32945
Magyar Foci
-
#25721 Na, 2015 január egytől német bérek, he! :D -
#25720 nekünk közünk nincsen a nyugathoz,hiába szajkózzák ezt a parlamentbe is,se a fociban,se a hétköznapi életben. Csak kullogunk a nyugat mögött,és csodálattal bámulunk rájuk -
#25719 Liverpool - MU, Celtic - Rangers (ha egy ligában játszanának), Dortmund - Schalke, Lyon - St. Etienne, és van még pár verbálisan húzósnak számító derbi -
#25718 De ők NY-EUhoz hasonlítanak, de a Lazio-Roma is kitűnő lehetőség lenne. :) -
#25717 azt kívánom Csányinak,meg Hemi papának is,hogy egyszer üljenek be egy Crvena-Partizan meccsre,utána meg legyenek kint az utcán,és átértékelik az itthoni futballhuliganizmus fogalmát. Mert az ottani állapotokhoz képest ami itthon van,az csak egy csendes szotyizgatás -
#25716 Hehe. -
#25715 és akkor a Lazio ultráiról még nem is beszéltünk -
#25714 Na a Feyenoord meg a másik véglet. Gondolom sem Marseillebe, sem a PSGhez se nagyon látogatott még el Csányi. Manchesteri és londoni városi rangadók is kiestek az életéből. Szóval nem is értem mi ez a magabiztosság, hogy "A nyugat-európai futballstadionokból gyakorlatilag eltűnt a gyűlölködés és rasszizmus minden formája"? :D
Mert ez Egyesült Királyságban alacsony a kerítés? Áh.
Csányinak küldöm Csányit!
-
#25713 És Feyenoord-Ajax-on se amit évekig (nem tudom most már lehet e) vendég szurkolók nélkül rendeztek, mert folyton tömegbunyó volt :D -
#25712 Nem tudom. A Real meccsén még mindig jelen vannak náci jelképek, máshol meg megy a rasszizmus minden formája. A jelek szerint PSV - AJAX találkozón se járt Csányi. -
#25711 Ha az MLSZ elhiszi ezt, talán hasznos lenne a büntetésből beszedett pénzből kilátogatniuk ezekbe a Nyugat európai stadionokba hogy megnézzék mi is igaz ebből... -
#25710 Kispestről is eltűnt. Igaz a nézők is, de az már mellékes. -
#25709 Az MLSZ biztos a cseh 2-t nézi... -
#25708 Az MLSZ is megszólalt
"A nyugat-európai futballstadionokból gyakorlatilag eltűnt a gyűlölködés és rasszizmus minden formája"
:D -
#25707 Akiről kifele azt nyilatkozzák,hogy "nyugodt lehet",azt pár napon belül kibasszák,vagy a következő eredménytelen meccs után -
#25706 "Orosz Pál azt mondta, sem ő, sem Kubatov Gábor elnök nem szól bele a szakmai kérdésekbe. De bizonyos eredményeket elvárnak, ezek közé tartozik, hogy a csapatnak nemzetközi kupában kell szerepelnie. De ami az edzőt illeti, Ricardo Moniz egyelőre abszolút nyugodt lehet – mondta."
-
#25705 Kubatov és Moniz között jó a kapcsolat, az edző nem mondott le -
#25704 a sport24 információi szerint, amiről még senki nem hallott(legalábbis én még nem) -
#25703 Tényleg elküldik Monizt Hétfőn? -
#25702 :DDD -
#25701 cutted dicks-nél picit befostam :DDDDD -
Blum #25700 Kecskemét Hirös Citizens -
#25699 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- Fehérvár HiFi toronys / Orange Victory
- Debrecen Pigs
- Szombathely Owls / Own Goal Scorers
- Diósgyőr Redskins / Indians
- Győr Wet Pitch
- Ferencváros Pitch Invaders / Check Payers
- Kispest Closed Sectors
- Pápa Popes
- Pécs Booksellers
- Kecskemét ???
- Paks Nuclear Explosions
- Újpest Purple Monkeys
- Budapest Jews / Cutted Dicks
- Felcsút Academy Old Boys / Orange Victory
- Mezőkövesd Bognár's sons
- Kaposvár Tippszmiksz-ers
-
#25698 -
#25697 "Fehérvár White Wheels"
ennyi rasszizmus egy névben... :D -
#25696 A volánt a TV gyár sosem támogatta, inkább akkor legyen a nevük Fehérvár White Wheels. -
karajjj #25695 Ennyi erővel a volán meg lehetne Videoton SzínesTVs :D -
Blum #25694 Videoton Hifitoronys
Sirok :DDDDD -
#25693 igen igen,ilyesmire,amerikában van egy ilyen stadion tudtommal,amerikai foci pálya van fennt,alatta meg egy 20 ezres jéghoki aréna,durva -
#25692 nagyobb játéktér kéne ahol a focipálya mellett van a jégkorong pálya is és egyidőben játszani a meccseket, így úgy tűnne, mintha sokan lennének -
#25691 Nincsenek még új tervek, tavasz elején mutatják majd csak be őket. De belsős infok szerint a 2012-es eb pályázatra beadott tervekre fog alapozni, csak harmad akkora méretben.
hungarokatalán: gondolom ilyenre gondoltál :D jól nézne ki benne 3000 néző
-
#25690 na ugye hogy ugye,csak józan paraszti ésszel kell gondolkodni :D -
karajjj #25689 vidinek már megvannak az új tervek asszem :D -
#25688 és ezek mellett még tárgyalnak egy amerikai foci csapat létrehozásáról is, úgy tűnik az NFL kész belemenni, hogy a Videoton Hifitoronys legyen a 33. csapat a ligában -
#25687 kezdem érteni! MTK-nak felújítják a stadionját,jelenleg 2 pontra vannak a kieső helytől...a Kaposvár tök utolsó,és felmerült náluk is az új stadion....:DDDD Szerintem az egész arra megy ki,hogy felhúz az állam 10 őj stadiont,aztán mindet bérbeadja az önkormányzatoknak,vagy magánembereknek,és a befolyó pénzből a Videoton kap egy 70 ezres,eltolható játékfelülelű,behúzható tetejű hipermodern arénát,alatta egy 20 ezres jéghoki arénával a hokicsapatnak! :DDDDD Erre megy ki a játék :DDD -
#25686 ezzel köszönik meg a csapatnak, hogy növelik a Puskás Akadémia mb1-ben maradási esélyeit -
#25685 az egy nagyon korrekt kis stadion,még futópálya sincs,nem értem én se minek nekik egy új,főleg hogy jövőre már mb2-be lesznek... -
Blum #25684 Kaposvarra mi a banatnak kell uj stadion?
Nem reg voltam kint a stadionban,teljesen jo allapotban van. Igaz,hogy kicsi de ahogy elneztem ide az is boven eleg. -
#25683 Ne tőlem kérdezd! :)
Addigra biztos, amikor meg lesz az első komolyabb dugó az M6-os autópályán. :) -
#25682 jójó, de foci mikor lesz?