Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
Totál igazad van.
Láma!
Azért akármennyire lehet nem szeretni az MTK-t, Ferenczi Attilának igaza van, hogy nekik van stílusuk, és simán dobnak be a nagycsapatba akadémiáról játékosokat, mert átgondolt koncepció van, és mindkét helyen ugyanazt a stílust játsszák, nem kell "átszokniuk" a fiataloknak. Amit pedig Józsi bácsi évrõl évre megcsinál, hogy új csapatot épít, és most meg tavaly is azért elég nézhetõ focit nyomtak, kellenek õk az MB1-be, akármennyire is nincs szurkolójuk.

Szerintem keress árnyékot.

www.smart-bus.hu

Ahelyett hogy örvendenél annak hogy a szeretett vezért érdekli a foci és hajlandó a pénzedet jól felhasználva befektetni a kedvenc sportjába ilyen badarságokat írsz.Gondolj bele hogy ha a ViktorBánt teszem azt a Lézer unokatesók kedvenc sportja a fogat hajtás érdekelné nézhetnél mindenféle ló vontatta jármûvet orrba-szájba vagy a modellvasutakat is fõmûsor idõben élõben.Egy Mezõkövesd- Felcsút meccset meg elképzelhetsz úgy is hogy barca-real rangadót csak az ország méretéhez és IQ-jához igazítva.Talán annyi a különbség hogy pl a spanyol állam egy kiba.. fillért nem rak a profi fociba mert az eltartja magát és az így felszabadult lóvét akár elköltheti iskolai szintû sport támogatására.

Azért tegnap este is mikor a vízilabdások világbajnokok lettek kiderült, hogy nem feltétlenül kellene nekünk ezt a semmitmondó focit erõltetni fordulónként 20k nézõnek, mert fenemód veszteséges.Nemzetközi szinten meg kb annyi esélyünk van mint a gyp-s Józsikának papírcsákóval, fakardal a kezében a Mike Tyson ellen.
DasIsFuck
A tegnapi DVTK-MTK meccs élvezetes,hajtós és minõségi játékot hozott a kánikula ellenére is!
Rudolf kivételesen úgy néz ki kezd visszarázódni.
Egy baj volt, hogy nem volt még egy hasonló kaliberû játékos elõl, mert amiket ez a Bacsa kihagyott hát, kötelezõ lett volna nyerni az MTK ellen...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
legalább annyira mint az mtk.

szurkolok, hogy az újpest essen ki a mezõkövesd,pápa páros meg harcoljon a másik kiesõ helyért.
a pápának már tavaly ki kelett volna esnie, csak volt egy Eger akik megmentették õket a kieséstõl.

az akadémiáknak meg nem biztos h az elsõ osztályba lenne a helye.
tehát mtk,puskás akadémiát ki kéne csapni a picsába egy külön ligába õket.

ezeket a külföldi ligákba is rühellem mikor második csapatok profi ligába indulhatnak..

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

ressy14
Ezzel a hozzászólással több millió Felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia szurkolót sértettél meg.

Dum spiro, spero.

Zenszkij
a felcsútnak nagyon örülnék ha kiesnének, nem ide való egy falu, kenjék a hajukra a stadionjukat

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

dave9004
bár azt leszögezhetjük, hogy az elsõ meccs nem mérvadó,
a kmét meg jól játszik.
dave9004
csak azért ne essen ki, hogy a kövesd meg a felcsút essen.
Sajnos egyelõre ugy fest a kaposvár megharcol majd velük.
de elõbbi kettõ lenne a legjobb a beleölt pénzek után egybõl kiesés 😊
Szerintetek a Kaposvar iden kiesik?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Narxis
Itt max. az akadémisták bundázhattak. Am. sztem nem volt itt semmi, átlagos meccs.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ReszegKoldus
Én azt nézem, de valami 6. érzékkel pont akkor kapcsoltam át, amikor megkapta a piros lapot 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

dave9004
szóval akkor nézzem inkább a vízilabda döntõt? 😄
passatgt
elgurította labdát ahjupera szabadrúgásnál, pedig volt már egy sárgája

ReszegKoldus
Roppant taktikusan kiállíttatta magát az újpesti 😄
Labdaelrúgásért kapott második sárgát, elsõt meg gól utáni mezlevételért.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

dave9004
mi történt pontosan?
passatgt
na most senki ne mondja nekem azt, hogy ez nem volt bunda

ReszegKoldus
Most meg fõleg 😊

passatgt
egész jó ez meccs

ReszegKoldus
Úgy látom a lámpáknál több rovar repked, mint ahány nézõ van 😄

ressy14
m2

Dum spiro, spero.

passatgt
Újpest meccset közvetíti valami?

Pintér kezet fog a Artnerrel, majd "Te faszszopó, Te" felkiáltással elindul a bíró felé! 😄

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Radómbi Tibi

Zenszkij
Hajrá Hali! 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Ezek a bírói ítéletek... tragédia...

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Kár, hogy ilyen béna a Haladás

ReszegKoldus
Hahaha Gyõr 😄

ReszegKoldus
Edzéseken abban van.

LasDen
Monizról készült már olyan kép, ahol rövidujjúban/nadrágban fotzták le? mer arra gondoltam, hogy a kezén/lábán lehet valami, amit nem akar, hogy mindenki lásson. mi más oka lehet, hogy valaki ennyire takargatja magát?? vagy nem? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
moniz is kabátban van, kovács meg hosszú ujjúban focizik

gondolom babonából mindegyik😄

bakkerman
hogy a picsába nem gyullad meg nyáron abba a melegitõ alsóba? 😄DD télen még oké,biztos komfortos még 0 fokban is,alatta egy fasza jéger alsóval,na de nyáron 30 fokba nem lehet kényelmes 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

banok
Dzsudzsák játszik a Dinamoban, ahogy Varga Józsi is a Middlesbroughban.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
Hajnal gól a Baumberg-Ingolstadt Német Kupa meccsen.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Narxis
xD

ReszegKoldus
Ez majdnem olyan mint a Rudolfot fikázóknak belinkelni az 1 tavaszi gólját 😄

passatgt

Király fikázóknak😊

Narxis
Lehet több pénzt kap.

ressy14
Vass Ádám a Serie B újuncánál, a Latina Calcio-nál van orvosin.

Hát ha a Serie B-ben akar a bennmaradásért küzdeni, ahelyett hogy Fradival küzdene a bajnoki címért, akkor gratulálok neki.

Dum spiro, spero.

Narxis
Helyes.

ReszegKoldus

a lényeg röviden:

van a deutsch kör és a fociklub tulaj kör ( elv megint a várszegi mozgatja a szálakat). A dajcs kör igazgatja a foci kivételével az összes szakosztályt és övé a stadion is. A foci szakosztály maradt a régi címernél és nem használják az újat, de a stadion mivel dajcshoz tartozik ott mindent telenyomtak az újjal.
Ezért van harag

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Nem elég nemzeti! XD

www.smart-bus.hu

LasDen
tudja valaki, hogy az mtksoknak mi bajuk az új címerrel??

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

dave9004
Gulácsi kezdõ a Fener ellen.
Bár stat szerint 50 perc alatt lövésük se volt a törököknek
Szerencsétlen...

www.smart-bus.hu

na ez durva Dömérõl 😄, de egy kisfröccsöt innék vele. A kisfröccs akkor jó ha kurva nagy 😊)))

ressy14
Hát inkább csak írásban büntessenek, mint milliós pénzekre. De elõbb-utóbb elérjük azt is, mert a következõ meccseken már visszaesõk lesznek a felsorolt csapatok.

Dum spiro, spero.