Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
kicsit sok lesz a piroslap így 3 forduló után😄

<#eljen><#worship>

www.smart-bus.hu

Láma!
jaja, már 1-4 😄

DasIsFuck
hUSZTI GÓL

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

ReszegKoldus
Hát azért úgy látom most a Barcelona fél óra alatt erõsen veri a Kecskemétet 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LasDen
A Lantos utca kalapácsa, Vágási Feri a nyomdában épp egy, a Fradi gyõzelmét elõrejelzõ cikket szerkeszt...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ámen! 😄

www.smart-bus.hu

passatgt
LasDen - 2
passatgt - 5

(ez lesz az eredmény románok ellen is😄)

[HUN]FaTaL
Azért a helyedben erre annyira nem lennék büszke 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Jelenleg, hogy állunk HG ügyben? Ha nem érkezik több szavazat, akkor akár lehetne is jelezni az igényt a moderátorok felé...

www.smart-bus.hu

dave9004
mondjuk egy fõvárosról illene tudni mi is az 😄
Kíváncsi vagyok mekkora büntetést ad az MLSZ.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

ressy14
Nem két meccs alapján kell ítéletet hirdetni az utánpótlásról szerintem, mert nem csak rajtuk ment el a meccs. Amikor Gyurcsó góljával vertük a cseheket, akkor meg mindenki istenítette õt.
4-5 év múlva mondjunk véleményt az akadémiákról, mert eddig sehonnan nem jött ki olyan, aki neked megfelelne.

Dum spiro, spero.

Zenszkij
Podgorica ellen hengereltek is. Podgorica azt se tudom város vagy falu.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

passatgt
mindegyik a Videotont erõsíti

bujtatott Gardena reklám

Zenszkij
Ahan. Hol játszanak?

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Meccs közben beindul a locsoló, only in NB 1<#banplz><#mf1>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

ReszegKoldus
Ivószünet a 95. percben

<#eljen>

www.smart-bus.hu

dave9004
Németh góljával vezet a Roda közben
passatgt
"Puskás Ferenc 80. születésnapján, 2007. április 1-én avatták fel ünnepélyesen az UEFA-elnök küldöttének és futballhírességeknek a jelenlétében, akkor vette fel az Akadémia a legismertebb magyar nevét, aPuskás-család engedélye és azóta is élõ támogatása révén"

"Hány titánt neveltek ki Felcsúton az elmúlt 5 évben? "

pl Gyurcsó Ádám, Szolnoki Roland, Zsótér Donát, Kleinheisler László

ressy14
Amilyen szarok nem lehetetlen, csodálom így utólag, hogy könnyedén megnyerték a másodosztályt, milyen lehetett a többi csapat?
Egyébként egy Gyirmót vagy Kozármisleny sem lett volna jobb, sok az a 16 csapat szerintem.

Dum spiro, spero.

Van akinél már fent van, és ezzel zárjuk is le! 😉

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Szemellenzõt fel lehet venni, meg meg lehet magyarázni. Puskás forog a sírjában, hogy Felcsút NB1-es csapatának nevét viseli. Hány titánt neveltek ki Felcsúton az elmúlt 5 évben?

Wikiédia: "A Puskás Akadémia FC (korábban Videoton-Puskás Akadémia) felcsúti labdarúgóklub. Bár független egyesület, a szakmai koordináció részben a Videoton FC alá tartozik, 2012-ig a Videoton második csapata volt. Jelenleg a OTP Bank Ligában szerepel, miután a 2012-13-as Nyugati csoportot megnyerte az NB II-ben."

Remélem a Fradi rommá oltja õket.

Errõl beszélek, ezért nem is kell elkezdeni... mindig van valaki aki csak elmondja a magáét, és soha nem lesz vége a sztorinak. A választófülkében majd mindenki véleményt alkothat... az pedig már rá van bízva, hogy a véleményét mekkora felelõsséggel alakítja ki. Ez a topik viszont jó lenne, ha a magyar fociról szólna, politika nélkül.

Egyébként Felcsút nem NB1-s, Felcsút csapata a megye akárhányban játszik.

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Banokkal egyetértek. De nincs kedvem privizni, hallgatom bent munkahelyen eleget az igét. A lényeg én nem hirdetek, szavazok, vagy elköltözök innen, ahogy Ferenc is megmondta 😄. Én magamra szavazok. Mellesleg éltem Caucescu alatt Rómában, hasonló volt a politika, ezért letojom.

Mezõkövesd, meg hokifalva Felcsút nem NB1. Falu ne nevezzen pont.

Szerintem meg nem, de ennél bõvebben nem reagálnék... 😊 Ha mindenképpen úgy érzed, hogy ezt ragoznunk kell, akkor írj nyugodtan privátot! 😉

www.smart-bus.hu

banok
Én LasDen-re szavazok hg ügyben

(Tudom egy hozzászólásban kellett volna írni)

ja és Soltnak:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem nem kicsit elfogult vagy a jobboldalal

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
Szerintem igen

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ez valóban ciki, de szerintem a most várható teltházból elenyészõ számban lesznek a gyõriek, többségük vastag pénztárcájú hungarobajor lesz szerte az országból. 😄
LasDen
milyen rohadt kedves vagy 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

[HUN]FaTaL
Elég furcsa a gyorsat egy NB1-es csapattal egy mondatban említeni 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

passatgt
"Sok passzal, labdatartással építkeznek, ebbõl próbálnak gyors ritmusváltásokkal támadásokat vezetni."

ezt hányszor hallottam már, megszámolni sem tudom...😄

ReszegKoldus

DasIsFuck
+1

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

szabii98
Vasárnap a Schalke a Hamburg ellen játszik. Vajon Szalai kezdõ lesz?😄

I met God. She's black

én rád szavaznék, csak hogy ne egy magadra adott szavazattal állj 😄
ReszegKoldus
Na, hát grat nekik, nekünk is majdnem összejött az 😄

bakkerman
így 1 hónappal a román-magyar elõtt csodálatos látni,hogy az ÖSSZES román klubcsapat ott lesz a nemzetközi kupák play-off körében (1 BL,3 EL)...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Én nem foglalkozok hírekkel mert megbízhatatlanok, az alapján alkotok véleményt amit látok, tapasztalok. Annak hiszek, akinek az állításai, véleménye, egybe esik azzal, amit én is látok, tapasztalok.

Az utolsó két mondatoddal pedig teljesen egyetértek...

www.smart-bus.hu

Ez korrekt a részedrõl.
Ugyanezeket a másik oldalról is el lehetne mondani. Azt gyanítom, hogy mi azt feltételezzük, ti szerzitek be a híreket egy csatornából. Másrészrõl meg bármit is olvas az ember, egy igazi szakpolitikai kérdésrõl gõze se lesz. Amit bármelyik magyar napilap vagy online médium szolgáltat, az egyszerû bulvárpolitika.
Láma!
legyél te!

de aztán BL-t nyerjünk 1-2 éven belül😉

támogatlak +1

Láma!
Csak egy apró adalék, hogy a 30 év után ismét bajnok Gyõrnél még a bajnokavatón sem volt telt ház...

Láma!
Telt ház lesz Gyõrben...

nem is megy olyan szarul ebben az országban...

Klement meg bekaphatja ismét.

ressy14
akkor tiéd a voksom, +1

Dum spiro, spero.