Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak kiszakadt a gólzsák nem volt semmilyen bunda sem kérem szépen.

Amúgy nem semmi lehet az az érzés mikor megtudod, hogy hiába nyertetek 57-0-ra mégsem elég jó a csapat gólaránya.
ReszegKoldus
Ezeket a meccseket megnézném (legalább a második félidõket) <#nyes>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ressy14
Meg a nézõszám csökkenés, ami Újpesten eléggé szembetûnõ. Kb. megfelezõdtek és a hangulat is eltûnt a barbiból.

A névreszóló jegyvásárlás miatt meg azon szurkolók jelentõs része otthon fog maradni, akik csak 1-2 meccsre mennek ki szezononként. Ha meg a maradék bérlet nélküli ki is megy - a mi példánk alapján - kb. a második félidõre fognak csak beérni.

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Parasztvakítás 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Az egyetlen normális érv, hogy kicsit hosszabb a jegyvásárlás, és ez is csak akkor igaz, ha még nincs kártyád...
<#eljen>

www.smart-bus.hu

passatgt
Zé Luís ellopta Sándor kéztartását:

Fel percig csak neztem,hogy "mivan??!!" Aztan leesett...😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

ressy14
ReszegKoldus

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

DasIsFuck
akkor ennyi erõvel a facebookot is mondhatnánk...

egy mlsz féle hivatalos szerv nem engedhet meg magának olyan dolgokat mint amik a trollfocit ismerté és látogatóttá tettek.
A trollfoci csak a facebook trendnyerésének köszönheti a sikereit és azt, hogy egy közvetítõ csatorna lett az nb1 között.

máskülönben justin Bieber is a világ valaha volt legnagyobb énekese és azért nézték meg annyian youtubon..

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

többet tett a Trollfoci az Nb1ért mint a hivatalos MLSZ PR Marketing osztály. ..csak ugye a honorárium..na a jogos elismertség és ismertség a Trollfocié.

DaemoonHunter
(Y)
Igazi megtiszteltetés lesz a bajoroknak, hogy egy ilyen nagy múltú, ambiciózus csapattal játszhatnak. Nem kéne õket nagyon megszórni.

passatgt
Hivatalossá vált, hogy a BL-gyõztes Bayern München augusztus 11-én Gyõrben játszik az ETO-va

www.smart-bus.hu

passatgt

angol beszél kicsit

Hát igen az MLSZ-nek fizetnie kellene a trollfocinak.
Rengeteg embert tett MB1 fan-á az az oldal. 😄
dave9004
még ha volt is olyan aki csak külföldit nézett, azokbol is sokan elkezdték nézni a meccseket
(mert valljuk be, ha jó a meccs akkor élvezi mindenki, ha nem annyira, akkor fixen jönnek a poénok) win-win :d
Láma!
trollfocin senki se háborog, az az igazi értékmérõ!😄
az ottani emberek legalább járnak meccsre, vagy ha nem is, legalább nem fikáznak eszetlenül mint a sok "csak külföldi ligát nézek, de a magyart szidom amikor csak lehet" ember.

Sokan hiszik azt ott, hogy akkor fasza csávók, ha minnél jobban le tudják fikázni a magyar focit, meg az NB1-et az biztos....
dave9004
nso kommentelõitõl a világból kiszaladnék
Én a jó öreg nso online-on figyeltem fel rá, hogy szidják a szombat 21 órás kezdést.
Ám ezek szerint megy a rinya a facebook-on, meg az nb1.hu-n is.
dave9004
jah én is egybõl felfigyeltem "nem érek haza, akkor utána már nincs idõ semmire ilyenek" 😄
banok
Szerintem is jó ötlet

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
Itt ahogy látom senkinek de a facebookon meg az nb1.hu -n ment a rinya, hogy így hogy fog járni bulizni meg hasonlók...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kinek volt gondja a 21h-ás kezdéssel??

üdv

Én sem értem mi a baj a szombat 21 órás idõponttal.
Szerintem az ilyen villanyfényes meccsek a leghangulatosabbak, ráadásul másnap mivel vasárnap van a meló miatt sem kell aggódni.

Tényleg az az érzésem, hogy bármit is csinál az MLSZ valakinek muszáj belekötni, még akkor is ha nagy ritkán jó döntést hoznak Csányiék.
ReszegKoldus
Nekem tetszik ez a szombat 21 órás idõpont, kár lenne, ha csak az elsõ 6 fordulóban lenne ilyen 😄

dave9004
mindenért sírni fognak az emberek már úgy érzem.
Fradi nem tudom hány péntek 5 órás meccset játszott.(0hoz közelít)
Gyõrben van annyi fradista h ne legyen gond.
De mondom, szinte bhova tesznek meccset mindig lesz akinek nem tetszik.
ReszegKoldus
NB I: Lombard-Puskás meccsel indul a szezon, megszûnik a péntek késõ délutáni találkozó

"Újdonság a szombat 21 órás idõpont"

Ahogy ezt elolvastam valamiért nagyon éreztem, hogy a Gyõr-Fradi is erre az idõpontra lesz téve 😄

dave9004
Knézyvel ellentétben sztem bõven jó ez, kint is ennyi lesz, v még gólt sem kapva nyernek.
Most és a köv fordulóban a tavalyi szereplés miatt nem kell szuperformát hozni már julius elején.
Így van ez rendjén, mire jön a nagy falat, addigra belelendülnek 😊
Honvéd odatette magát, Niksic hulladék szinten van (tavaly többre vitték: kivertek egy bosnyákot)
Elégedett vagyok mindkettõvel
szabii98
bocsánat, nem láttam..😞 elfogult vagyok

I met God. She's black

[HUN]FaTaL
Sima tizi volt, teljesen jogosan fújta be.

http://goo.gl/gd6Zi5

szabii98
fasszopó bíró befújta a tizit..nekünk meg nem adott meg egy csomót. Jó mondjuk az elsõ esetet nem láttam, a pálya másik oldalán voltam, de az RBD ismét hozta a hangulatot!
Gyurcsó góljára meg nincs szó...tökéletes lövés volt. 😄
Kellett volna egy harmadik gól, de a második félidõre visszavettek a srácok...pedig az elsõ félidõ végén már jól nyomták. Szép volt fiúk!

Látom a Honvéd is kitett magáért....furcsa , két montenegrói csapat vezetést szerez..

I met God. She's black

dave9004
sztem a vidi kint is ugyanannyira nyerhet amennyire itt.
harmatgyenge ez a montenegroi
passatgt
na azért ám

Mamadu nagyon gyenge, Oliveira meg miért hátvéd?<#conf>

passatgt
hát ez egyelõre elég nyomorék teljesítmény

ressy14
jöhet a Vojvodina

Dum spiro, spero.

ressy14
Lanzafame már nincs is ott 😄

Amúgy komoly csapat lehet ez a birkabaszó, ha 40 perc után így elfáradnak 😄

Dum spiro, spero.

Megtették tipszmikszen a honvédosok, hogy a 20.-ban vezet a niksics, a félidõ végén meg már õk.
Vezet a Honvéd! 😊

www.smart-bus.hu

passatgt
vezet a niksic:S

LasDen
kommentátor nagyon szenved 😄 nem tud mit mondani...😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
mert ezt a múlt századból közvetítik...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

de fasza a képminõség a Honvéd meccsén 😄
augusztus elején Gyõri ETO - Bayern München, feltételes módban

Fradi meg a Bayern München, azok kasszasikerek Gyõrben 😊))

megvirradott a nagy nap 😄 2 meccs is lesz egymás után a tv-ben 😄
dave9004
most mennek, most legalább nincs bünti