32945
Magyar Foci
  • COOLancs
    AZ MTK Csányi mintaképe, ott sosincs szurkolói rendbontás és özönlenek a családok a meccsekre
  • Grenzjager
  • Láma!
    Otigba gól.
  • a.carkey
  • a.carkey
    Tudom, hogy ez kevésbé foci, mint a debreceni stadion, de érdemes megnézni!
  • passatgt
    Gyurcsó nem nagyon van képben:D
  • bakkerman
    na erre már tényleg azt mondom mi a büdös fasznak???? 20 ember jár ki a meccseikre,azok is a rokonok...eszem megáll
  • ressy14
    Az MTK stadionját is felújítják

Hát ezt is megértük. Ráfér.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De talán lenne másik stadion is, ami nincs benne a programban és még 200-nál több néző is szokott lenni.
  • ressy14
  • [HUN]FaTaL

:DDDDDDDD
  • passatgt
    nagyon fasza lesz
  • a.carkey
    Kétharmad
  • passatgt
    sousának nagyon megy ez az EL:D
  • dave9004
    olyannyira hamarabb lesz tétmeccsük, hogy lehet vb-keretbe hívnák :D
    Európai jövőjét megalapozza épp, válogatott jövője meg Nigériával ígéretesebb mind vb mind kontinensviadalon (lásd ank bajnokok voltak)
  • Grenzjager
    Goethe, Herder és Schiller miatt nem járnak a családok meccsre! :)
    német csúnya szavak....
  • ReszegKoldus
    akkor miért nem akart pont a nagy nyilatkozata utáni meccsen? :D
  • Zenszkij
    6 mert Hajnalt is behívjuk.
  • ressy14
    9, mert kapus poszton annyira nem égető a helyzet.
    8, mert Dzs. képes jól játszani ha akar :D
    7, mert Szalai is képes jól játszani, ha akar
  • bakkerman
    van még 10 üres poszt a csapatban Otigban kívül :DDDD
  • ressy14
    És? Van itt nekünk Guzmics és Devecseri helyette, ha esetleg mégis kellene egy harmadik CB, akkor behívunk még egy srácot a Haliból.

Komolyra fordítva a szót, egy normális belső védővel még nem vagyunk sokkal előrébb, mert van még 3 üres poszt a hátvédsorban.
  • Solt
    Ha oda szívesebben megy, akkor én nem bánom... hozzánk akkor jöjjön, ha szívből így dönt!
  • bakkerman
    "A magyar nemzeti csapat következő tétmérkőzése 2014 szeptemberében...."

ha idén nagyot dobbant hollandiában,akkor befogják hívni a fekák,nekik biztos hamarabb lesz tétmeccsük,és buktuk
  • Láma!
    Ha "elviszi" Nigéria, azt is megköszönhetjük Egervárinak...
  • Solt
    "A FIFA szabályai szerint kizáró ok a válogatottváltásra, ha egy játékos játszott már tétmérkőzést egy szövetség felnőtt A válogatottjában. Ez még Otigba esetében nem történt meg, sem az utánpótlás-válogatottság, sem pályára küldése egy felkészülési mérkőzésen nem akadályozná meg, hogy nigériai nagyválogatott legyen, ha úgy dönt.
    Váltás esetén a játékosnak azt írásban kell kérelmeznie a FIFA-nál, majd egy bizottság dönt a sorsáról. Az írásos kérelem és a döntés meghozatala között eltelt időben a futballista egy ország válogatottjába sem hívható be. De természetesen ez egyelőre csak háttérinformáció – Otigbát még sem a magyar, sem a nigériai szövetség nem hívta meg az A-válogatottba. A magyar nemzeti csapat következő tétmérkőzése 2014 szeptemberében, a 2016-os Európa-bajnokság selejtezősorozatában lesz."

Forrás :)
  • Effe88
    akkor nem szóltam:)
  • LasDen #25616
    nem. már megváltoztatták. csak a tétmeccsen pályára lépettek nem léphetnek már pályára más nemzet mezében....
  • Effe88
    Számít, mindegy, hogy tétmeccs vagy barátságos ha fifa meccs tehát a fifa elismeri akkor számít:)
  • Solt
    Legyen így... csak az a baj, hogy barátságos meccs nem számít, a legközelebbi tétmeccs meg jövő ilyenkor lesz nekünk...
  • LasDen #25613
    ha külföldi edző jön, akkor az befogja hívni....
  • Effe88
    Hát most nagyon élvezi a bizalmat Van Bastennél, szóval lehet tényleg fontosabb az a klubcsapat mint a róth féle bohóckodás...be kell hívni egy meccsre és kész.
    Mondjuk nagy kár, hogy novemberre nem időzítettünk 1 bari meccset se:S
    most tavaszig várhatunk.....
  • ReszegKoldus
    de akkor szerezzen gólt is, hogy Détárinak ne kelljen aggódnia :D
  • Solt
    Ebben is van valami, de eddig szó nélkül jött. Most, hogy szóba került a Nigériai vonal, hirtelen nem jön. Kicsit fura ez nekem...
  • Effe88
    Én megértem.Az ilyen U-baszakodásnak semmi értelme, kutyát se érdekli.
    Szépen be kéne hívni 1 meccsre a felnőtt válogatottba és kész.
  • Solt
    Mit baszakodnak vele? Behívták az U21-be, és kitalálta, hogy neki a klubcsapata fontosabb. Ha így áll hozzá, akkor részemről mehet amerre lát... Magyar válogatott az legyen, aki szívből jön, és nem kell noszogatni! A Koman is a bögyömben van emiatt...
  • LasDen #25607
    ez már megvolt. Tim Howard személyében. De lehet hogy Miku is volt már.
  • bakkerman
    Otigba-val addig baszakodnak,és nem hívják be,amíg elfogadja Nigéria hívását. Mondjuk akkor legalább 86 után lenne esély arra,hogy ismét legyen "féligmagyar" játékos a VB-n.
  • ReszegKoldus
    Hát szégyen vagy sem, azért születtek érdekesek, pl. Spurs are on their way to Auschwitz, kutyaevésről is, baleseteken viccelődős is, ami mondjuk már szerintem is durva :D

nem is a whore kreatívabb, hanem az egész, hogy viszik le hordágyon a nyomorultat és közben éneklik hogy az apja elefántokat mos, az anyja meg kurva
    de nekem az tetszik ezekben, hogy egyszerű "dallama" van és rengeteg mindennel be lehet helyettesíteni, így miután leigazolták, át tudták költeni pl az apja könyvelő, az anyja jogot tanul :D

de az tény, hogy ott is vannak röhejes dolgok, mint pl a "ti" listátok :D
    szerencsére azért maradtak szavak, amiket lehet kiabálni :)
  • ressy14
    A whore aztán tényleg kreatívabb :D

Itthon is vannak kreatívabb rigmusok (üres a tabló, mindig jövőre, csak a színesfém és még sorolhatnám), de szerintem simán beleférnek a durvább szövegek is, ha nem egész meccs alatt mennek.

Angliában egyébként is szégyen rasszistának lenni, a mi lelátói kultúránkban meg szinte kinézik azt, aki nem az. Az oroszoknál meg dicsőség :D
  • Láma!
    Ezt te sem gondolod komolyan...:)
  • ReszegKoldus
    jobb lenne, ha kreatívabbak lennének a cigányozásnál, minimum így