Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Babérkoszorú eddig is volt, csak fölé volt írva az 1888, most alá a szalagra, de én nem értem ettõl miért lett zsidóbb 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ressy14
a kék-fehér oké, de az az olajfaág inkább babérkoszorú

"A pajzsot a gyõzelmeket és a sikereket jelképezõ babérkoszorú veszi körül, alul pedig egy szalagon az MTK alapításának éve – 1888 – szerepel."

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
apple termékek

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

kék-fehér, olajfaág

ressy14
Meanwhile at Hungaria Avenue:

„Az új emblémában a magyarországi és a budapesti hagyományokat, valamint a zsidó kultúra tradicionális értékeit jelenítettem meg. A célom az volt, hogy egyszerre legyen konzervatív és mai, hogy két-három év alatt ne menjen ki a divatból” – fogalmazott a tervpályázat gyõztese.

Ebben mi a zsidóságra jellemzõ motívum vagy valami?

Dum spiro, spero.

LasDen
az igaz 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

[HUN]FaTaL
A harmadosztály nem megyei, onnan lehet kiesni a megye 1-be.

http://goo.gl/gd6Zi5

LasDen
meg rengeteg megyei csapat van. az 100+ elég elenyészõ szám...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

részben igaz

de megye 2-ben meg megye 3-ban mennyit fizetnek egy légiósnak???
meg honnan jön? ....durva

LasDen
talán ha a kluboknak lenne pénzük, nem az olcsóbbat választanák...és igen, százával kerülnek ki a tehetségek innen. akibõl lehet valami, az az akadémiákon van...

nem mindegy, mert egy erõs válogatotthoz erõs hátország kell saját utánpótlással. ha már az alapok billegnek el van b....va

LasDen
mer aztán nem tökmindegy, hogy a koszos harmadosztályban mi van...

ressy14
Hát a 3-ad osztályban rohadt fontos a külföldiek jelenléte. Én még a 2-od osztályban is betiltanám az idegenlégiósokat.

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Ááá, ez nudli ahhoz a védéshez képest 😄

ressy14
Érdektelen és jelentéktelen kupa, felesleges ebbõl 2 meccset is lejátszani, jó ez így. Nézõt meg ne várjuk sehol.

Dum spiro, spero.

Nem tudom miért kellet a Puskásba vinni.

Lett volna oda- visszavágós Gyõrben és Debrecenben és akkor talán még nézõk is lettek volna.
ReszegKoldus
Nagy az érdeklõdés a szuperkupa döntõ iránt 😊

Zsííír!
Vajon ebben a könyvben ki lesz majd a Kicsi Bácsi??

Meg mi lesz az alcím Döme az utolsó magyar világsztár avagy az út Frankfurttól a kisfröccsig?
ressy14
<#banplz>

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Keresse fel a fifát és töröltesse ki a jegyzõkönyvbõl... <#idiota>

ressy14
Én sem Döme, én sem!

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Nem volt semmi furcsa ebben a 9-0-ban

Inkább a fejét tenné tûzbe <#vigyor1>

bakkerman
respekt az ellenfél megtapsolásáért <#eljen>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
tudtam!! 😄
A fia ilyen elõfutárként érkezett. És ha Rossi neadjisten bebukna, akkor Mancini ül majd le a padra 😄

passatgt
"Már megtanultam, hogy a labdarúgás egyik alaptétele az, hogy soha ne mond, hogy soha..."
A Kispesten fiát megnézõ Roberto Mancini arra a kérdésre, hogy elképzelhetõnek tartja-e, hogy egyszer a Honvéd vagy valamelyik magyar csapat vezetõedzõje legyen. (honvedfc.hu)

passatgt
Gergely Rudolf - Goals in the Season 2012/2013

összessében ez nagyobb pofon a Vidinek mint amit pár éve kapott Mariborban

DasIsFuck
nem tudjuk mi van a háttérbe szóval ebbe ne menjünk bele.
Tény h amit mutatott a vidi az szánalmas...
Hozzátenném a fõtáblára jutás még idén sem lehetett elvárás, legalábbis józan gondolkodás melett nem.
Az is igaz, hogy h nem az elsõ körben várta senki a kiesést.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
de mert minél többször jutnak be magyar csapatok annál könnyebb sorsolást fognak kapni, ami egyenes ágon nö9veli az esélyeket.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

ressy14
Ha nem akartuk volna az el-t, akkor kiküldhettünk volna a cserepadot is montenegróba és kinyilatkozzuk, hogy bocs, de a bajnokság fontosabb. Nem olyanokat mondani, hogy a tavalyi dolgot akarjuk megismételni és mindent meg is teszünk érte. Inkább edzõbuktatós meccsnek tûnt (állítólag elég erõs klikkesedés van a csapatban) vagy egyszerûen Gomes edzõi munkássága ennyit ér, hogy fél év alatt a Sousa által felépített koncepciót lerombolja. A tavasz eleji pár alázós meccsünk nem az õ érdeme, hanem a másodedzõé, a tavasz végén meg már érdekes eredmények alakultak a játékunk képével (vagy annak hiányával) megfejelve.

Nem hiszem, hogy edzõváltás nélkül ebbõl jól fogunk kijönni, de nem is most kell elküldeni, csak késõbb, ha a bajnokságban sem jönnek az eredmények.

Dum spiro, spero.

dave9004
ha a honvéd, akkor minden ok, mert nem a honvédosok bundáztak 😄
Vidit nem tudom eldönteni h tényleg akarták e az EL-t, vagy nem.
ressy14
LOL

Dum spiro, spero.

ressy14
Dave88!
amúgy szerinted mint gyõrinek, mennyi az esély az ETO-Fradi elhalasztására az ETO-Bayern miatt??

3. forduló:
08.10. (szombat) 21.00 Gyõri ETO FC - Ferencváros (MTVA)

08.11. (vasárnap) Gyõri ETO - Bayern München

semmi gond, jõvõre a BL-ben bizonyít Gómes, de ugye erre nincs garancsia 😄:d😄😄:😄😄😄

bakkerman
na tegnap melyik volt a bundáskenyér,a Honvéd vagy a Vidi meccs? Mindkettõ vicc kategória 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ja, a családi szektorban
ressy14
ja és gratu, hajrá a rácok ellen!

Dum spiro, spero.

ressy14
oh tényleg, de a szurkolók szervezetten megjelentek?

Dum spiro, spero.

ressy14
ott esélye sem volt odaérni

Dum spiro, spero.

el meccsen nincs állóhely, ezért üres a kanyar.
passatgt

2. gólnál nyomott egy bukfencet nehogy elérje a labdát😄

Ha a játékosok keverték a szart, akkor remélem repülnek a francba.

www.smart-bus.hu

passatgt
az is érdekes, amikor gólt lõ a vidi, gomes csak ül a padon fapofával, mozdulatlanul, körülötte meg mindenki ugrál, valami ott nincs rendben szerintem😄

Botrány volt amit mûvelt! 😄DD Kéne valami youtube videó valami másik meccsérõl, hogy ott is ilyen nyomi volt-e! 😊

Egyébként a Vidi játékosok némelyike nem akart edzõt buktatni? Õk is elég gyanúsak voltak... vagy elcseszték a felkészülést, túl lettek erõltetve, vagy elegük van a mesterbõl...

www.smart-bus.hu

A crnagorác kapus nagyon nem tisza nekem...