Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Szar Bayern, szar Bayern :)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Csak itt vannak olyan agyhalott barmok, akik nem kapnak észhez. Alig várják, hogy újra átélhessék ezt a szégyent…"
Mondjuk ez szerintem úgy általában igaz a magyar focira, ennél jobban nem is lehet összefoglalni 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Utoljára szerkesztette: LSSAHPAUL, 2016.07.21. 07:56:33
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Olyan volt a csapat, mint aki az első meccs előtt pár nappal tudja meg, hogy mégis csak játszania kell, nem megy automatikusan tovább.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Én ilyen rosszul még nem láttam játszani a fradit az elmúlt két évben.
Pár napja olvastam egy ki fog itt gólt rúgni dörgedelmet egy szerzőtől. Akkor leszartam, de teljesen jogos ezek után minden felvetése.
Szerintem a szkennelés elleni tiltakozás is gyengülni fog, az átlag 2-3 ezer nézővel még így is a fradi pályán lesznek a legtöbben.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Amúgy focimeccsen káromkodnak? Egy világ omlott össze bennem 😄
Amúgy meg rettenetes hogy ez ellen a totál noname semmi csapat ellen is ez a szenvedés megy.
Mindennek a tetejébe ez a mikrofonos üvöltözés ritka gáz a szurkolói oldalról.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Az a kihangosítós faszi kurva idegesítő, valaki kivehetné az elemeket a hangosbeszélőből..
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!