Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
www.smart-bus.hu
Azonban nem akarom fényezni magam nehogy a végén legyen 4-1 belõle a Norvégoknak.
Dum spiro, spero.
Akkor mi a fasznak nevezünk a BL-re? Menjen akkor a hazai posvány, nemzetközi szereplés nélkül azt kész.
http://goo.gl/gd6Zi5
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A Gyõr volt az esélyes? Nem. Erre lehetett számítani? NEM!!! Arra lehetett számítani, hogy kikapnak, kiesnek, de ilyen lélektelen, akarat gyenge, beszari játékra egyáltalán nem lehetett számítani, ergo csalódás amit mûveltek, és ráadásul még undorítóan is viselkednek. Megérdemlik az ekézést...
www.smart-bus.hu
Talán a gyõr volt az esélyese a meccsnek?
Nem.
Mire lehetett elõzetesen számítani?
Erre.
Nem láttatok eleget a Gyõr meccseibõl tavaly, hogy milyen nulla játékkal lettek bajnokok?
Kijött a papírforma, ennyi történt.
Ennek fényébe kb annyira szánalmas amit itt lemûveltek, mint a vidi teljesítménye...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
www.smart-bus.hu
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
kapuralövések: 6:22, kaput eltaláló lövések: 1:11
magyar nyilatkozatok:
"kiegyenlített volt a játék"
"meg voltak a helyzeteink"
"a Maccabi maximálisan kihasználta a helyzeteit"
EZEK NEM CSAK BÉNÁK, DE HÜLYÉK IS!!! 😄
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
A beléptetéskor egy izraeli szurkoló két fáklyát és egy hanggránátot akart a mérkõzésre bevinni. A pirotechnikai eszközt az egyenruhások lefoglalták, a férfit a mérkõzésrõl kitiltották.
A vendégszurkolók a mérkõzés alatt görögtûzet gyújtottak a szektorukban. A rendõrök hat fiatal ellen polgári felhasználású robbanóanyaggal és pirotechnikai termékkel kapcsolatos szabálysértés miatt intézkedtek.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu
Csak mert nekem a „két nagykorú magyar állampolgárról” más lehetõség is eszembe jutott és nem egyértelmû a dolog 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.
Ez már itt tényleg a vég! Mi lesz még itt!? 😞
"...Amennyiben mégis képernyõre kerül a találkozó, tájékoztatjuk szurkolóinkat." Azóta új hírt nem közöltek, úgyhogy szerintem nem adja semmi.
Dum spiro, spero.
Tarsoly amúgy érdekes, mert a meccsére az izraeli szurkolók miért vihettek be bármit (füst, pyro, csapat drapik)
...ott kezdõdik az antiszemitizmus, hogy nem gyújthatták fel a maccabisok az ETO stadiont, sajnos, pedig szépen égett volna és Csornáról is lehetett volna látni 😊 Rasszista Tarsoly!
Elnézve a Debrecent, és nem megbántva a kispestieket, lehet idén minden csapatunk kiesik az elsõ körben... a Honvéd-CrnaGoraBunda csapatot hagyjuk....
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
HA ESETLEG ÉRDEKLI ÖNT A MÓDSZEREM, AKKOR SZÍVESEN ELMONDOM ÉS MEGMUTATOM ÖNNEK ÉS A KAPUSAIKNAK.
ÜDVÖZLETTEL: BRINDZA ANDRÁS T.: +36 ..........
<#nevetes1>#nevetes1>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
www.smart-bus.hu