32945
Magyar Foci
-
#25521 európából kéne 16 csapat,dél amerikából 4,közép amerikából 2(mexico,usa elég is),ázsiából max 3(japán,dél korea,ausztrália),afrikából szintén 3,ez 28 csapat,7x 4-es csoportok,a csoportokból továbbmegy az első kettő,meg a két legjobb harmadik. Ennyo csapat elég is lenne,mindig bejut 2-3 kutyaütő csapat a VB-re,akiknek semmi dolguk ott,így legalább tényleg a világ 28 legjobb válogatottja jutna ki -
#25520 Nekem meg ázsiai meg afrikai nem hiányzik. -
#25519 Akkor inkább maradjon így, ahogy van, nekem nem hiányzik több európai meg dél-amerikai csapat :D -
#25518 akkor meg?
európaiaknál most is rengeteg olyan válogatott van ami lazán kijutna ha nem európából lennének vagy több hely lenne.
ergó ha szigorúan vennénk h a legjobbak jussanak ki akkor európából kéne a legtöbbnek ott lenni, még a jelenleginél is,dél amerikából a 2.nak míg ázsia,észak amerika meg afrikából ilyen selejtezőkön kéne h kijussanak, de kevesebb mint jelenleg összevetve.
ez nyilván nem fordulhatna elő, pedig sok helyük a sok ázsiai,afrikai meg északamaerikai válogatottaknak nem lenne a vb-ken.
mellesleg a futball fejlődik eggyre több a jobb csapat ezért törvényszerű h idővel emelni kell a létszámot...
-
#25517 de az nem az európaiak kárára lenne, hanem azok mellé, sőt még +1 európai is lenne -
#25516 a drog rossz -
#25515 3x rosszabb is van :D -
#25514 akkor az lenne a jó ha az európaiak kárára lenne több ázsiai meg afrikai?
mert a cikkben az van h blatter szerint több ázsiai meg afrikai kéne... -
#25513 van Kamenarnál rosszabb :D
ha nem látszik -
#25512 heti Hemi:
"Tegnapi élményünket beárnyékolták a fehérvári és a kispesti szurkolók néha botrányos rigmusai. Hál’ Istennek, a fehérváriakkal nem kell foglalkoznunk, de a mieinkkel igen. Komolyan el kell gondolkodnunk arról, hogy nem engedhetjük meg magunknak az állandó büntetéseket az idegenbeli mérkőzéseken, sem pedig azt, hogy egy kis csoport viselkedése miatt bunkó, tahó, ocsmány jelzőkkel illessék szurkolóinkat.
Amennyiben az idegenbeli mérkőzés problémáját nem tudjuk más módon megoldani, kérvényezni fogjuk a Magyar Labdarúgó Szövetségnél, hogy idegenbeli mérkőzéseken ne nyissanak Honvéd vendégszektort. Ha szurkolóink idegenben is drukkolni kívánnak a csapatunknak, akkor vehetnek jegyet a mérkőzésre, de nem egy külön szektorba. Ezzel a lépéssel kizárhatjuk a Honvéd büntethetőségét, és azt, hogy a továbbiakban is szégyenkeznünk kelljen egy pár ember miatt, aki úgy akar szeretett klubjának szurkolni, hogy közben tönkreteszi."
A drog az rossz, értem? -
Grenzjager #25511 Amit 60 város rendezne 80 nap alatt a Föld körül... bravó rühes csigazabálók... -
#25510 Michel Platini 40 csapatos vb-t szeretne
szerintem legyen 100 csapatos és selejtezni se kelljen
(akkorsejutnánkki) -
#25509 azért az durva mit meg nem engednek maguknak az edzők itthon a szurkolókkal szemben
hát hol van olyan, hogy a szurkolóknak vissza szól az edző:D
a szurkolónak mindig igaza van
ez van -
#25508 Bognár Pityu, Bognár Pityu! Apjával ketten ők a magyar futball megmentői :D -
#25507 na:D
ingyen volt a jegy vagy mi fene?:D:D
azért az arc hatalmas pintérnek is:)
mezeynek is az volt anno emlékszem:D
neki is qrva gyengéztek:D -
#25506 vannak, kurva gyengéztek is rendesen :D
tavaly is egész évben nyomták, de a végén azért csak odamentek ünnepelni :D -
#25505 ki élteti ezeket?
mert szurkolóink nincsennek is -
#25504 "Nem csak akkor kell éltetni minket, amikor pompa van - Pintér"
LOL, mutass fényt óh Mester! -
#25503 vidi meccsen senkinek nem esett le úgy látom, hogy szolnoki azt hitte, brachi helyére cserélik be aki már nem volt a pályán... -
#25502 akkor legalább többféle nyelven elemezhették volna a dolgokat portugálul is akár -
#25501 a néger Emersont is meghívhatták volna -
#25500 műsor elején Bognár: "mindig mondom hogy ne adják hátra a labdát, mert a kapus nem futballista... ő kapus" :DD -
#25499 Három vendég, három labdarúgó-korosztályt képvisel este a Sport Tv futballshow-jában, a Harmadik Félidőben. Lipcsei Péter a múlt legendája, Kabát Péter a jelen nagyágyúja és Bognár István a jövő reménysége.
Kabát Péter a jelen nagyágyúja -
Zenszkij #25498 KATASZTRÓFA -
Solt #25497 Ezt mondta a Betta drága, hogy nyalom a hangját! :D -
#25496 egyébként a fia nem rossz játékos, legalábbis nb1-es viszonylatban -
#25495 Nem nézem a tv-t, de ez most komoly?
:DDDDD -
Solt #25494 Na már a Bognár fia is ott fog szakérteni!! :D Sírok... XD -
#25493 Azután mondta, amikor eltörték Leo lábát, az mindegy hogy történetesen ki is kaptunk... :) -
#25492 Ha jól emlékszem Moniz se győztes meccs után hozakodott elő ezzel :D -
#25491 Nem volt semmi különös durvaság, inkább figyelemelterelésre használta szerintem ezt a mondatot (kisregényt?) Gomes. De ettől még igaz. -
#25490 Csak fél füllel hallgattam a meccset, nem néztem, szóval nem tudom, de mivel a honvéd volt az ellenfél, valószínüleg faragták őket istentelentül, a bíró meg ezt nem díjazta megfelelően....
De nálunk is ugyanez megy... Leo, Jenner... mindkettő kapott/kapja, bírók meg csak nézik... -
#25489 Egyébként mi történt? Lerúgták a Kovácsot vagy Kleinheislert? -
#25488 Attól még nem kevésbé igaz amit mond, és nem véletlen hogy Leo sérülése után kisKokó állt ki és mondta el a véleményét egyedül... -
#25487 másik csapat szemszögéből nézve közel se ilyen egyértelmű a dolog :) -
#25486 És Gomes ugyanarra panaszkodott mint tavaly Moniz... hogy nem vigyázunk a tehetséges, játékos focistákra, kedves BMLSZ, és mindentmegmagyarázok Sanyi mikor hallják már meg ezt? -
#25485 Azt....honvédnél mit szednek? :D
-
Zenszkij #25484 én is ezen a véleményen vagyok :D -
#25483 válogatottba ve... izé... majd lesz valami -
Solt #25482 Németh 85. percben lőtt góljával 2:1-re vezet a Roda a PSV ellen! :)