Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Képtelen emberelõnyben gólt lõni a montenegrói 6.nak....
http://goo.gl/gd6Zi5
www.smart-bus.hu
különben nem a gyõr intézte hanem az Audin keresztül jött létre az üzlet.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
ha az mb1 csapatai is nézik a meccset tele lehet a gatya, ez a Vidi mindenkit alázni fog idén, hinnye!
Dum spiro, spero.
de 800 ezer juró a srác, eddig is ennyit ért.
Dum spiro, spero.
I met God. She's black
Dum spiro, spero.
Amúgy a szerzõdés kötelezi õket, hogy az aktuális legjobb csapattal kell kiállni. Persze az nincs rögzítve, hogy hány percig...és valóban az lesz a képlet, hogy 15-20 percig átmozgatják magukat a "nagyok", aztán jöhetnek a tartalékok, U19 stb stb...
Ez pedig nem ér meg 15000 Ft-ot (az a valamire való jó ülehely ára), de még a feléért is nagyon gondolkodnék..
Anno 2004-ben kint voltam a 100. évfordulón, amikor itt voltak a bajorok, tisztán emlékszem 3000 Ft volt a jegy, (igaz állószektorban a kanyarban még a régi stadionban), de azért adtak egy egy eredeti Bayern-mezet, ha jól rémlik akkor még sapkát is.
Lényeg a lényeg, ezt én most kihagyom...
Persze nagy alibi lesz az egész ahol láthatjuk majd a Bayern tarcsi sohasem látott spílereit, de pannonbajor barátaink majd megmagyarázzák, hogy még ez is 100* jobban megéri, mint kimenni egy Vidi-Gyõrre, Loki-Miskolcra, Fradi-UTE-ra stb......
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Vendégszektor: 8.000 Ft
Keleti és nyugati oldal, emelet: J,O,N,S szektor: 12.000 Ft
Keleti és nyugati oldal, földszint: A,B,H,I szektor: 12.000 Ft
Keleti és nyugati oldal, emelet: K,L,M,P,Q,R szektor: 15.000 Ft
Keleti és nyugati oldal, földszint, C,D,E,F,G szektor: 18.000 Ft
már látom a tömegeket sorban állni... amúgy is a gyõriek nagy tömegpártiak ...
a Leeds United - Fradira 3.000 Ft-hoz képest is húzós a gyõri.
speciális beléptetõ szabályok az ETO - Bayern meccsre

Monizra visszatérve, engem az ellenünk bemutatott játékukkal gyõzött meg, 3 meccsbõl 3-szor szopattak minket szarrá, abból nagy szerencsével nyertünk egyet. Van fantázia a paliban, én kifejezetten örültem amikor hosszabbítottak vele, csak ellenünk legyenek végre rossz formában 😄
Dum spiro, spero.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Nem láttam egyébként ma a Gliwice elleni meccset ezért megkérdezem, hogy igaz, hogy megint kabátban volt végig a 30 fokban is? 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Nem lehet mindenkinek szimpatikus... nincs ezzel gond.
www.smart-bus.hu
Lehet mazochista vagyok, de várom már a következõ szezont, ott minden kiderül.
Monizt meg nem tudom miért nem kedvelem, de vele szemben mindig lesz egy kis ellenszenvem nem tehetek róla.
Milyen igazolás lóg ki a sorból? Nem értelek... Kapus kellet, bal hátvéd kellett, a szélsõ srác posztjáról többen távoztak, ergo nem fog senki kiszorulni miatta, és a Böde sem fog padra ülni a Tuyp miatt, mivel valószínûleg egyszerre lesznek majd pályán. Végre posztokra igazolunk, és nem össze-vissza vaktában.
Moniz nem néz hülyének minket, van benne alázat, és a meccs végén arról beszél amit mi is láttunk. E mellé letesz egy megalkuvást nem tûrõ mentalitást, ami gyakran a pályán is vissza köszön. Ennyi a sikerének a titka.
Ahogy elnézem a többiek igazolásait, a Gyõr, a Videoton, a Debrecen egyaránt harcban lehet a bajnoki címért, ráadásul õk már elõttünk járnak a csapatépítés terén. Hiába a 2. legnagyobb költségvetés, mi még csak most kezdtünk bele az érdemi munkába, ez lesz az elsõ teljes év a Moniz-l. Ha a dobogón végzünk, én már nem leszek csalódott.
www.smart-bus.hu
Viszont nem kicsit kilógnak szerintem a nyilatkozat fényében a mostani igazolások. Akkor most ez a két ne szépítsünk másodosztályú holland a "legjobb", akik kedvéért a tavalyiakat félre lehet állítani?
Nem tudom én nem tartom olyan nagyra Monizt szerintem csak nagyon jól kezeli a sajtót és tudja mit akarnak néha hallani a szurkolók, akik egy két nyilatkozat után elolvadnak tõle.
Aztán kb a sok szöveg után marad majd 4-5 a Fradi (a 2. legnagyobb költségvetés mellet) és azt is kidumálja a szurkolóknak vagy nem.
Engem mondjuk igazán nem érdekel, mert nem szívem csücske a Fradi.
Ám no offense, majd az idõ eldönti mi alakul, csak sok idõm van épp és leírtam a véleményem.
– Õ Magyarországon a legjobbja posztjának?
– Az egyik legjobb.
– Az nekem kevés. Megvannak a játékosaim, akikkel végigküzdöttem a szezont, ahhoz, hogy õket félreállítsam, a legjobb kell."
Azt sem tudja ki az és, hogy milyen poszton játszik. Ha az újságíró azt felei, hogy "igen, õ a legjobb", akkor meg rávágta volna, hogy "kell", ergo a válasz nem Vass képességeinek szólt.
Arról nem beszélve, hogy a Kolozsvár valószínûleg Bödét akarná cserébe, õt meg Moniz nem fogja elengedni.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Mondjuk igaz is, hogy Vass Ádám sohasem pallérozta magát a Holland 2-ben.
Vass Ádámot miért nem lehet védekezõ középpályásnak leigazolni, bevetni?
31 éves a junior Csukicsot tegezheti...