32945
Magyar Foci
  • bakkerman
    Nem vagyok ellene a show-nak,a látványos előzeteseknek,ha párosul szakértelemmel,és hasznos infókkal,de a felesleges levegőbe beszéléstől falra mászok.
  • bakkerman
    Én már régóta azon a véleményen vagyok,hogy egyáltalán nem kellenek ezek a felvezető műsörök...Van egy meccs pl.: 15:00-tól,akkor jelentkezzen be a kommentátor 55-kor,mondja el a felállásokat,egy-két érdekességet,hiányzókat,eltiltottakat,és indulhat is a közvetítés. Barca meccsek előtt is mi a fasznak a 30 perces stúdiós "szakértés"?? Elmondják 26x hogy hát igen Messi,meg ez az amaz,tiki taka lesz,és ez a nagy elemzés. Magyar bajnokikról nem is beszélve...
  • ressy14
    Bajusz Peti és a mágnestábla, oh jeeeee! Van olyan akinek még hitelesek ezek a szakértők?
  • LSSAHPAUL
    Amúgy vannak jó meglátásai F.A.-nak csak épp ezeket sajnos mindig az agyrém \'stílus hiány\' igazolására \'használja\' fel. Kurvára sajnálom mert minden érv amivel ezt alapozza jó, ritka okos ember a csóka.
    De a stílus hiány kb akkora problem mint a rossz szellem a házban :D
  • ReszegKoldus
    hát a pályán biztos volt 22 szerencsétlenség
    a végére már csak 19
  • passatgt
    vállalható
  • dave9004
    Milyen volt a Kövesd meccs?
    tippmixes, vagy csak szerencsétlenségek sorozata?
  • Solt
    Megértem, én is ezt hallgatom 25 éve... viszont visszagondolva az eddigi ígérgetésekre, ilyen hátér még egyszer sem volt a nagy szavak mögött. Szerintem...
  • ReszegKoldus
    családbarát bmlsz

"Ja és szerdai napon 12:30-kor."
    Mondjuk ezt nem tudom miért fontos kiemelni, azután, hogy úgyis zártkapus meccs.
    Inkább rendezték volna baján vendégszurkolók nélkül.
  • ressy14
    Besic-et akarja a Spurs és a villa is, de minek az nb1-be ennyi szar külföldi, Devecserit és Guzmicsot a népnek!
  • a.carkey
    Wolfsburgba nem szerettek igazolni menőék, Volkswagen ide v. oda, mert kisváros. Mondjuk plázája van, de a németeknél ezek szerint ennél több kell. :)
  • a.carkey
    "Végül azért nem igazolt hozzánk, mert azt mondta, nem tudja mit csináljon a szabadidejében."

Szegény Puskásék a szabadidejükben is fociztak. Nem is vitték semmire ...
  • Grenzjager
  • ressy14
    Véber György: Van, akinek a pénz mellé pláza is kell - fourfourtwo
  • a.carkey
    Nem mondod! :D
  • ressy14
    Én azóta nem csodálkozok semmi, mióta Véber Gyuri még a Pápa edzőjeként kifakadt egy riportban, hogy mikor megkeresi a fiatal játékosokat átigazolásügyben, az első kérdésük, hogy van-e pláza a városban :D
  • ReszegKoldus
    azért külön "gratulálnék" hozzá, hogy ebben a bmlsz-es fantasyben ott van Adams a játékosok között...
  • Grenzjager

5.27: nincs elmászkálás, reggel 8kor becsekkolna délután 6kor hazamennek
    - mivel ez megvalósíthatatlan feltétel ma a magyar labdarúgásban, ezért nem is dolgozik a labdarúgásban.

...durva
  • a.carkey
    Adamsnél újabb műtét.
  • ReszegKoldus
    Az egy lényeges különbségnek tűnik, hogy ott egy fantasy ligán belül egy játékos csak egy csapatban lehet, itt meg úgy nézem azt veszel meg, akit akarsz (akire van pénz) így akár teljesen egyforma csapatok is lehetnek.
    De a teljesítmény alapján pontozás itt is ugyanaz, úgyhogy csak azért kapsz pontot, aki játszik, a sérültek, eltiltottak, cserepadosok nem szereznek pontot.
  • LasDen #25301
    igen :D
  • passatgt
    gondolom ha olyan játékosom van a keretben aki sérült(Kovács) azt nem kéne berakni kezdőbe ugye? mert akkor nem kapok majd érte pontot
  • passatgt
    igazából nem ismerem, hogy működik az amerikai focis fantasy liga, de összeraktam egy keretet, maradt 150e ft-om, nemtudom ez jó e vagy nem, majd kiderül:D
  • ReszegKoldus
    látszik hogy vakon nyomják, különben Jovát ennyien nem választották volna :)
  • ressy14
    MLSZ Fantasy Liga

online menedzselős játék, nyereményekért a bmlsz szervezésében
  • Zenszkij
    Nem, lője egy olyan gyerek aki még 5 éves, de éljük meg, neveljék ki, karolják fel. Ha ehhez Felcsút kell, hát legyen. Csak menjenek el a gyerekek a grundra a bőrt rúgni, mint én gyerekkoromba.
  • Zenszkij
    Lajos.
  • ReszegKoldus
    hát én ezzel ki tudok egyezni, ha az alternatíva az, hogy egy dzsudzsák lőné az utolsó gólt :D
  • Zenszkij
    De Solt, türelem? Valóban az kell. De a türelemmel etetnek 20 éve! Nem álltunk talpra semmiből. Nem vagyok türelmes, mert kamunak hiszem az egészet, csak duma. Duma, duma, duma. Elegem van a magyarázkodós dumából. Ez egy futballszerető nemzet. Villantsanak valamit 15 év múlva, amiben én nem hiszek. Úgy halunk meg, hogy Döme lőtte az utolsó gólt! Szégyen!
  • LasDen #25292
    valószínű nem vállalták...
  • ressy14
    Zuhanyhíradó a sport 1-en. Se Zombori, se Bognár Gyuri...
  • Solt
    Igen, nekem is szimpatikus volt amiket mondott... meglátjuk visszaköszön-e ebből valami a valóságban is majd! :) Ide is türelem kell a részünkről...
  • passatgt
    banner működik
  • DasIsFuck
    Mi nem tetszik ezen?
    Egész pofás a tervek alapján.
    A fa tetőszerkezet meg esztétikai szempontból általában jól szokott mutatni.
  • LasDen #25287
    azt hiszem jó kezekben van az edzőképzés...
  • Solt
  • passatgt
    hollandok ellen ő volt egyetlen értelmes játékosunk szerintem, hajtott rendesen, egy gólt összehozott segítség nélkül is
  • bakkerman
    Dzsudzsákot kiszemelte a Juventus...:DD Több kérdés is felmerült bennem:
    a, A Juventus rádió,vagy az olasz focicsapat érdeklődik utána?
    b, Ha utóbbi,akkor ez a fene nagy érdeklődés a hollandiai,vagy az Andorra elleni meccseken nyújtott példátlan teljesítménye miatt van?
  • bakkerman
    tényleg,már csak ez hiányzott,mindjárt előrébb vagyunk
  • Solt