Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Les Dogues
http://sportgeza.hu/futball/2013/07/26/liechtenstein_lenyomta_a_4_kupacsapatot/
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
www.smart-bus.hu
2013–14-es idény: július 25. (kupaindulóink: Gyõri ETO, DVSC-Teva, Videoton, Bp. Honvéd) Egyedül a Honvéd tudott párharcot nyerni. Sosem estek ki a magyar csapatok ily korán – még júliusban, egy nappal az NB I rajtja elõtt.
2012–13-as idény: december 7. (kupaindulóink: DVSC-Teva, Videoton, Bp. Honvéd, MTK). Az MTK-n kívül minden csapat nyert párharcot, a Videoton az Európa-liga csoportkörébe jutott.
2011–12-es idény: augusztus 4. (kupaindulóink: Videoton, Paksi FC, Ferencváros, Kecskeméti TE). A Paks két nyert párharccal lett a legeredményesebb csapat, a Ferencváros egy párharcot nyert, a Videoton és a Kecskemét azonnal kiesett.
2010–11-es idény: december 16. (kupaindulóink: DVSC, Videoton, ZTE, Gyõri ETO). A DVSC az Európa-liga csoportkörébe jutott. Az ETO három párharcot nyert, a Videoton és a ZTE azonnal kiesett.
2009–10-es idény: december 9. (kupaindulóink: DVSC, Újpest, Haladás, Honvéd). A DVSC a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutott. Többi csapatunk közül csak a Haladás nyert (egy) párharcot.
2008–09-es idény: augusztus 28. (kupaindulóink: MTK, DVSC, Gyõri ETO). A DVSC és az ETO nyert egy-egy párharcot.
2007–08-as idény: augusztus 30. (kupaindulóink: DVSC, MTK, Honvéd). Egyedül a Honvéd nyert párharcot.
2006–07-es idény: augusztus 24. (kupaindulóink: DVSC, Újpest, FC Fehérvár). Egyedül a Fehérvár nyert párharcot.
2005–06-os idény: szeptember 29. (kupaindulóink: DVSC, Ferencváros, FC Sopron). Egyedül a DVSC nyert párharcot.
2004–05-ös idény: december 16. (kupaindulóink: Ferencváros, Újpest, Honvéd). A Ferencváros az UEFA-kupa csoportkörébe jutott. A Honvéd és az Újpest egy-egy párharcot nyert.
2003–04-es idény: 2004. március 3. (kupaindulóink: MTK, DVSC, Ferencváros). A DVSC a mai napig a legutóbbi magyar csapat, amely (három párharcot megnyerve) megérte egy európai kupa tavaszi folytatását. Az MTK és a Ferencváros egy-egy párharcot nyert.
2002–03-as idény: november 12. (kupaindulóink: ZTE, Ferencváros, Újpest). A Ferencváros kettõ, az Újpest és a ZTE egy-egy párharcot nyert.
2001–02-es idény: szeptember 27. (kupaindulóink: Ferencváros, DVSC, Dunaferr). Egyedül a DVSC nyert párharcot.
2000–01-es idény: november 9. (kupaindulóink: Dunaferr, MTK, Vasas). Az MTK két, a Dunaferr és a Vasas egy-egy párharcot nyert.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
www.smart-bus.hu
Egyébként a töméshez meg annyit, hogy a két stadion ára kb 10km autópálya költségének felel meg...
www.smart-bus.hu
,de akkor ne tömjék már õket állami pénzbõl, basszus
engem ez zavar
ez nem technikai sport, ahol píz kell a segged alá hogy menjen valmi....
ezeknek a kutyaütõknek, csak mez kell meg valmi kamu cipõ... labdát is adják a mérkõzéshez...
Cserébe viszont siker esetén is inkább maradok közömbös...
Mondjuk bizonyos okokból(<#hehe>#hehe>) idén pl a Gyõrnek szurkoltam kb az elsõ gólig.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu

Tavaly nem láttam a gratulációdat... valahogy mindig csak akkor jössz, amikor a negatívumot lehet hangsúlyozni. Ez véletlen, vagy szándékos? 😊
www.smart-bus.hu
nem lehet hogy egyszerûen nem tudnak focizni? úgyértem... az eredmény tudott
belföldön egymást még éppen megveregetik, attól függõen hogy fizetnek nekik (mi legyen az eredmény)
,de az hogy ha külföldrõl jön valki, az mindig bukta😊)))
kabarénak elmegy ez az egész, de akkor miért kell nekik stadiont építeni?
"Ha nem megy a kupi, nem bútorokat kell...................."
Ha pedig neked is magyarázni kell, hogy a Debrecen mit ért el az elmúlt 7-8 évben, akkor el se kezdjük... Az ilyen szintû gyûlölködéssel nem tudok mit kezdeni, és nem is tudom megérteni. Én sem szeretem õket, sõt... de a nemzetközi porondon ettõl még egy magyar csapat, és az eddigi eredményeik ettõl még becsülendõek.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ami itt megy, olyan sehol sincs, sehol se így megy a rendszer, nem is mûködik itt semmi. a tuti magyar akadémiák is bizonyítottak hogy mire képesek, látszik a hasznos munka a magyar futball akadémiáknál.
<#taps>#taps><#taps>#taps>Null, három. Rendezte: Quentin Tarantino. És ezeknek épül a stadion.<#taps>#taps><#taps>#taps>
Les Dogues
www.smart-bus.hu
Les Dogues
Ez egyébként nekem is sok(k).
www.smart-bus.hu
Ha esetleg elkapjuk a románokat idegenben (adná az ég!), akkor utána avval lesz tele a sajtó, hogy mostaztán még a Hollandokat is simán lesz esélyünk megverni.
http://goo.gl/gd6Zi5
Ilyenkor adok hálát az égnek, hogy nekünk olyan edzõnk van, aki megtisztel azzal minket, hogy arról beszél amit mi is láttunk, és nem néz hülyének minket.
www.smart-bus.hu
és én a másik kettõre gondoltam, Fülöpre<#vigyor1>#vigyor1>
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Akkor 25-27 éves védõ (nem néztem hogy középsõ e, az én hibám 😄) 3 volt a csapatban:
- José Karl Pierre-Fanfan: sport mendzsment diplomát szerzett meg valami tv-s szakértõ lett 😄
- Philippe Léonard: valami belga újságba írkált miután 2008-ban a rapid Bukarestbõl visszavonult
- Bruno Irles: AS Monaco B csapatának edzõje 2011 óta.
csak hogy rendben legyenek a dolgok 😄
3-ból 1 még a fociból él 😄
egyszeûen azért kap sok pénzt, mert sok pénz forog körülötte és ez az üzlet. 😄
Senki nem ugatna és sokkal kevesebben fociznának ha teljesítménybér lenne és nem " órabér " 😄
De nem sajnálom tõle, mert 30 éves koráig elbasz egy kisebb vagyont órára meg partira 😄 és 35 évesen neki több van 2 casio órával mint nekem 😄 csak közbe nekem van egy jövõm, neki meg a 0ról kezdheti.
Tiszt. a kivételnek 😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Azt tudom mondani, ha itt nem fizetnék még õket akármilyen botlábúak is elmennének akár a Szerb, vagy a Román kettõbe is pár centtel magasabb pénzért.
A klubcsapatink pedig küzdenének a máltaiakkal.
Vagy a kevésbé értelmesebb szagért esetleg edzõsködik.
Mert nem hiszem, hogy a 2002-es francia elsõosztály 15 helyezett csapatának a középsõvédõje aki akkor volt 26 éves most is a fociból él 😄