Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenszkij
Ennek a gyökérnek semmi keresnivalója a foci közelében. Az ilyen és ehhez hasonló parasztok miatt nincs magyar labdarúgás. Rohadt kis élõsködõ pénzlenyúlós senkiháziakat kéne kitakarítani elõször. Megmutatta mire képes a csapata...semmire. Elsõ ötben nem lesznek. Remélem rövidesen kivágják és mehet Gyirmótra fûnyírónak.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ReszegKoldus
El is kapcsoltam miután meghallgattam ezt a gyökeret, jó lenne, ha valaki lefaragna már az arcából 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Szerintem nagyon is kiegyezhetnek ezzel az eredménnyel a tavalyi hatos szopás után 😄

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

ReszegKoldus
Gyõrben szórják a pénzt...a partjelzõ nyakába.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
Bemondásra osztják a kiállítást 😄

ressy14
Dibusz eddig élete formáját mutatja 😄

Dum spiro, spero.

dave9004
gyerek gólokkal kapnak ki, pedig jól tolták abszolút
Narxis
jah, am. ez Pécs egy döntetlenre simán jó lenne

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

dave9004
edzõ jol elrontotta.
félidõben lehoztam volna a Szatmárit
ReszegKoldus
Zombori szerint nagy meglepetés az Újpest veresége, senki nem számított rá...hát akkor mire számított, amikor a saját kapusuk mondta, hogy a kiesés ellen fognak idén küzdeni? 😄
Esetleg a meccs alapján lehetne meglepetés a vereség.

dave9004
nb1 80%-ra ráférne 😄
bakkerman
ez az újpest is megérett már 1 év nb2-re,az MTK-nak jót tett,a lilákra is ráférne

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Narxis
ez szar meccs volt de a vége legalább drámai 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ReszegKoldus
Na ez kellemetlen lehet, nem is játszottak rosszul (legalábbis az általam várthoz képest) erre kikapnak.

ReszegKoldus
Újpesten is van helyi "Moniz" úgy nézem, talán a kapusedzõ lehet, mert kapuskesztyû is van rajta a kabáton kívül <#idiota>

ressy14
Hát pedig egy szektorban elférnének, annyian vannak. Mint egy edzõmeccs. Állítólag eddig 120 bérletet adtak el...

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
na a csúcson kell abbahagyni, amíg vezetik a tabellát 😄

ReszegKoldus
Végül, ahogy olvasom (meg látom is) mégse zárták be a fél stadiont újpesten.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
Az elsõ bekezdéssel nagyon egyetértek. Sosem fogom megérteni hogyan képes valaki magyar emberként egy nemzetközi meccsen egy magyar csapat ellen szurkolni. Én képtelen lennék rá.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

dave9004
én még az az évet is bírtam mikor "elõszezonként" két csoportban kezdték, aztán lettek összeboronálva.
dave9004
az m1 leskippelte a komplett nb1-et? 😄
(vagy csak F1 miatt nem kockáztatnak mint tavasszal?)
Koszi szepen! <#worship>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

ressy14
Július 27., szombat
16.30 Újpest FC–MVM Paks (Sport1)
19.00 Pécsi MFC–Ferencváros (Tv: Sport1)
19.00 MTK Budapest–Mezõkövesd-Zsóry
21.00 Gyõri ETO FC–Diósgyõri VTK (Duna Tv)

Július 28., vasárnap
16.30 Videoton FC–Haladás (Duna Tv)
18.30 KTE-Phoenix Mecano–Bp. Honvéd (Sport2)
20.30 Debreceni VSC-Teva–Kaposvári Rákóczi (Sport2)

Dum spiro, spero.

😞 Kivancsi lettem volna a Kovesdre pedig...

Es a tobbi meccset? Mert ha minden igaz,akkor a Fradi es Ujpest meccset a Sport1 adja,a Gyor-DVTK meccset pedig az M2 viszont a port.hu-n errol nincs info. (marmint az m2 meccsrol)

ressy14
azt az egy meccset nem közvetíti semmi a fordulóból

Dum spiro, spero.

MTK - Mezokovesd meccset melyik csatorna kozvetiti ma?

DaemoonHunter
Többek közt igen, mint legnagyobb buktató, ezért is írtam hogy esélytelen...pedig jégkorongba viszonylag jól mûködik.

ressy14
abba meg az uefa nem menne bele

Dum spiro, spero.

DaemoonHunter
A legjobb lenne szerintem egy közép európai bajnokság, sávba, vagy régiókra osztva, de kb olyan messze vagyunk ettõl, mint a csapatlétszám csökkentés érdemi hatásától.

Szerintem még jó volt.

Az utolsó 12 csapatos évben volt a legjobb az NB1, mikor a Mészöllyel feltámadó Újpest, Fradi és MTK között dõlt el az utolsó körben a bajnoki cím.
Újpest meccsen azóta egy félévben nincs annyi ember, mint akkor a Puskásban volt.
ilyen már volt, nem jött be, totál érdektelenség fõleg az alsóháznak. Inkább mint a tótoknál, mindenki mindenkivel 3x.

bakkerman
Tóth Bálint hatalmas forma 😄DDDDDD meccs utáni nyilatkozatok

ReszegKoldus
Rejtély mi lehet, a grafikán nem fejlesztettek és a játékosok mozgása is élethûbb a fifában, mint itt <#nemtudom><#idiota>

Jim Morrison
nálam is szaggat.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Mor3llo
olyan atomszurkolás van, hogy még a kamerák sem bírják 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ReszegKoldus
Az idei bajnokságnak megnõtt a "gépigénye" vagy miért szaggat az adás? 😄
Vagy csak nekem szaggat?

[HUN]FaTaL
"jelenleg egész Közép- és Kelet-Európában rajtunk kívül Macedónia az egyetlen ország, amelynek már nincsen versenyben egyetlen kupacsapata sem, de Luxemburgot és Izlandot sem tudták ennyire gyorsan kiselejtezni."

Ez az igazán siralmas.

http://goo.gl/gd6Zi5

Ha alsóház felsõház rendszerben zajlik a felétõl, akkor szerintem nagyobb teljesítményt igényel a csapatoktól. Plusz kevesebb csapatban koncentrálódik az a kevés valamire való játékos.

Nyilván ez semmit nem garantál, de elviekben szerintem jobb.

www.smart-bus.hu

Jó nekik 😄

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

dave9004
akkor mit mondol a luxemburgi 14 csapatos bajnokságra? 😄
tavaly salzburgot vert ki a bajnok, idén másik csapat az Utrechtet 😄
Ha a szlovákoknál 10 csapat van akkor népességarányban az olyan mintha nálunk 20 lenne 😄

Szerintem semmi okunk a panaszra, jövõre majd simán áthidaljuk azt a 30 évnyi különbséget ami itt most kiviláglott. Szerintem igenis elfogadható eredmények születtek, hiszen a párharcokban mindig sikerült a dobogós második helyet elérni. Általában a gólok között voltak bravúros védések! Sõt sikeres passzok is! Vigyázz Európa, jövünk!

dave9004
kérdés h mitõl lesz az jobb
Pl nézzünk szét szlovákban meg szlovénben akár. 10-12 csapatos bajnokságok, nincsenek elõrébb klubszinten sztem.
(idént kivéve. de utobbi pár évben volt 3 csopkörünk nekünk is)
most majd a hõbörgésnek akkor lesz koppanás a vége, ha ezek a kiesett csapatok megint elvernek mindenkit itthon aki számít 😄
Ideje lenne, bár a tíz csapatos jobb lenne szerintem! 😊

www.smart-bus.hu

bakkerman
Luxemburg,Albánia,Izland,Moldova,Kazahsztán.

Ezeknek a futballnagyhatalmaknak augusztusra még mindig lesz minimum 1 csapatuk európában <#eljen>

ressy14
Az mlsz 12 csapatos nb1-et tervez bevezetni pár éven belül. - ezt az infót a SZI vezetõje lebegtette meg az egyik vidis fórumon.

Dum spiro, spero.

AnuluWork
Vagy egy kormányzati negyed tanulmányénak, csak itt volt kapavágás, és még az építõipar is kapott munkát ... <#idiota>

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Ugyanígy 4 csapatunk fog indulni és ugyanakkor csatlakoznak be, mint idén. Az UEFA honlapján utána lehet nézni, hogyha az észosztás helyett rászánnál 2 percet.

Ja és a 4 csapat a legkevesebb amit egy ország indíthat....