Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
csak spoilerbe merem rakni 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

I met God. She's black

Zenszkij
jellemzõ, tetû cigány

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Narxis
aztarohadt....

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ressy14
újpesten újra van szurkolás vagy csak képzelõdöm? hemit a picipestiek osztják rendesen 😄

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Hemi szerint biztos sok még a Honvéd szurkoló, be kéne zárni egykét szektort.

ReszegKoldus
Vagy már a fél keret a Serie A-ba készül 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Narxis
Nem kicsit.

ReszegKoldus
Honvédnél vannak gondok

a.carkey
LasDen
mi az, hogy ki mondta?? ez természetes 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DasIsFuck
minél rosszabb eredmények,annál jobb edzõk...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

banok
Ki mondta, hogy jó ember vagy? XD

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Zenszkij
én csak arra reagáltam, hogy ezért vannak sztárolva, nem mondtam, hogy jó edzõ

Itt meg a Vidinek egy ajándék 11-es kiállítás, majd.....egy semmi kiállítás, hagyjuk már, hányadék, Böde bokáját kitörik, de tovább, rohadt maffia.

LasDen
ettõl csak jó ember lesz valaki, nem jó edzõ...de akkor én is jó edzõ vagyok...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szabii98
<#eljen><#eljen>
Simán jó vásár volt a Schalkénak, és Szalainak is megfelelõ elõrelépés.

I met God. She's black

Azt nyilatkozta hogy Õ már hiába magyaráz a játékosoknak - hát akkor sztem ideje lenne felállni... Nagyon UTE utánérzés van itt is.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Zenszkij
Mert szimpatikusak, õk nem egy Pintér.

LasDen
sose fogom megérteni, hogy Pruknert meg õt miért tartják jó edzõnek. Semmi érdemleges. De Sisa is ugyanez a kategória...

Zenszkij
Megint a Vidikének kedveznek, hagyjuk már, hányok. Rohadék bíró.

DasIsFuck
ahogy vannak les gólok meg vannak érvényes gólok amiket nem adnak meg és lehetne sorolni.
ezen a meccsen szerintem mind2 kiálítás jogos volt.

DasIsFuck
szégyen és gyalázat.<#falbav>

passatgt
+ szivics is érdemtelenül van sztárolva😊

Narxis
Mi zajlik a Dióknál? Tipszmiksz vagy edzõbuktatás, vagy csak amatõrök, mint állat? Vagy mindhárom?

ReszegKoldus
mondjuk itt is inkább csak az elsõ volt jogos, csakazértis 😊

ReszegKoldus
összes kiállítást nézve tuti, hogy nem volt mind jogos

DasIsFuck
jogos piros lapok voltak nem tudom mi ezen a szánalmas...

mondjuk azt azért megtippelném h az idén piros lap rekordot fogunk felálítani😄

ReszegKoldus
szánalmas ez az új "profi" játékvezetés

banok
Szalai gól így most 3-3

passatgt
na mégegy😄

passatgt
mégegy piros a változatosság kedvéért😄

ReszegKoldus
Pécs milyen gólt vert... 😄

banok
Szalai csereként beállt!

Ezzel most dobtak az értékén, lehet hogy lesz valami balek csapat aki leigazolja <#pias>

Debrecennek viszont elég szépen alakul a gól átlaga <#smile>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Zenszkij
Halálra röhögtem magam, mikor Tobias Schweinsteiger is beállt. Ennyi erõvel én is játszhattam volna. LOOOL Csak annyi volt a dolga, hogy ne zavarja a többieket.

hoppá!

"Friss hír!!! Lázokért tényleg ajánlatot tett a Bayern! SZERTÁROSI állást kap 6 hónap próbaidõvel..."

smith09
Kérdés h kint jó a jegyár ?!

A magyar bajnok ellen nemhogy liliputiak fejelgetnek, de szerintem egy térdbõl amputált tolókocsis hadirokkant is 18 méterrõl lõné a bombagólokat .

[HUN]FaTaL
Nincs teltház, 500 jegy nem kelt el, legalábbis tegnap a fradi meccs szünetében azt mondták.

http://goo.gl/gd6Zi5

passatgt
teltház van nem? szóval pont jól lett belõve az ár

ReszegKoldus
Pintér remélem utánanéz a szabályoknak, hogy barátságos meccsen szabályos-e fejesbõl gólt szerezni, mert ha nem, akkor szorosabb lehetett volna a meccs <#vigyor1>

ressy14
akkor viszont tényleg nem értem miért ilyen magas jegyárakat generáltak

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
A müntyent az Audi fizeti, aki mellesleg szponzoruk.

http://goo.gl/gd6Zi5

ReszegKoldus
169 centis csávó 2 fejesgólt szerez... 😄

ressy14
a magas jegyárak a bayern meccsre sztem azért vannak, hogy legyen mibõl kifizetni a müntyent

Dum spiro, spero.

smith09
Szerintem ez ilyen fogalommá is vált. hiszen a 90 es években a volt szocreál stadionokban a korlátokkal dobálták egymást a szurkolók vagy éppen újpesten a stadion ban a lelátói betondarabokkal. meg hát volt hogy a kisgyerek is kapott a "huligánoknak " ( ? ! ) szánt gázpsréból.
na azztán ebbõl jött hogy modern stadionokat akarnak meg h ne legyenek ultrák meg szurkolok se kb. meg hogy családok járjanak ki mint nyugaton, csak bakker ott nem ennyit keresnek az emberek ill. ott a pénzért van is mit látni, és az is elõfordul h nem bunda egy meccs.
A bayern meccsen meg azért is kerül ennyibe egy jegy mert a kibaxxott etó parkban van, és annak vannak költségei fõleg azért mert nem kevés profitra tesznek szert. szerintem ha másik stadionba lenne a jegy nem kerülne ennyibe az ára.
pár éve vol tMo.-Oroszo. barátságos meccs az etó parkban, 6000 ft volt 1 db hegy.

Hát köszönöm, ebbõl én nem kérek Csányi úr !!
ja biztonságos stadionok aztán tízezerrel vagy mennyivel kevesebb nézõ volt kint MB1 nyitófordulóján <#mf1>

banok
Szalai padon kezd

Zenszkij
és a Bayern gála meccsre ezért került a jegy 14 ezerbe...