Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
ja itt van az a remek duma, amit a #23711-ben írtam

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

A magyar foci legnagyobb ellensége nem a pénzhiány vagy a gyenge színvonal, hanem, hogy politikát csinálnak belõle az emberek (mindkét oldalon). Én õszintén remélem, hogy javul majd a magyar foci és sikerül majd olyan bravúrokat összehozni, mint például a Videotonnak a tavalyi szezonban. Sõt remélem állandó szereplõi leszünk legalább az Európa Ligának.

Ami rejtély nekem, az a magyar válogatott folyamatos fikázása, pedig a vb selejtezõcsoportunkban egész jól állunk. Persze a dolog Bukarestben dõl majd el, de már a pótselejtezõ is óriási eredmény lenne szerintem.
ReszegKoldus
jövõ héten a gyõriek töltik meg a hazai szektoraikat 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

dave9004
nem rossz, de lehetne több is ha már õk vannak a legtöbben.
ennek ellenére dicséret h kimennek. köv meccsen is menjenek ennyien!
banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Szembõl nézve olyan volt mintha a Juhász lökte volna el, aztán estek mindketten... hátulról meg úgy látszott, hogy az a balfasz fogja a Juhász mezét...

Így bírószemszögbõl szerintem megadható kategória.

www.smart-bus.hu

a játékvezetésnél már csak a kommentátor a szarabb

ressy14
11-es volt?

Dum spiro, spero.

ressy14
kb 5 éve egy psv-liverpool meccset volt szerencsém holland stream-mel nézni, ott a kommentátor Köjtnek hívta, aztán lehet, hogy hollandiában is nyelvjárás kérdése 😄

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Küjtös kalács

bakkerman
de õ is volt már "Kájt" "Küjt" "Kuit" is 😄DDDDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ressy14
Nikolic az új Inzaghi 😄

Dum spiro, spero.

passatgt
kovács gyerek megoldaná a bal hátvéd gondunkat válogatottban😄

banok
12400 nézõ nem is rossz!

LasDen
jah. már legalább 20 meccset játszott...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sippie
LOL
ressy14
eddig ez a Töjp nem valami gólzsák 😄

Dum spiro, spero.

passatgt
az ivószünet miért nincs beleszámolva hosszabbításba? most is 2 perc(direkt figyeltem) volt, de fogadjunk, hogy max 1 perc hosszabbítás lesz csak elsõ félidõben

ressy14
szerintem Töjp, mert Kuyt is Köjt

Dum spiro, spero.

Látom kényszerbeteg vagy aki nem bírja ki, hogy ne övé legyen az utolsó szó.

Írj erre kommentre valami választ és nem fogok rá válaszolni, hogy meglegyen az örömöd kisbarátom.
Sippie
lol
Jenner szerint Tajp! 😊

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Én azt hittem Töjp, mint Töjpapa

passatgt
tüveeep elvileg google translate szerint😄

http://translate.google.com/#auto/en/Tuijp

Sippie
"Verd magad tovább, mint valami hisztis kisgyerek."

Nem unod még az öngólokat?
LasDen
Ezt a Tuijpot "Tájpnak" kell ejteni? Én "Tujpra" gondoltam...a "Tájpról" nekem az írás jut eszembe mindig 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

A TAO-s pénz nem támogatás szerintem, hanem ösztönzés. Nem halat adnak az "éhezõnek", hanem hálót, hogy fogjon magának... A cégek ezt a pénzt úgyis "eldugnák" a könyvelõ hadsereg segítségével... Így meg jó nekik is, a csapatoknak is, és nekünk is...

Az egészségügyet meg kár idehozni... oda olyan súlyos száz, ezer milliárdok kellenének, hogy ezek a pénzek oda még foltozgatásra is kevés lenne.

Megy a meccs, így abba nem akarok belekezdeni, hogy a sportnak milyen társadalmi, gazdasági elõnyei vannak.

www.smart-bus.hu

Látom a személyeskedés sem áll távol tõled.
Sippie
Látom a felfogóképességeddel is baj van.
ressy14
vagy csak neki a csuklójáig ér a rövid ujjú mez 😄

Dum spiro, spero.

Szerintem a gazda jelét takarja el vele. Muhahaha
Minek magyarázzak neked úgy sem érted meg.

Verd magad tovább, mint valami hisztis kisgyerek.
banok
Huszi gól a Hannover gyõztes Német Kupa meccsén!

ressy14
kicsit higgadtabb edzõ, mint Sousa 😄

Dum spiro, spero.

passatgt
gomest látta már valaki örülni gólnál? nem értem ez miért van, vagy ez is valami babona

Sippie
Utálom magamat ismételni...
"Kiváncsian várom ahogy ezeket megcáfolod, ha nem megy, akkor inkább ne okoskodj."
Üres fröcsögések nem érdekelnek.
ReszegKoldus
Börtöntetkókat takargatja vele

passatgt
jó szar a pálya

Erõlködj nyugodtan......és ferdíts..........
Sippie
4400 a loki átlagnézõszám?
14 milliárd a stadionja?
Az több mint 3 millió fejenként?
Ugye hogy nem úgy mûködik az adózás, ahogy te nagyon okosan kitaláltad #23708-ban?

Kiváncsian várom ahogy ezeket megcáfolod, ha nem megy, akkor inkább ne okoskodj.

passatgt
kovács megint hosszú ujjúban😊

passatgt
büntetés megy is pirotechnikáért😊

Ja csak amit te írsz annak köze nincs a tényekhez.

Pattogj tovább azért nyugodtan.
Sippie
melyik országban mûködik úgy, ahogy most nálunk? Dobálóztok nagyon a külföldiekkel, de konkrétumot még nem láttam hogy melyik állam mennyit költ a focira csak azt hogy "hát a spanyolok sokkal többet!!!444négy"

sempronius18: szar dolog amikor fingod nincs, hogy mit írjál a tényekre. élj tovább nyugodtan az elképzelt világodban, csak az észt ne oszd ilyen lelkesen ha lehet.
ressy14
azért azt sem gondoltam, hogy több magyar lesz nálunk a kezdõben, mint a Fradinál 😄

Dum spiro, spero.

ressy14
érdekes gondolatmenet, kíváncsi vagyok melyik országban mûködik ez így, ha már így kivesézted nekünk...

Dum spiro, spero.

banok
streamek a meccshez http://banok.myfreeforum.org/about11.html

és Korcsmár gól a Fürth német kupa meccsén!

passatgt
Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 16.30 óra. Vezeti: Kassai
FTC: Jova – Alempijevics, Otten, Besic, Jovanovic – Valpoort, Józsi, Somália, Jenner – Tuijp, Holman.
Kispad: Kurucz (kapus), Csukics, Hidvégi, Ionescu, Böde, Diallo, Gyömbér
Videoton: Calatayud – Szolnoki, Juhász, Vinícius, Stopira – Caneira, Sándor Gy. – Álvarez, Kovács I., Kleinheisler – Nikolics.
Kispad: Tujvel (kapus), Vítor Gomes, F. Oliveira, Tóth, B., Gyurcsó, Torghelle, Mamadu.

vidiben 6 magyar kezdõ😊

Jól van magyarázz még.......