32945
Magyar Foci
-
#25361 És egy utolsó perces szabadrúgásig húztuk volna a dolgot? :D
Gomes csak félvállról vette a meccset, még folyt az edzőtábor, amikor itthon játszottunk a podgorica tarcsi ellen, gondolom egy sima felkészülési meccsnek tekintette, és a játékosok is tettek rá nagy ívben.
De a BL csoportkör nem reális elvárás, könnyen lehet, hogy már az második körben kapunk egy állandó BL résztvevő csapatot, aki ellen még Sousa bunkerje sem lenne elég. Sajnos nem elvárható egyik csapatunktól sem, hogy csoportkörös legyen. -
#25360 Szerintem a vidi nem akart továbbjutni, mindenképp bl-ben akarnak indulni, ha esetleg összejött volna megint az el csoportkör, akkor nem lennének bajnokok. Lehet nem első körben kellett volna kiesniük mondjuk, csak pont így jött össze. Nem vitte el senki a balhét, egy játékost sem raktak ki -
#25359 Akkor inkább ne is álljanak ki, nagy különbség nem lenne
-
#25358 Sajnos egyik csapatról sem mondható el biztosra, hogy megy pár kört. A dvtk-nak és a fradinak volt pár jó meccse idén, de ez még nem jelenti azt, hogy nemzetközi szinten is tutira megállják a helyüket. Az meg sztem mindegy, hogy valaki megy 2 kört vagy kiesik az elsőben, mert csak a csoportkör jelentene valamit. -
#25357 Egy darabig reménykedtem hogy a köv idényben nem azok a rohadvány csapatok fognak minket képviselni a bl,el-ben akik szégyent hozta ránk az idén, de már látom hogy megint ugyanaz lesz :( pedig ha az ftc vagy dvtk jutna oda akkor tuti hogy mennének pár kört mielőtt kiesnek, még a haladás is akármennyire is utálja most őket mindenki. -
Zenszkij #25356 Szerintem magasról tesz pár játékos Adams állapotára sajnos, örülnek, hogy nem velük történt. Ezzel ellentétben ugyanakkor jó ezzel takarózni, teljesítmény meg nulla. -
#25355 Semmi gond nem lenne ezekkel, ha lennének normális szakértőink. De nincsenek.
Talán Nyilasi, meg a bírói elemzéseknél Puhl. De ehhez felesleges fél óra. Classico előtt is 1,5 órás előzetes szokott lenni, vicc. -
#25354 Szerintem rossz irányba próbálta formálni a fradit Moniz, remélem valamit változtat mert nemsokára jön a "qrva gyenge", akár mennyire is szeretik... lásd Nyilasi esetét, mielőtt nem volt edző őt akarták, edző lett, volt zsinorba kb 6 gyenge meccse, és már kinnt volt a drapéria \'Menjél szépen Tibi!\', ment is szerencsétlen, le is mondott. A fradi az teljesen más minden más klubbnál, itt csak győzni lehet akárki is az edző. -
#25353 A vicc az, hogy simán nyerték a másodosztályt, akkor még tele akadémistákkal. Most meg az élvonalban a legtöbb embert igazolják, a legtöbb pénzért és még így is épphogy meg lesz nekik a bennmaradás. Sajnos. Annyi szarság történik a mai focinkban, hogy az már undorító, és valószínűleg ez nagyon nem is fog változni. -
#25352 "érdekes, hogy amikor meggyilkolták a Cozmát, a veszprém erőn felül teljesített, ezek meg végiglötyögték a meccset."
Nagy különbség ám, hogy gyászolva, valaki emlékére játszol, és hajtasz mert mást már nem tehetsz, vagy azon jár az eszed, hogy vajon él e még akkor amikor lefújják a meccset? Reménykedsz, és szurkolsz hogy bírja ki... Illetve biztos vagyok benne, hogy akkor és azóta is, de főleg a Puskás ellen benne volt néhányakban, mivan ha én leszek a következő...
A kettő szerintem nem összehasonlítható. -
#25351 gallardot agyrázkódás(vagy gyanúja) miatt cserélték -
#25350 Ebben is van valami amit írsz.De! A vak is láthatta, hogy ez a felcsút(vidi 2 "A Puskás Akadémia FC (korábban Videoton-Puskás Akadémia) felcsúti labdarúgóklub. Bár független egyesület, a szakmai koordináció részben a Videoton FC alá tartozik, 2012-ig a Videoton második csapata volt. Jelenleg a OTP Bank Ligában szerepel, miután a 2012–13-as Nyugati csoportot megnyerte az NB II-ben.") mindent akart csak gól lőni nem. Szegény gallardot még le is cserélték mikor majdnem gólt lőtt, egyből uána csere:D:D
Egyébként pedig elszomorító, hogy egy ilyet meg engednek az országban sajnos.Tiszta 50-es évek. Nem azt mondom, hogy a vidi érdemtelenül vezeti a bajnokságot, és erre se szorulna rá, de azért még is csak egy vidi 2, hogy néz már ki.Milyen nevetséges egy bajnokság ez!!!
Legalább fair play lenne.... -
#25349 2. gólnál hajduch nem nagyon nyújtózkodott… 3. gól meg kurvajó:)
-
#25348 Ha a Fradi is hajtott volna azon a meccsen a felcsútnak esélye sem lett volna. De beleszartak az egészbe (akár Adams miatt). Mindenesetre érdekes, hogy amikor meggyilkolták a Cozmát, a veszprém erőn felül teljesített, ezek meg végiglötyögték a meccset. -
#25347 ja,lehetőleg ne dzsuzsák útját kövesse. -
#25346 első félidő tényleg gyenge volt,a második meg a szokásos képet hozta,az esélyes hazai csapat mezőnyfölényben van,járatja a labdát,a betömörülő vendégek ellen...de az első gól megölte a felcsútiakat,onnantól már simább volt. Szerintem nincs gond ezzel a Vidivel,kétes ítéletek nélkül is bajnokok lesznek,remélem nem fog belenyúlni a "Vezír" -
#25345 Vicc ez a magyar bajnokság, hogy minden meccsünket ilyen gyenge játékkal hozzuk. -
#25344 nem is tudom már mióta nem volt ilyen nagy tehetsége a focinknak irányitó poszton,az elsőosztályban -
#25343 egyébként Kovács több mint 1 hónap után sérülésből beáll csereként, utána rúgnak 3 gólt, nem véletlen… nagyon remélem nem kallódik el -
#25342 Ja akkor nem szóltam. :D -
#25341 nem csak most, mindig ez van, rúgnak egy gólt ez meg nézi az óráját mikor mehet már haza kb:D -
#25340 ez az a meccs volt, amelyik bárhogy végződik az gyanús :D -
#25339 öö puszkász ákádemi,vit veri gud pléjösz,jáng pléjösz,gró ákádemi...nát izi gém,sztrong oponent
Jose Gomes -
#25338 ejj de geciszép gólt vágott Alvarez,mondjuk nem is magyar :) -
#25337 Mert tudja, hogy le van zsírozva a meccs. Így mutatja, hogy ő nem akar ebben részt venni. -
#25336 "Ha egy fegyházban kötelező lenne ezt nézni,kitörne a fogolyzendülés." -
#25335 Gomes oda se néz, nem értem amúgy miért csinálja ezt:D -
#25334 na csak megadta magát a vidi 2 a vidi 1-nek:)
mindegy majd a Fradi meg a loki ellen széthajtják magukat... -
#25333 hát más lesz a tempóXD
egy kicsit:D -
#25332 ezután a köpedelem után este mekkora öröm lesz leülni a Real meg a Barca meccset megnézni :DDDDDD -
#25331 mi ez a lötyögés?:D
ekkora szart
bezzeg Fradi ellen hajtanak -
#25330 na jön Pistike,megkapta a pohár tejét az öltözőben,már csak a gól kell :D -
#25329 jaja.. :D
ha meg gólt lőnek, akkor meg: szerencsére sikerült
szinte mindig szerencsével lőnek gólt :D sose azért mert be tudja lőni 10ből 9-szer :D -
#25328 a félidős interjúknak semmi értelme nincs, egyrsézt hülyeségeket is kérdeznek, másrészt mindig ua a válasz:
fölényben játszünk, reméljük a 2. félidőben sikerül gólt lőni, az ellenfél kontrázik stb…, mindenhol, mindenki ezeket mondja:D -
#25327 Sándor György NEM TUDJA(!!!) min kéne változtatni a csapatának az első félidő után,hogy a nézők inkább tapsoljanak,és ne "ébresztőt" kiálltsanak...komolyan mondom a magyar focista az egy teljesen különálló állatfaj bazmeg -
#25326 :D
gallardot lehozta az egyetlen embert akiben benne volt a puskás gólja:D:D
nyilván neki nem szóltak, hogy itt nem kell nyerni:) -
Grenzjager #25325 A Vidi játszik saját magával... -
#25324 fair meccs lesz,de a 7x. percben véletlenül felrugják Nikolicot a 16oson belül,és egy büntetővel győz a 2014-es magyar bajnok :D -
#25323 na vajon melyik:D
borzasztó fair meccs lesz tuti
nyilván mindent meg fog tenni a puskás a vidi ellen:)
(a lófaszt:D) -
#25322 na,vidi-felcsút,lássuk melyik állami gondozott csapatocska győz