Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

+1

www.smart-bus.hu

passatgt
én elvállalom, ha gondoljátok

<#eljen>

Nekem mindegy ki lesz a HG, csak legyen korrekt, és végezze rendszeresen a feladatát. Én azért nem vállalom, mert a munkám miatt van, hogy napokig nem vagyok gépközelben...

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Nem gond. Elindítottam egy régebbi football managert, amiben a vezír is bent van. Editorral felnyomtam a képességeit, jelenleg Zidane kategóriában pirickál. Hátha így õs is marad a focinál és nem kezd el politizálni. <#idiota>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ressy14
Na akkor szerintem válasszunk egy házigazdát, majd õ vasszigorral rendet tesz.

Van olyan aki elvállalja és alkalmas is rá?

eddig passatgt-re van 1 szavazat Solttól (hogyha Solt nem akar lenni, akkor én is passat-ra voksolok), illetve LasDen vállalná.

Esetleg az új gazdi beírhatná a banner alá a szabályokat (no politika, no sértegetés, a rasszizmus nem pálya, say no to biszem-baszom vagy valami). Nos?

Dum spiro, spero.

Az nem tudja kikerülni, aki képtelen értelmezni a rendelkezésre álló információkat, valamint képtelen letenni a vak gyûlöletét, és legalább megpróbálni egy picit objektíven tekinteni a történésekre. Még csak szeretni sem kell a "vezírt", elég lenne nem egy kútfõbõl meríteni az infókat, plusz mérlegelés nélkül tovább büfizni azokat a híreket, amik az "objektív médiából" ömlenek.

Ezen kívül a sztori kurva egyszerû, SG-n tiltott az aktuálpolitika, ergo sem a pro, sem a kontra véleményeknek nincs helye. Maga a hír még elférne, ha meg tudná mindenki állni, hogy nem kommentálja, vagy lenne egy házigazda, aki törölné a politikai tartalmú hozzászólásokat.

Persze csinálhatjuk tovább úgy is ahogy most van, hogy minden piszlicsáré szaron egymásnak ugrunk, bekerül a topik a top tízbe, aztán úgy jár ez a topik is mint a Magyar mentalitás, és mint valamelyik nap az NWO topik.

Hidd el nekem, én lennék a legboldogabb, ha nyugodt, kulturált formában infókat tudnánk cserélni, és meg tudnánk beszélni itt a politikai vonatkozású témákat is.

De ez tiltott, vagyis az odamondogatáson túl nem jutunk úgysem, mivel emiatt bármikor zárható a topik, illetve repül a ban... pont ezért belekezdeni sem érdemes, mivel értelmes álláspont nem alakítható ki, nem védhetõ meg, nem fejthetõ ki.

Na most, ha ezt nem lehet, akkor nem egyszerûbb erõt venni magunkon, és inkább bele sem kezdeni?

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Pucér férfihátsót nyalt a focista

Ciki, de legalább a séró jól áll, úgyis az a lényeg 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

banok
Csakhogy az a bibi, hogy jelenleg a magyar foci kapcsán kikerülhetetlen a politika.
Ha csak a múlt hétvégi Orbán Viktor interjút veszem a pfla.hu-n ahol az akadémiáról úgy beszélt mint a saját édes gyermekérõl.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Ennek legalább van igazság alapja! 😄D Egyébként ez nem aktuálpolitika, ergo nem tiltott. De, természetesen, ha zavaróak az ilyen megjegyzések, akkor tudom õket nélkülözni...

www.smart-bus.hu

Mondjuk azért mi lenne akkor, ha kerülnénk a következõhöz hasonló kommenteket is: "Ajrópába cigány, zsidó, vagy néger nélkül nem lehet menni, különben feljelenti õket a zombundsman, hogy kirekesztõek. Van néger, minden rendben" (idézet tõled)?
Korrekt <#eljen>
LasDen
én vállalnám...gondolom 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jó kérdés, én biztos nem! 😊)

Passatgt elég optimista, ha vállalná, én rá szavaznék! 😊

www.smart-bus.hu

egy házigazda nem lenne rossz, ki vállalná be?
No Uraim, bevallom õszintén én kurvára unom már ezt a demagóg nyávogást ami itt folyik fél meg töredék infók alapján. Látom nagyon jól mûködik a "baloldali" véleménygyár is, csak már rettenetesen unalmas!

A jelenlegi történések a magyar foci szempontjából kifejezetten jó dolgok, próbáljunk ebbõl kiindulni és hanyagoljuk a politikai töltetû megjegyzéseket. Akinek nagyon szúrja a szemét és úgy érzi, hogy nála van a bölcsek köve plusz a mindent látó szem, az vonuljon át az indexre, ott nem tilos a politika. Felvértezve az ott szerzett 1000%-s infókkal és tudással, jövõ tavasszal belehet vonulni a szavazófülkékbe, és véleményt lehet nyilvánítani.

Itt viszont jó lenne, ha befejeznénk az ilyen megnyilvánulásokat, mert elõször is tiltott, másodszor felesleges vita forrása, harmadszor pedig egymás idegesítésén kívül másra úgysem megyünk vele.

Ha kell, akkor válasszunk egy házigazdát, aki elkezdi törölgetni a politikai töltetû megnyilvánulásokat, de legyen végre újra csak a focié a terep!

www.smart-bus.hu

ressy14
az akadémiát saját zsebbõl és a támogatók pénzébõl építette fel, nem kell ahhoz hatalmon lennie, hogy oda áramoltasson egy rakat pénzt.

Dum spiro, spero.

a.carkey
Az Akadémiát 2010 elõtt valósították meg, még 2007ben. Éppen hogy túlélte a fõbohóc 2006-ot, és akkor még nagyon nem akart lemondani. Hol volt akkoriban Orbán hatalmon, a sleppje meg fõleg?

A medve nem játék.

a.carkey
Stadler gigaparkot épített a puszta közepére, ez jóval kisebb.

A medve nem játék.

ressy14
rohadni nem fog, mert az akadémiából mosott pénzbõl fenn tudják majd tartani akkor is, ha többet nem lesz a fidesz a kormányon

Dum spiro, spero.

Tök jó, hogy ennyire képben vagytok...

www.smart-bus.hu

passatgt
"Az NB III-ban indul a Szeged 2011 és Gyulán játssza majd meccseit, a csapat új neve: Szeged 2011 – Grosics Akadémia, közben szeptembertõl épülhet az új stadion"

[HUN]FaTaL
Me' nem lesz orbánpapa meg a sleppje, aki pénzelje. Ott fog megrohadni, mint a stadler stadion.

http://goo.gl/gd6Zi5

Miért fog ott rohadni?

www.smart-bus.hu

Zenszkij
5 év és ott fog rohadni a komplexum, Felcsútra stadion, Magyarország szégyene, Szegeden meg nincs csapat nevetséges

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ressy14
felesleges giccspalota

Dum spiro, spero.

passatgt
Felcsút stadion látványterv videó

Videó elég gáz, stadion viszont szép lesz😊

ReszegKoldus
Még Messi se tudott rajtuk segíteni <#hehe>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

a.carkey
Mondtam, hogy kiesik a Tel Aviv. Ráadásul még ismerõs csapatot is kaptak ...

A medve nem játék.

http://m.origo.hu/gazdasag/20130719-150-ezer-forinthoz-kozelit-az-atlagfizetes.html

Ezek után mond már meg honnan vetted a bruttó 80 ezres átlagfizetést? Meg, hogy kapcsolódik a magyar focihoz témájához?
ressy14
Hidd el nem olyan könnyû az. Az én korosztályomból akik ellen még utánpótlás szinten játszottam egyedül a Szolnoki lett nb1-es, páran nb2-esek, nagyobbik részük meg hétvégi hobbifocisták lettek megyei szinten. Szoszóból is simán kinéztünk mi is és az edzõnk is egy európai karriert, aztán mára már csak a mindig a legegyszerûbb megoldást választó bekk lett.
Az akadémiákra is csak a legtehetségesebbek kerülnek be, onnan pedig nem lesz mindegyikõjük elsõosztályú focista. Ha valaki csak futni tud, az menjen el inkább atlétának 😄
Aki meg csajnak született és esetleg szép is, az menjen ki Dubai-ozni, pár kiutazással megkeresi az éves betevõjét.

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
"szabolcsban aki 100bruttót kap az tuti valami csókos, vagy kb 3 ember helyett dolgozik."

De a 140e bruttó nem szabolcsi átlag, hanem országos. A valós átlag ennél még magasabb is lehet, mert sokan kevesebbel vannak bejelentve, mint, amenynit valójában kapnak.

"Jah ha valaki lánynak született az beszopta mert abban nincs pénz."
Dehogynem, csak az nem foci. <#idiota>

http://goo.gl/gd6Zi5

LSSAHPAUL
Csak azt tudom tanácsolni annak aki fiatal és bir futni hogy menjen bátran focistának. NB-1-es szintin biztosan eljut, fizetése milliókban mérhetõ szemben pl egy igazi átlag fizetéssel ami kb bruttó 80eft és nem annyi amit a média hangoztat asszem 140eft 😄 omfg 😄 szabolcsban aki 100bruttót kap az tuti valami csókos, vagy kb 3 ember helyett dolgozik.
Nekem csak ennyi fáj ha magyar fociról van szó hogy én sajna a futás miatt nem lettem multimilliomos. Jah ha valaki lánynak született az beszopta mert abban nincs pénz.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

dave9004
remélem ki is esnek vele
ressy14
Mezõkövesden szépen épül a stadion

A világítás kész, holnap lesz a próbaüzem.
Jövõ hétre meglesz a 3. oldali lelátó, a második ütemben meg a 4. is kész lesz.
Közben 25 sajtó hely, közvetitõ állások, budik, mosdók, VIP, és 5000 ülõhely lesz.

Dum spiro, spero.

DasIsFuck
ez kb azon a szinten mozog mintha azt mondanád, hogy szüntessük meg a beteg ellátást és úgy nem kerül annyiba az adófizetõknek a másik egészségének az eltartása.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Pluskast
Ja hát én is remélem, hogy egyszer majd lesz ötösöm a lottón. Kb annyi esélye van a magyar labdarúgásnak, hogy jobb legyen. Egyébként meg nincs ezzel baj, csak akkor meg meg kéne szüntetni a "profi labdarúgást" - még idézõjelbe téve is viccesen néz ki - és maradjunk az amatõr szinten. Akkor legalább nem költünk rá feleslegesen pénzt.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

bakkerman
jelenleg szerintem a fidesz

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Kik szavazzák meg az MLSZ elnökség tagjait? Pl Tarsoly Csabát?

ReszegKoldus
Viszont így egyre égetõbb szükség lesz védõt igazolni...

ressy14
Alempijevic: 4 hónap eltiltás Kassai ellökéséért.

gyõrben a partjelzõdobálást meg simán meglehet úszni...

Dum spiro, spero.

passatgt
22 éves, simán elmegy akadémistának

ressy14

Dum spiro, spero.

passatgt
😄DDD

ReszegKoldus

ReszegKoldus
Lesz 15. is mindjárt, beáll Dombi 😄

Mezõkövesd kapusa meg milyet jógázott az ivószünetben.

ressy14
2 forduló ment le a bajnokságból és volt 14 kiállítás. Azért az sok, nagyon sok.

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Fél óra kellett ahhoz, hogy Sidibével elinduljon a mentõ a kórházba? <#fejvakaras><#wow2>

ReszegKoldus
Tipikusan olyan szöveg, ami "jól" hangzik, de valójában már több bogrács is van, ki is vesznek belõle és még csak el se készül 😄

ressy14

Dum spiro, spero.

ressy14
"...Sosem veszünk ki..."

Hát azért tudnék pár ellenpéldát említeni, és gondolom a Fradista fórumozók is...
És arra is kíváncsi leszek, hogy õ tényleg sosem fog kivenni az akadémiájából.

Dum spiro, spero.