Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ezzel nem is tudok vitatkozni....

Jó is volt mikor híd épült az alföldre.
Jó mondjuk a CBA, meg a közgép gondolom nem állami utasításra segíti õket. XD

Indítsanak egyébként keresztes hadjáratot a Felcsúti stadion ellen azt támogatom, mert faluba minek, de Loki, Fradi és Népstadionra igenis szükség van.

pinnacle, te meg azt hazudsz amit akarsz......
jó😄
mandulamûtétnél hülyén néznék ki egyszál pöcsben 😄 pedig pár éve még kaptam faszás kockás hálócuccot 😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Még mindig nem én tehetek róla, hogy nem megy a szövegértelmezés. Ne rám haragudj ezért... Megkaptál minden infót, sajnálom, ha nem érted, de ennél többet nem tehetek.

Most még egyszer szólj be valami vagányat, aztán zárjuk le, mert fárasztó, és unalmas is.

www.smart-bus.hu

Láma!
Most nem azért de úgy látom itt van 2-3 megrögzött kormánypárti, és a többiek, akik meg zsigerbõl szaroznak mindent ami kormánypárti.

Namost, épül 2 stadion állami pénzbõl összesen kb 20 milliárdért. Lenne jobb helye a pénznek? Lenne. És a kritizálóktól kérdezem, ez a kormány ha nem erre költené ezt, akkor szerintetek oda menne ahova kéne, és nem haver/sógor/jóbarátnak? Ne legyetek már ennyire demagógok... Szidtok valamit, de tudjátok hogy ha nem ez lenne, akkor sem lenne jobb a helyzet semmivel pl a kórházakban...

passatgt
a felcsúti stadion egy része taos pénz, nagyobb része meg támogatók által öszedobott(mol,otp,közgép,cba,stb)

Páromat mütötték de gondolom ez nem elég közeli neked, hiszen õ akár hazudhatott is 😄

A svéd példához: Ismétlem, nem az a bajom, hogy épít, hanem h. ilyen helyzetben, most, totál feleslegesen. A svéd kormánynak gondolom nincsen olyan gazdasági problémái mint nekünk.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Sippie
Isten ments, hogy ilyen buta legyek mint te. Az okoskodásodat semmivel nem tudtad még egyszer sem alátámasztani, innentõl kezdve hiteltelen amit fröcsögsz.
Még durvább, a kórházakban meztelenül mûtenek 😄
A Vidi shame, de a Gyõr, Picipest, Loki pont nem állami pénzbõl fut.

A Lokinál a stadiont most nem nézem, de az mindenhol állami segítséggel épül.
Láma!
"Nekem senki ne mondja hogy ez a produkció világszinten, megér ennyit."

Mennyi az az ennyi?

Gondolom a nõgyógyász dolgot hallotad valakitõl, akinek az ismerõse látta.

Én is voltam sajnos korház környékén nem rég és szar a helyzet, de nem annyira, ahogy a sok okos mondja.
Örülnél, ha csak egy percre is a helyemben lehetnél. Mûveld magad, rád fér.

www.smart-bus.hu

Nekem felesleges a politikai dumádat belekeverni, mert egyik se érdekel egy cseppet se.
Egyszerûen a foci szempontjából mondom, ez ami itt megy, nem érdemel semmilyen (de fõleg nem ekkora) támogatást. Minden klub éljen meg magából. De ez nonszensz.
Mert ha bravúrnak, kiemelkedõnek vesszük hogy egy Videoton bejut az EL-be, akkor az pont akkora minusz amikor ez a Videoton kiesik az elsõ selejtezõben. És akkor kb kijön az, hogy átlagosan arra vagyunk jók hogy 1-2 selejtezõkört megyünk, és annyi. Nekem senki ne mondja hogy ez a produkció világszinten, megér ennyit.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ReszegKoldus
Egyébként se kell feltétlenül csoportkörbe jutni, ugye van amikor elég "feljutni" a másodosztályból egy új stadionhoz 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Emelik a tétet mások is, még többet invesztálnak bele, a foci ilyen hatalmas a verseny a többiek évrõl-évre fejlõdnek.

Egyébként olyat mondok, hogy a szívedhez kapsz.
Nem Norvégia hanem Svédország, de a Svéd kormány most épített 290 millió Euróért a kiesés ellen küzdõ Djurgardennek egy 30 000-s stadiont, hogy kultúráltan tudjanak a szurkolók meccsre járni és tovább tudjanak fejlõdni.
Sippie
A helyedben csöndben maradnék, de nagyon.
Sippie
És miért nekünk kell finanszírozni azt a csapatot, áruld már el?
Kinek a hibája hogy a BL-ért kapott lóvét szarul fektették be? Csapatot kellett volna építeni, hogy állandó csoportkörös legyen fix 10 milla euroért évente. És akkor saját magának vehetné a stadionokat, akadémiákat tonnaszámra. Helyette megy az istenítésük hogy micsoda hatalmas eredményt értek el...
Én nem találom olyan viccesnek azt amit mûvelsz, A helyedben szégyellném magam, de nagyon.

www.smart-bus.hu

Kedden, Vácon. Nõgyógyászaton. Nem dobálózok fasságokkal.

Az a pár tizmilliárd helyrerakhatna jópár dolgot azért. Máshova is költenek totál feleslegesen, de most itt a Magyar Foci topikba errõl szól ezért ez van felhozva.

Láma!
Azt azért vegyük figyelembe, hogy ha egy magyar csapat EL/BL csoportkörbe jut, akkor ott már nagyon nehéz megtartani a játékosokat, hogy azok jövõre is elérjenek hasonló dolgokat.

Sippie
Köszönjük Emese.
Értelmes kommentet azt hiszem hiába várunk tõled, az utóbbi napokban megmutattad, hogy te mennyire értessz bármihez is 😄DDDDD
😄

Nekem rengeteg örömet okoztak magyar csapatként az elmúlt években! 😊

www.smart-bus.hu

De ha elérnek sikereket akkor miért nem lehet nagyjából egy normális szinten megragadni??
Bejut EL csoportkörbe, kap egy csomó lóvét, beforgatom a csapatba és következõ évben egy fiókcsapattól kiszopok ( mikor tavaly klasszisokkal jobb csapatokat ütött a Vidi).

Pár éve BL csoportkör, lóvé jön, stadion állampénzbõl megy és idén egy remek fosszar norvég csapattól kiszopnak. Akiknek az utóbbi években hol volt ilyen sikerük mint a lokinak? Ergo a "storfoarargsednek " jövõre mit kéne építeni a norvég kormánynak?

DasIsFuck
a fél fiatalság akkor is kipucolna külföldre ha épp nem lenne stadion építés.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Ezt ne tõlem, nem én határoztam errõl. Ha már épül, én nem sajnálom tõlük.

www.smart-bus.hu

Na basszus most adom fel.

Melyik kórházban mûtenek saját hálóingben........
Megy a drámai túlzás.......

A stadinon építés nélkül meg sokkal nagyobb lenne a munkanélküliség, ráadásul az a pár 10 milliárd igazából a költségvetésnek nem is tétel, de úgyse értitek meg.
Ne rám haragudj azért, mert valamihez hülye vagy, nem én tehetek róla! Ez nem személyeskedés, tény megállapítás. Ha valakinek alap dolgokat magyarázni kell, plusz még a szája is nagy, azzal felesleges vitázni. A legnagyobb segítség, ha szembesítelek a hiányosságaiddal, akkor tudod pótolni.

Mûveld magad, és akkor nem kerülsz ilyen kellemetlen szituációba... Politikáról meg jobb, ha hallgatsz, mert ahhoz is annyit értesz mint a focihoz, ez kiderült számomra a napokban.

És mondtam már, hogy nem vagyok fideszes... nem is értem, hogy jön ez ide.

www.smart-bus.hu

Továbbra is azt mondom, hogy fogalmad sincs arról, hogy mennyi pénz is kell egy BL-es csapathoz, (ami aztán bõven megtérülne)...

Így csak vakvilágba ugatsz és lököd azt az ellenzéki dumát ami neked megtetszett.
ReszegKoldus
Halkan megjegyzem én például akkor se gondoltam, hogy õk lettek volna a királyok, azóta se, és ezután se fogom 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

De amikor a fél fiatalság kipucol külföldre, amikor egy kórházban már a saját hálóingedben mûtenek, mikor szar a helyzet miért kell ennyi pénzt egy halasztható dologba beleölni?

Én állami pénzen sem sajnálom... tettek érte, kezdve a 2006-s Hajduk ellenni idegenbeli 5:0-s gyõzelemtõl, egészen a BL-ig... Rengeteg örömet okoztak mint magyar csapat! Használják egészséggel!

www.smart-bus.hu

Helyes, akkor neveljen ki az akadémiáján játékosokat, adja el, vagy érjen el vele újabb BL szereplést, és akkor abból építhet stadiont is.

Abból felépült az akadémia, vagyis elment az utánpótlásra.
Máskor azért sírtok, hogy mért nem arra költik.....

Amúgy 50%-ban biztosan ki lesz használva a stadion, ha jó csapat lesz kb 80%-ban is.
Sippie
Tipikus Fideszes majom vagy... személyeskedést tartsd meg anyádnak odahaza. Tényeket írni nem tudsz, csak játszod itt az eszed hogy olyan kurva okosakat mondassz, de amikor TÉNYeket kéne írni, akkor már terelsz. Nem vagy te véletlen politikus?
Majd még arra leszek kiváncsi ezekben a csoda stadionokban milyen jegyárak lesznek. Mert ugye a minõséget meg kéne fizetni. De van egy olyan érzésem hogy eddig se azok mentek ki legtöbben akiknek mindegy lesz egy jó kis áremelés...

ressy14
abból inkább akadémiát építettek, a jövõre gondolva

Dum spiro, spero.

Ennyi...

Amikor a Debrecen bejutott a BL-be, EL-be, õk voltak a királyok... most már a stadion sem jár nekik...

www.smart-bus.hu

Állami pénzbõl, biztos nem. Építsen nekik a tulaj abból amit a BL-ben kerestek. Na úgy korrekt lett volna, egy szavam nem lenne.

Az a baj, hogy nem értik, hogy a focit az egész világ játsza és szereti és, hogy mekkora pénz is van benne, ellentétben a vízilabdával amirõl a világ nagy részén azt se tudják, hogy létezik, így persze ott könnyû királykodni a focihoz képest.

Ezeknek egy vb-re kijutás és csoportból kiesés is blama lenne, mert "miért mentünk ki egyáltalán, ha rögtön zakózunk" gondolnák õk.

Ám ettõl függetlenül persze ez a kupaév szégyen. Fõleg a Vidi.
ressy14
halkan jegyzem meg közben, hogy a mladost podgorica kiverte a senicát is, és a 3. körben a sevilla lesz az ellenfele. zárójel bezárva.

Dum spiro, spero.

Sippie
És foci nélkül meg fognak telni azok a 10-15 ezres stadionok, csak azért mert modern a stadion?
Nahát ha ez a realitás, akkor nem kell bele ennyi pénzt önteni. Valóban, valakinek megéri a stadiont felépíteni (hogy aztán az veszteséges lesz mert 10%-os kihasználtságon megy az már õt nem érdekli).

Mi közöm nekem ahhoz, hogy hülye vagy a témához, de jártatod a szád? Ha sorolni kell neked a Debrecen elmúlt éveit, akkor mirõl beszélünk? Ha ez alapján szerinted nem érdemelnek egy korrekt stadiont, akkor megint mirõl beszélünk?

www.smart-bus.hu

bakkerman
NEM a norvégot kéne kifütyülni hanem a mieinket bazmeg,a norvégnak taps járna

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DasIsFuck
na pont ez az, tavaly ment az h a Vidi jó szerepléséhez így meg úgy kelettek a külföldiek mert ezt magyarok hol tudták volna véghezvinni, idén meg az ment, hogy na ezért kelett a sok külföldi....

SOKKAL TÖBB pénzt raktak bele ilyen-olyan módon, mint mi eddig is ezért vannak eredményeik, de ti ezt nem tudjátok felfogni.
Plusz az, hogy amikor eredmény van, akkor itt örömködik mindenki, amikor meg valami szarul alakul, akkor megy a köpködés... gusztustalan!

www.smart-bus.hu

DasIsFuck
mert akkor az lenne a realitás h majd a vidi vagy debrecen bejusson mert 1x épp bejutottak?

az h ki veri ki õket meg ugyan mind1, ugyan ez lett volna a vidi esetébe ha egy maccabi szintõl kap ki, lásd ami a gyõrnél volt.

tök mind1 ki veri ki akárkit akkor is jöttek volna ugyan ezek a hsz-ek.
miközbe pontosan ez a realitás.

És akkor nézd már meg az említett 3 ország válogatottjának és klubcsapatainak elmúlt 20-25 évét. Talán kicsit több alapjuk van pénzt belerakni jelen pillanatban.