Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Fegyelmi határozatok

Írásbeli figyelmeztetés...jövõ héten osztályfõnöki intõt kapnak 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

A jókedv oké, de a fegyelem hiánya és a maszatolás szerintem nem oké... 😊

www.smart-bus.hu

Narxis
Mondjuk a röhögcséléssel szerintem semmi baj nincs, jó a hangulat a játékosok között, jó a morál, nincs feszültség, klikkesedés.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ironizálhat, de nem véletlenül terjedt ez a "pletyka"... 😊

www.smart-bus.hu

ressy14

Dum spiro, spero.

Mondja ezt úgy, hogy nála az edzéseken röhögcséltek és lõdörögtek a játékosok... ez aztán a szakma! Nem akarom bántani, de szerintem jobb lenne, ha hallgatna.

www.smart-bus.hu

Narxis

bakkerman

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

dave9004
Koman lesérült h két meccse nincs a keretben a krasnodarban?
ressy14
a meleghez képest tényleg jó meccsek voltak, de hát ezek az afrikai/latin csávók bírják 😄

Dum spiro, spero.

bakkerman
két gyenge csapat meccsén gyenge játék lesz,ez várható volt,ezért nem is ültem le megnézni a Pápa-Vidi2-t,de a Fradi,Vidi,Loki meccs jó volt,mondhatni élvezetes

hát kb 10 percet láttam belõle összesen, arról inkább nem beszélnék 😄
dave9004
szerencséd h a péntekit nem láttad
szombaton belenéztem mindegyik meccsbe, azok egész vállalható játékot hoztak, ha tegnap is ilyenek voltak, akkor egész nézhetõ idény vár ránk
lehet, hogy még ez maradt a bögyében: A Gyõr nem úgy játszik, mint egy bajnokcsapat - Moniz

ressy14

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Nem hallgattam Kondás interjúját, de ugye azt mondta, hogy "ebbõl a meccsbõl nem szabad kiindulni, mert az összes gólt emberhátrányban játszó ellenfélnek lõttük"? 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Zenszkij
Az a szörnyû, hogy ez sem kizárt 😄. De a spori legalább lefújta nem tökölt feleslegesen.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ressy14
vagy jól fizet a goal: 7,5 over 😄

Dum spiro, spero.

Zenszkij
Büszke lehet magára a DVSC, 20at nem akarnak rúgni egy lelkileg összetört Kaposvárnak? A kimondhatatlan nevû skandináv csapattól meg lezakózott a kondáscsapat. Jellemzõ, most õk a sztárok, röhej.

ReszegKoldus
Milyet esett a feka, ezt még az 50 évvel ezelõtti háborús filmekben is megirigyelnék

ReszegKoldus
Na a loki megint kapott egy gólt, amire nem lehetett felkészülni 😄

A Rossi agyvérzést fog kapni...

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Hahaha, a csávó bosszút áll a 13-1-ért 😄

bakkerman
ennek a gyereknek 1 évet adok és már nem itthon lesz,ahogy Pistike se,utóbbit szerintem már télen viszik,ha összejön az õsz neki

Zenszkij
Egy bunkó debil. Örülhetnénk neki, hogy holmi emberek, akiknek a hazája fényévekkel elõttünk jár futballtudásban idejönnek és próbálják kirángatni a magyar focit a mészöly féle ganéjból. Pinyõ szaktudása Tornyi Barnabáséval vetekszik.

passatgt
kommentátornak szólhatna már valaki hogy fault nem faút

passatgt
kleinheiser mekkora gól baszki😄

passatgt
kovács olyan mint moniz, 50 fokban is hosszú ujjúban focizik

ressy14
Arra azért kíváncsi lennék, hogy milyen külföldiek okoskodnak az országban, akik miatt kiakadt. Egyik edzõ sem ugatott be nekik.

Dum spiro, spero.

Vagy éppen jön a "csakazertis" effektus... Nagyon erõs a keret nálatok, simán el tudom képzelni, hogy az elejétõl beindultok.

Választások a tavasszal lesznek, a stadion még nem lesz kész... A Fradi tábor java része meg eleve jobboldali...

www.smart-bus.hu

Azért az a 2-5. hely valamelyikére jók lesznek... Mennyei szintem nem rossz a Kondás... Más kérdés, hogy általában nem ugyanazt a meccset nézzük! 😄

www.smart-bus.hu

bakkerman
egy gyökér ez a pali csak a keserüség beszél belõle pedig egy nulla a "tudása"

Narxis
1:42-tõl van Pintér 😄

ReszegKoldus
Az Újpest–Paks labdarúgó mérkõzésre 2013. július 27-én, Budapesten a Megyeri úti stadionban került sor.

A mérkõzés lefújását követõen már a stadiont elhagyva, 18 óra 32 perc körüli idõben a Megyeri úton, a távozó szurkolók közül egy ezidáig ismeretlen személy egy csatornafedõ-rácsot dobott a rendezvényt biztosító rendõrök felé. Ennek következtében két rendõr nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az ismeretlen személy ellen hivatalos személy elleni erõszak bûntette miatt indít eljárást a Budapesti Nyomozó Ügyészség.

a csatár nélküli csapat lemosta õket a hiperkupán.

ressy14
Mi most romokban vagyunk, ahogy a Gyõr és Loki is, ha az elsõ 6(?) rangadót tudjátok hozni nagyjából, akkor komolyan elhúzhattok. Addig az összes Európában leszerepelt csapat csak nyalogatja a sebeit.

+ ezért le leszek ugatva, de jövõre választás lesz (a fidesznek nagy segítséget jelenthet az a ~ 1 millió fradista voksolóból adódó pár százezer elégedett focidrukker) és új stadion avatás, ami egy ideihez hasonló teljesítménnyel komolyan meg lesz támadva a baloldalról.

De majd idõvel kiderül, elõre csak felesleges okoskodás számolgatni.

Dum spiro, spero.

Amig Kondást megtartják addig ne számolj a Lokival("olyan góloka kaptunk amelyekre fel lehet készülni" Stromsb@z 0-3 után")

Idén nem lesz olyan baszott szerencséjük mint tavaly...

Ha mi nem igazolunk egy minõségi jobb hátvédet, belsõ védõt, szûrõ középpályást, akkor ti lesztek a bajnokok.

Ha minden így marad, akkor a Vidi lesz a bajnok, a következõ három hely meg a Fradi, Gyõr, Diósgyõr, Debrecen, Honvéd ötösbõl fog betöltõdni... szerintem.

www.smart-bus.hu

Narxis
Idén a Fradi nyer.

ressy14
a magyar foci szégyene lenne, ha idén is õk nyernének

Dum spiro, spero.

Szar lehet szembesülni Tarsolyéknak hogy nem az ETO lett jobb hanem az összkép szerint az Nb1 lett rosszabb. Azért mégis egy csatár nélküli csapat a bajnok.

ReszegKoldus
Kíváncsi lettem volna mit nyilatkozik, ha a Diósgyõr nem kap pirosat és nem sikerül egyenlíteniük 😄

Nem hiszem, hogy Moniznak címezte volna... Ha meg igen, és ez a mondat ilyen reakciót vált ki belõle, akkor ez tényleg egy idegroncs. Elhiszem, hogy beleéli magát a meccsbe, de azért ez már a vállalhatatlan kategória.

Egyébként pedig a Gyõr ha csak fele ennyire küzdött volna a Maccabi ellen, akkor nem égtek volna így le.

www.smart-bus.hu

Narxis
Nem tom, Pintért kell megkérdezni.

Ebben mi a beszólás?

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
"...a múlttal én nem szoktam foglalkozni."
"Én úgy emlékszem, hogy mi nyertük meg a bajnokságot"

Legalább Pintért mindenhol elismerik 😄

Narxis
Moniznak szólt be mert az nyilatkozott egy ilyet.

"Láttuk sajnos, hogyan szerepelt a legutóbbi meccsén a Gyõr, a Honvéd és a Videoton, nekünk is nagyon fel kell készülnünk majd arra, ami ránk is várhat Európában majd a következõ szezonban."

Szivics(NB2 bajnoki cím, Magyar Kupa gyõzelem, U19 szerb szövkap)re elvileg nem gondolhatott, mivel õ meccs elõtt csak annyit szólt "nem kell elájulni az ETO-tól", Moniz a Videotont hozta fel példának arra hogy "nem szabad lenézni az ellenfelet lásd Podogrica ellen a Vidi", Gomes csöndben vagyogat, Rossi meg csak a saját csapatát kritizálta mostanság....4