Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
www.smart-bus.hu
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Dum spiro, spero.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
www.smart-bus.hu
Dum spiro, spero.
Választások a tavasszal lesznek, a stadion még nem lesz kész... A Fradi tábor java része meg eleve jobboldali...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu

A mérkõzés lefújását követõen már a stadiont elhagyva, 18 óra 32 perc körüli idõben a Megyeri úton, a távozó szurkolók közül egy ezidáig ismeretlen személy egy csatornafedõ-rácsot dobott a rendezvényt biztosító rendõrök felé. Ennek következtében két rendõr nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az ismeretlen személy ellen hivatalos személy elleni erõszak bûntette miatt indít eljárást a Budapesti Nyomozó Ügyészség.
+ ezért le leszek ugatva, de jövõre választás lesz (a fidesznek nagy segítséget jelenthet az a ~ 1 millió fradista voksolóból adódó pár százezer elégedett focidrukker) és új stadion avatás, ami egy ideihez hasonló teljesítménnyel komolyan meg lesz támadva a baloldalról.
De majd idõvel kiderül, elõre csak felesleges okoskodás számolgatni.
Dum spiro, spero.
Ha mi nem igazolunk egy minõségi jobb hátvédet, belsõ védõt, szûrõ középpályást, akkor ti lesztek a bajnokok.
Ha minden így marad, akkor a Vidi lesz a bajnok, a következõ három hely meg a Fradi, Gyõr, Diósgyõr, Debrecen, Honvéd ötösbõl fog betöltõdni... szerintem.
www.smart-bus.hu
Egyébként pedig a Gyõr ha csak fele ennyire küzdött volna a Maccabi ellen, akkor nem égtek volna így le.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"Én úgy emlékszem, hogy mi nyertük meg a bajnokságot"
Legalább Pintért mindenhol elismerik 😄
"Láttuk sajnos, hogyan szerepelt a legutóbbi meccsén a Gyõr, a Honvéd és a Videoton, nekünk is nagyon fel kell készülnünk majd arra, ami ránk is várhat Európában majd a következõ szezonban."