32945
Magyar Foci
-
#25601 Mert abszurd ez egész szabályozás. Sehol sem tudják kiirtani az indulatokat a stadionokból, csak akkor ha teljesen üresek lesznek a lelátók mindenhol.
De menj ki egy akármilyen magyar meccsre, és számold össze, hogy hány rasszista, trágár bekiabálást hallasz. Ennyi erővel a BKV is beszüntethetné a járatokat azokon a szakaszokon, ahol az utasok nem odaillő módon viselkednek.
A véletlenszerű büntetési összegek és a kettős mérce csak ront a megítélésén. -
#25600 ő egyáltalán NEM AKAR ultrákat. -
Takezó #25599 Most az miért gond, hogy nem akarja, hogy cigányozzanak az ultrák? -
karajjj #25598 ezen most megborultam
-
#25597 a kézis csajokból a világ legjobb klubcsapatát hozta létre,hátha a fociba is tudnának annyi pénzt pumpálni,hogy a közeljövőben cél lehessen a BL főtábla győrött. Első lépésként el is küldhetnék pinyőt,és vihetnének valami nyugati szinten jó edzőt -
#25596 Egyszerűbb lenne inkább a várost átnevezni Audira...
Vagy lenne diósgyőr keleten, audiósgyőr nyugaton -
#25595 A gyáróriás 2011-ben kötött hároméves megállapodást a labdarúgóklubbal és évi 1 millió euróval szponzorálja azt. A hírek szerint ez az összeg akár a duplájára is nőhet és ennek fejében a labdarúgócsapat is felvenné az Audi nevét.
az már nem gyenge:) -
#25594 Nem akartam megnézni, de érdemes volt, rosszabbra számítottam.
-
sempronius18 #25593 Tudom én sem kedvelem.
Csak annyira Flash lenne egy olyan nagy múltú csapattal tétmeccset játszani, mint a Honvéd.
Ahhoz hurka vagyok, hogy ez az NB1-ben összejöjjön úgyhogy jó lesz nekem a BLASZban is. :D -
#25592 káosz az öreg:D:D
-
#25591 hátha azt csinálja amit mondott h totál bezárja a kispest szektort meg átépíti akkor biztos, de még idegenbe se lenne 1 se. -
#25590 ha így folyatja 1 év múlva már nem lesz néző a hazai bajnokikon,szurkoló már most se nagyon van -
sempronius18 #25589 Nyalja meg az öreg.
Maradt volna Ámerikába és a Honvéd bohóckodása helyett NB1-es lehetne a Nyíregy, vagy a Csaba. XDXD
Mi meg a fiúkkal alázhatnánk a Honvédot a BLASZban........ -
#25588 a szélsőjobb építi be a szurkolókat -
#25587 -
#25586 sajnos :/ -
#25585 eléggé bemakkolták -
#25584 haha leírom egyből egyenlít a győr :D -
#25583 meg a Honvédból is. ha ezt behúzzák 5 győzelem zsinórba, pedig Vidi,Fradi,Haladás,Győr is közte. -
#25582 ebből a Daud gyerekből még lehet valaki -
#25581 Huszti gól büntetőből -
#25580 Újpesten megint edzőbuktatás van? -
#25579 Én azért feltenném a kapucnit, ha már ott van és az eső is esik. :) -
#25578 Azért még rajta van a teher a fradin, csak kezdik elbírni. (1:05-től)
-
#25577 Véber azon kevesek egyike aki ért a foci nyelvén mind elméletben mind gyakorlatban is, csak sajnos a keret, merítési lehetőség nem túl jó. Kíváncsi lennék rá egy közepes csapatnál. -
#25576 Szimpatikus csapat ez a Mezőkövesd. Remélem nem esnek ki. -
#25575 ha valaki akar kérni még logót név mellé, privátban jöhet -
#25574 Hertha BSC-Schalke 0-2 Szalai Ádám góljával
-
#25573 nem, csak azt hittem van valami xtra, amit látni kell :D -
#25572 Tartsd meg magadnak. -
#25571 Most játszod a hülyét? XDDD -
#25570 először meglepődtem milyen csend van a gyászszünet alatt, pedig valami zaj olyankor is szokott lenni
aztán rájöttem, hogy Puskás Akadémia - MTK meccs van -
#25569 Lehet, hogy sokaknak nem tetszett, de ő egyszerűen ilyen ember, nagyon szereti a játékosait, többek között. -
Zenszkij #25568 színpadias volt, nekem nem tetszett -
#25567 "KELETI CSOPORT. Kiválóan sikerült Détári Lajos bemutatkozása a Felsőtárkány kispadján: a négy forduló óta nyeretlen Fortress hatgólos meccsen 4–2-re legyőzte az élcsoportban haladó Hatvant. "
na tessék
-
#25566 Moniz megnyilvánulása a végén tetszett, ebből látszik hogy igazi stílusos ember, a média nyálcsorgatására nem kíváncsi, fontosak neki a szurkolók, és bizony el tud érzékenyülni és ezt nem titkolja. Ilyen emberekből kellene még több az országba, fociba. Végig látszott a fradiban hogy van játék, elképzelés, szóval biztosan elindult valami. -
#25565 azt hogy kikapott a fifa "csodacsapat" :) -
#25564 mit kell látni? -
#25563 Tudjátok mit ide is berakom max kapok néhány büntipontot :)
-
#25562 Szalai gól, Stieber gól (büntetőből) [Korcsmár is kezdő volt), Dzsuddzsák csereként állt be a Dinamo-Tomszk meccsen ahogy Pintér is.