32945
Magyar Foci
-
sempronius18 #25241 http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/video-bognar-szerint-most-mezey-legmegfelelobb-a-kapitany-2287603
Valaki ölje már meg ezt az embert! -
#25240 Monaco
-
#25239 -
#25238 a rendőrök, kommandósok és azok családjai -
Zenszkij #25237 nem is ez a cél, Makovecz Úr újabb művészi alkotást tervezett -
#25236 hát nézőtér ott nem nagyon van:) -
#25235 de nem is hasonlít stadionhoz... -
#25234 Miért? Hol kellene? Békéscsabán? -
#25233 és ott szokott lenni néző? :D a játékosok családjai azt kaput? :D -
#25232 Teliben szoktak játszani, az sincs olyan hűde közel fővároshoz, teljesen mindegy szerintem -
#25231 szép se -
#25230 I. Viktor Football,and Entertainment Center -
#25229 és tényleg a fővárostól 50km-re kell utánpótlás stadiont építeni? Hány nézőre számítanak egyáltalán? -
#25228 + 16 öltöző lesz, szóval egyérelműen ilyen utánpótlás stadionnak készült
"a pálya kitűnő helyszíne lesz a jövő évi ifjúsági (U19) Európa-bajnokságnak, az évenkénti Puskás-Suzuki-kupának, s a különféle korosztályos válogatott meccseknek."
meg egy furcsa:
"2014-es Mundiavocat, azaz az ügyvédek 17. labdarúgó világbajnoksága felcsúti központtal, 1800 ügyvéd részvételével negyven országból" -
#25227 Azonkívül ide akarnak hozni edzőtáborozni nyáron nagyobb csapatokat is. -
#25226 "A stadion a 2014-es U19-es Európa-bajnokság egyik helyszíne lesz, az UEFA október elején járta be a helyszínt, elégedettek voltak a látottakkal." -
Zenszkij #25225 szép lesz, de Felcsútra? röhej! -
#25224 "igaz, de önmagára nem tért ki kritikusan"
Végig T/1-ben beszélt, nem kívülről mutogatva, mint, ahogy egyébként szokás... -
#25223 csúnya legalább nem lesz:)
-
#25222 Bele vette magát is. Nem sztárjátékos ő sem, a hollandoknál is láttam olyat talán a meccs elején hogy ajtó ablak helyzet ment fölé, márpedig ők tényleg sztárok, erre szalait látom szapulja a sok drukker mert kihagyta azt a kevés helyzetet(vagy igazából helyzetet se) ami volt. A kulcs a passzjátékban van, márpedig nem láttam hogy sokszor kapott volna labdát, vagy kiugratták volna legalább. Egy fecske nem csinál nyarat, fociban ez meg az egész csapatra igaz. -
#25221 sajna ez megszokott dolog
jó pár ilyet láttam régebben is
-
#25220 igaz, de önmagára nem tért ki kritikusan. de hiába mind ez, elfújja a szél és nem lesz következménye...
am kíváncsi leszek csütörtökön a zuhanyhíradóban mit mondanak majd :D
am mire csináltak 20000 képet a 20 perc alatt?? :D -
#25219 ettől még ugyanúgy elküldeném a többi szerethetővel együtt :D -
#25218 -
Zenszkij #25217 Nem is baj. Ideje kitakarítani a csapathoz nem illő elemeket. Az új stadionban ezeknek nincs helye. Lehet ballagni a sóbányába vakargatni magukat. Mások szurkolását ne tegyék tönkre ezek a "nagy" fradidrukkerek. -
#25216 Az ultrák azt mondják, hogy amikor tüntetnek ahelyett hogy leugatná őket a többi szurkoló, csináljanak ők hangulatot. Erre meg terrorizálják azokat, akik szurkolni mennek ki. Eldönthetnék, hogy akkor most mi van.
Egyébként a zöldeknél a derbi után olyan mélypont van, hogy az már elszomorító. Először Adams, aztán a PAFC elleni zakó, secus túlkapások, pályán ünneplő szurkolók körözése, Honvéd elleni vereség. Ha ebben a két hét pihenőben nem tudják magukat összeszedni, akkor már most komolyan lemaradhatnak az aranyért folyó harcban. -
#25215 Egymást terrorizálják a Fradi szurkolói -
#25214 Ez egy vicc...
Nem a feleségéről szól, ennyi erővel senkiröl se lehetne mesélni aki már nem él... -
#25213 Ez kicsit morbid, mert nem rég halt meg a felesége. -
Zenszkij #25212 Én Viktorral olvastam :D. -
#25211 Ez volt már?
Egervári felesége szól férjének.
Sándor, Sándor kelj fel már... 9 van.
Mi? Kaptunk még egyet? :O -
Zenszkij #25210 Ez már a meccs előtt is tudott volt. Ezért nem lőttek 20-at. -
#25209 Holland lapok beszámolói szerint a helyi labdarúgó szövetség és az MLSZ együttműködési megállapodást kötött egymással, amelynek értelmében Hollandia segítséget nyújt a hazai futball fejlesztésében. A kooperáció kiterjed többek között az edzőképzésre, a tehetséggondozásra, a játékvezetésre és egyéb szakmai projektekre is.
nocsak -
#25208 kivételesen még várnám is a nyilatkozatokat -
#25207 Esetleg Ő? -
#25206 Szerintem meg a pályára lépni, csak értelmes taktikával lehet. Na persze az sem árt, ha egy szövkap nem nyilatkozik baromságokat és állít lehetetlen dolgokat, de persze a feltartott kéz sem elegendő.
A védőink közül senkinek sem volt embere, így elvileg azzal kellett volna menniük, aki feljön. Ezért rohangáltak úgy, mint az idióták. Miután erre rájöttek a hollandok, azt csináltak, amit akartak, ráadásul Bogdán szarul védett, le-le maradt kb. mindenről, ráadásul nem csak akcióból kaptunk gólt. A kapufák kivételével a hollandoknak minden bejött, mi meg a kapuig sem jutottunk szinte el, így viszont nehéz gólt lőni. De persze tudásban is volt különbség, de máskor is volt, mégsem kaptunk nyolcat ... -
#25205 mindeközben Feröer szigetek:
-
#25204 "Solymosi Péter játékvezető előbb kiállította az Ungvár reklamáló csapatkapitányát, Jezerszkijt, majd miután az ezt követő a lökdösődés során őt is megütötték az 58. percben lefújta a mérkőzést, írja a dehir.hu." -
#25203 jaja.
erre mondják azt, hogy beért az utánpótlás.
a miénk a plázába, az övék a foci vb-re -
#25202 nálunk jelenleg jelenleg ismeretlen fogalom, de jó utánpótlás rendszernek hívják.