Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
A csakfoci.hu információi szerint újra felmerült a Ferencvárosnál Evander Sno megszerzése. Honlapunk holland forrásokból úgy értesült, hogy a labdarúgó Magyarországra érkezett, és tárgyalásokat kezdett arról, hogy a zöld-fehéreknél folytassa pályafutását.

Nem ezen van a hangsúly...

www.smart-bus.hu

bakkerman
attól,hogy kijött akkor egy szép siker,kimondva-kimondatlanul a légiósoknak köszönhetõen,még a probléma megmaradt

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

dave9004
off, de a tavaly a lokit kiverõ késõbb bayernverõ BATE épp most esett ki a blbõl (nem a Gyõr ég itt a legjobban európában de azt mondom ez még vidinél is nagyobb égés) a kazah bajnok ellen
Sippie
A sikerért dolgozni kell, a tehetséget önmagában sehol nem fizetik meg. Ha nem képes lenyomni a posztján játszókat, és elérni hogy kezdõ legyen akkor mirõl beszélünk? Mérnökök közül sem lehet mindenki Adrian Newey, tessék keményen dolgozni és meg lesz a gyümölcse. Csak hát idehaza nem ez a divat.
- Ennyi lóvéért futkorásszak itten? Há inkább elmegyek a sógorékhoz ötöd osztályba, ott többet kapok!
Ebben egyetértünk... csak ehhez kell egy átmenet, kell egy megfelelõ háttérbázis, nevelés, képzés, stb. Egyik pillanatról a másikra ez nem megy. Már az elõrelépés, hogy az mlsz a pénzelosztásoknál figyelembe akarja venni a fiatal magyarok arányát...

www.smart-bus.hu

Egy határ kéne hogy legyen, hogy a fejlõdõ utánpótlásnak nagyobb esélye legyen. Nem azt mondom hogy nem kell légiós,... de jelenleg kialakul a 23 éves kispadozó magyar tehetség karaktere, akibõl soha nem lesz futballista amúgy. Nagyon sok külföldre szerzõdõ fiatal közül nagyon kevés tud felmutatni valamit.

Nb2-ben, és NB3-ban is egy adott csapatot könnyebben magának is érezhet a környezete mint légiósokkal teli gárdát.

Sippie
És miért fáj, hogy légiós? Akiben idehaza van potenciál azt úgyis elviszik külföldi klubbok. A többirõl meg az itthoni klubbokat kéne megkérdezni, hogy miért alkalmaznak légiósokat? Jobbak ugyanannyi fizuért mint a magyar, vagy ugyanazt produkálja olcsóbb fizuért mint a magyar? Ha ezek közül egyik sem, akkor jó hülyék hogy szórják ki a pénzt, ha pedig az elõzõek közül valamelyik... nos akkor meg érthetõ.
Csak azt nem értem, hogy tavaly amikor a Videoton menetelt, akkor miért nem ekéztük a légiósokat? 😊

www.smart-bus.hu

...mert a külföldiek annyira de annyira jók amúgy, lásd az ETO és a Vidi idei menetelését, hogy egyszerûen erre a produkcióra légiósok nélkül egyik csapat se lett volna képes 😊

Sippie
mert egyébként ennyire jók a magyar játékosok, hogy belõlük kéne csapatot csinálni, és simán BL, EL résztvevõk lennénk mindig? 😄
Narxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bakkerman
eltúlzott ez az egyszerre 3 külföldi a pályán dolog,én inkább egy olyat támogatnék,hogy a kezdõben 5 külföldi lehet,a padon 2,a kezdõbe kell minimum 2 21 éven aluli MAGYAR játékos,és a padra is legalább 2. Így fenntartható lenne egy egészséges összhang. Persze lehet túl naív vagyok

Magyar pályára magyar játékosokat!
érdekes, de azért nem értem hogy mit érhet el a kezdeményezés EU, Bosman, Csányi... de legalább mutatkozik rá igény. Fõleg ha már elsõ elõselejtezõ körében kihullanak a legjobbjaink...

Sóhaj...

www.smart-bus.hu

T (Kövér gázzal a zsákutcába)
NB1rõl: kemény mint a kád széle

szabii98
elég kemény nyomot hagyott azokban a szívében, akikkel én beszéltem.
de nem fog sokkal csökkenni a nézõszám

I met God. She's black

banok
Szabics gól

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kíváncsi volnék mennyivel csappan meg a bérletesek száma az el kudarc miatt, az is lehet, hogy semennyivel

ressy14
Tavasszal 3000 fölött volt valamivel, de ez betudható az olcsó áraknak és annak, hogy pár százat ingyen osztogatnak el a nagyobb városi cégeknél. Szóval 2500 felett lehet az a szám, akik a legtöbb meccsen kint is vannak.

3000 fölött a bérleteseink száma

Dum spiro, spero.

passatgt
2500-3000 körül sztem

kb. hány bérletes van nálatok?

banok
Néhány napja csatlakozott az új csapatához. Valszeg kell neki még némi idõ az alkalmazkodáshoz.

"A csapat tagjait annyira meghatották a Dunaújváros elleni mérkõzésen õket hangos tapssal köszöntõ drukkerek, hogy eldöntötték, mindenképpen viszonozni szeretnék a kedves gesztust és a bizalmat." - Ez most a magyar népmesék? Gondolom a tulaj a csodás EL teljesítmény láttán mindenkinek mondta hogy 1 havi pénz minusz vagy mentek a lecsóba. Tõle szép gesztus hogy a pénzt nem zsebre vágja, de hogy nem a játékosok adták oda a fizujukat az ziher.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

ressy14
Nem feltétlen az. Már a tegnapi edzõmeccs elõtt mondogatták, hogy azért lesz ingyenes, mert még valami gebasz van a bérletekkel (a korai EL búcsú miatt át kellett kalkulálni a jegyárakat gondolom) és nem akarták a szurkolókat megszívatni azzal, hogy mindenkinek jegyet kelljen venni. Az a 4-5 millió kemény magyar kredit, ami befolyna a jegybevételbõl, a kerettel leosztva nem fogja padlóhoz vágni a játékosokat, meg sem kottyan nekik.

De ha jól játszanának és küzdene mindenki, aki a pályán van, az is megfelelne elégtételnek.

Dum spiro, spero.

www.smart-bus.hu

passatgt
Korcsmár jó helyre igazolt, még a cserepadra se fért fel

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

banok
Hogy aztán évekeig ne legyenek derbyk? <#ticking>

Narxis
Pont erre gondoltam bár nem felszólító módban. 😄 Sztem ha õk kiesnek akkor nem fognak nb2-esek lenni hanem ez a gyenge tulajdonosi/anyagi háttér is eltûnik és csõd lesz. A legjobb esetben is az lehet, hogy hosszú idõre nb2-esek maradnak. Ez a belga egy pénzhajhász, le fog lépni azonnal. Egyetlen kiút ha igényelnek a pártközpontból egy fidesznyiket és az állam csecsén élnek.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

DasIsFuck
inkább szûnjenek meg!

0-ról elõrébb jutna a csapat mint azzal ami már évek óta megy ott...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

ressy14
Újpesten nem csak a focival van gond, hanem a hejjesirásal is

Dum spiro, spero.

bajnok

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

passatgt

balynok csapat😄

[HUN]FaTaL
De jó lenne, ha egy évre zakóznának az NB2-be 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Peter Kovacs amikor megkapta a norvég állampolgárságot is rendesen kiosztotta a magyarságot, ok emigráljon, de ne szapuljon.

Súlyos sérülés okozóját meg alap hogy letolják, így járt, nem fog senki se adni a véleményére. Örüljön, hogy nem egy Zvezdásnak okozott sérülést, és hogy nem Belgrádban ugatták le a fejét.

Igaza van Balajczának, a belgák (belga=belsõ ganéj) rendesen szétb@sszák a lilákat, egy év Nb2 belefér nekik is, de nem kívánom hogy ne legyenek derbyk.... meg az se kívánom, hogy Felcsút, Mezõkövesd és hasonló nagy kultúrával rendelkezõ csapatok tolják az MB1ben.

Ebben szerintem nincs semmi sértõ, ráadásul van alapja! 😊)

www.smart-bus.hu

ressy14
az a "he says, and smiles" elég undorítónak tûnik nekem.

Dum spiro, spero.

passatgt
Szóval igen, nso-n a helyes😄 Mindegy, az sem egy szép kijelentés😊

passatgt
google translate szerint: "It is typical Hungarian to fire up that way, he says, and smiles."

Istenem, de szép lenne, ha kizúgnának egy idényre! 😄

www.smart-bus.hu

Hááát... akkor valaki félre fordított! 😊 Ha az NS féle a valós, akkor nincs probléma, de, ha a Pepsis a valós, akkor a K anyját! 😄

www.smart-bus.hu

passatgt
pepsifoci

Az NS-ben kicsit másképpen van a vége,

„Nem tudom, ki volt az, de azzal vádolt, hogy szándékosan okoztam sérülést Joël Damahounak. Csak a térdeink összeütköztek, ilyesmi elõfordul. Ingerülten kérte számon rajtam az esetet, de nem érdekel a dolog. Tipikus magyar viselkedés volt, hogy így feltüzelte magát"

A Te idézeted honnan van?

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt
Kovács:

A Drammens Tidende beszámolója szerint az eset miatt a lefújás után a Loki részérõl meg is találták a rõt támadót a játékoskijáróban, heves szócsata alakult ki.

– Nem tudom, ki volt az, akivel vitatkoztam, mindenesetre azzal vádolt, hogy szándékosan okoztam sérülést a játékosnak. A térdem az õ térdével találkozott, az ilyesmi benne van a fociban. Nem túl szép stílusban szólt hozzám az illetõ, de nem is érdekel az egész. Tipikus magyar viselkedés, hogy így szítja a feszültséget valaki – mosolygott a labdarúgó.

Nagyon remélem, hogy egy laza 3-0-val fognak hazamenni

passatgt
Ez volt ott kb 3 év után az elsõ potyagólja, jó kapus õ, ilyen mindenkinél elõfordul

ReszegKoldus
remélem a románok ellen õ véd, szükség lenne a rutinjára

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

bakkerman
ez igazi Mackógabis gól volt