32945
Magyar Foci
  • dave9004
    Moniz fel tudja hozni megfelelő szintre akkor meg sztár is lehet belőle.
    Leonardonak is lemaradása volt aztán mivé lett.
  • a.carkey
    Biztos pikkel rá az edző, vagy mit szoktak mondani a mieink külföldön. :)
  • Darthmushroom
    de legalább már ha igazak a hírek tárgyalnak Bojinov-val és legalább az igaz h csatárt akar hozni a csapathoz
  • bakkerman
    PR :)
  • LasDen #25037
    Kíváncsi lennék, hogy ő találta-e ki vagy valami pr-os a fradinál, hogy magyarul is megszólaljon a nyilatkozatokban :D
  • karajjj
    kérdés, hogy mikor unják meg páran és döntik el, hogy meg kell buknia... :D
  • bakkerman
    picit elkanyarodva Tájp rinyálásától,nekem egyre inkább az az érzésem,hogy ez a kabátos holland nagyon jól csinálja a dolgát,és ha továbbra is kapja a jó plájákat,akkor elérheti azt amit Sousa,az EL csoportkört,akár bajnokként,akár dobogósként. Jó szakember,ez nyílvánvaló.
  • LasDen #25034
    gondolom holland 2-ben elég volt a bója center. állt a 16-oson és rúgdosta a gólokat...
    De amíg Diallónak megy, addig nem akkora para
  • karajjj
    azért az enyhén gáz szerintem, hogy még az MB1-et se bírja...
  • Zenszkij
    Télen hazaballag.
  • LasDen #25031
    TUijp elismerte, hogy a hollan 2 kaki volt ehhez képest.

Kíváncsi vagyok felveszi-e a kesztyűt vagy megy vissza...
  • LSSAHPAUL
    Szerbiában már kb 1 éve agyonverték volna csak a blogja miatt az hétszentség :D
  • bakkerman
    hemingway a beteg,nem a szurkolók,addig játssza a nagyágyút,hogy a kutya nem fog kimenni a csapata meccseire. Ja,de,a két gyermekes családapa,cumisüveggel a kezében biztos éltetni fogja a csapatot...Mit tenne hemingway a Lazio ultráival? Vagy szerbiában? Fényes nappal lelőnék :)
  • Zenszkij
    Korrekt. Érzik a csicskák, hogy van a FERENCVÁROS, meg a magyar foci. Ki a fasz drukkol Pécsről vagy Makóról a DVSC-nek? Lótúrót, és ki az FTC-nek? Csak a FRadi!!!!!!!
  • Grenzjager
    azt hittem bezáratta a büfét is - vagy legalább egy bejáratot :)
  • ReszegKoldus
    hemingway

ez is inkább az új igazolásáról mesélne, akit az olaszoknál eltiltottak 3.5 évre (aztán felmentették)
  • Grenzjager
    Az MLSZ értelmetlenségeire:
    Megbotránkoztató, gyalázkodó rigmusokat kiabáltam egy focimeccsen
  • ressy14
    Azért a szerbek alvilági szurkolói nem viccelnek, az egész ország szarik tőlük. Ilyen viszonyokat azért ne honosítsunk meg, de a hajlevágás jöhet :D
    Vagy minden rossz meccs után rendőrök jelenlétével lehetne csak edzést tartani :D
  • passatgt
  • passatgt
  • banok
    Azért ez már abnormális....
  • karajjj
    2,4 lett a vége, ha mind a két oldalt nézzük, azért az szép pénz egy meccsen, minek ide bundázni? :D
  • mooo
    És tényleg :D
  • ReszegKoldus
    Fegyelmi határozatok

Nem rossz
  • ReszegKoldus
    Itt már ennek a töredékéért kiakadnának sokan :D

Én mondjuk itthon a hajukat borotválnám le, az biztos rosszul esne a sok kis suttyónak :D
  • karajjj
    Döme...
  • Sippie
    Idehaza is ezt kéne.
  • ReszegKoldus
    Off...

A Crvena Zvezda szurkolói uralják a játékosokat

És mindezt 3 győzelem 1 döntetlen és 2 vereség után
    De jó lett volna, ha leigazolják Guzmicsot :D
  • dave9004
    jézus :D
  • DaemoonHunter
    Úgy látom a magyar vér kötelez, fiataljainkból sem hiányzik a "tehetség", hogy sok sok szurkolónak fejfájást okozzanak majd a végjátékban.
    selejtező
  • dave9004
    ő az aki mellúszásban töri át a kordont
  • Láma!
    A mi hooljaink is jegy nélkül mentek be, akkor Ő miért ne oldhatta volna meg ugyanezt? :)
  • Solt
    A Benfica edzője bepöccent a rendőrökre! :)

• Grenzjager
    beléptető rendszer, kamerák mind-mind jó lovéért sameszoktól + regisztráció, többszörös ruhavizsgálat, nem éppen család barát szekusok
    és akkor ő ki?
  • karajjj
    Moniz levette a melegítőt?
  • ressy14
    Egyébként Moniz jópofa ezekkel a magyar mondataival.
  • ressy14
    Az első Orbán-kormány alatt állami rendelésre pár száz beléptető kaput legyártottak, azóta ott rohad a raktárban. Most teljesen más rendszereket építenek be mindenhova. Valaki nagyon jól járt vele akkor és most is.
  • ReszegKoldus
    Majd akkor szóljatok, ha ilyen lesz
    Hogy védi a kamerát a pali :D
  • LSSAHPAUL
    Csak tudnám miért kellett bevezetni a beléptető rendszert, mármint azon kívül hogy nyilván az a cég jól járt aki csinálta.. kitudja milyen szálon kötődik az mlsz-hez..
    Jah kiváncsi vagyok mi lenne ha pl pár ember kitalálná hogy na szívassunk meg egy nb1-es csapatot, randalíroznának jobbra balra aztán fizethet a klub mint a katonatiszt :D na és kinek állna érdekében egy ilyet csoportot felbérelni?
  • LSSAHPAUL
    Nem lesz zártkapús büntetés mert akkor az az MLSZ-nek is -1milla bevétel lenne :D
    Pont levonás természetesen abszurd.
    Maradt a jó öreg pénzbeszedés. Most akár 3milláig is elmehetnek. Szerintem ennek a balhénak a legjobban az mlsz örül és kurvára nem akarnak ez ellen tenni semmit se, ez az igazság.