Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Nem azt írtam, hogy azokon mindenki szerez is, csak hogy nagyobb lehetõség, mint a hazai posvány.

http://goo.gl/gd6Zi5

Oziris666
kb. így gondolkodhatnak😄

ressy14
"Ha én focista lennék, akkor a nemzetközi meccseken tenném oda magam a legjobban. Amúgyis azokon lehet rendes külföldi szerzõdést is szerezni."

Ez nem teljesen igaz. Tavaly a menetelésünk után egyedül Niko-ért adtak reális ajánlatot, amit inkább halogattunk.

Dum spiro, spero.

Nem csak a játékosok hanem a háttéremberek is nyáron visszavesznek, ezen maximum az segítene ha évrõl évre jönnének az eredmények a nemzetközi kupákban.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

[HUN]FaTaL
Azt én sem. Ha én focista lennék, akkor a nemzetközi meccseken tenném oda magam a legjobban. Amúgyis azokon lehet rendes külföldi szerzõdést is szerezni.

Lehet õk inkább úgy gondolkodnak, hogy a fizetése ígyis-úgyis ugyanannyi, akkor meg minek utazgasson meg szenvedjen, elég a bajnoki meg a kupa. Ez mondjuk elég szomorú lenne.

Akkor még nem épültek be az új igazolások.
Ráadásul alapozás közben voltak azért voltak fásultak, vagy remélem.

Bizakodok inkább és majd maximum a meccs után bosszankodok.
Csak remélni tudom, hogy nem következik be az égés, hogy nem lesz augusztusban magyar csapat Európában.
Megszokták a nyári uborkaszezont ilyenkor a Balatonon süttetik a seggüket, a fasz akar európában haknizni.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Sakk és matt... ennyi... XD

www.smart-bus.hu

ressy14
mert a vb-re készülünk, nem kell az a plusz 10 meccs a BL-ben és az EL-ben.

Dum spiro, spero.

Én is a Lokiba bízok, fõleg hogy már a szuperkupán is úgy mozogtak mint az izomsorvadásosok....

Csak azt nem értem, hogy mi a szarért...

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Nagyobb égés volt a vidié az tény, de amúgy mindkét csapat motiválatlanul, lelketlenül, nulla produkciót nyújtva játszott.

A vidiét még emlegetni fogják egy darabig <#banplz> Összeurópai-lócitrom díjas teljesítmény volt

ressy14
m2 lol. illik a mai meccshez 😄

Dum spiro, spero.

passatgt
egyértelmûen a videotoné, mivel ez a csapat papíron is jobb a gyõrnél, a másik meg még papíron sem volt

ressy14
a miénk, nekünk 10 percünk sem volt összesen

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
Nem tudom eldönteni, hogy a Vidi múltheti, vagy a Gyõr mostani produkciója volt-e siralmasabb.

Igazad van.
Döbbenetes, hogy leven maradva a magyar bajnok fizikálisan egy alja középcsapattal szemben is Európában.
Izlandi, Észt, Kazah csapatok aratnak, mi meg szopunk.

Nem baj majd a Honvéd, meg a Loki.......
DasIsFuck
Mondjuk szerintem elfáradt a gyõr már a 60. percben látszott, hogy esélytelen h felvegyék az embereket.
elsõ félidõbe volt pár szép akciójuk és ennyi, de hát ez a Gyõr játéka a bajnokságba is ezt csinálták.
Magyarországon ez elég, nemzetközi porondon meg nem, ennyi.
Várható volt, nem értem a csalódottságot meg az értetlenséget.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

ressy14
pressing! 😄

Dum spiro, spero.

A városállamokkal vagyunk egy szinten, ahol már 3 falus bajnokság van az már erõsebb az nb1-nél nem értem miért kell meglepõdni ilyenkor, Knézy is úgy csinál mintha nem nézett volna még magyar meccset 😄

passatgt
rakj akkor 2.5 away overt😄

ressy14
meg is rakom egy 10 ezressel, csak nehogy 0:4 legyen, mert kinézem belõlük 😄

Dum spiro, spero.

DasIsFuck
az volt a hülye aki ettõl a Gyõrtõl többet várt, az a helyzet.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Ezt most jól mondja Jenõ.
Örülhet a Gyõr, hogy nem 0-5.

Szép volt többet nem jövök!
Sok ember lecserélt Pintér a múltheti meccs óta, de hogy minek azt nem tudni.

passatgt
0-3 lesz idegenben

Ha ez a Gyõr bajnok tudott lenni akkor ez a többi nb1 es csapatról mond súlyos kritikát 😞

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

zaki
itt az i-re a pont. ennyi tud a "magyar" bajnok, szánalom.

Nem így fog... a Gyõr is, meg Ti is egészen másképpen fogtok játszani, majd figyeld meg! 😄

www.smart-bus.hu

akkó mégis realizáltak 😄

Mor3llo
2

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ressy14
vazze ti lesztek a legnagyobb esélyesek a bajnokságban, ha minden így folytatódik 😄

Dum spiro, spero.

Sajnos reális eredmány született (najó 0-2 reálisabb lenne) pápá BL

Ez az, amit nem értek... nem egy világverõ csapat a Gyõr, de ilyen lélektelen játékot még a büdös életben nem láttam tõlük. Pont ugyanazt mûvelik mint a Videoton...

www.smart-bus.hu

Ilyenkor értékelõdik fel a Videoton tavalyi eredménye.

www.smart-bus.hu

ressy14
pedig ha próbálkoznánk felívelgetni, még 1 gól összejöhetne, de ezek már feladták...

Dum spiro, spero.

Kaplan
Ez amúgy kezd iszonyatosan alázóba átcsapni. Össze-vissza futkorásznak a srácok. 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ressy14
Világranglista:
- Magyaro. 32.
- Montenegro 28. (!)
- izrael 64...

Dum spiro, spero.

Kaplan
Lipták. Komolyan, van ekkora nyomorék aki ezt nem fejeli be? Istenem...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sousa a kulcs igen, mert õ olyan alapozást csinál végig a csapataival ami végén simán végigbírják a közel hasonló erõsségû csapatok ellen a 90 percet.

Sousa > Pintér ennyi sajnos.
Bmeg sírok!

A Slovan emberhátrányban fordít a 87. és a 93. percben.
Fekete szerda ez......
Jobbak egyénileg, plusz sokkal szervezettebbek. Sajnos várható volt, hogy ez lesz. 😞

www.smart-bus.hu

Kaplan
Nem tudom, ugyanazt látom mint a Videoton meccsén. Érdekes, hogy Sousánál ugyanazok a játékosok képesek voltak harapni, hajtani és küzdeni. Vannak léhûtõ játékosok és vannak edzõk akik nem tudnak rendesen motiválni. Ha a kettõ párosul, nagy gáz van.

Nem nem akarnak õk.
Egyszerûen az ellenfél erõsebb fizikálisan és jobb az állóképessége is, ez pedig a szakmai stáb hibája.
Mor3llo
a mai meccsben csak kis Knézy blõdségei a jók

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Ott a vége.

Hajrá Loki, hajrá Kispest!

Nem történhet meg, hogy az augusztust egy magyar csapat se élje meg!!
Kaplan
Miért kell állandóan ennyire kínosan éreznem magamat? Miért nem akarnak a játékosok? Ezt a kérdést nem lehetne nyilvánosan feltenni a nemzetközi porondon próbálkozó magyar csapatok játékosainak?

ressy14
kiesett a gyõr...

Dum spiro, spero.