Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nem semmi lehet az az érzés mikor megtudod, hogy hiába nyertetek 57-0-ra mégsem elég jó a csapat gólaránya.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
A névreszóló jegyvásárlás miatt meg azon szurkolók jelentõs része otthon fog maradni, akik csak 1-2 meccsre mennek ki szezononként. Ha meg a maradék bérlet nélküli ki is megy - a mi példánk alapján - kb. a második félidõre fognak csak beérni.
Dum spiro, spero.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
www.smart-bus.hu
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Dum spiro, spero.
egy mlsz féle hivatalos szerv nem engedhet meg magának olyan dolgokat mint amik a trollfocit ismerté és látogatóttá tettek.
A trollfoci csak a facebook trendnyerésének köszönheti a sikereit és azt, hogy egy közvetítõ csatorna lett az nb1 között.
máskülönben justin Bieber is a világ valaha volt legnagyobb énekese és azért nézték meg annyian youtubon..
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Igazi megtiszteltetés lesz a bajoroknak, hogy egy ilyen nagy múltú, ambiciózus csapattal játszhatnak. Nem kéne õket nagyon megszórni.
www.smart-bus.hu
Rengeteg embert tett MB1 fan-á az az oldal. 😄
(mert valljuk be, ha jó a meccs akkor élvezi mindenki, ha nem annyira, akkor fixen jönnek a poénok) win-win :d
az ottani emberek legalább járnak meccsre, vagy ha nem is, legalább nem fikáznak eszetlenül mint a sok "csak külföldi ligát nézek, de a magyart szidom amikor csak lehet" ember.
Ám ezek szerint megy a rinya a facebook-on, meg az nb1.hu-n is.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Én sem értem mi a baj a szombat 21 órás idõponttal.
Szerintem az ilyen villanyfényes meccsek a leghangulatosabbak, ráadásul másnap mivel vasárnap van a meló miatt sem kell aggódni.
Tényleg az az érzésem, hogy bármit is csinál az MLSZ valakinek muszáj belekötni, még akkor is ha nagy ritkán jó döntést hoznak Csányiék.
Fradi nem tudom hány péntek 5 órás meccset játszott.(0hoz közelít)
Gyõrben van annyi fradista h ne legyen gond.
De mondom, szinte bhova tesznek meccset mindig lesz akinek nem tetszik.
"Újdonság a szombat 21 órás idõpont"
Ahogy ezt elolvastam valamiért nagyon éreztem, hogy a Gyõr-Fradi is erre az idõpontra lesz téve 😄
Most és a köv fordulóban a tavalyi szereplés miatt nem kell szuperformát hozni már julius elején.
Így van ez rendjén, mire jön a nagy falat, addigra belelendülnek 😊
Honvéd odatette magát, Niksic hulladék szinten van (tavaly többre vitték: kivertek egy bosnyákot)
Elégedett vagyok mindkettõvel
Gyurcsó góljára meg nincs szó...tökéletes lövés volt. 😄
Kellett volna egy harmadik gól, de a második félidõre visszavettek a srácok...pedig az elsõ félidõ végén már jól nyomták. Szép volt fiúk!
Látom a Honvéd is kitett magáért....furcsa , két montenegrói csapat vezetést szerez..
I met God. She's black
Amúgy komoly csapat lehet ez a birkabaszó, ha 40 perc után így elfáradnak 😄
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Fradi meg a Bayern München, azok kasszasikerek Gyõrben 😊))