Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem ilyenkor egy dolog érdekel, magyar csapat. Más nem számít...

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Sándor Tamás és Dombi Tibi óta gyûlölöm a Debrecent, remélem kizúgnak. Továbbá hánytam az elbundázott bl meccseiktõl. Ezek nem érdemelnek nemzetközi kupaporondot, és épül nekik a stadion, nevetséges.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Hajrá DVSC!!! 😊)

www.smart-bus.hu

Nem a sehová sem számító szuperkupán kell villogni, mondtam én ezt tegnap is.

Azonban nem akarom fényezni magam nehogy a végén legyen 4-1 belõle a Norvégoknak.
ressy14
bazz a szuperkupa meccs alapján tõlük vártam a legkevesebbet 😄 de hajrá hajrá

Dum spiro, spero.

passatgt
0-1😄

kurvajók vagyunk

passatgt
Újabb debreceni kapufa! Ezúttal Sidibe lövése után

namár...

passatgt
Bódi elõtt hatalmas helyzet, a labda a kapufáról vágódott ki, Stubhaug védett óriásit

[HUN]FaTaL
Pont most akartam linkelni.

http://goo.gl/gd6Zi5

Zenszkij

[HUN]FaTaL
És akkor már nem kell hajtani a meccsen? Értem én, hogy gõzgép de mi hajtsa?

Akkor mi a fasznak nevezünk a BL-re? Menjen akkor a hazai posvány, nemzetközi szereplés nélkül azt kész.

Tudtommal egyáltalán nincs semmilyen közvetítés...

www.smart-bus.hu

passatgt
Debrecen meccsrõl stream se lesz? Tehát kompletten nincs tv-ben vagy csak nálunk nincs?

Jogos... túl naiv vagyok.

www.smart-bus.hu

És ennek mi köze van ahhoz, hogy hülyének néznek mindenkit? KÜZDENI kellett volna, és ha úgy sem sikerül, akkor "Elbasztuk, eltaktikáztuk, jobbak voltak" stb nyilatkozat után az élet megy tovább, és az ember még kalapot is emel...

A Gyõr volt az esélyes? Nem. Erre lehetett számítani? NEM!!! Arra lehetett számítani, hogy kikapnak, kiesnek, de ilyen lélektelen, akarat gyenge, beszari játékra egyáltalán nem lehetett számítani, ergo csalódás amit mûveltek, és ráadásul még undorítóan is viselkednek. Megérdemlik az ekézést...

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Ezen te még meglepõdsz? Amióta én élek a válogatottnál is ez megy.

DasIsFuck
Szerintem az is elég undorító amit itt lemûveltek...

Talán a gyõr volt az esélyese a meccsnek?
Nem.
Mire lehetett elõzetesen számítani?
Erre.

Nem láttatok eleget a Gyõr meccseibõl tavaly, hogy milyen nulla játékkal lettek bajnokok?

Kijött a papírforma, ennyi történt.

Ennek fényébe kb annyira szánalmas amit itt lemûveltek, mint a vidi teljesítménye...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Na ez az ami undorító! Nem elég, hogy elbaszták de jó alaposan, még hülyének is nézik az embert!

www.smart-bus.hu

Tartok tõle jobb is...

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Zenszkij
gyõri eto - Maccabi Tel-Aviv 0:2
kapuralövések: 6:22, kaput eltaláló lövések: 1:11
magyar nyilatkozatok:
"kiegyenlített volt a játék"
"meg voltak a helyzeteink"
"a Maccabi maximálisan kihasználta a helyzeteit"

EZEK NEM CSAK BÉNÁK, DE HÜLYÉK IS!!! 😄

Igen, tudom. Ez mit sem változtat azon, hogy a hazai szurkerekrõl a cipõt is levetették, az izraeliek meg bevihették a zászlóikat drapikat stb.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Narxis
A rendõrök hét izraeli szurkolóval szemben pirotechnikai eszközzel kapcsolatos szabálysértés miatt intézkedtek a Gyõri ETO FC - Maccabi Tel-Aviv Bajnokok Ligája labdarúgó-mérkõzésen - közölte a Gyõr-Moson-Sopron Megyei Rendõr-fõkapitányság.
A beléptetéskor egy izraeli szurkoló két fáklyát és egy hanggránátot akart a mérkõzésre bevinni. A pirotechnikai eszközt az egyenruhások lefoglalták, a férfit a mérkõzésrõl kitiltották.
A vendégszurkolók a mérkõzés alatt görögtûzet gyújtottak a szektorukban. A rendõrök hat fiatal ellen polgári felhasználású robbanóanyaggal és pirotechnikai termékkel kapcsolatos szabálysértés miatt intézkedtek.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Csak hogy azok most a saját szurkolók voltak, míg az idegenek görögtüzet csináltak, meg minden sz@rt bevihettek.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Kaplan
Ezt nem tudtam eddig, akkor emelem kalapom, ügyesek!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ressy14
minden gyõri meccsen megcsinálják a vendégszurkolókkal, nem volt újdonság

Dum spiro, spero.

Kaplan
Ez tényleg megtörtént Európában egy alapvetõen szórakoztatási céllal keletkezett sporteseményen? Undorító bazdmeg.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ressy14

Dum spiro, spero.

Tény, de ennek semmi köze az egyenlõ bánásmódhoz. 😉

www.smart-bus.hu

Hypo
de sajnos a blankoltak FOCIZTAk mig a fiaink hát nem tudom de hogy azt nem focinak hivjak az biztos

gondolom a blankolt pöcsûeket is így vizsgálták át... 😄
mea culpa, de már megint valamirõl csak terel az MLSZ, kik ezek a meleg MLSZ partner szervezetek? kik finanszírozzák õket, stbstb

annyi baj van az MLSZ-szel, amiért lehet õket kritizálni, annyi baj van a csapataink kupaszereplésével, és most komolyan neki kell állni buzizni? szerintem az egyenlõség jegyében ez egy szimbolikus értékû döntés
"nagyon kiemelt meccsre" buzik sokan járnának amúgy mert lenne erõs "ruha vizsgálaton túl" testüreg vizsgálat kamerával.

Zenszkij
Ezért volt nagy kár, hogy a Fradi képtelen volt elérni a dobogó harmadik fokát. Ez a Gyõr meg szégyellheti magát, mi a fenének lett bajnok? Lélekölõ hulladék játékot produkáltak....sikerült egy fordulót játszaniuk, mekkora xarok. LOOOOOOOL

ReszegKoldus
Igazolniuk kell valahogy, hogy melegek?
Csak mert nekem a „két nagykorú magyar állampolgárról” más lehetõség is eszembe jutott és nem egyértelmû a dolog 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ressy14
azért azt jó látni, hogy csányiék megpróbálják alulmúlni a kisteleki féle brigádot

Dum spiro, spero.

ressy14
én csinálnék egy buzi szektort közvetlen a b-közép mellé, aztán már csak egy kávét kérek! 😄

Dum spiro, spero.

Jézus ereje.

Ez már itt tényleg a vég! Mi lesz még itt!? 😞
lehet, hogy könnyebb lesz így megemészteni a dolgot... 😄
ressy14
DVSC.hu: Valószínûleg nem közvetíti az elsõ meccsünket a tévé

"...Amennyiben mégis képernyõre kerül a találkozó, tájékoztatjuk szurkolóinkat." Azóta új hírt nem közöltek, úgyhogy szerintem nem adja semmi.

Dum spiro, spero.

Loki meccset nem adja a tv?
Szarabb a Gyõr mint a Videoton, kár hogy nem a Siófok indult nemzetközi kupában, nem lennénk rosszabb megítélés alatt. A Vidi legalább nyert itthon meccset....

Tarsoly amúgy érdekes, mert a meccsére az izraeli szurkolók miért vihettek be bármit (füst, pyro, csapat drapik)
...ott kezdõdik az antiszemitizmus, hogy nem gyújthatták fel a maccabisok az ETO stadiont, sajnos, pedig szépen égett volna és Csornáról is lehetett volna látni 😊 Rasszista Tarsoly!

Elnézve a Debrecent, és nem megbántva a kispestieket, lehet idén minden csapatunk kiesik az elsõ körben... a Honvéd-CrnaGoraBunda csapatot hagyjuk....

ReszegKoldus
Knézy mondta azt is, hogy Pintér nem tudta megtartani az utolsó edzést, nehogy Sousa kifigyelje a szállodaablakból a taktikát, hát volt mit rejtegetni 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
Helyes...bár az nem jó, hogy az ellenfél szurkolóitól is.

passatgt
TUDOK EGY OLYAN MÓDSZERT ( A SAJÁTOM, HATÉKONYAN ALKALMAZTAM, AMIKOR MÉG FOCIZTAM ), AMELLYEL JELENTÕS MÉRTÉKBEN NÖVELHETÕ A 11-ESEK VÉDHETÕSÉGE..
HA ESETLEG ÉRDEKLI ÖNT A MÓDSZEREM, AKKOR SZÍVESEN ELMONDOM ÉS MEGMUTATOM ÖNNEK ÉS A KAPUSAIKNAK.

ÜDVÖZLETTEL: BRINDZA ANDRÁS T.: +36 ..........

<#nevetes1>

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hát szívbõl remélem, hogy nem így van...

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
😄DD