Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
- Ennyi lóvéért futkorásszak itten? Há inkább elmegyek a sógorékhoz ötöd osztályba, ott többet kapok!
www.smart-bus.hu
Nb2-ben, és NB3-ban is egy adott csapatot könnyebben magának is érezhet a környezete mint légiósokkal teli gárdát.
www.smart-bus.hu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
érdekes, de azért nem értem hogy mit érhet el a kezdeményezés EU, Bosman, Csányi... de legalább mutatkozik rá igény. Fõleg ha már elsõ elõselejtezõ körében kihullanak a legjobbjaink...
www.smart-bus.hu
NB1rõl: kemény mint a kád széle
de nem fog sokkal csökkenni a nézõszám
I met God. She's black
3000 fölött a bérleteseink száma
Dum spiro, spero.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
De ha jól játszanának és küzdene mindenki, aki a pályán van, az is megfelelne elégtételnek.
Dum spiro, spero.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
0-ról elõrébb jutna a csapat mint azzal ami már évek óta megy ott...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Súlyos sérülés okozóját meg alap hogy letolják, így járt, nem fog senki se adni a véleményére. Örüljön, hogy nem egy Zvezdásnak okozott sérülést, és hogy nem Belgrádban ugatták le a fejét.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
„Nem tudom, ki volt az, de azzal vádolt, hogy szándékosan okoztam sérülést Joël Damahounak. Csak a térdeink összeütköztek, ilyesmi elõfordul. Ingerülten kérte számon rajtam az esetet, de nem érdekel a dolog. Tipikus magyar viselkedés volt, hogy így feltüzelte magát"
A Te idézeted honnan van?
www.smart-bus.hu
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
A Drammens Tidende beszámolója szerint az eset miatt a lefújás után a Loki részérõl meg is találták a rõt támadót a játékoskijáróban, heves szócsata alakult ki.
– Nem tudom, ki volt az, akivel vitatkoztam, mindenesetre azzal vádolt, hogy szándékosan okoztam sérülést a játékosnak. A térdem az õ térdével találkozott, az ilyesmi benne van a fociban. Nem túl szép stílusban szólt hozzám az illetõ, de nem is érdekel az egész. Tipikus magyar viselkedés, hogy így szítja a feszültséget valaki – mosolygott a labdarúgó.
Nagyon remélem, hogy egy laza 3-0-val fognak hazamenni
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”