32945
Magyar Foci
-
#25041 Moniz fel tudja hozni megfelelő szintre akkor meg sztár is lehet belőle.
Leonardonak is lemaradása volt aztán mivé lett. -
#25040 Biztos pikkel rá az edző, vagy mit szoktak mondani a mieink külföldön. :) -
#25039 de legalább már ha igazak a hírek tárgyalnak Bojinov-val és legalább az igaz h csatárt akar hozni a csapathoz -
#25038 PR :) -
#25037 Kíváncsi lennék, hogy ő találta-e ki vagy valami pr-os a fradinál, hogy magyarul is megszólaljon a nyilatkozatokban :D -
karajjj #25036 kérdés, hogy mikor unják meg páran és döntik el, hogy meg kell buknia... :D -
#25035 picit elkanyarodva Tájp rinyálásától,nekem egyre inkább az az érzésem,hogy ez a kabátos holland nagyon jól csinálja a dolgát,és ha továbbra is kapja a jó plájákat,akkor elérheti azt amit Sousa,az EL csoportkört,akár bajnokként,akár dobogósként. Jó szakember,ez nyílvánvaló. -
#25034 gondolom holland 2-ben elég volt a bója center. állt a 16-oson és rúgdosta a gólokat...
De amíg Diallónak megy, addig nem akkora para -
karajjj #25033 azért az enyhén gáz szerintem, hogy még az MB1-et se bírja... -
Zenszkij #25032 Télen hazaballag. -
#25031 TUijp elismerte, hogy a hollan 2 kaki volt ehhez képest.
Kíváncsi vagyok felveszi-e a kesztyűt vagy megy vissza... -
#25030 Szerbiában már kb 1 éve agyonverték volna csak a blogja miatt az hétszentség :D -
#25029 hemingway a beteg,nem a szurkolók,addig játssza a nagyágyút,hogy a kutya nem fog kimenni a csapata meccseire. Ja,de,a két gyermekes családapa,cumisüveggel a kezében biztos éltetni fogja a csapatot...Mit tenne hemingway a Lazio ultráival? Vagy szerbiában? Fényes nappal lelőnék :) -
Zenszkij #25028 Korrekt. Érzik a csicskák, hogy van a FERENCVÁROS, meg a magyar foci. Ki a fasz drukkol Pécsről vagy Makóról a DVSC-nek? Lótúrót, és ki az FTC-nek? Csak a FRadi!!!!!!! -
Grenzjager #25027 azt hittem bezáratta a büfét is - vagy legalább egy bejáratot :) -
#25026 hemingway
ez is inkább az új igazolásáról mesélne, akit az olaszoknál eltiltottak 3.5 évre (aztán felmentették) -
Grenzjager #25025 Az MLSZ értelmetlenségeire:
Megbotránkoztató, gyalázkodó rigmusokat kiabáltam egy focimeccsen -
#25024 Azért a szerbek alvilági szurkolói nem viccelnek, az egész ország szarik tőlük. Ilyen viszonyokat azért ne honosítsunk meg, de a hajlevágás jöhet :D
Vagy minden rossz meccs után rendőrök jelenlétével lehetne csak edzést tartani :D -
#25023 -
#25022 -
#25021 Azért ez már abnormális.... -
karajjj #25020 2,4 lett a vége, ha mind a két oldalt nézzük, azért az szép pénz egy meccsen, minek ide bundázni? :D -
#25019 És tényleg :D
-
#25018 Fegyelmi határozatok
Nem rossz -
#25017 Itt már ennek a töredékéért kiakadnának sokan :D
Én mondjuk itthon a hajukat borotválnám le, az biztos rosszul esne a sok kis suttyónak :D -
karajjj #25016 Döme... -
#25015 Idehaza is ezt kéne. -
#25014 Off...
A Crvena Zvezda szurkolói uralják a játékosokat
És mindezt 3 győzelem 1 döntetlen és 2 vereség után
De jó lett volna, ha leigazolják Guzmicsot :D -
#25013 jézus :D
-
#25012 Úgy látom a magyar vér kötelez, fiataljainkból sem hiányzik a "tehetség", hogy sok sok szurkolónak fejfájást okozzanak majd a végjátékban.
selejtező -
#25011 ő az aki mellúszásban töri át a kordont -
#25010 A mi hooljaink is jegy nélkül mentek be, akkor Ő miért ne oldhatta volna meg ugyanezt? :) -
Solt #25009 A Benfica edzője bepöccent a rendőrökre! :)
-
Grenzjager #25008 beléptető rendszer, kamerák mind-mind jó lovéért sameszoktól + regisztráció, többszörös ruhavizsgálat, nem éppen család barát szekusok
és akkor ő ki?
-
karajjj #25007 Moniz levette a melegítőt? -
#25006 Egyébként Moniz jópofa ezekkel a magyar mondataival. -
#25005 Az első Orbán-kormány alatt állami rendelésre pár száz beléptető kaput legyártottak, azóta ott rohad a raktárban. Most teljesen más rendszereket építenek be mindenhova. Valaki nagyon jól járt vele akkor és most is. -
#25004 Majd akkor szóljatok, ha ilyen lesz
Hogy védi a kamerát a pali :D
-
#25003 Csak tudnám miért kellett bevezetni a beléptető rendszert, mármint azon kívül hogy nyilván az a cég jól járt aki csinálta.. kitudja milyen szálon kötődik az mlsz-hez..
Jah kiváncsi vagyok mi lenne ha pl pár ember kitalálná hogy na szívassunk meg egy nb1-es csapatot, randalíroznának jobbra balra aztán fizethet a klub mint a katonatiszt :D na és kinek állna érdekében egy ilyet csoportot felbérelni? -
#25002 Nem lesz zártkapús büntetés mert akkor az az MLSZ-nek is -1milla bevétel lenne :D
Pont levonás természetesen abszurd.
Maradt a jó öreg pénzbeszedés. Most akár 3milláig is elmehetnek. Szerintem ennek a balhénak a legjobban az mlsz örül és kurvára nem akarnak ez ellen tenni semmit se, ez az igazság.