Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dum spiro, spero.
A saját hazájuknak is csak ártanak, de ez nem jut el az agyukig. Õk tudják mind1.
Dum spiro, spero.
antiszemitizmus <#taps>#taps><#hehe>#hehe>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
PS3 Slim 250 PC
Dum spiro, spero.
Értem én hogy elõre felkészülünk az esetleges vereségre, hogy aztán könnyebben lehessen magyarázkodni hogy, dehát ez az ellenfél végülis erõs volt.... Kérem szépen hol van az izraeli bajnokság világviszonylatban? Még ha a magyar se nagyon áll elõkelõ helyen.
PS3 Slim 250 PC
Egyébként sokan nem sorolják Angliát Európához, mert sziget. Bár kulabá szerintem is inkább segghülye földrajzból 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
És egyébként a lába is elõrébb volt.
Közbe lesgól, de a lába vonalban volt az számít!!!!!
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[/i]"Talán azért az arabok még nem sanyargatják az országot, legalábbis remélem."[/i]
Még. Nézz körül mit mûvelnek a bevándorlók pl. Svédországban. Azt, amit itt a cigányok.
(Az arab menekültek most, hogy nagyobb számban vannak már kezdik a garázdálkodást Debrecenben.)
Legyen ez a vége az off-nak, de amit az UltassLiberi-n lát az ember már kicsit rémisztõ. 😞
És valóban jó lenne gyõzniük, kellenek a koeff pontok nekik is és a magyar focinak is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért a zsidók között is vannak kártevõk, nekünk nem is a békésen és törvényesen élõkkel van bajunk, jó néhányuk hozott POZITÍV elismerést hazánknak (Presszer, Bródy, Lisztes, stb...). Inkább azokkal, akik folyamatosan provokálnak minket (ez sajnos fordítottan is igaz), lásd Szolnoki kosármeccs, és a mostani meccsre is kitiltották a gyõri tábor drapijait (amiken semmi támadó jellegû szöveg, szimbólum nincs), a magyar szimbólumokat pedig már meg sem említem (Nagy-Magyarország és árpád-sávos zászló). Mostanában meg a zsidók világ szervezete vagy mi a szösz 1,3 milliárd forint kárpótlást kért és kapott a magyar államtól, hozzáteszem már nem ez volt az elsõ eset.
Talán azért az arabok még nem sanyargatják az országot, legalábbis remélem.
De a jobbikosok is csinálnak undorító dolgokat, mielõtt még mélymagyarnak lennék kikiáltva 😄
Dum spiro, spero.
Vannak Magyarországnak a Zsidóknál sokkal nagyobb ellenségei, mint a Cigányok, Románok, Szlovákok és az egyre több Arab menekült. Jogos haragunkat feléjük kellene fordítani, nem a nagy többségben becsületesen dolgozó itt élõ zsidók felé (Izrael állam más tészta, de hagyjuk bonyolult).
Tudom, hogy ezzel a véleményemmel nem leszek népszerû, de ez az igazság nem balhézni kell és Hajrá Gyõr, mert a magyar foci érdeke, hogy minnél tovább jussanak.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Kecskemétre meg gondolom a fogadási ügynök telefonszámával együtt jött az új világklasszis.