32945
Magyar Foci
  • DaemoonHunter
    Én is látok valami ilyesmit benne, persze csak merész tipp, de úgy be tudják húzni a satut olykor, hogy az már látványos.
  • Rudee
    Én belenéztem, nulla volt a DVTK. A Honvéd se volt kiemelkedő, de ők ma okosan játszottak. Volt két 11-es meg a végén egy szabadrúgás. Kidolgozott akciókat nem sokszor csodálhattunk meg.
  • Rudee
    Egyikhez se. Eddig is csak keringett...
  • bakkerman
    Az a baj, hogy a mai politika vezerelte NB1-ben nem tudhatjuk,hogy ez a mai dio-honved meccs mennyire volt lebeszelt...nem lattam a meccset,nem lattam a golokat ezt bevallom,de nagyon meglepett ez a 0-3. Ralehet fogni persze arra is, hogy sok az egyforma erossegu csapat, de azert Miskolcrol egy 0-3-al elhozni 3 pontot olyan tabor elott az meglepo
  • DaemoonHunter
    +1

Annyira én sem tartom kóklernek.
    Inkább az az aggasztó, hogy mennyire szélsőségesen viselkednek bizonyos csapatok. Mintha a ló diktálná a tempót...
  • DaemoonHunter
    És miután lelépett melyik NB1-es csapathoz kerüljön? Fiatal még, előtte a keringő.
  • bakkerman
    1 meccs alapjan nem kuldenem el Ferit,az elozo ket bajnokin nem volt rossz a Dió. Szerintem nem egy link edző, vannak jo elkepzelesei, idot kene adni neki es egy stabil felsohazi csapatot csinalhatna ebbol a meggyengult keretbol is.
  • Rudee
    Remélem Diósgyőrből is hamar elűzik ezt az alibi mestert. Köze nincs a szakmájához, csak a játékosmúltja miatt került a körbe.
  • bakkerman

• dave9004
    csak a szurkolóik ne tüntessenek nagyon az uefa ellen, mert nekik szokásuk. aztán jönnek a zártkapus meccsek :D
  • bakkerman
    Koszi :)) 7 eve lesz lassan...tenyleg nagyon jo lenne ha most osszel ismet lenne magyar gol a BL-ben,ha mar csapatnak nem szurkolhatunk. Es azert van ra esely,a Dundalk meglehet,a csoportkorben meg (valoszinuleg) a 3. kalapbol johetne olyan csapat ami ellen lehetne eselye a Legianak,es akkor tudna golt loni a tag
  • [HUN]FaTaL
    4 November 2009
    Fiorentina 5–2 Debrecen
    Rudolf 38'
    Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2016.08.05. 21:45:54
  • passatgt
    2009-ben, amikor a loki volt BL-ben, asszem 6 gólt lőttek:)
  • bakkerman
    Remelem Nikoék bejutnak es a csoportkorben valamelyik sztarcsapatnak betud majd talalni :) Nem is tudom mikor lott utoljara magyar jatekos golt BL csoportmeccsen...biztos nem ma volt

(ez felhivas hogy valaki keresse elo a statisztikat :DDDDDDD )
  • dave9004
    Legia-Dundalk.
    Nikolics a BL-ben, vagy szenzácó ír csapat? :D
  • Rudee
    Már megtörtént.
  • LSSAHPAUL
    Herceggel nem történik meg. De nem csak náluk van ilyen hogy a jó edző elmegy, elküldik stb. A Vidinek is volt két jó edzője nem is olyan rég nem tudták megtartani, a fradinak ott volt szegény Novák Dezsőbácsi, Nyilasi, bár Nyíl érdekes fószer, a tv-ben jó meglátásai vannak, mikor edző volt (főleg 2.ik uralkodásakor) akkor tényleg nem ment valami fényesen, de volt annyi becsület benne hogy amikor a b-közép kifeszített egy drapáriát "Menjél szépen Tibi"-szöveggel, azonnal le is mondott. Az más kérdés hogy akik utána jöttek nem tettek semmi emlékezeteset, pedig Varga Zoli is volt de nem emléxem semmire se, legalább a félnótás László Csaba-ból megmaradt a "törd el a lábát" :), illetve Csank és Détári nyilatkozatai (főleg vesztes meccs után) kötelező darabok voltak. A Poklekovicsra is emléxek, kint voltam Nyíregyházán bajnokin, és hogy örült a rendezők "figyelmességének" ejtőernyős hozta a labdát, tapsolt is mint egy gyerek disneyland-ben :) Monizt szerettem, de őt túlságosan megviselte a trinidadi focista tragédiája, utána már nem az az ember volt..
  • Rudee
    A Debrecen kettős veresége az elfogadható? Főleg a hazai meccs.
  • AnuluWork #32122
    Összességében, igazából csak a fradi üllői úti égése volt kimagaslóan gáz. A Vidi egész jó volt. Ez van.

A VBre úgyse megyünk ki ebből a csoportból, úgyhogy majd 2020ban izgulhatunk újból magyar foci sikerek kapcsán.
  • AnuluWork #32121
    Hiába no. Van ugye a fing, és van a Pukki ...
  • dave9004
    Hertha viszont ennyi volt.
  • Rudee
    Az MTK-t kiejtő Gabala a Lille-en is túljutott.
  • ManoNegra
    Ebben a mai csapatban nagy szív volt!
  • passatgt
    Eddig olyan mint a győr-montpellier
  • ManoNegra
    "mákos" góllal tíz emberrel...
  • Rudee
    Mákos góllal vezet a Vidi, 15 perc van vissza.
  • Rudee
    Ez a szezon meglepetése. A keret értéke nem éri el az 1 millió eurót sem.
  • dave9004
    Dundalk ír csapatként már biztos csopkörös EL-ben így, hogy kiverte a BATE-t :D
  • LSSAHPAUL
    Én azt emelném ki a nyilatkozatban hogy a fradi nyakán volnánk... miért a fradinak nem volt nemzetközi kupameccse? Mégis első.. ez az ember buta, úgylátszik Debrecenben a butáknak áll a világ :) egyébként hiányozni fog Kondás nyilatkozatai a vereségekre :(
    Meg az hogy lehet hogy van a debreceni focisuli ami tán első helyen végzet az akadémiák felmérésén, hogy lehet hogy ilyen szarul állnak fiatal játékos szerepeltetésben?
  • ReszegKoldus
    Nem érzed át a helyzet súlyosságát, épp most bukták el a bajnokságot 30 fordulóval a vége előtt :D
  • dave9004
    Berg is ezt mondta, hogy ha majd heti egy meccs lesz, akkor majd nyernek.
  • bakkerman
    Ne haragudjatok az ilyen kirohanasokert,ez egy sima forum, de egyszeruen felhaboritanak ezek a cikkek/nyilatkozatok...
  • bakkerman
    A legundoritobb kifogas amit magyar edzo mondhat az a "heti ket meccsunk volt" ... Es az angolnak nincs heti ket meccse?? A nemetnek? A romannak? Az albannak? Az orosznak? Mindenhol emberek fociznak,akiket emberek keszitenek fel mentalisan,eronletileg,mindenhogy. Akkor az angol miert tud decemberben 2 het alatt 4-5 bajnokit lejatszani,amikor a magyarnak mar juliusban sok a heti 2 meccs,es a decembert OTTHON toltheti?? Ki ha nem az EDZO a hibas azert,amiert egy magyar labdarugonak a havi-kethavi szerda-szombat mar fajdalmas?
  • dave9004
    ja mert a paks és a vasas itthon olyan erőt képvisel, hogy nem fér bele a heti két meccs :D:D:DD
  • passatgt
    Lehetne egy olyan lebonyolítás, hogy 33 forduló szerda/hétvége meccsekkel, utána rájátszás. Azok a csapatok akik selejtezőt játszanak, később pótolnák be a hétközi meccseket, ha esetleg valaki bejut csoportkörbe, akkor meg egyenes ágon bekerül a rájátszásba, így a hétközi fordulókban játszhatnának fiatalok vagy a B csapat.
  • ReszegKoldus
    DVSC: „Ha nincs kétfrontos küzdelem? A Fradi nyakán lennénk”

Tehát most ezért vannak 3 forduló után iszonyat kemény már-már behozhatatlan 5 pontos hátrányban. Hűha...
  • Rudee
    Ide is berakom, mert tanulságos:

Giorgi Kvilitaia: Dinamo Tbiisi -> Rapid Wien
    700e

Ő az, aki Pinyő tolódásos rendszerében a padot koptatta az ETO-ban. Azóta grúz válogatott és hazája bajnokságának gólkirálya.
  • LSSAHPAUL
    Egy próbát megér, bár a légiósok tényleg nem írnák alá, ezt nem is sajnálnám, de pl Lovrencsics biztos aláírta volna mert azt nyilatkozta hogy amiatt jött a fradiba mert az bl-ben indul, a poznan meg sehol.. egyébként nem sok csapatot érint, idén megint ugyanaz a 4 csapat fog indulni, az mtk-ban nem vagyok biztos.
  • banok
    Ilyen feltételekkel senki nem írna alá szerződést.
  • LSSAHPAUL
    Itt nem lesz kormányváltás még legalább 20 évig. Egy kis józanságot kérnék, most komolyan csak az a kérdés hogy meglesz a 2/3 vagy nem (megsúgom meglesz).
    Évről évre olyan csapatoktól esnek ki az nb1-es csapatjaink akiknek a költségvetése kevesebb. Tehát nem pénz kérdése, alap hogy edző a hibás, pl az albán edző jobb taktikát talált ki a gyengébb játékos állománynak.
    Olyan szabályozás kellene az az edző aki nemzetközi porondon egy minden tekintetben gyengébb csapattól kiesik, annak megtiltani hogy magyarországon leüljön kispadra, sőt bármilyen sporttevékenységtől eltiltanám.
    Továbbá, hogy a játékosok se érezzék jól magukat, szerződésbe betenni :"ha uefa coef. szerint gyengébb csapat ellen nem siketül a továbbjutás, és ha az illető a meccsek alatt 50% játékidőt játszott akkor a fizetése az alábbiak szerint módosul: fizetése 90% át a xy gyerekkorház javára utaljuk.