Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó is volt mikor híd épült az alföldre.
Indítsanak egyébként keresztes hadjáratot a Felcsúti stadion ellen azt támogatom, mert faluba minek, de Loki, Fradi és Népstadionra igenis szükség van.
pinnacle, te meg azt hazudsz amit akarsz......
mandulamûtétnél hülyén néznék ki egyszál pöcsben 😄 pedig pár éve még kaptam faszás kockás hálócuccot 😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Most még egyszer szólj be valami vagányat, aztán zárjuk le, mert fárasztó, és unalmas is.
www.smart-bus.hu
Namost, épül 2 stadion állami pénzbõl összesen kb 20 milliárdért. Lenne jobb helye a pénznek? Lenne. És a kritizálóktól kérdezem, ez a kormány ha nem erre költené ezt, akkor szerintetek oda menne ahova kéne, és nem haver/sógor/jóbarátnak? Ne legyetek már ennyire demagógok... Szidtok valamit, de tudjátok hogy ha nem ez lenne, akkor sem lenne jobb a helyzet semmivel pl a kórházakban...
A svéd példához: Ismétlem, nem az a bajom, hogy épít, hanem h. ilyen helyzetben, most, totál feleslegesen. A svéd kormánynak gondolom nincsen olyan gazdasági problémái mint nekünk.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
A Lokinál a stadiont most nem nézem, de az mindenhol állami segítséggel épül.
Én is voltam sajnos korház környékén nem rég és szar a helyzet, de nem annyira, ahogy a sok okos mondja.
www.smart-bus.hu
Egyszerûen a foci szempontjából mondom, ez ami itt megy, nem érdemel semmilyen (de fõleg nem ekkora) támogatást. Minden klub éljen meg magából. De ez nonszensz.
Mert ha bravúrnak, kiemelkedõnek vesszük hogy egy Videoton bejut az EL-be, akkor az pont akkora minusz amikor ez a Videoton kiesik az elsõ selejtezõben. És akkor kb kijön az, hogy átlagosan arra vagyunk jók hogy 1-2 selejtezõkört megyünk, és annyi. Nekem senki ne mondja hogy ez a produkció világszinten, megér ennyit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Egyébként olyat mondok, hogy a szívedhez kapsz.
Nem Norvégia hanem Svédország, de a Svéd kormány most épített 290 millió Euróért a kiesés ellen küzdõ Djurgardennek egy 30 000-s stadiont, hogy kultúráltan tudjanak a szurkolók meccsre járni és tovább tudjanak fejlõdni.
Kinek a hibája hogy a BL-ért kapott lóvét szarul fektették be? Csapatot kellett volna építeni, hogy állandó csoportkörös legyen fix 10 milla euroért évente. És akkor saját magának vehetné a stadionokat, akadémiákat tonnaszámra. Helyette megy az istenítésük hogy micsoda hatalmas eredményt értek el...
www.smart-bus.hu
Az a pár tizmilliárd helyrerakhatna jópár dolgot azért. Máshova is költenek totál feleslegesen, de most itt a Magyar Foci topikba errõl szól ezért ez van felhozva.
Értelmes kommentet azt hiszem hiába várunk tõled, az utóbbi napokban megmutattad, hogy te mennyire értessz bármihez is 😄DDDDD
Nekem rengeteg örömet okoztak magyar csapatként az elmúlt években! 😊
www.smart-bus.hu
Bejut EL csoportkörbe, kap egy csomó lóvét, beforgatom a csapatba és következõ évben egy fiókcsapattól kiszopok ( mikor tavaly klasszisokkal jobb csapatokat ütött a Vidi).
Pár éve BL csoportkör, lóvé jön, stadion állampénzbõl megy és idén egy remek fosszar norvég csapattól kiszopnak. Akiknek az utóbbi években hol volt ilyen sikerük mint a lokinak? Ergo a "storfoarargsednek " jövõre mit kéne építeni a norvég kormánynak?
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
www.smart-bus.hu
Melyik kórházban mûtenek saját hálóingben........
Megy a drámai túlzás.......
A stadinon építés nélkül meg sokkal nagyobb lenne a munkanélküliség, ráadásul az a pár 10 milliárd igazából a költségvetésnek nem is tétel, de úgyse értitek meg.
Mûveld magad, és akkor nem kerülsz ilyen kellemetlen szituációba... Politikáról meg jobb, ha hallgatsz, mert ahhoz is annyit értesz mint a focihoz, ez kiderült számomra a napokban.
És mondtam már, hogy nem vagyok fideszes... nem is értem, hogy jön ez ide.
www.smart-bus.hu
Így csak vakvilágba ugatsz és lököd azt az ellenzéki dumát ami neked megtetszett.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
www.smart-bus.hu
Máskor azért sírtok, hogy mért nem arra költik.....
Amúgy 50%-ban biztosan ki lesz használva a stadion, ha jó csapat lesz kb 80%-ban is.
Amikor a Debrecen bejutott a BL-be, EL-be, õk voltak a királyok... most már a stadion sem jár nekik...
www.smart-bus.hu
Ezeknek egy vb-re kijutás és csoportból kiesés is blama lenne, mert "miért mentünk ki egyáltalán, ha rögtön zakózunk" gondolnák õk.
Ám ettõl függetlenül persze ez a kupaév szégyen. Fõleg a Vidi.
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
www.smart-bus.hu
az h ki veri ki õket meg ugyan mind1, ugyan ez lett volna a vidi esetébe ha egy maccabi szintõl kap ki, lásd ami a gyõrnél volt.
tök mind1 ki veri ki akárkit akkor is jöttek volna ugyan ezek a hsz-ek.
miközbe pontosan ez a realitás.