32945
Magyar Foci
  • Narxis
    gól
  • passatgt
    lol, Somalia szigszalaggal rögzíti a sípcsontvédőt?:D
  • passatgt
    egyelőre elég össze-vissza a védelmük...
  • dave9004
    nem szurkolok igazábol egyiknek se ma.
    Jó lenne ha ez a 23+k néző eljönne két hét mulva is.
  • Zenszkij
    Amit Guzmics.
  • dave9004
    fradi védelem mit gondolt a gólnál?
  • passatgt
    bármennyire is egyetértek, sok lesz gyerekek, maradjunk témában:)
  • Zenszkij
    Ki kit nem hagy élni? Milyen kultúra?
  • Zenszkij
    Nesze nektek rasszizmus. RÖHEJ
  • ReszegKoldus
    Mitől?
  • Zenszkij
    Milyen rasszizmusról beszélnek ezek? A saját országunkba minket szurkolókat diszkriminálnak, üldöznek. Ha nekik a huhogás (mellesleg nem szeretem én se) rasszizmus, akkor ballagjanak ki valamelyik roma tanyavilágba és megtudják mi a rasszizmus, vagy nézzék meg a Django elszabadult.
  • Narxis
    Megvédik a családokat.
  • Grenzjager
    ez mi ha nem politika???
    mint az LMP-és képviselők molinója a magyar-észt meccsen...

undorító a sok demagóg radikálisan liberális
  • ressy14
    A Vidi b-középben mi szívesen látjuk őket, "ütős" lesz az tuti. Politikai nyomásra kimennek bohóckodni, a focihoz semmi közük, de biztos özönlenek a családok majd a Paks meccseire.
  • ReszegKoldus
    Aki ugrál, nem rasszista, hej, hej

Mi ez a baromság? :D
    Mentek volna ki inkább holnap, mindenképpen jobb lett volna.
  • Láma!
    jaja, bár annyira nem örülök mert Heerenveen win kéne :D
  • Solt
    + 2 gólpassz... :)
  • Láma!
    Németh K. gól
  • ReszegKoldus
    Jose Gomes: "Everybody loves Kokó"

ilyen feliratú Maradonás kép kéne
  • banok
    Adorján gól
  • ReszegKoldus
    Az is lehet :D
    De egy bowl.hu-s fórumozó
  • LasDen #24940
    vagy a UCLA-re járt :D
  • Solt
    A mennyország kapujában megjelenik Szent Péter előtt Ronaldo, Ronaldinho és Pölöskey. Szent Péter kérdezi Ronaldót:
    – Fiam, te mit keresel itt a mennyekben?
    – Én, uram, többszörös gólkirály és aranylabdás vagyok!
    – És te? – kérdezi Ronaldinhót.
    – Engem a világ legjobb futballistájának választottak!
    – Jó, maradhattok.
    –És te? – fordul oda Pölöskeyhez.
    – Én csak a labdámért jöttem!
  • ReszegKoldus
    Ráadásul amerikai foci szurkoló :D
  • Grenzjager
  • DaemoonHunter
    Valóban meglepő elsőre, de utólag meg legalább hozzátesz valami hangulat keretet ha a tartalom hiánynzik :D
  • ReszegKoldus
    Ide is leírom: majd inkább a büntetést fizessék be :D
  • ressy14
    Jova Levente és Muhamed Besic 100-100 ezer forinttal támogatták a Green Monsters koreográfiáját a holnapi derbire.

Hát ilyet is ritkán hallani.
  • ReszegKoldus
    Én általában csak jégkorong közvetítéseknél hallom, de ott érthetőbb a lelkesedés, mint itt, ezért lepődtem meg :D
  • DaemoonHunter
    Ő minden meccset :) Nálam ezért nagy favorit ez a kommentátor.
  • banok
    Huszti győztes gól, büntetőből!
  • ReszegKoldus
    Nem semmi milyen átéléssel közvetíti a Hali-Puskás akadémia meccset a kommentátor :D
  • banok
    Huszti újra kezdőben!!
    Dzsudzsák végig játszott a Dinamo-Lokomotív meccsen de kikaptak (nagyon) és sárga lapot kapott.
  • Zenszkij
    Kassai megint egy barom. Már meg se lepődök.
  • Solt
    Stieber dupla
  • Solt
    Keneseit csúnyán megtalálták! :D
  • ressy14
    direkt rúgta fölé, mert nem volt jogos büntető. respect neki!
  • Solt
  • ReszegKoldus
    Pölöskey
  • Grenzjager
    "Dr. Csányi Sándor
    elnök
    Magyar Labdarúgó szövetség

Tisztelt Elnök Úr!

Engedje meg, hogy meghívjuk szeptember 22-én, most vasárnap egy családias, kényelmes programra, minden idők legnevesebb hazai párharcára, a nemzetközi szinten is jegyzett futballmérkőzésre, a Derbire! Tekintse meg velünk együtt, vendégszurkolóként ezt a hazai labdarúgásban kiemelt eseményt.

Nézze el Nekünk, hogy jegyet nem tudunk biztosítani Ön számára, de ha elfárad a Megyeri úti, Szusza Ferenc Stadion pénztárához ott megveheti, vagy a jegy.mlsz.hu oldalon némi letöltögetés után megrendelheti.

A mérkőzés ugyan 16.30-kor kezdődik és két óra alatt lezajlik, de kérem egy egész délutános és estés programra készüljön. Vendégszurkolóként ugyanis csak abban az esetben tekintheti meg velünk a mérkőzést, ha fél kettőre elfárad a Megyeri útra, ott kell gyülekezni. Azt kérjük ne tőlünk kérdezze, hogy az utazás fél óráját leszámítva, melyet nézze el nekünk picit kényelmetlenül, mondhatnám bezsúfolódva egy busszal teszünk meg, mit fogunk csinálni három óra alatt, de esetleg beszélgethetünk a hazai labdarúgás helyzetéről, körülményeiről. Jó társaság lesz, velünk tart Újpest polgármestere, jegyzője, közbiztonsági referense, lesz jó nevű orvos is, sőt Újpest díszpolgárai közül is lesznek néhányan közöttünk, rendes emberek.

Kérjük, annak ellenére, hogy lehet esni fog, esernyőt ne hozzon, azzal nem léphet be a fedetlen stadionba, de a buszra várakozás közben sem használhatná úgysem. Ja, palackozott, vagy dobozos italt se hozzon, alkoholmenteset se, mert az kizárást von maga után. Kérjük előtte se nagyon egyen, igyon, ugyanis nem ismert, hogy az odajutás három órája alatt mikor és hová tudna esetleg elvonulni elvégezni a dolgát. A stadionon belül már minden oké, két-két WC áll rendelkezésre a hölgyek és az urak számára, de ha ez kevés lenne 1200-1500 fő számára (miért is lenne kevés), akkor lesz négy! "ultrahigénikus" mobilbudi is. Európai komfort, ennél többet nem is kívánhatunk.

A mérkőzés vége után irány a busz, nem hisszük, hogy visszafelé kevésbé lenne zsúfolt, ezért mi kérünk elnézést, fél nyolc, nyolc felé már ott is leszünk a Szuszánál!

Hogy lesznek-e családok, gyerekek, hogy lesz-e az Ön által megfogalmazott elvárásoknak megfelelő, önfeledt, kényelmes szórakozás, nézzük meg együtt! Várjuk!

Megtisztelő válaszát várva Üdvözlettel: Újpesti Torna Egylet Szurkolói"