Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Nekem mindegy ki lesz a HG, csak legyen korrekt, és végezze rendszeresen a feladatát. Én azért nem vállalom, mert a munkám miatt van, hogy napokig nem vagyok gépközelben...
www.smart-bus.hu
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Van olyan aki elvállalja és alkalmas is rá?
eddig passatgt-re van 1 szavazat Solttól (hogyha Solt nem akar lenni, akkor én is passat-ra voksolok), illetve LasDen vállalná.
Esetleg az új gazdi beírhatná a banner alá a szabályokat (no politika, no sértegetés, a rasszizmus nem pálya, say no to biszem-baszom vagy valami). Nos?
Dum spiro, spero.
Ezen kívül a sztori kurva egyszerû, SG-n tiltott az aktuálpolitika, ergo sem a pro, sem a kontra véleményeknek nincs helye. Maga a hír még elférne, ha meg tudná mindenki állni, hogy nem kommentálja, vagy lenne egy házigazda, aki törölné a politikai tartalmú hozzászólásokat.
Persze csinálhatjuk tovább úgy is ahogy most van, hogy minden piszlicsáré szaron egymásnak ugrunk, bekerül a topik a top tízbe, aztán úgy jár ez a topik is mint a Magyar mentalitás, és mint valamelyik nap az NWO topik.
Hidd el nekem, én lennék a legboldogabb, ha nyugodt, kulturált formában infókat tudnánk cserélni, és meg tudnánk beszélni itt a politikai vonatkozású témákat is.
De ez tiltott, vagyis az odamondogatáson túl nem jutunk úgysem, mivel emiatt bármikor zárható a topik, illetve repül a ban... pont ezért belekezdeni sem érdemes, mivel értelmes álláspont nem alakítható ki, nem védhetõ meg, nem fejthetõ ki.
Na most, ha ezt nem lehet, akkor nem egyszerûbb erõt venni magunkon, és inkább bele sem kezdeni?
www.smart-bus.hu
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Ha csak a múlt hétvégi Orbán Viktor interjút veszem a pfla.hu-n ahol az akadémiáról úgy beszélt mint a saját édes gyermekérõl.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
www.smart-bus.hu
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Passatgt elég optimista, ha vállalná, én rá szavaznék! 😊
www.smart-bus.hu
A jelenlegi történések a magyar foci szempontjából kifejezetten jó dolgok, próbáljunk ebbõl kiindulni és hanyagoljuk a politikai töltetû megjegyzéseket. Akinek nagyon szúrja a szemét és úgy érzi, hogy nála van a bölcsek köve plusz a mindent látó szem, az vonuljon át az indexre, ott nem tilos a politika. Felvértezve az ott szerzett 1000%-s infókkal és tudással, jövõ tavasszal belehet vonulni a szavazófülkékbe, és véleményt lehet nyilvánítani.
Itt viszont jó lenne, ha befejeznénk az ilyen megnyilvánulásokat, mert elõször is tiltott, másodszor felesleges vita forrása, harmadszor pedig egymás idegesítésén kívül másra úgysem megyünk vele.
Ha kell, akkor válasszunk egy házigazdát, aki elkezdi törölgetni a politikai töltetû megnyilvánulásokat, de legyen végre újra csak a focié a terep!
www.smart-bus.hu
Dum spiro, spero.
A medve nem játék.
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu
http://goo.gl/gd6Zi5
www.smart-bus.hu
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
A medve nem játék.
Ezek után mond már meg honnan vetted a bruttó 80 ezres átlagfizetést? Meg, hogy kapcsolódik a magyar focihoz témájához?
Az akadémiákra is csak a legtehetségesebbek kerülnek be, onnan pedig nem lesz mindegyikõjük elsõosztályú focista. Ha valaki csak futni tud, az menjen el inkább atlétának 😄
Aki meg csajnak született és esetleg szép is, az menjen ki Dubai-ozni, pár kiutazással megkeresi az éves betevõjét.
Dum spiro, spero.
De a 140e bruttó nem szabolcsi átlag, hanem országos. A valós átlag ennél még magasabb is lehet, mert sokan kevesebbel vannak bejelentve, mint, amenynit valójában kapnak.
"Jah ha valaki lánynak született az beszopta mert abban nincs pénz."
Dehogynem, csak az nem foci. <#idiota>#idiota>
http://goo.gl/gd6Zi5
Nekem csak ennyi fáj ha magyar fociról van szó hogy én sajna a futás miatt nem lettem multimilliomos. Jah ha valaki lánynak született az beszopta mert abban nincs pénz.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
A világítás kész, holnap lesz a próbaüzem.
Jövõ hétre meglesz a 3. oldali lelátó, a második ütemben meg a 4. is kész lesz.
Közben 25 sajtó hely, közvetitõ állások, budik, mosdók, VIP, és 5000 ülõhely lesz.
Dum spiro, spero.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
gyõrben a partjelzõdobálást meg simán meglehet úszni...
Dum spiro, spero.

Mezõkövesd kapusa meg milyet jógázott az ivószünetben.
Dum spiro, spero.