32945
Magyar Foci
-
#24921 :DD -
karajjj #24920 Az észt meccsről nekem egy ponyvaregény idézet jut eszembe: "Na, azért most még ne kezdjük egymás f.szát szopni." -
#24919 Ne tévesszen meg senki se hogy az észteket elvertük. Láttam a román-magyart, és nem felejtem el jó darabig. Még hogy pillanatnyi kisiklás.. mikor tudna egy magyar csapat a Shalke ellen pariban lenni? 2 hónappal ezelőtt megmutatták. Szal nyugodtan belehet vezetni a 3 külföldit mert amit elértek a NAGYCSAPATAINK azt a Paks is elérte volna színtiszta magyar srácokkal. -
#24918 Így kellett volna a románok ellen kezdeni, nem egy béna félpályás kapuralövéssel. -
karajjj #24917 szerintem még nagyanyám is felrúgta volna oda kézből :D -
#24916 Bravó Lovrencsics! :D
-
#24915 Megkezdődött bundaper tárgyalása a bíróságon
Az ügyész felolvasta a vádiratot, amelyből kiderült, hogy a rákospalotai klub egykori játékosaira és edzőjére felfüggesztett börtönbüntetést és vagyonelkobzást kért a Központi Nyomozó Főügyészség. -
#24914 Remélem kivezénylik a TEK-et is a nagyszámú pápai huligánok miatt. Inkább oda kellenének, mint a derbire. -
Grenzjager #24913 hoppá
Fokozott ellenőrzés a Pécs-Pápa meccs miatt -
#24912 40 milliárd forintot fordít 27 élvonalbeli és másodosztályú együttes otthonának felújítására
gondolom ők is kapnak legalább pár széket meg új gyepet:) -
#24911 A Békéscsabának is, hogy legyen arrafele is egy. -
Grenzjager #24910 A belga tudtommal megvette volna a stadiont, de nem adja el az állam. -
#24909 annak az 500 - 1000 embernek elég a mostaninak a fedett része is, azt meg most újította fel a gyuri. Újpestnek is építsünk egyet! -
#24908 9e pont jó, ennél nagyobb sehova nem kéne -
#24907 Hemi papa új stadiont tervez építtetni az állambácsival, egy laza 9 ezreset, mert a családok a mostaniban már nem férnek el.
Ilyen lehet a Honvéd újjáépített stadionja
Lassan kaphat az mtk is, ha már a nézőszám nem számít. -
#24906 Ha egy magyar olyan jol fog focizni h lefocizza a külföldit akkor be is fogják tenni.
De amíg az igazolásnál az is feltétel, hogy van-e pláza a városban, addig tök fölösleges.
Aki jól focizik és magyar, az be fog kerülni ezután is. Mondjatok olyan őstehetséget-már már jól focizó magyarokat akiket épp kiszorítanak a külföldiek. Nekem nem jutnak eszembe nevek -
Solt #24905 Egyebet nagyon úgysem tehetünk! :) -
#24904 úgy legyen,bízzunk benne! -
Solt #24903 Nem is a stadionépítéssel kezdték, csak ezeket most divat támadni, ez kapja a legnagyobb média figyelmet, mivel ezzel lehet uszítani azokat, akik nem szeretik a focit. A legtöbb pénz az utánpótlásba megy, de, hogy abból látszódjon is valami, ahhoz hosszú évek kellenek. Ezzel párhuzamosan zajlik az infrastruktúra fejlesztése, ami a véleményem szerint teljesen logikus lépés.
Azt meg ne feledd, hogy a klubok ugyanolyan cégek, mint bármely más vállalkozás, ergo ezeket a pénzeket az évek folyamán adóban visszafizetik. Ráadásul ők nem váltanak nevet, és költöznek máshová, ha máshol jobbak az adófeltételek. A Fradi 100 év múlva is itt lesz. Rengeteg külföldi tulajdonú cég kap milliárdos állami támogatást ilyen-olyan indokkal, azzal érdekes módon senkinek semmi baja... :)
Engem is irritál az MLSZ-nek jó pár hülyesége, de amit az utánpótlással, stadionok fejlesztésével csinálnak, az szerintem hosszú távon eredményes lesz. :) -
#24902 mondtam egy számot hirtelen,ha nem is ennyi,de akkoris rohadt nagy összeg,ami nekem speciel nem tetszik,de nyílván én csak egy kishal vagyok a tengerben :D Szerintem nem a stadion építéssel kell kezdeni a focink "feljavitását". -
Solt #24901 Ennyi! Kellenek a minőségi légiósok egyelőre... a max 3 légiós egyelőre túlzás! Inkább azt kössék ki, hogy legalább 2-3 U21-s magyar játékosnak kell pályán lennie...
#24898: 5 stadionra 200 milliárd? Ne már... ennél te értelmesebb vagy! -
#24900 na de az építőiparrrr!!!!4444néééégy -
karajjj #24899 Logikusabb lenne az orosz modell az 5 légióssal, és akkor még mindig egyel kevesebb van a pályán, mint magyar... -
#24898 Nincs gond a hazafisággal,csak akkor ne költsenek el 5 stadionra 200 milliárdot,hogy aztán 2000 néző előtt játszanak a divatbuzi magyar srácok,és kapjanak ki az első szembejövő örmény csapattól nyáron -
#24897 Amkor Stopirát elkezdte fikázni, ott hitelét vesztette az egész beszélgetés számomra:) -
#24896 Guzmicsot minden csapatba :) -
#24895 Ebben van egy kis hazafiság is. Nem minden az eredmény. -
#24894 Azért az vicces, hogy a csávó Stopirát hozza fel példának, pedig 10 éve nem játszott ilyen jó balhátvéd a magyar bajnokságban. Az is érdekes, hogy tavaly nem nyavalyogtak, amikor 8 légióssal a kezdőben lettünk csoportkörösek. Ezzel a szabállyal a minimális lehetőség is elveszne, hogy megint csoportkörös csapata legyen az országnak. De biztos sokkal jobb lenne 8 magyar divatbuzi gyökér szenvedését nézni. -
#24893 "hogy a Barcelona ifi csapatára a hétvégén Győrben a magyar utánpótlás edzők közül a kutya se volt kíváncsi..."
Meglepődött bárki?
A magyar edzők Fergusontól sem tudtak kérdezni semmit. Tudnak már mindent, nincs itt semmi probléma, kérem kapcsolja ki. -
Grenzjager #24892 cél hogy egy időben max 3 légiós lehessen a pályán egy csapatból, Bosman ide-vagy oda, és ez a szövetségen múlik, erre megvannak a gazdasági lépésekre az esély (TV pénz, reklám lóvé, szövetségi díjazás, -> petició, nyílt levél.
+Vincze Ottó jegyzi meg hogy érdekes hogy a Barcelona ifi csapatára a hétvégén Győrben a magyar utánpótlás edzők közül a kutya se volt kíváncsi... nem hogy örülne az edző hogy egy ilyen patinás klubot itthon figyelhet. -
karajjj #24891 mi van benne? (melóban sajna nem tudom megnézni) -
#24890 -
Grenzjager #24889 magyar pályára magyar játékosokat -
#24888 Az Újpest ezt a procedúrát bevezethetné minden idegenbeli meccsére, egy debreceni lilának öröm lenne felutazni Pestre, aztán meg vissza :D -
#24887 basszák meg a kurva anyjukat ott "fennt",hát hova halad ez a kurva ország? -
Densie #24886 Ha mondjuk a keletinél lakok és ki akarok nézni a meccsre vendégként akkor mehetek ki újpestre, hogy behozzanak busszal? Ez igen! -
#24885 "Megvan a jegyed. Ezzel fáradj szépen a stadionhoz a meccs napján. Nem a meccs helyszínéhez, a sajátodhoz, a város másik végében. Itt a szekuritisek – a jegy birtokában – felengednek a buszra"
Ezt tartom óriási de épületes baromságnak. Aki ezt kitalálta azt nyugodtan lehetne nyilvánosan megkövezni.
A többi viszont így olvasásra nem tűnik durvának de én eléggé nem vagyok ultra de nagyon meccsre járo se szóval passz. :D -
#24884 akik 2.osztályba rekednek azok nem hiszem h feljutnak egy nagy csapathoz. -
#24883 Most nektek nem menne el az egész kedvetek a meccsrejárástól egy ilyen procedura után? :D
-
#24882 "külföldieknek is B tervként szerepel, hogy Magyarországon folytassák. Példaként lehet felhozni a Németországból a Fradihoz szerződő, hétszeres bosnyák válogatott Muhamed Besicet, akinek nem visszalépés 21 évesen az NB I.-ben játszani."
lófaszt,idehaza azért a pénzért amit esetleg kinnt is megkeresne kevesebbet kell dolgozni,ebben a fos lagymatag bajnokságban elbohóckodják azt a napi egy edzést,meg a heti egy meccset,7 számjegyért. A magyarok is ezért jönnek haza,nagy pénz,kevesebb munka,elvárások. Ezt Xanyi és Rudigeri példája remekül bizonyítja.