Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
biztos csak gyõri fasiszták akarják lejáratni õket, és titokban bementek a vendégbe 😄

Dum spiro, spero.

Na mondjuk ezek a vendégszurkolók is nagy tetûk.
A saját hazájuknak is csak ártanak, de ez nem jut el az agyukig. Õk tudják mind1.
Sippie
lol, és megint 😄
passatgt
ha pinyõ ott a padon, simán😊

ressy14
tizenegyesekkel? hova lett a passatgt féle optimizmus? esetleg megbasszuk õket 3 góllal idegenben, nem?

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
15.p. Megérkeztek a gyõri szurkolói csoport is, közben a vendégek szimpatizánsai véletlenül felgyújtották saját zászlajukat.

antiszemitizmus <#taps><#hehe>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt
tizenegyesekkel továbblehet menni, mint a vidi trabzon ellen

ressy14
jó a 0:0 az ETO-nak vajon? idegenben necces lesz nem kapni vagy rúgni.

Dum spiro, spero.

passatgt
Pisont csak a pressinget ismeri semmi mást😄 Állandóan ezzel jön

Ma már másodszor hangzik el hogy hasonló játékstílust képviselnek mint a Barcelona. 😄😄 Világiak ezek te...

PS3 Slim 250 PC

ressy14
a válasz a 3. mondatod.

Dum spiro, spero.

ressy14
Knézy nyugdíjba vonulásakor kiadja majd a "Bakik és elszólások" címû 300 oldalas könyvét.

Dum spiro, spero.

Én csak azt nem értem hogy miért kell minden nemzetközi meccsnél a kommentátornak körbenyalnia az ellenfél csapat seggét. Miért kell kiemelni hogy ez a csapat megnyerte hazája bajnokságát, ez a csapat rendkívül erõs, ez a csapat lebirtokolja az ellenfelet stb stb....
Értem én hogy elõre felkészülünk az esetleges vereségre, hogy aztán könnyebben lehessen magyarázkodni hogy, dehát ez az ellenfél végülis erõs volt.... Kérem szépen hol van az izraeli bajnokság világviszonylatban? Még ha a magyar se nagyon áll elõkelõ helyen.

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
Jah, azt hittem ebben a mondatban van a hiba. 😄

Egyébként sokan nem sorolják Angliát Európához, mert sziget. Bár kulabá szerintem is inkább segghülye földrajzból 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

ReszegKoldus
Hát ha azt nézzük, magyar focit nézõ ember hozzá lehet szokva a 20 méterrel fölérúgott labdákhoz, ahhoz képest lapos volt ez 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt
azt mondta elhagyja Európát

passatgt
nem a léc alá ment

Kaplan
Knézynek ez a lapos lövés?! <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sippie
ez bezzeg sárga... aha aha, a bíró antimagyar.
Megállás nélkül magyaroznak.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Sippie
ez miért meglepõ? Nekik mindent lehet büntetés nélkül, tudhatná má mindenki.
[HUN]FaTaL
Nem az számít. Bármely testrész számít, ami szabályos gólszerzésre alkalmas.

És egyébként a lába is elõrébb volt.

ReszegKoldus

Knézy fenomenális, mint mindig!

Közbe lesgól, de a lába vonalban volt az számít!!!!!
Ha már itt van Szóza átruccanhatra fehérvárra egy gyászkoszorúval.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

ReszegKoldus
Knézy szerint a maccabi 13 góllal nyerte a bajnokságot...már megérte nézni a meccset

[HUN]FaTaL
Na hajrá Gyõr!

ReszegKoldus
Nagyon off

nagyon nagyon off
de ha már svédek...

[HUN]FaTaL
Miért is?

passatgt
Anglia: Coulibaly a Charltonnál van, próbajátékon tesztelik

Földrajzból elégtelen

[HUN]FaTaL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

[/i]"Talán azért az arabok még nem sanyargatják az országot, legalábbis remélem."[/i]

Még. Nézz körül mit mûvelnek a bevándorlók pl. Svédországban. Azt, amit itt a cigányok.

off: Én is csak azt mondtam, hogy a többséggel, nincs baj.

(Az arab menekültek most, hogy nagyobb számban vannak már kezdik a garázdálkodást Debrecenben.)

Legyen ez a vége az off-nak, de amit az UltassLiberi-n lát az ember már kicsit rémisztõ. 😞
ressy14
Nem is szabad ma okot adni rá, hogy eltiltsák a Gyõrt. A válogatott meccsen sem lett volna szabad, most ez hatványozottan igaz.
És valóban jó lenne gyõzniük, kellenek a koeff pontok nekik is és a magyar focinak is.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
OFF!!!

Azért a zsidók között is vannak kártevõk, nekünk nem is a békésen és törvényesen élõkkel van bajunk, jó néhányuk hozott POZITÍV elismerést hazánknak (Presszer, Bródy, Lisztes, stb...). Inkább azokkal, akik folyamatosan provokálnak minket (ez sajnos fordítottan is igaz), lásd Szolnoki kosármeccs, és a mostani meccsre is kitiltották a gyõri tábor drapijait (amiken semmi támadó jellegû szöveg, szimbólum nincs), a magyar szimbólumokat pedig már meg sem említem (Nagy-Magyarország és árpád-sávos zászló). Mostanában meg a zsidók világ szervezete vagy mi a szösz 1,3 milliárd forint kárpótlást kért és kapott a magyar államtól, hozzáteszem már nem ez volt az elsõ eset.
Talán azért az arabok még nem sanyargatják az országot, legalábbis remélem.
De a jobbikosok is csinálnak undorító dolgokat, mielõtt még mélymagyarnak lennék kikiáltva 😄

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
Ennyi.

Nem a zsidókkal kéne foglalkozni fiatal barátaim és nem kellene 5 éves zárt kaput összehozni a Gyõrnek.

Vannak Magyarországnak a Zsidóknál sokkal nagyobb ellenségei, mint a Cigányok, Románok, Szlovákok és az egyre több Arab menekült. Jogos haragunkat feléjük kellene fordítani, nem a nagy többségben becsületesen dolgozó itt élõ zsidók felé (Izrael állam más tészta, de hagyjuk bonyolult).

Tudom, hogy ezzel a véleményemmel nem leszek népszerû, de ez az igazság nem balhézni kell és Hajrá Gyõr, mert a magyar foci érdeke, hogy minnél tovább jussanak.
ressy14
Blue Brothers Ultras & Maccabi Hooligans brothers forever!

אידן לעבן

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Maccabi Testgyakorlók Köre? <#fejvakaras>

õ pulcsija alapján nem az ETO-nak drukkol.

tyûû hol vagytok emtékások?

hasonlít egy menórához az elrendezés

ressy14

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Végül is most már leigazolhatják a Niksic kapusát, ha Borszékit úgyis letartóztatták... 😄

Smithie
Mást nem látok én sem. 😄

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

ressy14
jó de az eddig is megvolt, azt csak nem változtatnák meg

Dum spiro, spero.

Smithie
Kék-fehér szín?

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

ressy14
de lesz, ha a foci klubot menedzselõ cég is elfogadja

Dum spiro, spero.

Hopp, most olvasom, hogy ennek az arculatnak pont a focihoz nincs semmi köze. 😄
Meg a gyapotföldekrõl is egyre többet hajtanak át a gyepre, gondolom ott is mindenki keres csak szerencsétlen játékos nem. Jó üzlet ez, csak foci nem lesz ebbõl soha.

Szerb meg montenegrói játékosokat jó igazolni magyar kluboknak, mert egy közeli EU-n kívüli országgal megy a számlázás, és EU-n belül nem gubancolják ki, hogy mi a nettó meg mi a bruttó, átigazolástól a menedzseri delláig.

Nem értem miért nem futatják fel a klubot valami izraeli befektetõvel? Vagy már ott is szegínysíg van?

Kecskemétre meg gondolom a fogadási ügynök telefonszámával együtt jött az új világklasszis.

szerintem szép