32945
Magyar Foci
-
#25201 :D
legyártották ket megrendelésre:D
de brutál kis csapat lett
ők is lőnének nekünk egy 4-5 gólt:D -
#25200 "információink szerint nem kizárt, hogy végül egy spanyol szakember ül majd le a válogatott kispadjára, egy olyan edző, akinek az érkezése már a korábbiakban is felmerült" - pepsifoci -
#25199 de hogy? honnan jöttek ezek elő?:D -
#25198 mignolet(liverpool)-courtois(atletico)-alderweireld(atletico)-kompany(city)-van buyten(bayern)-vermalen(arsenal)-vertoghen(tottenham)-chadli(tottenham)-fellaini(man utd)-hazard(chelsea)-benteke(villa)-lukaku(chelsea)-mertens(napoli)..stb...
csak ennyi:D:D
világklasszisok minden poszton
várható volt, hogy beérnek -
#25197 én a belgákat nem értem, azokkal mi lett?:D -
Solt #25196 Csak nem a jelenlegi magyar kínálatból! :) Egyébként szerintem a Sousa lenne a legjobb megoldás, de csak úgy, ha teljesen szabad kezet kap, és rábízzák a komplett utánpótlás felépítést is... :) Sőt az lenne a legjobb, ha azt a Monizra bíznánk... -
#25195 szerintem nem
itt mentálisan vannak bajok
szarból is lehet várat építeni
szlovénoknak sincs jobb keretük semmivel
eb-n vb-n még is kint voltak
vagy az írek is stb....
össze kell rakni egy csapatot, nem csak kiküldeni őket össze vissza mint ahogy ez a faszrajzoló tette
elképzelés nélkül -
#25194 igen
olyan 2-3 millió euro/év kb.
annyi a reális általában
de amúgy ide mindenképpen külföldi edző kell
magyar edzők szarok
nincs fegyelem, nincs taktika
egyeltalán ezek hol tanulják a szakmát???
amúgy én még mindig Trapattoninak örülnék:D
úgy megszervezné a védelmet, védekezést, ahogy azt csak az olaszok tudják:) -
#25193 már ne is haragudj, de a bayern nagyobb szarban volt, mint mi :D
1 új stadiont simán fel lehetne áldozni az magyar fotball újjáépülése jegyében -
#25192 ezen gondolkoztam, de nem olyan vészes az állomány: Bogdán, Huszti, Szalai, Dzsudzsák, Vanczák, Stieber, Vadócz, ők azért elég jók nemzetközi szinten is, legalábbis saját csapataikban. Ehhez hozzájönnek a fiatalok, Kovács, Kleinheisler, Holman stb…, kiegészítve a nincs jobb megoldásokkal, össze lehet állítani egy korrekt csapatot, egy jó edző meg megtanítaná ami kell a nyugati focihoz. Pl Sousa is összehozott egy betonvédelmet a semmiből... -
#25191 itt éppenséggel volna munka rendesen... -
#25190 az tényleg nem vészes, ráadásul szerintem válogatott kapitányként kevesebbet kéne kapnia nem? mármint sokkal kevesebb mecss van egy évben, nyilván a munka is kevesebb valamivel -
#25189 évi 5 millió euró kb
(Bayernél ennyit keresett évente)
de az nem olyan sok
ha csányi bácsit annyira érdekli a magyar foci simán beáldozhatná a fizuját a magánvagyonából(ami ugye kb. vagy 110 milliárd forint)
-
#25188 Aztán mi a búbánatnak? Játékosok nélkül ő sem tudna semmit csinálni, de legalább vinné a milliókat... -
#25187 egy Jupp Heynckes-ért mennyit kéne fizetni? -
#25186 Nah ha tényleg Döme lenne a kapitány akkor érdekelne még a válogatott, minden szava kincs! :D -
#25185 Amíg ilyen játékosaink vannak, addig tök mindegy ki a kapitány. Lehet külföldi, lehet magyar, lényegtelen a magyar foci most ilyen szinten van. Profi futball vs amatőr futball. -
#25184 Amíg pacsibácsi megmondó generációja ki nem hal, addig itt nem lesz változás. :) -
#25183 és ha úgy bepánikolna, mint a könyvbemutatóján? ki a franc fogja fizetni a 301-es italboltban a számláját? :D -
Grenzjager #25182 Döme lenne a legjobb, ne ámítsd magad, tudod te is :)))))) -
#25181 bebaszna, akkor inkább legyen Véber Gyuri vagy Horváth Ferike, legalább a nyilatkozatokon jó röhögnénk. -
#25180 Remélem max a következő Titanicon -
#25179 A kis Mészöly lesz az új kapitány. -
#25178 Remélem is, csakhogy az még messze nem elég. A fejétől bűzlik a hal, az mlsz tele van dilettáns barmokkal, az utánpótlásunk romokban (kivéve az infrastruktúrát az akadémiákon), az edzőink képzetlenek.
Újra teljesen fel kell építeni az egész rendszert, mint izraelben. Fizessünk meg 100 holland, spanyol vagy német szakembert és egy elismert edzőt, aki a góré lenne, ezek eljönnének ide, kapnának 5 évet, hogy rendbe tegyék a focinkat utánpótlásostól, edzőképzésestől, szisztematikusan dolgozzanak ki egy koncepciót. Max eggyel kevesebb stadion fog felépülni, na bumm. -
#25177 Szerintem költeni fognak sokat egy neves edzőre -
#25176 Őszintén szólva én 3 lehetőséget látok a focikkal kapcsolatban 2016-ig:
1. Jön egy új edző, helyrerakja a védelmet és talán támadni is tudunk majd, kijutunk az eb-re, csányi ezen terve megvalósul, lehet veregetni a vállakat, hogy fasza munkát végeznek az mlsz-nél
2. Jön egy újabb báb a szakmából vagy egy kevésbé jó külföldi edző, nem változik vele sok minden, elbukjuk az eb kijutást, a klubcsapataink nemzetközi szinten nem érnek oda a csoportkörbe egyszer sem, megbukik az egész magyar futball. És ez az a pont, amikor minden felnőtt focira költött pénz felesleges, akár állami támogatás formájában, akár stadionépítések által. Költsük inkább az utánpótlásra és a sikersportokra, egészségügyre, oktatásra, kultúrára.
3. Legvalószínűbb verzió: Nem jutunk ki az eb-re, nem változik semmi, és minden megy tovább úgy ahogy eddig. Mi dühöngünk és anyázunk, az mlsz-ben pedig szarrá keresik magukat. -
#25175 ejnye :) -
#25174 Lehet zárni a topikot. A téma megszünt. -
#25173 aztabüdöskurva -
#25172 azt lehet meg is nyerjük, de amit hollandiában játszanak azt már nem olyan biztos:D -
#25171 Keep calm and have faith in Ronaldo...to win the Holland-Hungary match....in Germany. :DD -
#25170 Utca embere az esti meccsről:
„Hiszek Cristiano Ronaldóban, és remélem, megszerezzük a három pontot Németországban." Nos, utóbbi mondatot több okból sem értettük, de mindezt betudtuk a fiatalember bódult állapotának (a kezében fogott cigaretta sem csak nikotint tartalmazott).
:D -
#25169 Nem bántásból, de szerintem felcsúton több néző lesz, mint az mtk-nál szokott lenni. Ettől függetlenül mindkét helyre felesleges új stadion, csak csodálkoztam, hogy az uefa engedélyezte abban a romhalmazban a meccs megrendezését. Vitték volna inkább máshova Pesten belül.
Debrecenbe, az Üllőire, Diósgyőrbe, Szombathelyre és a Puskás helyére kell új stadion, mindenhova máshova tök felesleges. -
#25168 Most akkor kell stadion, vagy nem? Ott ráadásul Tompika a góré, és mégse első dolga senkinek a felújítás. Oda kellett volna egy 5ks stadion, nem Felcsútra! -
#25167 így se fognak -
#25166 lehet a MU-ba is lekéne igazolni,talán nem esnének ki -
Zenszkij #25165 Nagy lehetőség számára, drukkolok neki. Ugyanakkor nagyon sajnálnám ha elmenne, mert jó edzőnek tartom. -
#25164 MTK - Potsdam csajfoci az eurosport-on. Fasza kis országimázs a Hidegkuti stadion... -
#25163 aztán elküldi és onnantól nyerni fog az a csapat is -
#25162 ha odamegy, az első dolga lesz, hogy leigazolja Rudit :D