelkeznie.
Felcsút FC-nek meg miért elég a 3.500 férõhelyes ?
de buzi az mlsz
Az nst fórumán pár kommentelõ fel fel akarja jelenteni az ifjú Knézyt, mert az találta mondani a Nigéria focistákra, hogy tipikus afrikai mentalitásuk van.
Szerintük ez maga a rasszizmus és kimeriti az uszitás fogalmát.......
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
De az edzõt jogosan állították ki szvsz, habár én sem csípem a szóban forgó illetõket.
Dum spiro, spero.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
– Hát az ön kiállítása miért történt? Elhangzott valami meredek?
– Na, az még egy komolytalan történet. A játékvezetõ lefújt egy ártalmatlan esetet, én pedig azt mondtam neki az egyik kisvárdairól, hogy színészkedik a kis cigánygyerek. Erre õ elküldött a kispadtól, mondván, hogy rasszista voltam. Ez nevetséges vád, éppen velem szemben, aki Omántól Vietnámig több helyütt is dolgoztam. Ráadásul Mezei Istvánnal, a cigányválogatott vezetõjével is kiváló kapcsolatot ápolok, ott voltam három meccsükön is, egymás között õk is így hívják magukat.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.
de forduló attól nem lesz amíg nem lesz 16 ilyen pálya
Ez a bicaj meg szerintem valami takarítónõé lehet 😊
Dum spiro, spero.
Fabio Cordella, a Honvéd nemzetközi igazgatója egy calcionews24.com-nak adott interjúban.
hát ezt igen nehézkesen hiszem el...
van itt pénz😄
ha lett volna jobb, akkor gondolom azt választja....nem olyan jó kapus, amúgy se....