32945
Magyar Foci
-
sempronius18 #24761 Jajj ne értsetek már félre, annyira ugyanaz 50K tapsoló Holland előtt játszani 50K Román előtt amúgy.
A Török meccset meg máig sem értem, azt hittem ott is összezuhanunk, de nem.
Mondjuk azért az elvárás a közvélemény és a média által szintén más volt ott, mint most a Románok ellen.
Ezt a nyomást a bexari, csak pályán kívül vagány játékosaink most nem bírták el, értsetek már..... -
#24760 Mellesleg attól, hogy itthon épülne olyan stadion, ahol közelebb van a lelátó a pályához, még ugyanúgy nem fogják tudni milyen az ha kifütyüli őket 50 ezer román.
Bár az ilyen játék után megtudhatják milyen, ha 50 ezer magyar fütyüli ki őket. -
sempronius18 #24759 Nem érte váratlanul őket, de ők annak ellenére, hogy elvileg profik nem tudták elviselni, mert még alig éltek át ilyet.
Szalait meg nem szidnám mert nem kapott labdát anélkül egy csatár 0.
Egervárinak, meg hülyesége, hogy egy ilyen meccsen olyan embert rak be középső védőbe, aki eddig max az MTK ellen villogott.
Így jó? Mert kb ez a valós véleményem. -
#24758 Hogy lehet, hogy 2011-ben Hollandiában sokkal jobb produkciót nyújtott a válogatott mint idehaza? Hiszen idegenben voltak... -
#24757 Tavasszal Isztanbulban barátságosabb volt a légkör?
Mert az még talán érthető is, ha elsőre "meglepődnek", de hogy utána az egész meccs alatt nem tudnak túllépni rajta, na az a gáz. És akkor nem valók ide... -
#24756 érdekes módon a Bogdánt nem zavarta meg az 50 ezer román utálata, pedig ő sem sűrűn játszik fanatikus szurkolók előtt, csak tapsikolós angol gyökerek előtt.
Dzsudzsák pedig lehozott már pár meccset az ajax és feyenord ellen, moszkvai derbin is játszott, mégsem tudott focizni -
sempronius18 #24755 Na hát tényleg nem mentegetem őket.
Takarodjon Egervári a tétmeccset 1000 éve nem játszó Komannal, az alibiző Hajnallal és kb a teljes védelmünkkel együtt.
De amit írtam valós...... -
#24754 teljesen váratlanul érte őket a román szurkolók füttye... hiszen ki gondolta volna, hogy ezek a mocskok ilyen cselhez folyamodnak. Én azt hittem, hogy majd csendben ülnek és nézik a meccset. De ilyet, hogy fütyülés... aztamindenit... valóban szokatlan egy román-magyar meccsen. -
sempronius18 #24753 Nem fogunk megegyezni.
Annak, aki 500 MTK huligánhoz szokott az nb1-ben igen is súlyos probléma, ha hirtelen első válogatottságán 50K román előtt kell játszani.
Gáz-nem gáz így van.
Nem mentegetem én őket, mert nincs mit szégyen amit nyújtottak, de ez van. -
#24752 Hagyjuk már ezt az orbitális faszságot légyszíves! Mindig van valami kifogás amivel megmagyarázzuk, hogy miért vesztettünk és mindig az a hülye akác a hibás. Szegény Szalay jaj nincs hozzászokva hogy kifütyülik. Megbüfiztetni nem akarjuk őket meg betakargatni?? Béna esélytelen nyomorék bagázs! -
Zenszkij #24751 Ha az olasz válogatottnak azt mondom, hogy fejenként kaptok 200 e eurót, de csak 8an vagytok a pályán, ezek ellen ebben a stadionban lehoztak volna egy 0-0-át. Sőt továbbmegyek, lehet egy kontrával nyernek is. Ennyi. -
sempronius18 #24750 Jó, de a Puskásnak az atlétika pálya miatt nem az igazi az akkusztikálya.
Messze vannak egymástól a nézők, meg most maximum tán 28K mehet be?
Meg nekem rosszul esik, hogy egy román paraszt mosolyoghat, hogy nekik milyen fasza nemzeti arénájuk van a szerinte hazátlan magyaroknak, meg egy omladozó valami. -
#24749 ultragáz ez a magyarázat... ultragáz. -
sempronius18 #24748 Vazz megnéznélek téged mit csinálnál, ha kimennél életedben először 50K habzószájú román elé.
Nem véletlen előny a sportban a hazai pálya barátom.
Persze lehet te kemény, vagy és hanyagul a képükbe röhögnél, de mind1 ez nem fog kiderülni. -
#24747 Biztos konfettiesőt, békegalambok elengedését és a játékoskijáróban vattacukor osztogatást vártak... -
#24746 csak mert ha jó foci van az emberek kimennek a düledező Puskásba is -
#24745 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
na ne röhögtess már... szarrá fütyülik és akkor hirtelen el kell felejteni focizni? -
#24744 Stadionok lesznek, oké támogatom. De foci mikor lesz? -
sempronius18 #24743 Várjuk azért meg, hogy felépüljön Huntelár, de remélem kezdő lesz utána is. -
sempronius18 #24742 Csak részben ironizáltam.
Ez a szerencsétlen Guzmics gyerek, aki már a 2. percben egyértelművé tette a végeredményt tényleg nem szokott ekkora stadionhoz és ilyen nézőkhöz.
Szalai sem azt tapasztalja a Bundesligában, hogy az ellenfél xarrá fütyüli őket a csapatbemutatás alatt.
(Summa summárum egy nagy nemzeti stadion kell, meg az erősebb klubcsapatoknak kultúrált kb 10K-s stadion, hogy ne kelljen az EL 0. körében vendégbe menni, Felcsút az valóban szégyen, de ne fussunk még egy kört a témában.) -
#24741 Azért a schalkepados kifejezés erős:)
fix kezdő, de ez részletkérdés. -
Zenszkij #24740 Akkor bocsi, de el vagyok már keseredve. Ezek a mi sztárjaink. Meg Győzike és Kiszel Tünde. -
#24739 szerintem csak ironizált :) -
Zenszkij #24738 Mert a kis lambobuzi meg schalkepados nem szokott ilyen közönséghez? Ugyanmár! -
#24737 hát igen, egy 40 éves stadionba biztos nyertünk volna :DDDDD -
#24736 -
ManoNegra #24735 Olvasom mindenfelé azon szurkolók köpködését, akik bevállalták ezt az utat. Pedig ezt annak tudatában tették, hogy a karhatalom bármit megtehet velük, semmiféle visszhangja nem lesz... Az ominózus szlovákiai magyarverés óta bármikor benne van a pakliban, ha a kisantant országok valamelyikében van meccs. Szóval le a kalappal a szurkolók előtt! -
#24734 Te valami bolond vagy? Ha azt írod hogy befejeztem akkor ne kezd előről, vagy ne írd hogy befejezted. A politikai kérdéshez annyit szólnák hozzá hogy ha továbbá is ez a csinálom a saját dolgomat, nekem jó legyen, és leszarom hogy mi lesz az országgal a magyarsággal akkor tuti nagy gáz lesz. Áldott legyen az a pár srác aki még bemerte vállalni a magyarság érzetét, igaz ezt most szélsőjobbnak hívják, pl 1848-ban még hazafinak. -
ManoNegra #24733 Valóban nem nagyon érdekel a foci, a válogatott meccseket azért meg szoktam nézni. A románok elleni összecsapásnak amúgy is nagyobb jelentősége van, mint egy "semleges" nemzet elleni meccsnek.
Ha már választani kell, akkor sajnos a játékosok tettek nevetségessé minket, nem a szurkolók. Azok olyanok amilyenek, de nem ijedősek, azt el kell ismerni, nekik semmi esetre sem (hogy a szavaiddal éljek...) csorgott húgy a lábukon...
Ha te ezt nem látod át butább vagy, mint az NWO és hasonló topikokból látszik amihez gyakran szólsz hozzá.
Te vagy a sokadik, aki azt hiszi, ha ezt felhozza, akkor majd rosszul fogom érezni magam. Nem értem miért ne szólhatnék ott hozzá az adott témához? Ha a véleményemmel van problémád, akkor azzal szállj szembe, ne a helyet minősítsd.
-
sempronius18 #24732 "Ha bevellalósabb lennék én meg meg****** az előző 10 miss worldöt, mert csak ezen múlik menjél a fenébe".
Én vagyok a buta mert reagálok rád! -
sempronius18 #24731 Jó látni téged a magyar foci fórumban.
Látni, hogy mennyire érdekel téged a labdarúgás, hisz kb most szólsz hozzá itt először.
Nevetségessé tettek a "barátaid" téged is engem is ez a baj.
Ha te ezt nem látod át butább vagy, mint az NWO és hasonló topikokból látszik amihez gyakran szólsz hozzá.
Most aztán tényleg befejeztem ez a topik a magyar fociról szól és nem erről! -
ManoNegra #24730 5. Ha fele olyan bevállalósak lettek volna a focistáink, akkor egy x-re jók lettek volna. A szomorú az, hogy ott tényleg a szurkolók képviseltek minket, nem a játékosok. -
ManoNegra #24729 1. Eddig nem azt csináltak velük amit akartak?
2. Ki nem szarja le a román "csízt"?
3. Egy ember került kórházba rosszullét miatt, a többit bántalmazták...
4. Ez borzasztó, hogy vehetnek fel feketét?? (te ízlésrendőr vagy amúgy?) -
#24728 Nem vagyunk harcban semmiért. Vagy komolyan azt gondolod hogy Hollandiában majd nyerünk? Ne légy már nevetséges. :D -
sempronius18 #24727 Akkor maradjanak ott Romániában és az általuk felheccelt románoktól védjék meg az Erdélyi magyarokat.
Akkor elhiszem, hogy az érdeküket nézik így csak ártanak.
Meg a faxom se akar barátkozni Romániával de kimenők egy része nevetségessé tett minket a Románok szemében és ez bűn!!
Most befejeztem....... -
#24726 meglehet, de ettől független az h még harcban vagyunk a második helyért azért nem egy olyan teljesítmény(mindentől függetlenül) ami olyan istentelen szar..sőt.
-
#24725 Magyarország érdekeit azok képviselnék, akik kimondanák és tettekkel is alátámasztanák azt h megvédik a magyar embereket és nem tűrni azt amit pl szerbiába,romániába vagy szlovákiába megtesznek az ott élő magyarokkal.
ehelyett megy folyamatosan az a duma, hogy itt jó kapcsolatot kell ápolni meg jószomszédi viszony...
Ezekkel a nemzetekkel nem szabad kiegyezni, akik nyíltan teszik azt amit tesznek. -
sempronius18 #24724 Az a baj, hogyha valami létezhetetlen csoda folytán 2.-ok leszünk valszeg az sem ér pótselejtezőt, mert mi leszünk a leggyengébb 2.-ok. -
#24723 mennyi az az ennyi?
jelen pillalatban még mindig harcban vagyunk a 2. helyért az elég soknak számít...
amit inkább be kéne ismerni, hogy nem megfelelő a válogatott szakmai stábja, mert sorra azokon mennek el a meccsek, hogy a játékosok nem bírják el fejbe a meccseket...
-
sempronius18 #24722 Amúgy gratulálok a nagy magyar szurkolóknak is akik a kint lévők egy részét alkották, (a kivételnek akik szurkolni mentek ki nem tisztelet.)
1. Csinálták a műbalhét amivel elérték, hogy a hasonló román fajtársaik, majd a védtelen romániai magyarokon csattogtassák az ostort.
2. Bent lesznek a Román csízbe azokkal a képekkel, hogy egy kettő már a megérkezéskor magatehetetlenül fetreng a sok piától a vonaton.
3. Apjuk faxát a román rendőröknek is te a kórházba kerülők nagy részét alkoholos kóma miatt kellet kórházba vinni.
4. Kimennek a mecsre feketében!!!!!.
Baxátok meg a fekete melyik nemzet színe, mert a magyaré nem!?
5. Meg amúgy is faxom kivan, hogy pár kopasz azt hiszi, hogy ők az igaz magyarok és ők képviselik Magyarország érdekeit.
Számomra ezek a dolgok még megalázóbbá tették a tegnapot, ha off töröljétek ki nem bánom, de ez kikívánkozott.