32945
Magyar Foci
  • banok
    Németh gól aztán elbaszott egy büntetőt.
  • a.carkey
    Nem hinném, hogy pont akkor fekszenek le, amikor ennyire fontos a meccs. Semmi nem jött be, van ilyen.
  • dave9004
    vhogy várhato volt, Adams sokkolta őket sajnos, mert az ilyen eseményt egyik csapatnak és játékosnak se kívánom.
  • ressy14
    szerintem lefeküdtek nekik, de lelkileg is nehéz lehet most nekik. mi is szopunk tőlük, majd meglátod :D
  • passatgt
    Puskás-Fradi 3-1
  • ressy14
    azt jelenti hogy szarok a védelmek.
  • ReszegKoldus
    Az, hogy nem volt még 0:0-ás meccs az azt jelenti milyen jó a bajnokság, vagy hogy milyen szar? Vagy egyiket se.
  • sempronius18
    Na hallod újat mondtál nekem.

Én a Shevchenkos történetet már hallottam "biztos forrásból" úgy, hogy a Stadlernél, Fradinál, Nyíregyházánál volt próbajátékon.
    A Lokis verziót te mondod először.

Persze tárgyi bizonyítékot még senki sem tudott mutatni.
  • Zenszkij
    Fröccsbe már utolérte Dömét :D.
  • Grenzjager
    majd ha Véber is világválogatott lesz akkor hülyülhet, addig meg marad a kártya és a jó nagy beszélgetések :)
  • ReszegKoldus
    Szabics Imre hivatalosan is befejezi pályafutását
  • ressy14
    ez egy ökör :D
  • passatgt
    "Véber György, a Mezőkövesd vezetőedzője nem nyilatkozott a mérkőzést közvetítő Duna Televíziónak, majd a mérkőzést követő sajtótájékoztatóra sem ment el. A Nemzeti Sport helyszínen tartózkodó tudósítójának annyit mondott, hogy „én is meghülyültem, mint a Détári”."

:D
  • passatgt
    Vidic is ilyen volt, nem emlékszem hol, de ő is egy magyar csapatnál próbázott, de nem bizonyult megfelelőnek:D
  • ressy14
    Nem akart ideigazolni, hanem edzőtáborozni volt itt, és a loki utánpótlásedzői lesték meg a meccseiket, de nem tartották elég jónak, hogy megpróbálják leigazolni, de gondolom nem is jött volna ide. Tehát az edzők balfaszsága csak abban nyilvánul meg, hogy egy csiszolatlan gyémántot sem tudnak kiszűrni.
  • sempronius18
    Ez a Sevchenkos téma akkora urban legend, hogy már fáj.
    Majd szerintetek az abban az időben még BL elődöntős Dinamo Kiev-ből a Stadlerhez, vagy a Nyíregyházához akart igazolni. :D:D
  • ressy14
    paksi meccsen: szégyelld magad, szégyelld magad :D
    mlsz-kompatibilis az biztos :D
  • LasDen #25064
    az csak urban legend...:D
  • ressy14
    Már ne haragudj, de ő örömmel fog jönni padozni Kispestre, itt legalább igazi fodball van, nem úgy mint Barcelonában. Persze először meg kell felelnie a kőkemény próbajátékon. Magyarországon már Sevchenko is kibukott a rostán (nem is lett belőle egy nagy sztár), nem jöhet ide ám mindenki.

:D
  • bakkerman
    hehe,így múlik el a világ dicsősége :) egykoron még BL-ben és EB-n játszott,most meg játszhat 2000 néző előtt :) karrier :D
  • ressy14
    Honvéd: Bozsinov a kispestieknél folytatja - sajtóhír

Hemi papa már is reagált:

Messi Kispesten
  • Narxis
  • a.carkey
    Kész. Itt felröhögtem fájdalmamban.

"Béla egy nagy cég ügyvezetője volt, állandó résztvevője a kölyökderbiknek. Két sráca ugyanabban a klubban, de más-más korosztályban játszott. Így aztán a hétvégéket a pályák szélén töltötte. Illetve néha a pályán, mert rendszeresen verte a bírókat."
  • Narxis
    uhh basszus :S
  • LasDen #25057
    úgy látszik, hogy a legnagyobb probléma nem az edzőkkel van, hanem a nyomulós szülőkkel...
  • karajjj
    végre valaki leírta :D tudok olyan csapatot a környéken (nem nehéz kitalálni, hogy melyik), ahol az u meccseken az kezd, akinek az apucija többet tejel...
  • ressy14
    Egy kis utánpótlásfoci valóság - origo
  • a.carkey
    Pont ugyanezt gondoltam én is. A mozgása tűnt olyan bizonytalannak, mint amikor valaki beteg.
  • bakkerman
    22 évesen basszus
  • passatgt
    Újpest elleni meccsen akartam egyébként beírni már, hogy nem néz ki valami jól, mintha beteg lenne.
  • Sippie
    Aztarohadt :S
  • karajjj
    Szerda este szívinfarktust kapott Akeem Adams, a Ferencváros trinidadi focistája - írja a Fradi.hu.
  • a.carkey
    Ha jól értem:

Leszarja, nem tud semmit róla, focista létére meg sem kérdezi tőle ha látja, hogy hol focizol, de mivel a fradiban, kész lenne egy ígéretes tehetség életét kicsinálni, csak hogy az ne a Ferencváros ki tudja milyen korosztályos csapatában rúgja a labdát?

Ez hülye!
  • Zenszkij
    "– Most hallok először erről a történetről, de majd felhívom a volt páromat, Kevin édesanyját, rákérdezek... – fakadt ki Kabát, aki 2008-ban igazolt a Megyeri útra, s egy év debreceni kitérőtől eltekintve azóta a lila-fehéreket erősíti. – Sajnos nem is nagyon vagyunk kapcsolatban, még telefonon sem. Úgy tudtam, hogy a fiam, Kevin a Honvédban focizik, mert nagyon szereti a kispestieket, s ez nem igaz a ferencvárosiakra. Egy biztos, mindent megteszek azért, hogy a fiam ne legyen a zöldek igazolt játékosa. "

LOOL
  • a.carkey
    Kabát Kevin :D
  • ReszegKoldus
    kabát szülinapi ajándéka
  • ReszegKoldus
    fognak olyat is igazolni a honvédnál, aki nem bundázott? :D
  • ressy14
    A honvéd egyesülhetne a reaccal, nekik nagyobb tapasztalatuk van a bundázásban. Esetleg szakmai igazgatónak elhívni a Kenesei öccsét.
  • Darthmushroom
    ki nem szarja le,legfeljebb 1 évig rúgja itt a bőrt. Lanza is azért szépen felhozta Martinezzel a Honvédot tavasszal a dobogóra.
  • Grenzjager
    Akkor ezek szerint bundázott Bojinov.
    nem csak Olaszországban, hanem Portugáliában is -> lásd a kihagyott tizi