Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Szerintem visít az UEFA bundafigyelõ rendszere. 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

passatgt
ettõl függetlenül meg kell mindenkit verni és kész😄

passatgt
igen, kapus fel sem emeli a kezét lövéseknél kb, vagyis pont annyira, hogy még gól legyen...

a védõk meg semmit nem csinálnak, direkt szar helyzetekben passzolgatnak, ha elveszítik labdát nem futnak, nagyon gyanús...

Sippie
nekem is ez jutott eszembe, mintha tippmixûtek vóna 😄
Kaplan
Igen, szép ez az 5-0 de eléggé fura, a kapus úgy csinál mintha életében nem állt volna még kapuban, a védõk meg. Érdekes ez.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

passatgt
nemtudom, nekem elég gyanús ez a csapat, szerintem nem véletlen merült fel a bundagyanú az olasz sajtóban...😊

ressy14
Áááá Hemi messzirõl kiszúrja az ilyeneket, mint Lanzafamét 😄

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Jött tipszmikszelni, ha beáll a fia és rúg 8 öngólt, akkor tudjuk miért történt 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ressy14
kint van Roberto Mancini is a meccsen 😄

Dum spiro, spero.

ressy14
Viszont öröm nézni a Honvéd meccset, gálát csinálnak belõle, nem alibiznek.

Dum spiro, spero.

Mor3llo
szégyen volt ez a mai Vidi produkció
nem azért a 3 fillérért, de ez a kép most elmondja a véleményemet: tragikomédia

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ressy14
Hemi azóta durcis a Kispest ultrákra? Erre a meccsre legalább beengedhetné õket.

Dum spiro, spero.

Na ez gáz volt... <#wilting>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Hát itt nem úgy tûnik mintha magát okolná.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Narxis
Ez remélem irónia akart lenni. Ilyen kerettel szégyen lenne csak a bajnokságra koncentrálni, sose fogják megszokni a heti 2 tétmeccset.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ha van benne gerinc, akkor lemond magától! Ez kurva ciki, nagyon sajnálom a Vidit, ennél 100x jobbak!

www.smart-bus.hu

passatgt
hát szerintem bajnokság feléig kéne még hagyni, meglátjuk ott mit alkot és ha még mindig balfaszkodik, télen lehet cserélni és következõ szezonra összerakni a csapatot

Felfokozott elvárás volt a nemzetközi szereplésre, erre jön ez. A tulaj helyében meneszteném, ha nem ezt teszi akkor az az õ baja.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

ressy14
megint lenyilatkozza, hogy csak õ tehet róla, mint a LK döntõ után és minden megy tovább. nem lesz itt még irgum-burgum sem.

Dum spiro, spero.

Csak nehogy Gomest egy latinos támadóseggberúgással küldjék haza.

[HUN]FaTaL
Szokásos passatgt. 😄

Mind a három ki fog zúgni a francba.

http://goo.gl/gd6Zi5

Megyek és meg is rakom õket pár milkával a Bwinen.

ressy14
Ez kb felért egy Vaduz elleni zakóval.
De Gomes megoldja, lesz itt latinos támadófoci, mert õ ért ehhez.

Dum spiro, spero.

passatgt
na ne búsuljunk, Honvéd, Debrecen és Gyõr is be fog jutni az EL csoportkörbe<#bohoc>

Kaplan
Ami a nagy para ezzel az egésszel, hogy már a bajnokság kezdete elõtt elveszi a kedvem attól, hogy szeretett csapatomnak szurkoljak a nemzetközi kupás helyek eléréséért. Minek ha úgy is kizúg mindenki az elsõ, második fordulóban... Nyilván ez általánosítás, de eléggé demotiváló. Itt a bajnokság abból áll, hogy az elsõ lesz a legkevésbé szar. Sajnos.

Nem lehet hogy Gomes azt hitte pirosban játszunk? 😄

Ingeniero
Igen, sajnos ettõl félek én is.

újra itt a nagy vidi

ressy14
az már sztem inkább a Felcsútba fog menni

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Még szerencse, hogy senki nem nézte le a montenegróiakat...ugye? 😄

Pedig (bizonyos "önzõ" érdekektõl vezérelve) kivételesen reménykedtem, hogy minél tovább jutnak a kupákban induló csapatok 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Nincs itt semmi baj, csak túl combos volt az ellenfél, hogy képzelték fehérváron hogy megverik a Montenegrói 6.-at? Jövöre az Albán másodosztály kiesõlyének B ificsapata ellen kellene gyúrni.

Sippie
Majd lesznek új adók, hogy a kiskirály kedvenc csapatába dõljön mégtöbb zsé 😄
Azon múlt hogy kiestek, hogy egy szar, lélektelen, minimális megerõltetéstõl is mentes valamit mutattak be.
Kb 20 éve ott tartunk hogy megállapítjuk, futni, hajtani, lelkesedni, már a legutolsó San Marinó vagy mit tudom én milyen csapat is tud. Nálunk mégis ez is gond. Mert ezt az ellenfelet kb. a Siófok is verhette volna tudás alapján.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ingeniero
De ilyen silány teljesítménnyel ne is induljon nemzetközi szinten, azért mert egy csapat kijut egy EL vagy BL selejtezõbe nem tart elõrébb a hazai foci. Ha ez a magyar foci érdeke akkor nem kell ide profizmus, nyomjuk a sok dollárt a csapatokba és ez a vége. Hát nem tudom hogy megéri-e.

passatgt
nekem ebbõl csak az jött le, hogy Sousa mégsem volt olyan balfasz...😄

DasIsFuck
attól független még ezen múlt h kiestek legyen akármennyire szar kifogás.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
a foci nem érdem alapján dõl el, a nemzetközi kupákba való meneteléseknél mindenki tisztában van azzal, hogy nem az számít h játszik egy csapta hanem h jusson be.
ez az egész magyar foci érdeke.

megérdemelték mert szarul játszottak?
nem!

Csodálatos "Embé1" beárazva.
Emberelõnyben, egy noname lelkes kis csapat ellen, egy épkézláb támadásuk nem volt, ellenben kaphattak volna vagy hármat minimum. Nem baj, majd nyomnak beléjük még egy-két milliárdot...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

passatgt
Gomes nyilatkozta pár hete:

""Elõfordulhat, hogy sokat kell majd utazni, de nekünk az a feladatunk, hogy mindent megtegyünk a sikerért. Ahogy tehát az EL-ben sem mondhatjuk azt, hogy esetleg azért teljesítettünk gyengébben, mert nagy távolságokat kellett megtennünk, úgy késõbb a bajnokságban sem takarózhatunk majd azzal, hogy azért vesztettünk el egy meccset, mert az EL-re koncentráltunk."

Hát, mondhatjuk, hogy probléma megoldva

Kaplan
Szar kifogás. Tudták nagyon jól, hogy mikor kezdõdik nekik a szezon. Józan paraszti ésszel úgy gondolom, hogy most már nem a felkészülésben kellene lenniük.

DasIsFuck
de tavasszal legalább volt támadójáték most az sem volt...

nem volt a csapat felpörögve éles meccsekre még, szerintem ez csak ezen múlt semmi máson.

Kaplan
Ráadásul engem Lencse mellõzése még mindig bosszant. Eléggé nagy luxus...

DasIsFuck
de nagy problémád van....

szabii98
Gomes megölte azt, amiben jók voltunk..tavaly a védelem megmentett minket, de idén sehol nem vagyunk....'majd jövõre'

I met God. She's black

A kommentátorral nem vagyok megelégedve, ezt a gusztustalan vergõdést zokszó nélkül vezényelte le, pedig minõsíthetetlen volt végig a játék. De legalább a végén a jobbik mehet tovább.

szabii98
Sousa jó edzõ volt....Gomes semmit nem csinált eddig...

I met God. She's black

Kaplan
Beszéltek (a sajtó) itt az elképesztõ támadó játékról amikor megjött ez a portugál. Nos Sousával sem volt igazán támadójátéka a Vidinek de legalább kurva jól védekeztek és behúzták a meccseket, volt tartásuk, agilisek voltak és képesek voltak kihasználni a helyzeteiket.

Most meg.. Bazdmeg, áhh, nem vagyok Videoton szurkoló de baszottul el vagyok keseredve. Kibaszott megalázó ez.

ressy14
Szép volt, többet nem jövök!

egyedül a lokinak van még sansz a 3. körért, a honvédnak necces a vojvodina, de hajrá akkor is és ma is

Dum spiro, spero.

Valamit nagyon elbasztak a felkészülésnél...

www.smart-bus.hu

passatgt
azt tudom csak elképzelni, hogy bajnokságot akarnak nyerni és nem akartak kínlódni EL-ben, pénzt úgyse keresnek vele😄