32945
Magyar Foci
  • dave9004
    kivel meccsel a Pápa? :D
  • polluxware
    nem is értem... idehaza hallottál bármilyen rendbontásról mostanában??

szegény B közepet, megint csak gyanusítgatják

nézd meg milyen rendezett vonulnak itt is...
  • Láma!
    A legutóbbi Barcelona bajnoki arany utáni ünneplésben nem is tudom pontosan hány Barca drukkert tartóztattak le, mert randalíroztak a városban...
    Ott sem csak a tapsikolás megy, ahogy sehol sem, a szarkazmus felesleges, meg a szemellenző is.
  • Renegade
    azért úgy fest kint sem mindenki egyformán látja az eseményeket (indexről, ez is)

Reggel fél 10-től délután háromig csendben ittak a teraszokon a magyar szurkolók, a balhé akkor kezdődött, amikor a rohamrendőrök megpróbálták őket átkísérni a szurkolói zónába. Ráadásul menet közben egy rendőrkordon is útjukat állta, ekkor szabadultak el az indulatok a digisport.ro-nak nyilatkozó helyiek szerint.
  • Zenszkij
    Példamutatásból elégtelenre vizsgáztak a szurkolók. Nem a vereség, hanem emiatt fog égni a magyar válogatott.
  • polluxware
    jó legyen.. talán a Hofi linket ezúttal elhagyom;)
  • dave9004
    vessétek rám a követ, de én pl magasról lefosom h mit vernek szét abban a fosvárosban. tudom róluk, hogy máshol nem szokták ezt, ott meg felőlem törhetik. románok is megérdemlik, mert kizárt h angyali érintésre béke nobeldijat fognak kapni hamarosan.
    most h ezután bárki más mit mond rólunk, meg nem érdekel.
  • Sippie
    ugyan, hiszen ők az igazi szurkolók... a valódi drukkerek, nem azok a buzi spanyolok akik tapsikolnak kúltúráltan a stadionokba... pfejj, még ezt se tudod? há te is a kanapé előtt nézed a focit biztosan, még sosem hasítottad szét rendőr fejét egy féltéglával mi? nem tudod te mi a jó... éjjenek azigazi szurkolók, akik szétbasszák a stadionokat, tömegközlekedést, stb, me ettől igazi szurkolás, a szurkolás...

/szarkazmus off
  • Renegade
    ahogy nézem a román tévéseket sem kell félteni:
    "A román televízióban bizonygatják, hogy a magyar nép vad és erőszakos."

• Narxis
  • Grenzjager
    egy diósgyőrit leszúrtak, egy lilával 4 steauás bánt el,járja a netet a bukott Viola Kaos drapi, 400Fradistának se mondja meg senki meddig sörözhet a belvárosban, ennyi
  • Narxis
    Szerintem a románok rengeteget gyengültek az elmúlt évek alatt, korábban se voltak sokkal jobbak nálunk, de látszott rajtuk, hogy jól összerakott válogatott. Nem tudom, hogy sikerült így szétesniük. Én ezt a mostani selejtezős meccseik alapján mondom. A kérdésre válaszolva szerintem max. egálban vagyunk de semmiképp nem jobbak.
  • Láma!
    Jó azért ez is ám egy színvonal, pláne hogy kb minden "káromkodás" valamilyen elhíresült neten keringő hanganyagból van.
    Szóval valszeg kamu az egész.
  • [HUN]FaTaL
    Magyarellenes atrocitások

Egy másik történet szerint román szurkolók egy csoportja betörte egy magyar rendszámú mikrobusz szélvédőjét a Segesvár-Brassó országúton a Maros megyei Szászkézd (Seschiz) környékén. „Nem tudjuk miért álltak meg, és volt-e szóváltás közöttük. A román csoport néhány dobozt dobott a magyar rendszámú gépkocsi felé és betörték két ablakát. A rendőrséget egy órával később értesítették és rongálás miatt tettek feljelentést a segesvári rendőrségen” – mondta Gabriela Stoica rendőrségi szóvivő.

Bukarest központjában pedig egy, a csoporttól leszakadt magyar szurkolót vertek meg ismeretlenek: a sértett kisebb sérülést szenvedett, amit a kihívott mentőautóban azonnal elláttak – közölte a Mediafax hírügynökség.
  • Renegade
    aki esetleg nem tudná: Erdélyben a tápos szó, az bizony negatív, jelentése satnya, girhes

sajnos igaz lehet, pláne, hogy a fél világ ki van már megint hegyezve ránk :(
  • [HUN]FaTaL
    És ha ők a csimpánzok szintjén vannak (lettek volna), akkor nekünk is azon a szinten kell lenni? Szánalmas.
  • LasDen #24665
    az egy dolog, de attól még nekünk nem kell primitívnek lenni...
  • bakkerman
    azért ők is igencsak törtek-zúztak volna pesten,persze ez nem mentség,csak mielőtt elkezdjük szidni a sajátjainkat gondoljunk bele mit szóltunk volna ahhoz,ha 3000 román szétbasz pár kávézót meg buszmegállót
  • LasDen #24663
    mert meg kell mutatni a "szarházi románoknak", hogy ki a felsőbbrendű...
    szánalmas
  • [HUN]FaTaL
    Félig-medidg igaza van.

De azért kiváncsi lennék mi lett volna pesten, ha nem zártkapus a meccs. Még az is lehet, hogy jobb volt az úgy..

Lehet alapból zártkapusnak kellett volna lennie ennek a meccsnek is és akkor nincs balhé.
  • [HUN]FaTaL
    Nem értem miért nem lehet ember módjára viselkedni. Semmi baj, majd kapunk pontlevonást, vagy kizárnak a picsába, aztán lehet megint károgni, hogy "deamocskosuefaszarfifa".
  • Blum
    Youtube komment:

"

Ti szarrátáposodott vadmarhák! Ezt a pofátokon kifosott szarozást majd mi Erdélyi Magyarok,Székelyek,Csángók fogjuk megízlelni jó hosszasan a románok ótvaros,csimbókos segglukán keresztül miután ti visszahúztátok a turórudis beleteket a dunakavicsos Pestre,hogy a külföldi focistákból álló fradiért üvöltözhessetek.Maradtatok volna otthon a retkes picsátokon s a pusztába hupákóltatok volna inkább bazmeg,hogy az a nagytalpú orbánisten rohassza rátok az eget !

Viselkedésből eddig az oláhok vezetnek.

"
  • passatgt
    "15.17: A román sportportálok egyre csak közlik a rendkívül aggasztó képeket, amelyeken az látható, hogy a magyar szurkolók törnek-zúznak, a csendőrökkel verekednek. Így a végén a második hely megszerzése esetén sem lesz esélyünk kijutni a vb-re…"

akkor mindegy mi lesz az eredmény sajnos...
  • bakkerman
    na az bebaszna rendesen :D
  • ressy14
    mi meg az észtektől :D
  • Zenszkij
  • Solt
    A Törököktől úgyis kikapnak... :)
  • Solt
    Ezek tények, de pollux azt kérdezte papíron jobbak-e! :) Ha esetleg kikapunk, remélem lesz benne annyi csibészbecsület, hogy nem jön kárörvendeni... :)

• ressy14
    Ellenünk még egyszer olyan szarul nem fognak játszani, az tuti. Nyomja őket is a tét és román közvélemény, az X-szel nem fognak megelégedni, ha már ma eldönthetik a 2. hely sorsát elméletben.
  • [HUN]FaTaL
    Egyénileg jobbak, de csapatként nem biztos, ráadásul elég sokan összevesztek az edzővel, szóval a csapategység nem lehet valami jó.

Persze ellenünk aztán biztos jó lesz...

A budapesti meccsen nem mutattak sokat.
  • Solt
    Jobb...
  • polluxware
    Román csapat jobb vagy rosszabb? papiron?
  • polluxware
    Hát máma lesz a nagy MECCS!!!

nekem már van tippem
  • [HUN]FaTaL
  • Solt
    Elég nagy volt az érdeklődés utána, gondolom nem véletlenül! :)
  • Solt
  • passatgt

Legyen igaza:)
  • passatgt
    A jobb oldalon harciasan labdát szerző Kovácsot borították fel a tizenhatoson belül, amely után a játékvezető teljes joggal a tizenegyespontra mutatott. A Videoton játékosa nagyon szerencsétlenül fogott talajt, le is kellett cserélni, Róth Antal elmondása szerint kulcscsonttörést szenvedett, így hetekre harcképtelenné vált.

:S
  • ReszegKoldus
    Ez az U-21-es meccs nagyon jó. :)
  • bakkerman
    Németh mondjuk még hagyján is,holland élvonalban játszik