Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
Tischler: MTK --> Puskás Akadémia Felcsút...

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LasDen
MTK-s: Úúú, leveszem a labdát mellel! Jujj, de menõõõ!
DVTK-s: Nézd má, egy kétszázas!

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
ez a kép...😄

Narxis
Mert nem kedveli õket, szíve joga.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Végre ezt egy székesfehérvári is elismeri. 😊

Húúúú... azért vannak itt túlzások bõven! 😊 Ezek miért problémák?

"Mezõkövesd Debrecenben, a Fradi a Puskásban, a Felcsút meg Fehérváron játszik"

Újpesten meg nem a fél stadiont zárják be, hanem csak egy szektort! 😊 A bunda pedig jobban átszõtte a focinkat mint a politika...

www.smart-bus.hu

ressy14
A Lokin kívül gyakorlatilag mindenki kiesett az európai kupákból, a Mezõkövesd Debrecenben, a Fradi a Puskásban, a Felcsút meg Fehérváron játszik, Kispesten kitiltották az ultrákat a saját szektorukból, Újpesten bezárják a fél stadiont, Pécsen és Diósgyõrben tüntetnek a szurkolók.
Miközben az egész magyar futballt átszõtte a politika.

Szép idény elé nézünk.

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

banok
Én meg remélem, hogy továbbjutnak. Miért jó az ha kiesnek?! Nem is értem...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ressy14
Õszintén szólva én nem látom a Fradiban, hogy csoportkörös legyen jövõre, elég ingadozóan produkáltatok idén. De a dobogóra simán odaértek, talán még az elsõ helyre is.

Dum spiro, spero.

Zenszkij
Remélem kizúgnak a pics'ba.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zenszkij
Ez egy emberi hulladék. Körülbelül annyit ér a szava mint Pistabá'-é a kocsmából. Az idei évben 10 év után végre helyrebasszuk az nb1-et, ideje, hogy a sok mutyicsapat is rájöjjön a Ferencváros olyan Magyarországnak, mint Ibrahimovic a svédeknek. Nélküle nincs futball.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

" Ma a Loki és a Honvéd majd megvédi a magyar foci becsületét." jaj ilyet ne, elfogyott a szívgyógyszerem <#szomoru1>

Hát itten van egy kis igazság, az ETO-nak nincs egy normális húzóembere, mire számítottak mire mennek ilyen noname játékosokkal.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Kaszinós Bognár mint kétszeres trafiktulaj már csak tudja
Bognár csodás edzõi élete

ReszegKoldus

bakkerman
akárki lehetett volna a Maccabi edzõje,akkoris más szinten van az izraeli foci (is)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

végre megszabadultunk tõle 😄

Ribánszki bemutatkozása a lengyel élvonalban

ReszegKoldus
Ez egyértelmûen azért lesz így, mert meccsnapra már rééég el fog fogyni elõre minden jegy és tele lesznek a stadionok. Így felesleges lenne meccsnapon kinyitni a pénztárakat.

ressy14
pedig õk sem nyerni akarnak, hanem továbbjutni 😄

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
Esetleg holnap. De én azért annyira nem bíznék a Honvédban 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Az miért lesz jó, hogy az idei szezontól egy csomó meccsen (remélem mindegyiken) a meccs napján sem a hazai, sem a vendégszektorokba nem lesz jegyértékesítés. Én mondjuk elõtte is megtiltanám, mert még mindig vannak emberek akik kijárnak magyar meccsekre.

ReszegKoldus
"Örökös eltiltást kaptak annak a négy labdarúgócsapatnak a játékosai, szakvezetõi és elöljárói, amelyek részt vettek minden idõk egyik legkirívóbb bundázásában Nigériában."
...
"volt olyan játékos, aki 11-szer találta a kapuba, akadt, aki három öngólt szerzett, az egyik találkozón pedig egy perc alatt négy találat esett" <#idiota>

AnuluWork
Ha nem Paulo Sousa a Maccabi edzõje, ez nem ennyire sima. Persze, ha nem Pintér a Gyõr edzõje, akkor pláne. Mágus effektus. Kár értük.

Tartom, hogy a Maccabi a következõ körben simán búcsúzik.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Narxis
A média mindig ilyen, sajnos ezért nem tud a magyar emberek többsége reálisan értékelni. Ha nyerünk akkor hirtelen akkora önbizalom lesz, hogy a Bayern is jöhet ellenünk, ha vesztünk akkor meg tele vannak a fórumok a sózzuk be a pályákat mondatokkal.

A média meg nem Pintér és csapata felelõssége. Ma a Loki és a Honvéd majd megvédi a magyar foci becsületét.

DaemoonHunter
+1
Meg az elõzõ meccsen a Gyõr volt az esélyesebb! 😄

[HUN]FaTaL
Pl. azt, hogy nagyon minimális az esély, de megpróbáljuk.

Nem azt, hogy 2-0 nem is akkora hátrány meg ilyen baromságokat egy idegenbeli, sokkal jobb csapat elleni meccs elõtt. És én inkább az m1nél ülõ szakértõre gondoltam, nem Pintérre.

Narxis
Most komolyan... én pesszimista embernek tartom magam de mégis mit kellett volna mondaniuk? Hogy kimennek focizni aztán majd lesz ami lesz? Tuti, hogy azért kapták volna az oltást, hogy egybõl feladták, már meccs elõtt magyarázkodnak stb.

Nem baj, majd jövõre.

passatgt
kapus, varga meg martinez játszik egyedül értelmesen, többi 0

Oziris666
Jah meccs elõtt amikor körbenézték a pályát

A Varga nevû játékos nyilatkozatára és Pintér nyilatkozatári is kíváncsi leszek, akik azt mondták nem egyszerûen gyõzni, hanem továbbjutni megy ki a Gyõr.

Nem sok hiányzott a bravúrhoz.
ReszegKoldus
Erõfelmérõnek jók az ilyen meccsek, legalább felmérhetjük, hogy nincs erõ 😄

Volt egy fejes még 0-0-nál ami mellé ment, az akár még be is mehetett volna. Kb. mára ennyi tellett.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

passatgt
kaput eltaláló lövésre nem emlékszem

Nem láttam az elsõ félidõt <#rinya>
Járt gyakran az ETO az ellenfél térfelén?

ressy14
hát a zsidók nem nagyon akarnak már gólt lõni 😄

Dum spiro, spero.

Nagy szerencséje van a Maccabinak hogy nem három meccs dönti el a továbbjutót!
😊)

Nagy szerencséje van a Gyõrnek, mert a két meccs alapján ebbõl egy óriási kiütés is lehetett volna. Most még ezzel a 0-3-al tartják aránylag a "tisztes vereség"-et már ami a számokat illeti. A játék képe meg nem lesz benne az évkönyvekben...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Még az a balhátvéd... édes Istenem... 😞(

www.smart-bus.hu

egyetértek, Pintérnek meg kellett próbálnia elhitetni ezekkel a nyomorékokkal, hogy van esély, hogy legalább küzdjenek... mert azért legalább küzdöttek idáig, ennyit tudnak: )
[HUN]FaTaL
Az nem baj. Az a baj, hogy önámítás, illetve az is baj, ami a pályán történik.

Ki is kapcsolom, mert innentõl kezdve tökmindegy.

ReszegKoldus
megcsinálták

LasDen
nem értem miért baj, hogy úgy mennek neki a meccsnek, hogy megcsináljuk??

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
jó a közvetítés hangja...

[HUN]FaTaL
Rohadt jó a két kommentátort hallgatni, lekeverhetnék...

Néztem a meccs elõtt a nyilatkozatokat, mindenki milyen optimista. Álomvilág 😊

ressy14
Ez az álom 2 óra múlva maga a valóság lesz. Passatgt voltam, sziasztok! 😄

Dum spiro, spero.

DaemoonHunter
Hallgatom itt a meccs elõtti beszélgetéseket, egy valami biztos, ezek álomvilágban élnek pintérrel kezdve.

dave9004
félévente felmerül 😄