Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elég baba nézõszámok
Dum spiro, spero.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
most ez komoly??? mi lesz itt geci...😄DD
csak még nincs meg rá az engedély
De egyébként hakni bajnokság.
Dum spiro, spero.
Mezõkövesd Debrecenben
Felcsút Székesfehérváron
Diósgyõr Nyíregyházán (itt játssza a Debrecen is a nemzetköziket)
hm
Július 17-én, szerdán 20.15-tõl az M1 élõben közvetíti a Gyõri ETO - Maccabi Tel-Aviv BL-selejtezõt, majd a visszavágót is július 23-án, kedden 20.15 órától. Az elsõ mérkõzésen Knézy Jenõ, a másodikon pedig Menczer Tamás lesz a kommentátor.
Dum spiro, spero.
Bréking: az M1-en közvetítjük a Gyõr mindkét BL-selejtezõjét, valamint a Vidi és a Honvéd csütörtöki El-meccseit is. Részletek hamarosan!
Dum spiro, spero.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Az ETO idei kupaszereplése meg csak pontgyûjtésre lesz jó, ha nem jutnak tovább a bibsik ellen akkor még arra sem.
A Honvéd meg ki-ki meccset játszhat a Vojvodinával, ha továbblépnek a 3. körben nem kiemeltként esélyük sem lesz. Kb. mint tavaly az Anzhi ellen.
Dum spiro, spero.
A sorsolásokat látva sztem nem terem majd sok babér esetleg a Vidi juthat el valameddig, a többi csapat hozza majd a szokásos lebõgéseket.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ötlet, hogy miért kell õ bárhova is?😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Ennyit a magyar fiatalok szerepeltetésérõl. Ha már az UEFA is vélhetõen ellenzi...
Dum spiro, spero.
majd meglátod😉
gyík gyuri ez
kidobott pénz volt
úgy is meg fog érülni
www.smart-bus.hu
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
3 meccsen védett ebben a szezonban a Mallorcában, korábban meg a Malagaban, Racingban és a Herculesben. 33 éves, jó lenne idehozni õt, ingyé igazolható.
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.