32945
Magyar Foci
  • DasIsFuck
    így van, egyszerű az indok, mégpedig az h a játékosaink nem bírják a tétet ez lelki probléma amivel komolyabban kellene foglalkozni a válogatott szkamai stábjának.

egyébként az nem gond a fifánál, hogy itt nyílt magyargyalázás folyt mára megelőző napokban is, csak az, hogy egy izrael elleni barátságos mérkőzésen 5 ember zsidózik valamelyik szektorban?
  • sempronius18
    Most miért?

Látod a Románok építettek egy modern 55 ezres arénát és simán le is aláztak minket 55 ezer ember előtt.

Ez a meccs már akkor eldőlt mikor a Románok szétordították a magyar himnuszt.
    Full HD-ban nagy képfelbontás mellet lehetett látni ahogy csorog le a húgy az aranylábúink combján, ezt 25K ember az omladozó puskásba nem éri el.
  • Narxis
    Igen, köszönöm. :D
  • passatgt
    Egy olyan ami a románoknak van, tökéletesen megfelelne. Mondjuk lehetne jövőre a Fradi stadionjában is játszani inkább.
  • ressy14
    akkor építsünk egy 100 ezres stadiont, a pályától 1 méterrel legyen az első sor, és mindenkit megbaszunk itthon :D

akkor is ilyen szarul játszottunk volna, ha zártkapus meccs lett volna ez is, már eleve teli gatyával mentünk fel a gyepre, volt valami tétje meccsnek és egyből magunk alá csináltunk
  • passatgt
    Egyébként szerintem most látszott igazán, hogy milyen fontos egy normális stadionban játszani, ha itthon is ennyi ember és ilyen szurkolás lett volna, tartható lett volna a 2-1 és egészen más a tétje ennek a meccsnek. Alapból fele annyi szurkoló megy a Puskásba, ráadásul így is baromi messze van pályától a lelátó, szerintem ez rengeteget számít minden csapatnak.
  • ressy14
    akkor a hollandokat alázzuk kétszámjeggyel légyszi légyszi :D
  • ressy14
    Andorrával a jövőben komolyan számolni kell, nem csoda ha megverik a hollandokat. Csak mi tudjuk majd őket megverni, köszönhetően Szabics utolsó perces szóló-góljának.
  • passatgt
    jó, legyen egy andorra-holland X, csak akkor nagyon meg kell vernünk valakit, hogy gólarány jobb legyen:)
  • Sippie
    nem sci-fit kért szerintem :DDDDD
  • passatgt
    Hollandia meglepetésre kapitulál Andorrával szemben, amit egy ellenünk elkövetett vereség fog követni. Utolsó fordulóban Törökország vért izzad a 2. hely megszerzéséért, itt is kikap az Oranje.

Mi természetesen 9 pontot gyűtünk be az utolsó 3 fordulóban.

Törökország megveri románokat is, így a román válogatott 19 ponttal zár. Nekünk 20 pontunk lesz, hollandoknak 19, törököknek 19. Csoportelsőként sima továbbjutás.

Megfelel?:)
  • CnSportsnews
    Csak egy kis érdekesség arra vonatkozóan, hogy jó ötlet-e az amatőr foci...
    Amatőr focit? Ugyan már
  • Sippie
    szép álom :D politika mentes... :DDDDDD
  • ressy14
    Kedden ezt szeretném olvasni este 11 órakor:

Magyarország - Észtország 0:5
    100 néző. A mérkőzést követően a Magyar Labdarúgó Szövetség feloszlott, az új labdarúgó szövetség megalakulása folyamatban, szereplői mind politika mentesek.
  • Narxis
    passat írhatna pár optimista hozzászólást, lelket öntene belénk.
  • Old Kund
    Végig néztem a meccset, láttam amit láttam.
    De ez a magyarázkodás, tragédia! Még a láttottaknál is szánalmasabb.
    Végre álljon már oda valaki és mondja azt,hogy ennyit tudunk és slussz.
  • Sippie
    kell a stadion mert építőipar!!!!!4444négy na meg visszafizetik adóban (hogyne)!!! Mert ha lesz jó stadion akkor jó foci is lesz ám, nem tudtad?
  • dave9004
    még Varga is ok volt nekem.
  • ReszegKoldus
    Bogdánon és Bödén kívül a többit vissza se engedném az országba a pályára lépők közül...
  • a.carkey
    Ezek közül több VB bronzérmes volt. Még a szövkap is. De aztán valamit nagyon elqurtak velük kapcsolatban. :(
  • polluxware
    magyarán a következő szir-szar meccset "megveszik"

csak a bunda... az megy:)))
  • ReszegKoldus
    A "szerethető" válogatottat lassan le kéne már cserélni "focizni tudó" válogatottra
  • bakkerman
    észteket megverik,és folytatódik minden tovább ahogy eddig
  • Narxis
    Még megvárják az észtek elleni meccset.
  • LSSAHPAUL
    A nyomorult egervári még azt nyilatkozta hogy kárpótolják a szurkolókat, kezdhetné azzal hogy eltakarodik.
  • Lantee
    A gond az, hogy ezek a szerencsétlen magyar focisták a nagy büdös semmire keresnek irtózatos pénzeket.
    Elvárás semmi, teljesítmény semmi, megy a 90 perc alibizés hetente 1x-2x, aztán havi 500e-1m-5m fizu meg jön. Plusz a fogadási csalások, szponzor pénz, miegymás.

Amíg ezt a szemléletet támogatja az állam (Még száz stadiont! EZRET!), addig nem is lesz itt semmiféle változás.
  • Narxis
    Szerintem itt nem csak a tudással van baj, mentálisan se vagyunk rendben. Le kéne szerződtetni Csernust vagy Yodat a Star Wars-ból vagy nem tom...
  • [HUN]FaTaL
    Szar magyar foci meg 30.
  • ReszegKoldus
    Puskás akadémia van 8 éve
  • polluxware
    8 év nem elég????????????????????

mióta szar a magyar foci????

mákostészta?? erről beugrik valmi?

:)))))))))))

ne haragudj nem rajtad nevetek, csak az ilyen "hamar kaptuk a gólt..." beszólásokon
  • LasDen #24691
    túl összetett a kérdés, én pedig buta vagyok, így nem tudok hozzászólni...
  • ressy14
    politika flém off pls, különben passatgt mészárlásba kezd :D
  • [HUN]FaTaL
    És ha lesz egy világverő válogatottunk, akkor olcsóbb lesz a kenyér és magasabbak lesznek a fizetések?

Nem lehet, hogy egy normális gazdaságpolitika jobbat tenne a sportnak és akkor tudna valóban piaci alapon működni, mint normális országokban?
  • LasDen #24688
    mert 8 év alatt ki lehet termelni egy világverő válogatottat....túlzásokba nem kéne esni...
  • polluxware
    végülis csak 3-0

rosszabbra számítottam

egy kis folyamat ábra:

MILIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLIÁRDOK -> puckász akadémia -> eredmény=0

azért sztem ezért megérte elvenni a pízt a rokkantaktól, meg a magatehetetlen fogyatékos gyermekektől

azükség van erre! így tovább fiúúúúúk
  • polluxware
    háááááááááááááááát

ez eddig gáz...
  • bakkerman
    ők csak a leláltón helyet foglaló Prime Minister úrat biztosítják :D
  • ressy14
    A mai bukaresti balhé semmi a Puskás - Pápa meccshez képest. Még a honvédséget is kivezénylik Felcsútra.
  • Sippie
    Olvass vissza a topikban ahhoz a részhez, ahol megmondja a sok okos hogy márpedig a magyar török-zúzok drukkerek az igaziak, a spanyolok meg csicskák.
  • polluxware
    ezek szurkolók!!! fanok...

csák másik csapat:))