32945
Magyar Foci
-
#24801 Ők eddig csak úgy tolongtak a honvéd meccseire. Több ember volt minden meccsen az állószektorban, mint az egész stadionban. -
#24800 A családosok se? :) -
#24799 fradin is megy a lengetés, de annak szívből az égbe vagy mi a jelentése náluk.
nem mindennek ugyanaz a jelentése.
ezzel Hemi a blaszba is viheti a honvédot mert a kutya se lesz rá kíváncsi. -
#24798 ebbe a szar bandába inkább ne is hívják be, csak elsztárosodik, mint Gyurcsó -
#24797 Azért az durva, ha igaz, hogy majdnem minden honvéd meccsen megy a karlengetés, meg egyéb komoly bekiabálások. Sok szurkolócsoportot egy-két rigmusért hurcolnak meg, még meg is értem a felháborodásukat. De azért ha ezek igazak, amiket hallani, akkor teljesen értető hemi reagálása. Persze őt sem kell félteni. -
#24796 miért? -
#24795 Nikolicsot már nem hívhajta be ugye? Pedig kíváncsi lettem volna rá…:( -
#24794 Hemi megszünteti az állóhelyeket a Bozsik stadionban. :O
Link -
Zenszkij #24793 -
#24792 ne hasonlítsuk már ezt végtelenül aranyos jószágot a magyar válogatotthoz! Ez sértő szegény kis nyuszinak. -
#24791 :DDD -
kamionosjoe #24790 -
#24789 ejnye -
#24788 Magyar foci : egy fos -
sempronius18 #24787 Nyugi, ha a ezt mi játsszuk le zengené a sok okos, hogy bunda. -
#24786 Ha mindent beleadnak dzsudzsákék talán ők is tudnának 4:4-et játszani izlanddal -
Coral Springs #24785 Ehhez hasonló magyar sikerekről miért nem lehet ma olvasni ? Csak a szégyen, szánalmas. -
sempronius18 #24784 Kiütközik a magyar vérem nekem is, muszáj valami miatt elégedetlenkednem. :D -
#24783 Mint ahogy neked se a fekete egyenpóló :D -
sempronius18 #24782 Semmi se jó már itt látod. -
sempronius18 #24781 Értem. Mondjuk, ha ennyire magyarok rááldozhatnának egy nemzeti szín egyenpólóra.
Kínai minőségben igaz, de ezer Ft kb..... -
#24780 Nyíregyházán haldoklik a futball, ezek meg kórházat építenek abból a sok pénzből? Undorító dolog :D -
#24779 semmivel sem könnyebb az általad említett színek viselése, de a fekete brutálisabb megjelenést ad, olcsóbb is, mint a színesebb társaik. minden brigádnak van fekete egyenpólója, ha meg mondjuk piros színben egyeznek meg, akkor a fradistáknak és még jó pár szurkolócsoport tagjainak kellene venni új pólót -
sempronius18 #24778 Jó úton vagyunk pedig a putri felé. Bárki bármit elkezdene építeni biztos jön a sírás. A régi épületek meg rohadnak le.
Nyíregyházán pl már a kórházépítést is fúrják páran, "mert minek ide új kórház ménem a régít újíccsák." -
Solt #24777 Ők is beszartak volna... a Székelyek tudnának mesélni róla, hogy mennyire bátor népség a román... -
sempronius18 #24776 Most, ha mondjuk mind kékbe, vagy zöld-fehérbe vannak például akkor mitől lesz könnyebb beazonosítani őket, mint így, hogy feketébe vannak?
Ezt őszintén nem értem valaki elmagyarázhatná! -
#24775 Ennél nagyobb örömük sose legyen. -
#24774 akkor majd az ideutazó oláhok mesélnek az otthonmaradt ismerőseiknek, hogy Budapest nem egy összefüggő putri, mint a fővárosnak nevezett falujuk -
Solt #24773 Jogos... -
sempronius18 #24772 Lehet, hogy nem szarnak be a Románok, de legalább nem mosolyognak elégedetten a TV előtt a szőrös talpukat vakarva, hogy a magyaroknak milyen csóró stadionjuk van bezzeg nekik. -
#24771 inkább a nehezebb beazonosítás miatt, ez egy trend a nyugati ultra világban, farmer + fekete póló, hogy ne lehessen könnyen beazonosítani őket, ha valami "rossz fát tesznek a tűzre" -
#24770 Úgy talán nem érné felkészületlenül őket milyen az, 50 ezer magyar szurkoló nem ugyanaz, mint 50 ezer fütyülő román, csak mennyiségre. Ettől még más 50 ezer olyan ember előtt játszani, aki nekik szurkol, meg más 50 ezer olyan előtt, aki ha tehetné bemenne a pályára és szét is verné a jólfésült hülye fejüket (és ez csak a jobbik eset).
Azt meg én nem várnám, hogy a románok beszarnának 50 ezer fütyülő magyartól. -
Solt #24769 Szerintem a megjelenés ( ijesztőbb ) és egymás könnyebb beazonosítása miatt voltak feketében. ( Ha jól tudom a Fradisták ) -
sempronius18 #24768 Biztos nem őt majmolták, mert mackónadrág nem volt rajtuk. :) -
#24767 Királyt akarták majmolni a feketével?
-
sempronius18 #24766 Jézusom azt mondtam, hogy a Románoknak bizonyos szinten megérte az új stadion, mert annyi ember tud benne összegyűlni és olyan akkusztikája van lehetővé tette nekik, hogy megroppantsák a bexari 11-ünket.
Akkor, ha egy Puskásuk van xar akkusztikával fele annyi nézővel lehet nem érik ezt el.
Ezen a logikán egy új modern puskást a hazai meccseinken mi is ki tudhatnánk használni egy hazai meccsen.
Nem tudom mit nem lehet érteni és miért kell jönni a vendégbe eljövő 50000 Románnal. -
#24765 Nem jó, építsék csak újra, de attól még az van, amit írtam.
Vagy majd a barátságos meccsekre fizetnek 50 ezer románnak, hogy jöjjenek ide fütyülni... -
sempronius18 #24764 Akkor mi fütyülhetnénk ki a Románt meg ha sikerülne megtölteni gyakrabban lenne ilyen parázs hangulatú meccs...unom már.
Akkor, ha nektek jó a leomló Puskás amit nem a Románok hanem a Macedónok, meg a Kazahok körberöhögnek nekem ok. -
#24763 hát kedden remélem nem fütyül majd senki, mert üres lesz a stadion -
#24762 Amúgy azt kéne, szokjanak hozzá a fújoláshoz, nehogy tétmeccsen érje őket először ez a megrázkódtatás :D