Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Osztrákokat kéne utólérni 6-7 nyereséges csapattal 10-15 ezres modern stadionokkal.
Persze ti akkor is sírnátok, hogy mért nem nyerünk BL-t, de ez nem realitás.
A nyereséges mûködés pár klubnak viszont igen, akik így munkahelyet teremtenének.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Ócsároljátok, károgjatok, abban kurva jók vagytok.
www.smart-bus.hu
Könyörgöm, 4 indulónkból hármat az ELSÕ szembejövõ agyonverte. Vagy az már túlteljesítés lett volna ha sikerül egy selejtezõ kört menni?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Az átlagember, mint te azt hiszi, hogy itt hûde mekkora pénzek vannak a fociban, pedig lófax sincs.
Szlovákiában, Szerbiában, Romániában SOKKAL többet áldoznak, rá az állam/befektetõk/maffiózók mind1.
Nyugatról meg nem is beszélek ég és föld.......
akár hazai akár nemzetközi tekintetbe nézzük.
és mind2 téren kirívó és elrugaszkodott ez.
ez van, vagy elfogadod vagy nem.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Ráadásul ilyen szar gazdasági helyzetben muszáj beruházásokkal fellendíteni az építõipart, mivel mondjuk a kormány miatt, (de mind1 errõl a témáról többet nem írok), nem lehet hitelhez jutni és beruházni.
mintha az lenne a realitás h van esélye 1 csapatnak is nemzetközi szintéren szerepelni stabilan.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Persze már jönnek rögtön a Gabe18 típusú emberek, akik szerint nem kéne profi futball........persze-persze.
+ látom még a sok lelki szegényt, aki a stadionok ellen agál, õk most ezzel érvelhetnek egy évig.........
Sebaj, hétvégétõl mehet a kis belterjes magyar foci, másra nem kell koncentrálni, egymás közt meg nem látszik hogy egyik sz..abb mint a másik.
Meg persze kell ide új stadion milliárdokért annak a 1500 nézõnek. Nem baj, azon is meggazdagodnak páran.
Közben meg Luxemburgi csapat üt ki Hollandot. Ja nekik valamiért ilyen csoda is sikerül.
Ettõl függetlenül ez a meccs közbeni nyavalygás irdatlanul irritáló.
www.smart-bus.hu
Augusztusra versenyben lesz 2 Izlandi, Kazah csapat. Versenyben lesznek még Albán,Luxemburgi!!! csapatok és 000 magyar.
Hihetetlenül csalódott vagyok. 😞
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Nem kell itt megvárni a meccs végét a negatív hullámokkal. Hánynom kell. Mindegyik csapattól.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Mondjuk a dologhoz hozzátartozik az is, hogy az odavágóra meg õk nem adtak vízumot a kazahok két játékosának. 😄
meg ez egy fiatal magyar gyerek, inkább õk játszanak mint a sok légiós
Oké, hogy mb1-en belül mennek a pénzek, de egy akadémiás fiatalokra építõ csapat játszasson akadémistákat, mert jelenleg Felcsúton 23-ból 8 nem az.
Dum spiro, spero.
amúgy szerintem ha nb1-en belül van nagyobb összegû igazolás, az mindenkinek jó, mert elvileg itt marad a lóvé
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Dum spiro, spero.
"Az MTK csapata komoly - az éves költségvetést is nagyban befolyásoló - ajánlatot kapott egyik legtehetségesebb játékosáért, Tischler Patrikért!
A felek most ülnek tárgyaló asztalhoz a hirtelen érkezett megkeresés után, és a holnapi nap folyamán akár meg is születhet a döntés a labdarúgó további sorsát illetõen."
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep