Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mai jegyzõkönyvek
elég baba nézõszámok

ressy14
wazze rúgott egy gólt a Pécsnek, most lesérült, szerintem abba is hagyhatná, itt a csúcson 😄

Dum spiro, spero.

passatgt
"A 75. percben Rudolf Gergelyt sérülés miatt kellett lecserélni"

😄

bakkerman
kajak kiváncsi leszek,stadiontól 2 percre lakom,páholyból fogom nézni a balhékat 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ressy14
színesfémgyûjtés? 😄 no offence

Dum spiro, spero.

bakkerman

bakkerman
Diósgyõr Nyíregyházán

most ez komoly??? mi lesz itt geci...😄DD

asszem, TAO pénzbõl lelátókat építeni, futópályát bontanak, stb...
csak még nincs meg rá az engedély
dave9004
Diók miért?
ressy14
a Mezõkövesd csak pár meccset fog Debrecenben játszani, nagyon hangoztatják, hogy elkészülnek a lelátók és a világítás is + fideszes polgármester

De egyébként hakni bajnokság.

Dum spiro, spero.

Fradi a Puskás Stadionban
Mezõkövesd Debrecenben
Felcsút Székesfehérváron
Diósgyõr Nyíregyházán (itt játssza a Debrecen is a nemzetköziket)
hm

ressy14
A Budapest Honvéd csütörtöki montenegrói vendégjátéka a Celik Niksic otthonában 17.30-tól lesz látható az M1-en, majd 20.30-tól következik a Videoton - Mladost Podgorica összecsapás. A Honvéd meccsét Menczer Tamás, míg a Videoton és szintén montenegrói riválisának selejtezõjét Knézy Jenõ kommentálja.

Július 17-én, szerdán 20.15-tõl az M1 élõben közvetíti a Gyõri ETO - Maccabi Tel-Aviv BL-selejtezõt, majd a visszavágót is július 23-án, kedden 20.15 órától. Az elsõ mérkõzésen Knézy Jenõ, a másodikon pedig Menczer Tamás lesz a kommentátor.

Dum spiro, spero.

DasIsFuck
és mikor lesznek?

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

ressy14
Mtv Facebook:

Bréking: az M1-en közvetítjük a Gyõr mindkét BL-selejtezõjét, valamint a Vidi és a Honvéd csütörtöki El-meccseit is. Részletek hamarosan!

Dum spiro, spero.

DasIsFuck
a targoncás nélkül a debrecent szerintem lehet temetni.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

passatgt
ezt már nem fogjuk kideríteni😊

ressy14
attól tartok hogy a piroslap nélkül is kaptak volna pár gólt

Dum spiro, spero.

passatgt
ott pont volt esélyük, idegenben 1 gólos hátrány csak, itthon meg a buta piroslap vitte el a meccset😊

ressy14
Ha a Loki továbbjut a norvégok ellen, õk is kb. ugyanolyan eséllyel mennek neki a 3, kör sorsolásának, mint mi.

Az ETO idei kupaszereplése meg csak pontgyûjtésre lesz jó, ha nem jutnak tovább a bibsik ellen akkor még arra sem.

A Honvéd meg ki-ki meccset játszhat a Vojvodinával, ha továbblépnek a 3. körben nem kiemeltként esélyük sem lesz. Kb. mint tavaly az Anzhi ellen.

Dum spiro, spero.

bakkerman
énis a Viditõl várok sokat,legprofibb,és leg"nyugatibb" klub itthon,szerintem elmehetnek a fõtábláig

Akármi lehet, sztem a zsidók elkezdenek magyarozni.

A sorsolásokat látva sztem nem terem majd sok babér esetleg a Vidi juthat el valameddig, a többi csapat hozza majd a szokásos lebõgéseket.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

bakkerman
kiemelkedett a gúnárokból,nem rossz plája

Narxis
Jó zsugás

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

passatgt
gondolom a széle oda fog belelógni

ressy14
Arra a kis helyre? 😄 általában a mez teljes elejét el szokta foglalni a szponzor logója, ráadásul nektek tavaly nem is volt mezszponzor. Mindegy, szépre sikeredett, remélem a dobogóért mentek jövõre.

Dum spiro, spero.

gondolom oda jön majd a fõszponzor
ressy14
A címer alatti fehér téglalapot nem értem mi értelme, a címer alá kellett volna tenni, amúgy tetszetõs.

Dum spiro, spero.

Ajrópába cigány, zsidó, vagy néger nélkül nem lehet menni, különben feljelenti õket a zombundsman, hogy kirekesztõek. Van néger, minden rendben.

www.smart-bus.hu

vagy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
leszerzõdött 2 jégkrémért meg egy doboz cigipapírért 😄
hozza a füvet az egész csapatnak? <#nemtudom>
passatgt
Gyõri ETO: Rafe Wolfe egy plusz két éves szerzõdést kötött

Ötlet, hogy miért kell õ bárhova is?😄

LasDen
szép, letisztult mez...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Vért izzadok a qrva némettel ez meg kimegy focizgat és perfekt 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

németül beszélõk elõnyben

Zenszkij
Azért a Schalke már nem egy Mainz. Sok sikert neki, remélhetõleg a válogatottban is kamatoztatja majd tehetségét és a megszerzett tapasztalatát.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ressy14
„Zsótér Donát helyzete speciális eset, hiszen õ külföldi játékosként szerepel a leadott listán, ennek oka pedig a következõ: 15 és 21 év közötti magyar játékos abban az esetben nevezhetõ, ha három teljes évet játszott a magyar bajnokságban vagy az adott klubban. Mivel Donát nem töltött el Vidi-játékosként három teljes szezont a bajnokságban – ráadásul 17 évesen túl fiatal is ahhoz, hogy 15 éves kora óta három szezont játsszon – csak külföldi játékos jogán tudtuk õt benevezni az El-be. Augusztus közepéig még úgynevezett „B" játékosként sem nevezhetjük õt, hiszen ennek az a feltétele, hogy legalább két éve az adott klub játékosa legyen, ennek a feltételnek viszont csak augusztusban fog megfelelni"

Ennyit a magyar fiatalok szerepeltetésérõl. Ha már az UEFA is vélhetõen ellenzi...

Dum spiro, spero.

így lesz, ahogy mondom
majd meglátod😉
gyík gyuri ez

dave9004
ennyi erõvel soha senkit se kéne igazolnia semmi csapatnak 😄
szegény schalke
kidobott pénz volt
úgy is meg fog érülni

Sippie
Vagy eladják Huntelaart.
Elvileg egy gyengébb csapatban Szalai jobban teljesített idén! Lehet, hogy mellette fog játszani... de az is lehet, hogy kiszorítja! 😊

www.smart-bus.hu

LasDen
huntelaar mögött nemtom mennyit fog játszani...de a legjobbakat neki

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

[HUN]FaTaL
<#eljen>

http://goo.gl/gd6Zi5

<#eljen>

www.smart-bus.hu

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Pár éve még 3 millió ajró volt az értéke... nem lehet rossz! 😊

www.smart-bus.hu

nekem azért eléggé jól cseng a neve, emlékszek még rá, szerintem MB1-be jó igazolás lenne
ressy14
most már hivatalos, ez a kapus készül velünk együtt

3 meccsen védett ebben a szezonban a Mallorcában, korábban meg a Malagaban, Racingban és a Herculesben. 33 éves, jó lenne idehozni õt, ingyé igazolható.

Dum spiro, spero.

ressy14
Gulát max. kölcsönbe tudtuk volna idehozni, a kivásárlási összeget meg esélyünk sincs kieperkálni. Az egyik edzõtáboros képen egy tök ismeretlennek tûnõ kapus véd épp, lehet, hogy õt akarják idehozni. kép

Dum spiro, spero.