32945
Magyar Foci
-
#24721 így van, egyszerű az indok, mégpedig az h a játékosaink nem bírják a tétet ez lelki probléma amivel komolyabban kellene foglalkozni a válogatott szkamai stábjának.
egyébként az nem gond a fifánál, hogy itt nyílt magyargyalázás folyt mára megelőző napokban is, csak az, hogy egy izrael elleni barátságos mérkőzésen 5 ember zsidózik valamelyik szektorban?
-
sempronius18 #24720 Most miért?
Látod a Románok építettek egy modern 55 ezres arénát és simán le is aláztak minket 55 ezer ember előtt.
Ez a meccs már akkor eldőlt mikor a Románok szétordították a magyar himnuszt.
Full HD-ban nagy képfelbontás mellet lehetett látni ahogy csorog le a húgy az aranylábúink combján, ezt 25K ember az omladozó puskásba nem éri el. -
#24719 Igen, köszönöm. :D -
#24718 Egy olyan ami a románoknak van, tökéletesen megfelelne. Mondjuk lehetne jövőre a Fradi stadionjában is játszani inkább. -
#24717 akkor építsünk egy 100 ezres stadiont, a pályától 1 méterrel legyen az első sor, és mindenkit megbaszunk itthon :D
akkor is ilyen szarul játszottunk volna, ha zártkapus meccs lett volna ez is, már eleve teli gatyával mentünk fel a gyepre, volt valami tétje meccsnek és egyből magunk alá csináltunk -
#24716 Egyébként szerintem most látszott igazán, hogy milyen fontos egy normális stadionban játszani, ha itthon is ennyi ember és ilyen szurkolás lett volna, tartható lett volna a 2-1 és egészen más a tétje ennek a meccsnek. Alapból fele annyi szurkoló megy a Puskásba, ráadásul így is baromi messze van pályától a lelátó, szerintem ez rengeteget számít minden csapatnak. -
#24715 akkor a hollandokat alázzuk kétszámjeggyel légyszi légyszi :D -
#24714 Andorrával a jövőben komolyan számolni kell, nem csoda ha megverik a hollandokat. Csak mi tudjuk majd őket megverni, köszönhetően Szabics utolsó perces szóló-góljának. -
#24713 jó, legyen egy andorra-holland X, csak akkor nagyon meg kell vernünk valakit, hogy gólarány jobb legyen:) -
#24712 nem sci-fit kért szerintem :DDDDD -
#24711 Hollandia meglepetésre kapitulál Andorrával szemben, amit egy ellenünk elkövetett vereség fog követni. Utolsó fordulóban Törökország vért izzad a 2. hely megszerzéséért, itt is kikap az Oranje.
Mi természetesen 9 pontot gyűtünk be az utolsó 3 fordulóban.
Törökország megveri románokat is, így a román válogatott 19 ponttal zár. Nekünk 20 pontunk lesz, hollandoknak 19, törököknek 19. Csoportelsőként sima továbbjutás.
Megfelel?:) -
CnSportsnews #24710 Csak egy kis érdekesség arra vonatkozóan, hogy jó ötlet-e az amatőr foci...
Amatőr focit? Ugyan már -
#24709 szép álom :D politika mentes... :DDDDDD -
#24708 Kedden ezt szeretném olvasni este 11 órakor:
Magyarország - Észtország 0:5
100 néző. A mérkőzést követően a Magyar Labdarúgó Szövetség feloszlott, az új labdarúgó szövetség megalakulása folyamatban, szereplői mind politika mentesek. -
#24707 passat írhatna pár optimista hozzászólást, lelket öntene belénk. -
#24706 Végig néztem a meccset, láttam amit láttam.
De ez a magyarázkodás, tragédia! Még a láttottaknál is szánalmasabb.
Végre álljon már oda valaki és mondja azt,hogy ennyit tudunk és slussz. -
#24705 kell a stadion mert építőipar!!!!!4444négy na meg visszafizetik adóban (hogyne)!!! Mert ha lesz jó stadion akkor jó foci is lesz ám, nem tudtad? -
#24704 még Varga is ok volt nekem. -
#24703 Bogdánon és Bödén kívül a többit vissza se engedném az országba a pályára lépők közül... -
#24702 Ezek közül több VB bronzérmes volt. Még a szövkap is. De aztán valamit nagyon elqurtak velük kapcsolatban. :( -
#24701 magyarán a következő szir-szar meccset "megveszik"
csak a bunda... az megy:))) -
#24700 A "szerethető" válogatottat lassan le kéne már cserélni "focizni tudó" válogatottra -
#24699 észteket megverik,és folytatódik minden tovább ahogy eddig -
#24698 Még megvárják az észtek elleni meccset. -
#24697 A nyomorult egervári még azt nyilatkozta hogy kárpótolják a szurkolókat, kezdhetné azzal hogy eltakarodik. -
Lantee #24696 A gond az, hogy ezek a szerencsétlen magyar focisták a nagy büdös semmire keresnek irtózatos pénzeket.
Elvárás semmi, teljesítmény semmi, megy a 90 perc alibizés hetente 1x-2x, aztán havi 500e-1m-5m fizu meg jön. Plusz a fogadási csalások, szponzor pénz, miegymás.
Amíg ezt a szemléletet támogatja az állam (Még száz stadiont! EZRET!), addig nem is lesz itt semmiféle változás. -
#24695 Szerintem itt nem csak a tudással van baj, mentálisan se vagyunk rendben. Le kéne szerződtetni Csernust vagy Yodat a Star Wars-ból vagy nem tom... -
#24694 Szar magyar foci meg 30. -
#24693 Puskás akadémia van 8 éve -
#24692 8 év nem elég????????????????????
mióta szar a magyar foci????
mákostészta?? erről beugrik valmi?
:)))))))))))
ne haragudj nem rajtad nevetek, csak az ilyen "hamar kaptuk a gólt..." beszólásokon -
#24691 túl összetett a kérdés, én pedig buta vagyok, így nem tudok hozzászólni... -
#24690 politika flém off pls, különben passatgt mészárlásba kezd :D -
#24689 És ha lesz egy világverő válogatottunk, akkor olcsóbb lesz a kenyér és magasabbak lesznek a fizetések?
Nem lehet, hogy egy normális gazdaságpolitika jobbat tenne a sportnak és akkor tudna valóban piaci alapon működni, mint normális országokban? -
#24688 mert 8 év alatt ki lehet termelni egy világverő válogatottat....túlzásokba nem kéne esni... -
#24687 végülis csak 3-0
rosszabbra számítottam
egy kis folyamat ábra:
MILIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLIÁRDOK -> puckász akadémia -> eredmény=0
azért sztem ezért megérte elvenni a pízt a rokkantaktól, meg a magatehetetlen fogyatékos gyermekektől
azükség van erre! így tovább fiúúúúúk -
#24686 háááááááááááááááát
ez eddig gáz... -
#24685 ők csak a leláltón helyet foglaló Prime Minister úrat biztosítják :D -
#24684 A mai bukaresti balhé semmi a Puskás - Pápa meccshez képest. Még a honvédséget is kivezénylik Felcsútra. -
#24683 Olvass vissza a topikban ahhoz a részhez, ahol megmondja a sok okos hogy márpedig a magyar török-zúzok drukkerek az igaziak, a spanyolok meg csicskák. -
#24682 ezek szurkolók!!! fanok...
csák másik csapat:))