32945
Magyar Foci
-
#32140 Én is látok valami ilyesmit benne, persze csak merész tipp, de úgy be tudják húzni a satut olykor, hogy az már látványos. -
Rudee #32139 Én belenéztem, nulla volt a DVTK. A Honvéd se volt kiemelkedő, de ők ma okosan játszottak. Volt két 11-es meg a végén egy szabadrúgás. Kidolgozott akciókat nem sokszor csodálhattunk meg. -
Rudee #32138 Egyikhez se. Eddig is csak keringett... -
#32137 Az a baj, hogy a mai politika vezerelte NB1-ben nem tudhatjuk,hogy ez a mai dio-honved meccs mennyire volt lebeszelt...nem lattam a meccset,nem lattam a golokat ezt bevallom,de nagyon meglepett ez a 0-3. Ralehet fogni persze arra is, hogy sok az egyforma erossegu csapat, de azert Miskolcrol egy 0-3-al elhozni 3 pontot olyan tabor elott az meglepo -
#32136 +1
Annyira én sem tartom kóklernek.
Inkább az az aggasztó, hogy mennyire szélsőségesen viselkednek bizonyos csapatok. Mintha a ló diktálná a tempót... -
#32135 És miután lelépett melyik NB1-es csapathoz kerüljön? Fiatal még, előtte a keringő.
-
#32134 1 meccs alapjan nem kuldenem el Ferit,az elozo ket bajnokin nem volt rossz a Dió. Szerintem nem egy link edző, vannak jo elkepzelesei, idot kene adni neki es egy stabil felsohazi csapatot csinalhatna ebbol a meggyengult keretbol is. -
Rudee #32133 Remélem Diósgyőrből is hamar elűzik ezt az alibi mestert. Köze nincs a szakmájához, csak a játékosmúltja miatt került a körbe. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#32131 csak a szurkolóik ne tüntessenek nagyon az uefa ellen, mert nekik szokásuk. aztán jönnek a zártkapus meccsek :D -
#32130 Koszi :)) 7 eve lesz lassan...tenyleg nagyon jo lenne ha most osszel ismet lenne magyar gol a BL-ben,ha mar csapatnak nem szurkolhatunk. Es azert van ra esely,a Dundalk meglehet,a csoportkorben meg (valoszinuleg) a 3. kalapbol johetne olyan csapat ami ellen lehetne eselye a Legianak,es akkor tudna golt loni a tag -
#32129 4 November 2009
Fiorentina 5–2 Debrecen
Rudolf 38'
Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2016.08.05. 21:45:54 -
#32128 2009-ben, amikor a loki volt BL-ben, asszem 6 gólt lőttek:) -
#32127 Remelem Nikoék bejutnak es a csoportkorben valamelyik sztarcsapatnak betud majd talalni :) Nem is tudom mikor lott utoljara magyar jatekos golt BL csoportmeccsen...biztos nem ma volt
(ez felhivas hogy valaki keresse elo a statisztikat :DDDDDDD ) -
#32126 Legia-Dundalk.
Nikolics a BL-ben, vagy szenzácó ír csapat? :D -
Rudee #32125 Már megtörtént. -
#32124 Herceggel nem történik meg. De nem csak náluk van ilyen hogy a jó edző elmegy, elküldik stb. A Vidinek is volt két jó edzője nem is olyan rég nem tudták megtartani, a fradinak ott volt szegény Novák Dezsőbácsi, Nyilasi, bár Nyíl érdekes fószer, a tv-ben jó meglátásai vannak, mikor edző volt (főleg 2.ik uralkodásakor) akkor tényleg nem ment valami fényesen, de volt annyi becsület benne hogy amikor a b-közép kifeszített egy drapáriát "Menjél szépen Tibi"-szöveggel, azonnal le is mondott. Az más kérdés hogy akik utána jöttek nem tettek semmi emlékezeteset, pedig Varga Zoli is volt de nem emléxem semmire se, legalább a félnótás László Csaba-ból megmaradt a "törd el a lábát" :), illetve Csank és Détári nyilatkozatai (főleg vesztes meccs után) kötelező darabok voltak. A Poklekovicsra is emléxek, kint voltam Nyíregyházán bajnokin, és hogy örült a rendezők "figyelmességének" ejtőernyős hozta a labdát, tapsolt is mint egy gyerek disneyland-ben :) Monizt szerettem, de őt túlságosan megviselte a trinidadi focista tragédiája, utána már nem az az ember volt.. -
Rudee #32123 A Debrecen kettős veresége az elfogadható? Főleg a hazai meccs. -
#32122 Összességében, igazából csak a fradi üllői úti égése volt kimagaslóan gáz. A Vidi egész jó volt. Ez van.
A VBre úgyse megyünk ki ebből a csoportból, úgyhogy majd 2020ban izgulhatunk újból magyar foci sikerek kapcsán. -
#32121 Hiába no. Van ugye a fing, és van a Pukki ... -
#32120 Hertha viszont ennyi volt. -
Rudee #32119 Az MTK-t kiejtő Gabala a Lille-en is túljutott. -
ManoNegra #32118 Ebben a mai csapatban nagy szív volt! -
#32117 Eddig olyan mint a győr-montpellier -
ManoNegra #32116 "mákos" góllal tíz emberrel... -
Rudee #32115 Mákos góllal vezet a Vidi, 15 perc van vissza. -
Rudee #32114 Ez a szezon meglepetése. A keret értéke nem éri el az 1 millió eurót sem. -
#32113 Dundalk ír csapatként már biztos csopkörös EL-ben így, hogy kiverte a BATE-t :D -
#32112 Én azt emelném ki a nyilatkozatban hogy a fradi nyakán volnánk... miért a fradinak nem volt nemzetközi kupameccse? Mégis első.. ez az ember buta, úgylátszik Debrecenben a butáknak áll a világ :) egyébként hiányozni fog Kondás nyilatkozatai a vereségekre :(
Meg az hogy lehet hogy van a debreceni focisuli ami tán első helyen végzet az akadémiák felmérésén, hogy lehet hogy ilyen szarul állnak fiatal játékos szerepeltetésben? -
#32111 Nem érzed át a helyzet súlyosságát, épp most bukták el a bajnokságot 30 fordulóval a vége előtt :D -
#32110 Berg is ezt mondta, hogy ha majd heti egy meccs lesz, akkor majd nyernek. -
#32109 Ne haragudjatok az ilyen kirohanasokert,ez egy sima forum, de egyszeruen felhaboritanak ezek a cikkek/nyilatkozatok... -
#32108 A legundoritobb kifogas amit magyar edzo mondhat az a "heti ket meccsunk volt" ... Es az angolnak nincs heti ket meccse?? A nemetnek? A romannak? Az albannak? Az orosznak? Mindenhol emberek fociznak,akiket emberek keszitenek fel mentalisan,eronletileg,mindenhogy. Akkor az angol miert tud decemberben 2 het alatt 4-5 bajnokit lejatszani,amikor a magyarnak mar juliusban sok a heti 2 meccs,es a decembert OTTHON toltheti?? Ki ha nem az EDZO a hibas azert,amiert egy magyar labdarugonak a havi-kethavi szerda-szombat mar fajdalmas? -
#32107 ja mert a paks és a vasas itthon olyan erőt képvisel, hogy nem fér bele a heti két meccs :D:D:DD -
#32106 Lehetne egy olyan lebonyolítás, hogy 33 forduló szerda/hétvége meccsekkel, utána rájátszás. Azok a csapatok akik selejtezőt játszanak, később pótolnák be a hétközi meccseket, ha esetleg valaki bejut csoportkörbe, akkor meg egyenes ágon bekerül a rájátszásba, így a hétközi fordulókban játszhatnának fiatalok vagy a B csapat. -
#32105 DVSC: „Ha nincs kétfrontos küzdelem? A Fradi nyakán lennénk”
Tehát most ezért vannak 3 forduló után iszonyat kemény már-már behozhatatlan 5 pontos hátrányban. Hűha... -
Rudee #32104 Ide is berakom, mert tanulságos:
Giorgi Kvilitaia: Dinamo Tbiisi -> Rapid Wien
700e
Ő az, aki Pinyő tolódásos rendszerében a padot koptatta az ETO-ban. Azóta grúz válogatott és hazája bajnokságának gólkirálya. -
#32103 Egy próbát megér, bár a légiósok tényleg nem írnák alá, ezt nem is sajnálnám, de pl Lovrencsics biztos aláírta volna mert azt nyilatkozta hogy amiatt jött a fradiba mert az bl-ben indul, a poznan meg sehol.. egyébként nem sok csapatot érint, idén megint ugyanaz a 4 csapat fog indulni, az mtk-ban nem vagyok biztos. -
#32102 Ilyen feltételekkel senki nem írna alá szerződést. -
#32101 Itt nem lesz kormányváltás még legalább 20 évig. Egy kis józanságot kérnék, most komolyan csak az a kérdés hogy meglesz a 2/3 vagy nem (megsúgom meglesz).
Évről évre olyan csapatoktól esnek ki az nb1-es csapatjaink akiknek a költségvetése kevesebb. Tehát nem pénz kérdése, alap hogy edző a hibás, pl az albán edző jobb taktikát talált ki a gyengébb játékos állománynak.
Olyan szabályozás kellene az az edző aki nemzetközi porondon egy minden tekintetben gyengébb csapattól kiesik, annak megtiltani hogy magyarországon leüljön kispadra, sőt bármilyen sporttevékenységtől eltiltanám.
Továbbá, hogy a játékosok se érezzék jól magukat, szerződésbe betenni :"ha uefa coef. szerint gyengébb csapat ellen nem siketül a továbbjutás, és ha az illető a meccsek alatt 50% játékidőt játszott akkor a fizetése az alábbiak szerint módosul: fizetése 90% át a xy gyerekkorház javára utaljuk.