32945
Magyar Foci
-
#24641 ja,így indult Filkor,Németh,meg a többi nagy reménység :D -
#24640 19 éves, nem 23-4....a kölcsön csak jót tehet neki... -
#24639 3-4 év ide-oda kölcsönadva,aztán vagy Vidi vagy Fradi,vagy Russzija -
#24638 hát mivel kölcsönadták a 3-ad osztályba, gondolom úgy vannak vele, mint a Liverpool volt Némethtel, és a Samp volt Komannal -
#24637 Utólag jobban zavar a kezdőcsapat, mint előtte, de itt most erre volt szükség.
Pár napja néztem a transfermarkton, hogy a vidi, újpest, győr keretében nagyobb százalékban vannak külföldiek, úgyhogy az egyelőre annyira nem zavar (persze nem is jó), majd úgyis leelőzzük őket télen vagy jövő nyáron ebben is :D
De ha így haladunk, akkor az Arsenalt is (mondjuk mi már legalább egy ligakupát nyertünk mostanában) -
#24636 Erről a Novothny gyerekről mit gondolnak nápolyban? Mer oké, hogy itthon ajnározzák, de kint mit várnak tőle? vagy csak egy x+1 játékosként tekintenek rá? :D -
#24635 Mivel védőnk nincs aki magyar, csak a támadó szekcióba tehetett volna.
Viszont ott meg Diallonak, Tulipánnak, és a többieknek KELL a meccs hogy szokjanak össze, hiszen ők azok akiket az első csapatba igazoltak.
Nyilván ha tartják a taktikai utasításokat (amiket nem tettek meg, hallva Monizt meccs után), akkor sokkal simább a meccs és 3-0 után cserélt volna, mert onnan gála meccs, de így... -
Grenzjager #24634 ...én már hallottam hogy az új stadionban a kapu mögött nem is Springer szobor lesz hanem Nelson Mandela..
zavaró, az még inkább hogy nem látom Valpoort előnyét... szemben mondjuk a trininadival vagy Diallóval. De a fehér Tulipán erényét se látom, mert neki az NB2 is erős lenne. Szóval zavaróbb hogy csak egy magyar... -
Solt #24633 Én is így gondolom! :) -
#24632 A Fradinál, ha lesznek megfelelő szintű játékosok, akkor szerintem nem kérdés, hogy a magyarok fognak játszani.
Lásd: Női kézilabda :) -
Solt #24631 Durva, de azért nem ez az első csapatunk... No meg, ha ez kell a bajnoki címhez, a nemzetközi szerepléshez, ezáltal a szponzorokhoz, további fejlesztésekhez, akkor leszarom...
Akkor fog ez igazán zavarni, ha 5 év múlva is ez lesz a helyzet... -
Grenzjager #24630 Ez azért nagyon freudi hogy egyedül Kuruc a magyar -
Solt #24629 Szerintem is idővel szép lassan beérik az akadémiák munkája... abban meg csak bízni lehet, hogy nem csak technikailag, hanem mentálisan is faragják őket. -
#24628 A tegnapi fradi meccsből kiindulva azért van 1-2 reményteli dolog szerintem, mármint ami az utánpótlást illeti(pl amikor Mateost bolondították) de ide lehet venni a Sopron védelmét, ami igaz hibázott, de láttam bennük hogy simán felérnek később sokkal jobb szintre is. Ami viszont aggaszt, hogy hiába van pár ügyes játékos, érdekes mód mire felnőnek vagy NB1 be kerülnek eltűnik belőlük a hajtás meg az alázat... -
Solt #24627 Engem zavar, ezt már túlzásnak tartom, viszont tudom, hogy nincs más, egyelőre ez van. A nulla utánpótlásunkból hiába akarunk saját nevelésű játékost, ha nem ütik meg a szintet. Valamire való magyar játékost meg nem tudunk kivásárolni a szerződéséből... azt ne feledjük, hogy a külföldiek zöme pedig ingyen jött, és azért a java részük minőségi játékos... ennyiért ilyen szintű magyarokat nem tudtunk volna igazolni...
No meg azért már most van egy magyar tengely, amire hosszabb távon is lehet alapozni. A Jova, Gyömbér, Holman, Böde, Hidvégi ötös azért nem rossz...
Ahhoz, hogy a saját utánpótlásunkból évente legalább 3-5 Fradi szintű játékos kerüljön ki, hosszú évek kellenek! :S -
#24626 haha jó válaszok :D
De most komolyan, a Fradi szurkolókat nem zavarja ez a sok légiós? Vagy csak a siker számít? Mondjuk úgy konkrétan engem nem zavar inkább csak fura. Moniz viszont szépen összerakta őket, ez azért megsüvegelendő. -
Solt #24625 Főleg az ő szerencséje! :D -
#24624 még szerencse, hogy nem labanc :D -
Solt #24623 Egyik sem! 1 kuruc 10 külföldivel is felér!! :D -
#24622 Leonardo! -
Grenzjager #24621 Ionescu? mert román! -
#24620 Kurucz - Jovanovics, Mateos, Adams, Bönig - Ionescu, Csukics, Gerson, Valpoort - Tuijp, Diallo
Melyik a kakukktojás? -
#24619 Az szép. Ez biztos le lesz verve a honvédos szurkolókon valamilyen módon. Zárt szektor + jegyáremelés+ nem tom mi. Regisztrációval, kamerázással hogy állnak ott? -
#24618 Meg 50 ezer euró... -
#24617 a rácok meg megúszták? pff -
Grenzjager #24616 Sikerült SzabóGyuriHemipapának fényesre ápolni a rácok bránerét, mert az UEFA jutalmazott, Honvéd 2 zárt kapus meccs cserébe az újvidékiek bánásmódjáért meg sok mindenért amit a buszok átvizsgálatakor loptak el.
-
#24615 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fóbia, az fóbia. Vagy elfogadod, vagy jövőre még jobban beleőrülsz. Ez van. Meg már úgyis leírtam mennyire kafa is volt korábban az a sok megépült és meg nem épült projekt és támogatás, mennyire profi, úgyhogy nem is fokozom. És jönnének vissza ... -
#24614 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Örülök, hogy ebben a pénzosztásban is látsz pozitívumot. Az akadémistáknak eddig is elég fasza iskolájuk volt, nekem is volt szerencsém élőben látni, hidd el az ország többi iskolája sokkal rosszabb helyzetben van. Persze nálunk az arányosság nem létezik, a második támogatásra jogosult suli csak 400 millióval kapott kevesebbet. Egy a lényeg, a Vértes-völgyi kis falucska virágozzék, az iskolakezdési káosz, a tankönyvosztás csődje és a többi probléma nem érdekes. Költözz oda te is, pogácsa úr mellé még odaférsz! :) -
#24613 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szóval most meg az a baj, hogy az oktatásra költik a rengeteg pénzt?:) -
#24612 -
#24611 ez a László Csaba is aztán jól elkúrta. Pedig azt hittem, hogy ő legalább valamire való edző... -
#24610 jaj neeee :D -
Grenzjager #24609 BREAKING NEWS!!!!
Ludolf gólt lőtt a Győl ligakupa meccsén -
#24608 Kiváncsi lennék a formára, aki írja ezeket a cikkeket :DDD -
#24607 Labdarúgás: botrány Csongrádban, álnéven játszott a fél évre eltiltott?
Biztos nem akart kilógni a sorból, ha jól emlékszem ez volt az, ahol a Csanádpalota kezdőjében egy rakás román volt :D -
#24606 :DD
"allergiás a kadarkára"
honnan a francból szedik ezeket a baromságokat? :D elképesztő :D
-
#24605 Bale: komoly kérő volt a Felcsút
-
Zenszkij #24604 Jah az a segélyszervezet Puhl meg a tetü bandája. -
sempronius18 #24603 Jó nem írom le, hogy az ilyen alapítványokról mi a véleményem, mert off meg nagyon-nagyon hosszú, de legyen elég annyi, hogy a pénzmosás melegágyai. -
#24602 Keress rá a Focisegély Alapítványra,