Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Murvára nem Messirõl van szó.

Az Osztrákokat kéne utólérni 6-7 nyereséges csapattal 10-15 ezres modern stadionokkal.
Persze ti akkor is sírnátok, hogy mért nem nyerünk BL-t, de ez nem realitás.
A nyereséges mûködés pár klubnak viszont igen, akik így munkahelyet teremtenének.
Sippie
Miért nem írsz eredményeket? Ugyanazt csinálod mint a Fradi topikban. Mesélj arról miket tettek le az asztalra. Rohadtul érdekel 😄
DasIsFuck
csak abba valószinû nincs annyi pénz amennyiért megérné?

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Semmit öregem...

Ócsároljátok, károgjatok, abban kurva jók vagytok.

www.smart-bus.hu

És mégis ki várt ilyet?
Könyörgöm, 4 indulónkból hármat az ELSÕ szembejövõ agyonverte. Vagy az már túlteljesítés lett volna ha sikerül egy selejtezõ kört menni?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Sippie
LOL megint
bakkerman
jó estéje van a magyar futballnak 😄 melyik csapatunk kapja meg elõbb a 4. gombócot? 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Na ez a másik.
Az átlagember, mint te azt hiszi, hogy itt hûde mekkora pénzek vannak a fociban, pedig lófax sincs.

Szlovákiában, Szerbiában, Romániában SOKKAL többet áldoznak, rá az állam/befektetõk/maffiózók mind1.
Nyugatról meg nem is beszélek ég és föld.......
DasIsFuck
sajnos nem sajnos ebbe van a legtöbb pénz.
akár hazai akár nemzetközi tekintetbe nézzük.
és mind2 téren kirívó és elrugaszkodott ez.
ez van, vagy elfogadod vagy nem.

Sippie
jobb stadiontól majd jobb lesz a foci? Aki eddig falábú volt, az hirtelen Messivé válik, egy modern stadionban?
ilyen pénzekért olyan beruházásokat kéne csinálni, ami nem heti egyszeri alkalommal 2-3 ezer embert szórakoztat vagy érdekel.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

passatgt
papíron mindkét csapat jobb, nem tudom mit paráznak itt egyesek

Figyelj fejlesztés nélkül, esélytelenek leszünk, még Luxemberugiak ellen is.
Ráadásul ilyen szar gazdasági helyzetben muszáj beruházásokkal fellendíteni az építõipart, mivel mondjuk a kormány miatt, (de mind1 errõl a témáról többet nem írok), nem lehet hitelhez jutni és beruházni.
Sippie
Mesélj kérlek, mit is tettek le eddig az asztalra egészen pontosan?
DasIsFuck
szerintem nem szánalmasabb a magyar csapatok teljesíténye mint ez a picsogás ami lemûvelnek itt az sg-n emberek.

mintha az lenne a realitás h van esélye 1 csapatnak is nemzetközi szintéren szerepelni stabilan.

Tudod ha lennének sikerek akkor senkit nem érdekelne hogy egy átlagemberhez képest ezek álompénzért kergetik a labdát napi pár órába. De egy olyan sportágba ahol az elmúlt 25 évbe kb 3-4 "sikert" lehet kiemelni kicsit vicces a belerakott pénz mennyisége.

Nem megy nekik, ezt elbaszták, vagyis amit eddig letettek az asztalra, az meg sem történt igaz?

www.smart-bus.hu

Nowotny Zoltán, egy nyugdíjás rádiós spíler, akit reaktíváltak, mert nincs elég szpíker.
Égõ, tény! Ez a szezon nagyon gáz, de ez még nem teszi semmissé az eddigieket... Gusztustalanok ezek a szélsõséges reakciók!

www.smart-bus.hu

Sippie
jólvan pubi, ügyes voltál 😉 hiszen most is bizonyítják hogy mennyire megérdemlik, igaz-e?
ReszegKoldus
Mert tudja, hogy mire rúgnának 4-et, kapnak még 2-t legalább. 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Sippie
LOL
passatgt
ki ez a kommentátor? azt mondja 6 gól kell debrecennek

lol és ott is van.........
Én nem szoktam nyavojogni, de most már nem tudom megállni ez hihetetlen égõ, fõleg így, hogy 0-3.

Persze már jönnek rögtön a Gabe18 típusú emberek, akik szerint nem kéne profi futball........persze-persze.
+ látom még a sok lelki szegényt, aki a stadionok ellen agál, õk most ezzel érvelhetnek egy évig.........
Sippie
nyugtasson meg a tudat, hogy ezeknek a nyomorékoknak milliárdokért épülnek stadionok. Mert jó stadionban szebb lesz leégni 😄 Vagy ott majd biztos megtanulnak focizni is, ezt gondolhatja aki ezt megszavazta.
Lol 0-3 alázás.

Vajon mennyi kell még hogy végre amatõr foci legyen itt? Ezért fizetni játékosoknak százezreket, milliókat? Röhej...
Sebaj, hétvégétõl mehet a kis belterjes magyar foci, másra nem kell koncentrálni, egymás közt meg nem látszik hogy egyik sz..abb mint a másik.
Meg persze kell ide új stadion milliárdokért annak a 1500 nézõnek. Nem baj, azon is meggazdagodnak páran.
Közben meg Luxemburgi csapat üt ki Hollandot. Ja nekik valamiért ilyen csoda is sikerül.

Isten bizony mintha direkt csinálnák baszki... Tudják, hogy arra a tetves kovácsra mennek a figurák, erre teljesen üresen fejel... a Szakály van hozzá a legközelebb. Kizárt, hogy ennyire szarok és felkészületlenek legyenek... nem hiszem el.

Ettõl függetlenül ez a meccs közbeni nyavalygás irdatlanul irritáló.

www.smart-bus.hu

Úristen!
Augusztusra versenyben lesz 2 Izlandi, Kazah csapat. Versenyben lesznek még Albán,Luxemburgi!!! csapatok és 000 magyar.

Hihetetlenül csalódott vagyok. 😞
ReszegKoldus
Végre mind koncentrálhat teljes erõbedobással a bajnokságra...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Mor3llo
Vége.
Nem kell itt megvárni a meccs végét a negatív hullámokkal. Hánynom kell. Mindegyik csapattól.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Sajnos nem bírom magamban tartani, de mindegy én mentem aludni 😄

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

A magyar csapatokat a Fogyatékosok Ligájában kellene indítani, ott izgibb lenne hogymi lesz a végeredmény.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Ezek a negatív hullámok ráérnek a meccs után is... egyelõre még nem reménytelen a helyzet.

www.smart-bus.hu

Nah pápá Loki.

ReszegKoldus
ma is jó a foci

Mondjuk így azért másképpen hangzik a történet...

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Ki is estek a norvégok.
Mondjuk a dologhoz hozzátartozik az is, hogy az odavágóra meg õk nem adtak vízumot a kazahok két játékosának. 😄

bakkerman
gyûjteni se kell,a nép megoldja 😄DDDDD

ressy14
lol

Dum spiro, spero.

passatgt
2005-ben alapították, de normálisan csak utóbbi 3-4 évben kezdett el beindulni, ennyi idõ alatt azért nem lehet kitermelni 20 normális játékost

meg ez egy fiatal magyar gyerek, inkább õk játszanak mint a sok légiós

ressy14
Ha minden igaz 300-400 millió Ft-os az éves költségvetése az MTK-nak, ez lett megfejelve most azzal a ~ 150 millió Ft-os pénzzel, amit Tischlerért kaptak. De remélem abból meg megveszik tõlünk Lencsét, mert nálunk a 3. osztályban játszatni luxus, ha már összeveszett a stábbal anno.

Oké, hogy mb1-en belül mennek a pénzek, de egy akadémiás fiatalokra építõ csapat játszasson akadémistákat, mert jelenleg Felcsúton 23-ból 8 nem az.

Dum spiro, spero.

passatgt
nem hiszem, lehet mtk költségvetése 100e ft, kaptak ötvenet, az már a fele😊

amúgy szerintem ha nb1-en belül van nagyobb összegû igazolás, az mindenkinek jó, mert elvileg itt marad a lóvé

bakkerman
jó is az amikor a magyar adófizetõknek "van két csapata"...

LSSAHPAUL
nyugi, magyar csapatot nem fenyeget ilyen veszély, szerencsére évrõl évre letesszük a névjegyünket, és már senki se kapja fel a fejét hogy elsõ fordulóban kiesik egy magyar csapat.. emléxem anno mekkora törés volt hallgatni a petõfi rádióban ahogy a bvsc kiesik a bary town ellen 😊 mára már hasznot is húzok belõle, ugyanis rendre megfogadom a magyar csapatot vereségét (kivéve a fradit, nem tudnák ellene drukkolni még ha 10 millát ajánlanak se, de 20-ért már igen 😊)

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

ressy14
a piaci ára 400 k szóval gondolom azt még megfejelték pár százzal, a végén még bajnokok lesznek

Dum spiro, spero.

de mennyit pénzt adtak érte... 😄 itt ez a lényeg!

"Az MTK csapata komoly - az éves költségvetést is nagyban befolyásoló - ajánlatot kapott egyik legtehetségesebb játékosáért, Tischler Patrikért!

A felek most ülnek tárgyaló asztalhoz a hirtelen érkezett megkeresés után, és a holnapi nap folyamán akár meg is születhet a döntés a labdarúgó további sorsát illetõen.
"
Ez gusztustalan. A labdarugas szegyene.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Narxis
hányinger

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.