Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
4-5 év múlva mondjunk véleményt az akadémiákról, mert eddig sehonnan nem jött ki olyan, aki neked megfelelne.
Dum spiro, spero.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
www.smart-bus.hu
"Hány titánt neveltek ki Felcsúton az elmúlt 5 évben? "
pl Gyurcsó Ádám, Szolnoki Roland, Zsótér Donát, Kleinheisler László
Egyébként egy Gyirmót vagy Kozármisleny sem lett volna jobb, sok az a 16 csapat szerintem.
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu
Wikiédia: "A Puskás Akadémia FC (korábban Videoton-Puskás Akadémia) felcsúti labdarúgóklub. Bár független egyesület, a szakmai koordináció részben a Videoton FC alá tartozik, 2012-ig a Videoton második csapata volt. Jelenleg a OTP Bank Ligában szerepel, miután a 2012-13-as Nyugati csoportot megnyerte az NB II-ben."
Remélem a Fradi rommá oltja õket.
Egyébként Felcsút nem NB1-s, Felcsút csapata a megye akárhányban játszik.
www.smart-bus.hu
Mezõkövesd, meg hokifalva Felcsút nem NB1. Falu ne nevezzen pont.
www.smart-bus.hu
(Tudom egy hozzászólásban kellett volna írni)
ja és Soltnak:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ezt hányszor hallottam már, megszámolni sem tudom...😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Az utolsó két mondatoddal pedig teljesen egyetértek...
www.smart-bus.hu
nem is megy olyan szarul ebben az országban...
Klement meg bekaphatja ismét.