Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
Biztonsági szempontból kizárt, hogy oda 1500 embert beengedjenek. Mivel egy soros lelátónak minõsül az a terasz rész, ezért az állóhelyi szabályok vonatkoznak rá, azaz ha hozzáadnánk még egy sort a lelátókhoz, akkor a plusz székek számát be kell szorozni 1,8-cal. Így 5-600-zal nõ a befogadóképesség.
Szerintem most csak kivételt kaptak a tudjuk ki miatt.

Dum spiro, spero.

passatgt
Igazad van, a Futsal pályát néztem a pdf-ben😄 <#idiota>

Ettõl függetlenül:

"A nézõteret a kaputól a szektorokig el kell látni tájékoztató jelzésekkel.
A befogadóképessége eléri az 5000 fõt;
A létesítménynek legalább 1000 egyedi ülõhellyel kell rendelkeznie, melynek 30 cm magas a háttámlája."

Szóval 1000 ülõhely kell, állóhellyel együtt 5000, annyi meg van felcsúton is, a felsõ karély körben egy terasz lényegében, oda annyi embert raksz, amennyit akarsz

de, mondták, az MLSZ
"Az NB I-es licenc feltétele, hogy a Mezõkövesd-Zsóry labdarúgó csapatának ötezer férõhelyes stadionja épüljön."

Másiknak meg miért lenne elég a 3.500 férõhelyes? röhej

passatgt
szerintem senki nem mondta nekik, hogy 5000 férõhely kell, a hivatalos Infrastruktúra szabályzatban, az elsõ osztályú stadionra ennyi van írva:

b) A létesítménynek legalább 200 ülõhellyel kell rendelkeznie.

Amúgy miért elõírás az MLSZtõl a Mezõkövesdnek a világítás és az 5ezer férõhelyû stadion?

Felcsút FC-nek meg miért elég a 3.500 férõhelyes ?

de buzi az mlsz

dave9004
Knézytõl kíméljen meg a világ. És a spanyol imédata elõl is.
Most ez semmi.

Az nst fórumán pár kommentelõ fel fel akarja jelenteni az ifjú Knézyt, mert az találta mondani a Nigéria focistákra, hogy tipikus afrikai mentalitásuk van.

Szerintük ez maga a rasszizmus és kimeriti az uszitás fogalmát.......
ReszegKoldus
Ja igen, meg Isten ajándékai <#hehe><#ejnye1>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

nem értem, nem a kis kínai vagy a kis japán hanem a kis cigány gyerek vágta fel a szegedit a kispad elõtt, ennyi, eléggé túl lehet ragozva.

ressy14
Magyarország rejtett erõtartalékai.

De az edzõt jogosan állították ki szvsz, habár én sem csípem a szóban forgó illetõket.

Dum spiro, spero.

LasDen
roma, elvtárs...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sippie
kisebbseggi, dolgos magyar honpolgár.
ReszegKoldus
Igazán adhatnának már valami szótárat, hogy akkor hogyan lehet ezeket hívni...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LasDen
igen, de vannak olyan szavak, mint mondjuk a nigger/cigány/zsidó, amiket fõként degradáló, pejoratív értelemben használ az emberek sokasága. Így lehet, hogy te nem negatív értelemben használtad, de a szóra az emberek 90%-a a negatív értelemzésben fog asszociálni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kaplan
Tény, hogy ebben van valami de én úgy gondolom, hogy kell ehhez egy kõkemény suttyófaktor. 😊 Nem kell csípõbõl cigányozni, még akkor sem ha az az illetõ. De lehet, hogy csak én vagyok túl illedelmes.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bakkerman
ez hülyeség,most ha egyszer õ cigány/zsidó/fekete akkor miért nem lehet rájuk ezt a jelzõt használni??? ez olyan mintha egy fehér embert úgy szólítasz hogy "kicsi" mert épp olyan a magassága,az se rasszizmus csak olyan jelzõvel illetted ami igaz rá...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
ez olyan, minthogy egy feketének nem mondhatod, hogy nigger, mert csak egy másik nigger niggerezhet le egy másik niggert...

Ha cigányt cigányozol miért lennél rasszista?

Kaplan
Ezen nagyot néztem! <#idiota> Õ nem rasszista, csak cigányozik. 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Narxis
Gálhidi György: Érthetetlen néhány játékos hozzáállása

– Hát az ön kiállítása miért történt? Elhangzott valami meredek?

– Na, az még egy komolytalan történet. A játékvezetõ lefújt egy ártalmatlan esetet, én pedig azt mondtam neki az egyik kisvárdairól, hogy színészkedik a kis cigánygyerek. Erre õ elküldött a kispadtól, mondván, hogy rasszista voltam. Ez nevetséges vád, éppen velem szemben, aki Omántól Vietnámig több helyütt is dolgoztam. Ráadásul Mezei Istvánnal, a cigányválogatott vezetõjével is kiváló kapcsolatot ápolok, ott voltam három meccsükön is, egymás között õk is így hívják magukat.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis

ressy14
Már 20 éve megy a túlköltekezés, nem lesz itt semmi változás (max 1-2 klub csõdeljárás alá kerül, ahogy az volt eddig is évente pár egyesületnél), sem komolyabb következmény. A nyugati klubok nagy része is erõsen mínuszos éveket csinál (MU, Pool, stb.), aztán vígan eléldegélnek.

Dum spiro, spero.

Narxis
Engem nem a személye érdekel hanem amit mond, ha tényleg túlköltekezés van akkor az rövid idõn belül meg fog látszani. Majd egyszer talán megtudjuk, hogy mire mennek el a pénzek, addig meg azt hisz az ember amit akar.

Narxis

ressy14
ez a muszbek egy gyökér, nagyon nem adnék a szavára.

Dum spiro, spero.

Narxis

ressy14
a Bozsik is alkalmas, persze ez még mindig csak 3.

Dum spiro, spero.

ressy14
kapnak alácsövezett vízelvezetést és fûtést is, sõt a Fradi gyepszõnyegében lesznek mûanyag szálak is, amik megakadályozzák, hogy több cm2-nyi fûcsomó kiforduljon, mint a sima gyeptéglás megoldásnál szokott lenni.

Dum spiro, spero.

dave9004
alkalmasnak alkalmas akár most a fehérvári vagy a gyõri
de forduló attól nem lesz amíg nem lesz 16 ilyen pálya
ReszegKoldus
Nekem valahogy kimaradt, bár lehet nem is írtak róla sehol, de ezek a most épülõ stadionok úgy épülnek, hogy adott esetben játékra alkalmasak lennének télen is?

bakkerman

azannya, azt hittem kisebb lesz
passatgt

ressy14
Gomes Pesten lakik, de Sousa gyakran ment bicóval a stadionhoz, õ itt lakott a Fehérváron.

Ez a bicaj meg szerintem valami takarítónõé lehet 😊

Dum spiro, spero.

bakkerman
szerintem valaki trollkodott,de az is elképzelhetõ hogy tényleg bicajjal ment az edzõbá,bár eléggé hihetetlen hogy egy nõi vázas bicajjal menne...😄D

Narxis
<#wow1>

bakkerman

passatgt
"A lehetõ legjobb csapatot akartuk kialakítani, de hatalmas bravúr a harmadik hely annak fényében, hogy a két kiesõhöz, a Siófokhoz és az Egerhez hasonló nagyságrendû költségvetéssel dolgozunk."
Fabio Cordella, a Honvéd nemzetközi igazgatója egy calcionews24.com-nak adott interjúban.

hát ezt igen nehézkesen hiszem el...

[HUN]FaTaL
😞

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Azt a 3 darab szurkolót majd elviszik egy 152-es Cessnaval 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

ressy14
<#shakehead>

Csórikám. Fél év kihagyás...

Dum spiro, spero.

passatgt
Rosszindulatú daganatot találtak Fülöp Márton 24-szeres válogatott labdarúgó kapus karjában :S

ressy14
aztakurva 😄

eddig az ingyen buszozás volt a menõ, most már a repülõ?

Dum spiro, spero.

passatgt
"Az Ebes történelme során elõször az NB III-ba juthat, ehhez már csak a Körmend elleni osztályozót kell megnyernie az együttesnek. A klub vezetõje kijelentette, az idegenbeli mérkõzésre Debrecenbõl külön repülõt is indítanak a szurkolóknak."

van itt pénz😄

bakkerman
igen,inkább középcsapat,kiscsapatok a kiesés ellen harcolnak,azért a Liverpoolt az még nem fenyegeti,bár Suarez távozásával (??) inkább a tabella második fele lesz elérhetõ nekik mintsem az elsõfele

ressy14
*középcsapat, nem kiscsapat <#mf2>

Dum spiro, spero.

bakkerman
hát igen,csak a Salzburg padjáról nem lesz más út mint az MB1,ami kurva nagy bullshit ahhoz képest hogy a 'Pooltól indult,még ha a Liverpool már csak egy angol kiscsapat

LasDen
még mindig jobb, mint félévente ide-oda ingázni angliában, mert a pool mindenkinekk kölcsönadogatja.
ha lett volna jobb, akkor gondolom azt választja....nem olyan jó kapus, amúgy se....

bakkerman
ha nem tud élni a lehetõséggel,és augusztustól padon lesz ahogy felépül az eddigi kapusuk,akkor tényleg csak 1 lépés választja el az MB1-tõl,ami kb a karrierje végét jelenti

dave9004
mondjuk õk az egyik legkorábban kezdõ ország az õszi-tavaszi rendszerben, plusz selejtezõk. Élnie kell a lehetõséggel 😊