Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ingeniero
Hajrá Honvéd! <#wave>

Szarköcsögök, lélektelen játékkal meg is érdemelték basszus.
akkor holnap benzináremelés és esnek a MOL részvények

ressy14
azigen

Dum spiro, spero.

Ingeniero
Mondjuk ez meg nem volt 11-es de nem is ezen múlik a meccs, 0 a Vidi teljesítménye, jobb is talán ha kiesnek.

Kaplan
Nagyon dühös vagyok rájuk, basszák meg. Nulla amit a két meccs alatt mutattak, kerek nulla!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
José Gomes amúgy csinált bármi jót is amióta itt van? Borzasztó Sousa klón.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Szánalmasak, gusztustalanul szánalmasak
Képtelen emberelõnyben gólt lõni a montenegrói 6.nak....

Ingeniero
<#taps> Nem akarok kárörvendeni de tényleg meg érdemelték.

[HUN]FaTaL
Ennyi pénzbõl azért ez igencsak szánalmas, egy montenegrói középcsapat ellen.

http://goo.gl/gd6Zi5

Megérdemlik sajnos...

www.smart-bus.hu

na a vidinek ennyi volt a nemzetközi kupa...

Kokó miért játszik hosszú ujjúban a 32 fokban? Monizzal jól kijönnének 😊

DasIsFuck
elvileg szerzõdés köti a Bayernt h a nagy csapattal kell jönnie!
különben nem a gyõr intézte hanem az Audin keresztül jött létre az üzlet.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

ressy14
tele van mtk drukkerekkel a kamerával szemközti lelátó, mit akarsz többet? 😄

ha az mb1 csapatai is nézik a meccset tele lehet a gatya, ez a Vidi mindenkit alázni fog idén, hinnye!

Dum spiro, spero.

ha fizetni kellett volna, mennyi hazai nézõ lett volna a Podogrica-Vidin? 😊))

ressy14
lehet hogy Sanyi összege mögé akarták írni azt a 0-át, csak elrontották 😄

de 800 ezer juró a srác, eddig is ennyit ért.

Dum spiro, spero.

vagy ennyit költöttek a kezelésre, esetleg az ország Viktora odaszólt, hogy elírták, nem 800, hanem 8 misi
passatgt
úgy, hogy meccset sem játszott, mert sérült volt😄

biztos elírás😊

fél év alatt tízszeresére nõtt az ára?
passatgt
Oliveira majdnem annyit ér, mint az egész vidi<#idiota>

dave9004
komplett 7k-ért mind a 3 bl-meccsre bérletet vettünk
szabii98
Tavaly a Videoton EL Csoportkör bérlet(kedvezményes) is olcsóbb volt, most nem emlékszem mennyi.. és az 3 tét meccset jelent

I met God. She's black

ressy14
a Loki-Poolra én 7000-ért vettem anno a jegyet, ami kb a tizenhatos vonálához szólt, és az tétmeccs volt, nem pedig egy sörmeccs.

Dum spiro, spero.

daver88
Gyõriként én sem fogok kimenni, mint azt írtam is a Bayern topicba. Eszméletlen drága még a vendég szektor is, pedig onnét aztán nem sok mindent látni...

Amúgy a szerzõdés kötelezi õket, hogy az aktuális legjobb csapattal kell kiállni. Persze az nincs rögzítve, hogy hány percig...és valóban az lesz a képlet, hogy 15-20 percig átmozgatják magukat a "nagyok", aztán jöhetnek a tartalékok, U19 stb stb...

Ez pedig nem ér meg 15000 Ft-ot (az a valamire való jó ülehely ára), de még a feléért is nagyon gondolkodnék..

Anno 2004-ben kint voltam a 100. évfordulón, amikor itt voltak a bajorok, tisztán emlékszem 3000 Ft volt a jegy, (igaz állószektorban a kanyarban még a régi stadionban), de azért adtak egy egy eredeti Bayern-mezet, ha jól rémlik akkor még sapkát is.

Lényeg a lényeg, ezt én most kihagyom...

Narxis
te jó ég...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sok Pannonbajor kifizeti simán azt a 12K-t, mert õk igényesek és adnak az igazi focira.
Persze nagy alibi lesz az egész ahol láthatjuk majd a Bayern tarcsi sohasem látott spílereit, de pannonbajor barátaink majd megmagyarázzák, hogy még ez is 100* jobban megéri, mint kimenni egy Vidi-Gyõrre, Loki-Miskolcra, Fradi-UTE-ra stb......
DaemoonHunter
Gondolom egy rakás pénzt kifizettek a Bayernnek hogy idetolják magukat, szóval valamennyit vissza akarnak kapni, s ha már úgy is kevés nézõ van, legalább fizessenek borsos árat...

és ha szemét akarok lenni, akkor most nem tudnak szlovák, román meg szerb zászlót bevinni a gyõriek....<#idiota><#banplz><#eplus2>

Zenszkij
tudod ki fizet ezért ennyit..pff, ráadásul alibifoci lesz

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

az utolsó sorban elb*tam a link címét, nem is kicsit... Nem Bayernt akartam írni

A jegyárak Gyõri ETO - Bayern München:
Vendégszektor: 8.000 Ft
Keleti és nyugati oldal, emelet: J,O,N,S szektor: 12.000 Ft
Keleti és nyugati oldal, földszint: A,B,H,I szektor: 12.000 Ft
Keleti és nyugati oldal, emelet: K,L,M,P,Q,R szektor: 15.000 Ft
Keleti és nyugati oldal, földszint, C,D,E,F,G szektor: 18.000 Ft

már látom a tömegeket sorban állni... amúgy is a gyõriek nagy tömegpártiak ...
a Leeds United - Fradira 3.000 Ft-hoz képest is húzós a gyõri.

speciális beléptetõ szabályok az ETO - Bayern meccsre

Zenszkij
lehet alatta félmeztelen 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ressy14
ha jól láttam, akkor melegítõfelsõben volt, a kommentátor (talán a Matúz volt) meg is jegyezte, hogy tõle megszokhattuk a melegebb öltözéket 😄

Monizra visszatérve, engem az ellenünk bemutatott játékukkal gyõzött meg, 3 meccsbõl 3-szor szopattak minket szarrá, abból nagy szerencsével nyertünk egyet. Van fantázia a paliban, én kifejezetten örültem amikor hosszabbítottak vele, csak ellenünk legyenek végre rossz formában 😄

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Én se láttam, de könnyen lehet, hogy abban volt 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Nem tudom lehet. 😊

Nem láttam egyébként ma a Gliwice elleni meccset ezért megkérdezem, hogy igaz, hogy megint kabátban volt végig a 30 fokban is? 😄
ReszegKoldus
Biztos a kabát miatt, meg hogy nem alszik meccs alatt a kispadon 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Én is nagyon várom már! 😊 Olyan amilyen az MB1, de a miénk, és azért most tényleg van valami elõrelépés! 😊

Nem lehet mindenkinek szimpatikus... nincs ezzel gond.

www.smart-bus.hu

Korrekt válasz, igazad lehet, majd az idõ eldönti.
Lehet mazochista vagyok, de várom már a következõ szezont, ott minden kiderül.

Monizt meg nem tudom miért nem kedvelem, de vele szemben mindig lesz egy kis ellenszenvem nem tehetek róla.
Miért lenne szomorú? Érthetõ, ha elõször a saját ismeretségi körében néz körül. Arról nem beszélve, hogy Vass hónapok óta nem játszik, miért kéne felfigyelni rá?

Milyen igazolás lóg ki a sorból? Nem értelek... Kapus kellet, bal hátvéd kellett, a szélsõ srác posztjáról többen távoztak, ergo nem fog senki kiszorulni miatta, és a Böde sem fog padra ülni a Tuyp miatt, mivel valószínûleg egyszerre lesznek majd pályán. Végre posztokra igazolunk, és nem össze-vissza vaktában.

Moniz nem néz hülyének minket, van benne alázat, és a meccs végén arról beszél amit mi is láttunk. E mellé letesz egy megalkuvást nem tûrõ mentalitást, ami gyakran a pályán is vissza köszön. Ennyi a sikerének a titka.

Ahogy elnézem a többiek igazolásait, a Gyõr, a Videoton, a Debrecen egyaránt harcban lehet a bajnoki címért, ráadásul õk már elõttünk járnak a csapatépítés terén. Hiába a 2. legnagyobb költségvetés, mi még csak most kezdtünk bele az érdemi munkába, ez lesz az elsõ teljes év a Moniz-l. Ha a dobogón végzünk, én már nem leszek csalódott.

www.smart-bus.hu

OK ismerem a nyilatkozatot valószínûleg az életében nem hallott még Moniz Vassról. Ami egyébként mivel a Kolozsvár egy fél éve a Fradi testvércsapata szerintem szomorú rátok nézve, de mind1.

Viszont nem kicsit kilógnak szerintem a nyilatkozat fényében a mostani igazolások. Akkor most ez a két ne szépítsünk másodosztályú holland a "legjobb", akik kedvéért a tavalyiakat félre lehet állítani?

Nem tudom én nem tartom olyan nagyra Monizt szerintem csak nagyon jól kezeli a sajtót és tudja mit akarnak néha hallani a szurkolók, akik egy két nyilatkozat után elolvadnak tõle.
Aztán kb a sok szöveg után marad majd 4-5 a Fradi (a 2. legnagyobb költségvetés mellet) és azt is kidumálja a szurkolóknak vagy nem.

Engem mondjuk igazán nem érdekel, mert nem szívem csücske a Fradi.
Ám no offense, majd az idõ eldönti mi alakul, csak sok idõm van épp és leírtam a véleményem.
"– Vass Ádám éppenséggel fölöslegessé vált Kolozsváron…
– Õ Magyarországon a legjobbja posztjának?
– Az egyik legjobb.
– Az nekem kevés. Megvannak a játékosaim, akikkel végigküzdöttem a szezont, ahhoz, hogy õket félreállítsam, a legjobb kell."

Azt sem tudja ki az és, hogy milyen poszton játszik. Ha az újságíró azt felei, hogy "igen, õ a legjobb", akkor meg rávágta volna, hogy "kell", ergo a válasz nem Vass képességeinek szólt.

Arról nem beszélve, hogy a Kolozsvár valószínûleg Bödét akarná cserébe, õt meg Moniz nem fogja elengedni.

www.smart-bus.hu

Maradjunk annyiban, hogy nézõpont kérdése az, hogy hogyan akarod értelmezni a szavait.
Nem ezt mondta.

www.smart-bus.hu

rooney8
😄DDD

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Hát ha Vass is az a fajta, aki rendszeres játék helyett inkább padozik valahol több pénzért, akkor egészségére.
Sippie
a football manager alapján túl magas a fizuja Vass-nak, és esély sincs rá hogy a board belemenjen a leigazolásába 😄
Az ikonotok Moniz azt mondta, hogy nem üti meg Vass a színvonalat.

Mondjuk igaz is, hogy Vass Ádám sohasem pallérozta magát a Holland 2-ben.
"A másik próbajátékos Nito Sequeira Zöld-foki szigetekrõl származik, de már Rotterdamban született. Az elmúlt években a holland másodosztályban játszott. A 31 éves védekezõ középpályás 189 holland második ligás meccsen 12 gólt rúgott"
Vass Ádámot miért nem lehet védekezõ középpályásnak leigazolni, bevetni?
31 éves a junior Csukicsot tegezheti...