32945
Magyar Foci
-
#25401 ő mondott le, mert felkérték szövetségi kapitánynak :D -
#25400 menesztették pintért? :) -
#25399 Moniz takarodj mikor lesz hallható?
Valamelyik mai cikkben pont azt taglalták, hogy az újpest-eto és a kaposvár-fradi meccsek után elképzelhető az edzőmenesztés. Egy már bejött. -
#25398 jaj győr el ne szúrd... -
#25397 Ez az Eninful(?) gyerek elég ügyes -
#25396 varga rolandról mindig ez jut eszembe -
#25395 hát, lokinak egyszerűbb volt:D
Kalmar FF, Levadia Tallinn , Levszki Szófia
Vidinek EL-be:
Slovan, Gent, Trabzonspor -
#25394 nehezebb is oda bejutni mint az EL-be! -
#25393 igen, a loki meg kilencet és még pontot se szerzet... -
#25392 azért annyira nem aprópénz,a Vidi kompletten talán másfél millió ojrót kaszált,az magyar viszonylatban hatalmas pénz -
#25391 az EL viszonylag aprópénz, az csak akkor éri meg, ha továbbmegy csoportból -
#25390 dzsudzsák oroszoknál jobb oldalon játszik, balra meg ott van huszti -
Solt #25389 -
#25388 igaz mondjuk:D -
#25387 Én Lovrencsicstől várok el sokat, két ilyen jó képességű szélsőnk mint Dzsudzsák és Gergő rég volt. Már csak középre kell találni 2-3 embert, meg a védelembe 4-et :D -
#25386 Szomorúan de egyet kell értenem. Nekem nagy kedvencem, benne lenne világválogatottamban de elszállt felette az idő. -
#25385 sztem is. és előbb utóbb ha jönne a pénz a kupából is, akkor az itthoni meccsekre egy gyengébb csapatot, de olyat h itthon is verjen mindenkit kb, v tartson ki tavaszig erőben, össze lehetne szedni.
-
#25384 Sztem többet ér a nemzetközi kupákban való részvétel, mint az itthoni ligában való vitézkedés. -
#25383 mármint, jövőre bejutunk és a rákövetkező évben leszünk 3-4.-ek. bocsi :D -
#25382 Az a baj, hogy a csoportkör, az azt jelentené, hogy esélyünk sincs a kövi évben. Tegyük fel bejön a csoportkör elmélet, idén bejutunk, jövőre 3-4. lesz a csapat, akkor ugyan azt eljátsszuk mint idén?:| -
Grenzjager #25381 szerintem Gerát lassan el lehet felejteni egy "megfiatalított"" válogatottnál. (lassan Hajnalra is ez a sors várhat) -
everton66 #25380 góóóóóóóóóól -
Solt #25379 Nagyon sokat hibázik... :) Jelenleg szerintem a Lázár legjobb magyar jobbhátvéd! :) Meccsek óta 60% felett nyeri a párharcait, sokat ütközik, 70% felett passzol...
A DVTK-s Eperjesi lesz még jó, de nagyon fiatal még... :) -
#25378 kétlem, hogy Gerára végig számíthatunk 1 selejtezősorozatban -
#25377 hogyne, akkor inkább maradjon Vanczák -
#25376 akkor szolnoki? legyen még egy fiatal:) -
#25375 még mindig a belga, mióta oda igazolt... -
#25374 ez milyen bajnokság?XD -
#25373 Oostende 0 - 3 Mechelen
Vass a 37. percben állt be a hazai csapatba. -
#25372 ez inkább a 2.osztályban szereplő egyesületek alkalmatlanságát bizonyítja az első osztályra! -
#25371 Lovrencsics gól -
Solt #25370 Szerintem nincs még egy olyan kapitány, aki a Vanczákot szélre rakja! :) -
#25369 bogdán
vanczák-otigba-juhász-kádár
dzsudzsák-kovács-gera-huszti
nikolics-szalai
védekezni nem tudunk, legalább támadjunk akkor:D -
#25368 hát amíg olyan béna, hogy az ellenfél kapujába szerez gólt, addig nem is :D -
#25367 remélem sohasem kap meghívót a nagyválogatottba. szarkazmus off -
#25366 Otigba gól -
#25365 Németh gól -
#25364 Monizt azért szerették/szeretik a szurkolók, mert a régi Fradi stílusát hozta vissza. Agresszív, letámadó, az utolsó pillanatban is sprintelő látványos focit. Ez ment tavaly, és elveszített meccs után is tapsoltunk (ahogy a legelső meccsén, a kispest ellen elbukott hazai után).
Ez a foci most kicsit eltűnt (bár én a győr ellen LK-ban már néhol mintha láttam volna...) és ha megnézzük sok új játékos jött az utolsó pillanatban, összeszoknak és megint jók leszünk, addig meg valahogy kaparni kell a pontokat. -
#25363 ha kiemelt vagy igen, lásd Loki, ha nem vagy az nagyon nehéz, mert nehezebb ellenfeleket kapsz, mint az el-ben kaphatnál nem kiemeltként -
#25362 szerintem bl ágról könnyebb el csoportkörbe kerülni