Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
a védõk meg semmit nem csinálnak, direkt szar helyzetekben passzolgatnak, ha elveszítik labdát nem futnak, nagyon gyanús...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
nem azért a 3 fillérért, de ez a kép most elmondja a véleményemet: tragikomédia

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Dum spiro, spero.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
www.smart-bus.hu
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Dum spiro, spero.
De Gomes megoldja, lesz itt latinos támadófoci, mert õ ért ehhez.
Dum spiro, spero.
Pedig (bizonyos "önzõ" érdekektõl vezérelve) kivételesen reménykedtem, hogy minél tovább jutnak a kupákban induló csapatok 😊
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Kb 20 éve ott tartunk hogy megállapítjuk, futni, hajtani, lelkesedni, már a legutolsó San Marinó vagy mit tudom én milyen csapat is tud. Nálunk mégis ez is gond. Mert ezt az ellenfelet kb. a Siófok is verhette volna tudás alapján.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
ez az egész magyar foci érdeke.
megérdemelték mert szarul játszottak?
nem!
Emberelõnyben, egy noname lelkes kis csapat ellen, egy épkézláb támadásuk nem volt, ellenben kaphattak volna vagy hármat minimum. Nem baj, majd nyomnak beléjük még egy-két milliárdot...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
""Elõfordulhat, hogy sokat kell majd utazni, de nekünk az a feladatunk, hogy mindent megtegyünk a sikerért. Ahogy tehát az EL-ben sem mondhatjuk azt, hogy esetleg azért teljesítettünk gyengébben, mert nagy távolságokat kellett megtennünk, úgy késõbb a bajnokságban sem takarózhatunk majd azzal, hogy azért vesztettünk el egy meccset, mert az EL-re koncentráltunk."
Hát, mondhatjuk, hogy probléma megoldva
nem volt a csapat felpörögve éles meccsekre még, szerintem ez csak ezen múlt semmi máson.
I met God. She's black
Most meg.. Bazdmeg, áhh, nem vagyok Videoton szurkoló de baszottul el vagyok keseredve. Kibaszott megalázó ez.
egyedül a lokinak van még sansz a 3. körért, a honvédnak necces a vojvodina, de hajrá akkor is és ma is
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu