32945
Magyar Foci
  • a.carkey
    Na, 2015 január egytől német bérek, he! :D
  • bakkerman
    nekünk közünk nincsen a nyugathoz,hiába szajkózzák ezt a parlamentbe is,se a fociban,se a hétköznapi életben. Csak kullogunk a nyugat mögött,és csodálattal bámulunk rájuk
  • ressy14
    Liverpool - MU, Celtic - Rangers (ha egy ligában játszanának), Dortmund - Schalke, Lyon - St. Etienne, és van még pár verbálisan húzósnak számító derbi
  • a.carkey
    De ők NY-EUhoz hasonlítanak, de a Lazio-Roma is kitűnő lehetőség lenne. :)
  • bakkerman
    azt kívánom Csányinak,meg Hemi papának is,hogy egyszer üljenek be egy Crvena-Partizan meccsre,utána meg legyenek kint az utcán,és átértékelik az itthoni futballhuliganizmus fogalmát. Mert az ottani állapotokhoz képest ami itthon van,az csak egy csendes szotyizgatás
  • a.carkey
    Hehe.
  • bakkerman
    és akkor a Lazio ultráiról még nem is beszéltünk
  • a.carkey
    Na a Feyenoord meg a másik véglet. Gondolom sem Marseillebe, sem a PSGhez se nagyon látogatott még el Csányi. Manchesteri és londoni városi rangadók is kiestek az életéből. Szóval nem is értem mi ez a magabiztosság, hogy "A nyugat-európai futballstadionokból gyakorlatilag eltűnt a gyűlölködés és rasszizmus minden formája"? :D

Mert ez Egyesült Királyságban alacsony a kerítés? Áh.

Csányinak küldöm Csányit!

• Láma!
    És Feyenoord-Ajax-on se amit évekig (nem tudom most már lehet e) vendég szurkolók nélkül rendeztek, mert folyton tömegbunyó volt :D
  • a.carkey
    Nem tudom. A Real meccsén még mindig jelen vannak náci jelképek, máshol meg megy a rasszizmus minden formája. A jelek szerint PSV - AJAX találkozón se járt Csányi.
  • ReszegKoldus
    Ha az MLSZ elhiszi ezt, talán hasznos lenne a büntetésből beszedett pénzből kilátogatniuk ezekbe a Nyugat európai stadionokba hogy megnézzék mi is igaz ebből...
  • ressy14
    Kispestről is eltűnt. Igaz a nézők is, de az már mellékes.
  • [HUN]FaTaL
    Az MLSZ biztos a cseh 2-t nézi...
  • a.carkey
    Az MLSZ is megszólalt

"A nyugat-európai futballstadionokból gyakorlatilag eltűnt a gyűlölködés és rasszizmus minden formája"

:D
  • bakkerman
    Akiről kifele azt nyilatkozzák,hogy "nyugodt lehet",azt pár napon belül kibasszák,vagy a következő eredménytelen meccs után
  • passatgt
    "Orosz Pál azt mondta, sem ő, sem Kubatov Gábor elnök nem szól bele a szakmai kérdésekbe. De bizonyos eredményeket elvárnak, ezek közé tartozik, hogy a csapatnak nemzetközi kupában kell szerepelnie. De ami az edzőt illeti, Ricardo Moniz egyelőre abszolút nyugodt lehet – mondta."
  • ReszegKoldus
    Kubatov és Moniz között jó a kapcsolat, az edző nem mondott le
  • passatgt
    a sport24 információi szerint, amiről még senki nem hallott(legalábbis én még nem)
  • Narxis
    Tényleg elküldik Monizt Hétfőn?
  • Láma!
    :DDD
  • bakkerman
    cutted dicks-nél picit befostam :DDDDD
  • Blum
    Kecskemét Hirös Citizens
  • ressy14
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

- Fehérvár HiFi toronys / Orange Victory
    - Debrecen Pigs
    - Szombathely Owls / Own Goal Scorers
    - Diósgyőr Redskins / Indians
    - Győr Wet Pitch
    - Ferencváros Pitch Invaders / Check Payers
    - Kispest Closed Sectors
    - Pápa Popes
    - Pécs Booksellers
    - Kecskemét ???
    - Paks Nuclear Explosions
    - Újpest Purple Monkeys
    - Budapest Jews / Cutted Dicks
    - Felcsút Academy Old Boys / Orange Victory
    - Mezőkövesd Bognár's sons
    - Kaposvár Tippszmiksz-ers
  • ressy14
  • Láma!
    "Fehérvár White Wheels"

ennyi rasszizmus egy névben... :D
  • ressy14
    A volánt a TV gyár sosem támogatta, inkább akkor legyen a nevük Fehérvár White Wheels.
  • karajjj
    Ennyi erővel a volán meg lehetne Videoton SzínesTVs :D
  • Blum
    Videoton Hifitoronys

Sirok :DDDDD
  • bakkerman
    igen igen,ilyesmire,amerikában van egy ilyen stadion tudtommal,amerikai foci pálya van fennt,alatta meg egy 20 ezres jéghoki aréna,durva
  • passatgt
    nagyobb játéktér kéne ahol a focipálya mellett van a jégkorong pálya is és egyidőben játszani a meccseket, így úgy tűnne, mintha sokan lennének
  • ressy14
    Nincsenek még új tervek, tavasz elején mutatják majd csak be őket. De belsős infok szerint a 2012-es eb pályázatra beadott tervekre fog alapozni, csak harmad akkora méretben.

hungarokatalán: gondolom ilyenre gondoltál :D jól nézne ki benne 3000 néző

• bakkerman
    na ugye hogy ugye,csak józan paraszti ésszel kell gondolkodni :D
  • karajjj
    vidinek már megvannak az új tervek asszem :D
  • ReszegKoldus
    és ezek mellett még tárgyalnak egy amerikai foci csapat létrehozásáról is, úgy tűnik az NFL kész belemenni, hogy a Videoton Hifitoronys legyen a 33. csapat a ligában
  • bakkerman
    kezdem érteni! MTK-nak felújítják a stadionját,jelenleg 2 pontra vannak a kieső helytől...a Kaposvár tök utolsó,és felmerült náluk is az új stadion....:DDDD Szerintem az egész arra megy ki,hogy felhúz az állam 10 őj stadiont,aztán mindet bérbeadja az önkormányzatoknak,vagy magánembereknek,és a befolyó pénzből a Videoton kap egy 70 ezres,eltolható játékfelülelű,behúzható tetejű hipermodern arénát,alatta egy 20 ezres jéghoki arénával a hokicsapatnak! :DDDDD Erre megy ki a játék :DDD
  • ReszegKoldus
    ezzel köszönik meg a csapatnak, hogy növelik a Puskás Akadémia mb1-ben maradási esélyeit
  • bakkerman
    az egy nagyon korrekt kis stadion,még futópálya sincs,nem értem én se minek nekik egy új,főleg hogy jövőre már mb2-be lesznek...
  • Blum
    Kaposvarra mi a banatnak kell uj stadion?

Nem reg voltam kint a stadionban,teljesen jo allapotban van. Igaz,hogy kicsi de ahogy elneztem ide az is boven eleg.
  • a.carkey
    Ne tőlem kérdezd! :)

Addigra biztos, amikor meg lesz az első komolyabb dugó az M6-os autópályán. :)
  • Sippie
    jójó, de foci mikor lesz?