32945
Magyar Foci
  • Narxis
    :DD
  • karajjj
    Az észt meccsről nekem egy ponyvaregény idézet jut eszembe: "Na, azért most még ne kezdjük egymás f.szát szopni."
  • LSSAHPAUL
    Ne tévesszen meg senki se hogy az észteket elvertük. Láttam a román-magyart, és nem felejtem el jó darabig. Még hogy pillanatnyi kisiklás.. mikor tudna egy magyar csapat a Shalke ellen pariban lenni? 2 hónappal ezelőtt megmutatták. Szal nyugodtan belehet vezetni a 3 külföldit mert amit elértek a NAGYCSAPATAINK azt a Paks is elérte volna színtiszta magyar srácokkal.
  • ReszegKoldus
    Így kellett volna a románok ellen kezdeni, nem egy béna félpályás kapuralövéssel.
  • karajjj
    szerintem még nagyanyám is felrúgta volna oda kézből :D
  • ressy14
    Bravó Lovrencsics! :D

• Narxis
    Megkezdődött bundaper tárgyalása a bíróságon

Az ügyész felolvasta a vádiratot, amelyből kiderült, hogy a rákospalotai klub egykori játékosaira és edzőjére felfüggesztett börtönbüntetést és vagyonelkobzást kért a Központi Nyomozó Főügyészség.
  • ressy14
    Remélem kivezénylik a TEK-et is a nagyszámú pápai huligánok miatt. Inkább oda kellenének, mint a derbire.
  • Grenzjager
    hoppá
    Fokozott ellenőrzés a Pécs-Pápa meccs miatt
  • passatgt
    40 milliárd forintot fordít 27 élvonalbeli és másodosztályú együttes otthonának felújítására

gondolom ők is kapnak legalább pár széket meg új gyepet:)
  • Narxis
    A Békéscsabának is, hogy legyen arrafele is egy.
  • Grenzjager
    A belga tudtommal megvette volna a stadiont, de nem adja el az állam.
  • ressy14
    annak az 500 - 1000 embernek elég a mostaninak a fedett része is, azt meg most újította fel a gyuri. Újpestnek is építsünk egyet!
  • passatgt
    9e pont jó, ennél nagyobb sehova nem kéne
  • ressy14
    Hemi papa új stadiont tervez építtetni az állambácsival, egy laza 9 ezreset, mert a családok a mostaniban már nem férnek el.

Ilyen lehet a Honvéd újjáépített stadionja

Lassan kaphat az mtk is, ha már a nézőszám nem számít.
  • dave9004
    Ha egy magyar olyan jol fog focizni h lefocizza a külföldit akkor be is fogják tenni.
    De amíg az igazolásnál az is feltétel, hogy van-e pláza a városban, addig tök fölösleges.
    Aki jól focizik és magyar, az be fog kerülni ezután is. Mondjatok olyan őstehetséget-már már jól focizó magyarokat akiket épp kiszorítanak a külföldiek. Nekem nem jutnak eszembe nevek
  • Solt
    Egyebet nagyon úgysem tehetünk! :)
  • bakkerman
    úgy legyen,bízzunk benne!
  • Solt
    Nem is a stadionépítéssel kezdték, csak ezeket most divat támadni, ez kapja a legnagyobb média figyelmet, mivel ezzel lehet uszítani azokat, akik nem szeretik a focit. A legtöbb pénz az utánpótlásba megy, de, hogy abból látszódjon is valami, ahhoz hosszú évek kellenek. Ezzel párhuzamosan zajlik az infrastruktúra fejlesztése, ami a véleményem szerint teljesen logikus lépés.

Azt meg ne feledd, hogy a klubok ugyanolyan cégek, mint bármely más vállalkozás, ergo ezeket a pénzeket az évek folyamán adóban visszafizetik. Ráadásul ők nem váltanak nevet, és költöznek máshová, ha máshol jobbak az adófeltételek. A Fradi 100 év múlva is itt lesz. Rengeteg külföldi tulajdonú cég kap milliárdos állami támogatást ilyen-olyan indokkal, azzal érdekes módon senkinek semmi baja... :)

Engem is irritál az MLSZ-nek jó pár hülyesége, de amit az utánpótlással, stadionok fejlesztésével csinálnak, az szerintem hosszú távon eredményes lesz. :)
  • bakkerman
    mondtam egy számot hirtelen,ha nem is ennyi,de akkoris rohadt nagy összeg,ami nekem speciel nem tetszik,de nyílván én csak egy kishal vagyok a tengerben :D Szerintem nem a stadion építéssel kell kezdeni a focink "feljavitását".
  • Solt
    Ennyi! Kellenek a minőségi légiósok egyelőre... a max 3 légiós egyelőre túlzás! Inkább azt kössék ki, hogy legalább 2-3 U21-s magyar játékosnak kell pályán lennie...

#24898: 5 stadionra 200 milliárd? Ne már... ennél te értelmesebb vagy!
  • Sippie
    na de az építőiparrrr!!!!4444néééégy
  • karajjj
    Logikusabb lenne az orosz modell az 5 légióssal, és akkor még mindig egyel kevesebb van a pályán, mint magyar...
  • bakkerman
    Nincs gond a hazafisággal,csak akkor ne költsenek el 5 stadionra 200 milliárdot,hogy aztán 2000 néző előtt játszanak a divatbuzi magyar srácok,és kapjanak ki az első szembejövő örmény csapattól nyáron
  • passatgt
    Amkor Stopirát elkezdte fikázni, ott hitelét vesztette az egész beszélgetés számomra:)
  • ReszegKoldus
    Guzmicsot minden csapatba :)
  • Narxis
    Ebben van egy kis hazafiság is. Nem minden az eredmény.
  • ressy14
    Azért az vicces, hogy a csávó Stopirát hozza fel példának, pedig 10 éve nem játszott ilyen jó balhátvéd a magyar bajnokságban. Az is érdekes, hogy tavaly nem nyavalyogtak, amikor 8 légióssal a kezdőben lettünk csoportkörösek. Ezzel a szabállyal a minimális lehetőség is elveszne, hogy megint csoportkörös csapata legyen az országnak. De biztos sokkal jobb lenne 8 magyar divatbuzi gyökér szenvedését nézni.
  • [HUN]FaTaL
    "hogy a Barcelona ifi csapatára a hétvégén Győrben a magyar utánpótlás edzők közül a kutya se volt kíváncsi..."

Meglepődött bárki?

A magyar edzők Fergusontól sem tudtak kérdezni semmit. Tudnak már mindent, nincs itt semmi probléma, kérem kapcsolja ki.
  • Grenzjager
    cél hogy egy időben max 3 légiós lehessen a pályán egy csapatból, Bosman ide-vagy oda, és ez a szövetségen múlik, erre megvannak a gazdasági lépésekre az esély (TV pénz, reklám lóvé, szövetségi díjazás, -> petició, nyílt levél.

+Vincze Ottó jegyzi meg hogy érdekes hogy a Barcelona ifi csapatára a hétvégén Győrben a magyar utánpótlás edzők közül a kutya se volt kíváncsi... nem hogy örülne az edző hogy egy ilyen patinás klubot itthon figyelhet.
  • karajjj
    mi van benne? (melóban sajna nem tudom megnézni)
  • Narxis
  • Grenzjager
    magyar pályára magyar játékosokat
  • ressy14
    Az Újpest ezt a procedúrát bevezethetné minden idegenbeli meccsére, egy debreceni lilának öröm lenne felutazni Pestre, aztán meg vissza :D
  • bakkerman
    basszák meg a kurva anyjukat ott "fennt",hát hova halad ez a kurva ország?
  • Densie
    Ha mondjuk a keletinél lakok és ki akarok nézni a meccsre vendégként akkor mehetek ki újpestre, hogy behozzanak busszal? Ez igen!
  • Narxis
    "Megvan a jegyed. Ezzel fáradj szépen a stadionhoz a meccs napján. Nem a meccs helyszínéhez, a sajátodhoz, a város másik végében. Itt a szekuritisek – a jegy birtokában – felengednek a buszra"

Ezt tartom óriási de épületes baromságnak. Aki ezt kitalálta azt nyugodtan lehetne nyilvánosan megkövezni.

A többi viszont így olvasásra nem tűnik durvának de én eléggé nem vagyok ultra de nagyon meccsre járo se szóval passz. :D
  • DasIsFuck
    akik 2.osztályba rekednek azok nem hiszem h feljutnak egy nagy csapathoz.
  • dave9004
    Most nektek nem menne el az egész kedvetek a meccsrejárástól egy ilyen procedura után? :D

• bakkerman
    "külföldieknek is B tervként szerepel, hogy Magyarországon folytassák. Példaként lehet felhozni a Németországból a Fradihoz szerződő, hétszeres bosnyák válogatott Muhamed Besicet, akinek nem visszalépés 21 évesen az NB I.-ben játszani."

lófaszt,idehaza azért a pénzért amit esetleg kinnt is megkeresne kevesebbet kell dolgozni,ebben a fos lagymatag bajnokságban elbohóckodják azt a napi egy edzést,meg a heti egy meccset,7 számjegyért. A magyarok is ezért jönnek haza,nagy pénz,kevesebb munka,elvárások. Ezt Xanyi és Rudigeri példája remekül bizonyítja.