Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez azért van, hogy a szegény/tehetségtelen gyerekek is tudják élvezni a focit, akik nem kerülnek be az akadémiára, meg így akarnak nézõket az új stadionba, nekik mindegy, hogy szurkolnak-e vagy sem, csak legyen tele a lelátó, merthát akkor minek az új stadion, ha nem megy ki senki 😄
ReszegKoldus
Éppenséggel lehetne családi szórakozás, csak mint tudjuk, nem a "biztonságos stadionok" hiánya miatt nem mennek ki a családok, hanem a szar foci miatt 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LasDen
amúgy ezt a családos dolgot mér erõltetik? mióta családi szórakozás egy foci meccs? az apjuk még élvezi, esetleg. meg talán a gyerek, de az anyjuk már nem hiszem 😄 ha egy család szórakozni akar együtt, akkor szerintem olyan helyre mennek, amit mindenki tud élvezni. Vagy csak én vagyok hülye? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

smith09
Bayern félidejében Csányi nyilatkozik.

a magyar futball jó úton halad, meg van róla gyõzõdve h a biztonságos stadionokban egyre többen fognak járni, fõként családok.ja és persze a válogatott meglepetés h milyen jól áll hiszen nem volt cél h kijussunk a világbajnokságra.

na ezek kívûl mondott még pár csodát.

Istenem...
Zenszkij
Bayern nem erõlteti túl magát, látszik, hogy könnyen át tudják venni a magyar ritmust 😄. Majd fociznak 10 percet azt heló.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ressy14
ja, kemény 40 másodpercet "védett" 😄
a tegnapi után meglepõ lett volna, ha tényleg õ védene

Dum spiro, spero.

LasDen
asszem ezzel a teltházzal megvan a féléves költségvetés 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ReszegKoldus
Sztevanovicsnak olyan komoly baja azért szerencsére nincs, ha már ezen a fontos tétmeccsen játszik 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt
"A PAFC kapusa a Paks elleni meccsen elõbb szerencsétlen gólt kapott, majd ráléptek a kezére, letört egy darab a jobb mutatóujjának egyik izületérõl."

Nem tudom mit néztek, de ez szerintem nem nyílt törés😊

szerinted mennyit fizetnek a szingapúri irodák ekkora gyõzelemre ?
persze semmi bunda, a Mezõkövesd amúgy Barcelonához hasonlítható 😊

Puskás összekaparja magát, a fél csapat sérült. Hajduchnak is nyílt ujjtörése volt most a meccsen. exDVTKás Gallardo aláírt. Bár ettõl még kiesõ esélyes marad.

bakkerman
Marco Rossi, az idényt két vereséggel nyitó Budapest Honvéd mestere készen áll arra, hogy a Serie A-ben dolgozzon - véli Fabio Cordella, a kispestiek nemzetközi igazgatója.

attól függ milyen beosztásban,füvet gondozó emberként,vagy leláló takarítóként 😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DasIsFuck
márcsak azért is vicces kijelenteni, mert a kecskemét hh a faszba kapott 6 gólt az eddig gólt sem lövõ mezõkövestõl?
szerintem lesznek még itt pofozógép csapatok a puskás mellett.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

a.carkey
Egyelõre a Pécs a Videotonnal nyomja, a Honvéd pedig majd az Újpesttel. Tehát egyelõre maradnak vsz 13. helyen ...

A medve nem játék.

ressy14
még a 80-as években él, csoda, hogy a hazaadásoknál a kapusával nem fogatja meg a labdákat 😄

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Most tartalékoltak, hogy elaltassák a Bayernt 😄

[HUN]FaTaL
Na de a megpattanó labda eddig sem számított ellenféltõl kapott labdának. Idióta ez teljesen 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

passatgt
Július 1, új lesszabály:

"A FIFA azért döntött a módosítás mellett, mert így a passzív leshelyzetben lévõ támadó nem juthat jogosulatlan elõnyhöz, azaz, ha a kapufáról, a kapusról vagy valamelyik védõrõl kerül hozzá a labda, akkor nem szerezhet érvényes gólt."

hülye ez😄

ressy14
utána kell nézni a szabályoknak? egy futballból élõ ember hogy a fenébe nem tudja a szabályokat? egyre szánalmasabb vagy pinyõ

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
utána kell nézni hogy a jelenlegi szabályok mit mondanak...azt hogy egy hülye vagy vaddisznófejû pintér 😄

[HUN]FaTaL
Pintér mi a faszról beszél? Színtiszta les volt 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

passatgt
megvoltak a lehetõségeink, elkerülhetõ gólokat kaptunk, játékvezetõvel nem foglalkozok😄

ReszegKoldus
jaj fújják már le, szeretném hallgatni pintért

ressy14
azt a büdös mekkora gól

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
"labdát talált"
Ja...hát azt úgy is el lehet találni, hogy közben törik a láb, vagy úgy is szabályos? 😄

banok
"Csõr" XDDDD

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasDen
te jó ég, gyõr-bayernnek micsoda reklámja van. mintha minimum az évszázad meccse lenne 😄

<#taps>

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
HüJenõ most már Bödét keveri Jennerrel

LasDen
én meg idézõjelbe írtam...de még nem vagyok vak, csak szemüveges...😄

passatgt
Varga Józsefet választotta a meccs legjobbjának az angol másodosztályú Middlesbrough hivatalos honlapja a Charlton ellen idegenben megnyert bajnokin (0–1).

ReszegKoldus
A póló a kabátra van húzva 😊

LasDen
nah, mivel ma nincs olyan meleg, ezért Moniz most "pólóban" van 😄

ReszegKoldus
és sajna az elsõ két fordulóval ellentétben nem úgy néz ki, hogy a gyõr fogja kapni

passatgt
tuti lesz piros😄

ReszegKoldus
pintér felvehetne egy gumicsizmát az öltönyéhez, az jobban illene a stílusához 😊

ReszegKoldus
Nem tudom miért nem õ vezeti a statisztikát, szerinte a Fradi egy gyõzelemmel és egy döntetlennel rajtolt...

ReszegKoldus
Éljen Knézy, a szórakozás garantált 😄

Zenszkij
Potya volt ugyan, de szép játék elõzte meg a 4. paksi gólt.

passatgt
3 forduló után ezt azért még korai kijelenteni bárkirõl is, majd félidõben nézzük meg ki hol áll, az már mutat valamit😊

Zenszkij
Félõ, hogy a Puskás Akadémia pofozógép lesz.

Zenszkij
Remélem kiállítják Pintért 😄.

passatgt
tessék😄

szinte biztos vagyok benne, hogy a gyõr-fradin is lesz legalább 1😄

ReszegKoldus
Ez is piros lap lett volna, vagy van valami napi kvóta, amit az elõzõ meccsen már kimerítettek? 😄

Zenszkij
Gyönyörû, vezet a Paks! Helyes!

bakkerman
megválasztása esetén 2 üveg debrõi hárslevelû,és 2 palack szóda a jutalmad

Zenszkij
Én Détárira szavazok.

lasdené a szavazatom
Casillas
passatgt hg +1

Vivimos por ti, vence por nosotros.

dave9004
18 meccs 14 piros lap...
végülis erre is lehet fogadni 😄
Vagy a bírók ámokfutnak
bakkerman
én részemrõl Lasdenre szavaznék,bár annyira nem vagyok aktív a topikban,read only-ba vagyok,de én rá szavazok 😊