Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dum spiro, spero.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
A medve nem játék.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Itt meg a Vidinek egy ajándék 11-es kiállítás, majd.....egy semmi kiállítás, hagyjuk már, hányadék, Böde bokáját kitörik, de tovább, rohadt maffia.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Simán jó vásár volt a Schalkénak, és Szalainak is megfelelõ elõrelépés.
I met God. She's black
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
ezen a meccsen szerintem mind2 kiálítás jogos volt.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
mondjuk azt azért megtippelném h az idén piros lap rekordot fogunk felálítani😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Debrecennek viszont elég szépen alakul a gól átlaga <#smile>#smile>
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
"Friss hír!!! Lázokért tényleg ajánlatot tett a Bayern! SZERTÁROSI állást kap 6 hónap próbaidõvel..."
http://goo.gl/gd6Zi5
Dum spiro, spero.
na azztán ebbõl jött hogy modern stadionokat akarnak meg h ne legyenek ultrák meg szurkolok se kb. meg hogy családok járjanak ki mint nyugaton, csak bakker ott nem ennyit keresnek az emberek ill. ott a pénzért van is mit látni, és az is elõfordul h nem bunda egy meccs.
A bayern meccsen meg azért is kerül ennyibe egy jegy mert a kibaxxott etó parkban van, és annak vannak költségei fõleg azért mert nem kevés profitra tesznek szert. szerintem ha másik stadionba lenne a jegy nem kerülne ennyibe az ára.
pár éve vol tMo.-Oroszo. barátságos meccs az etó parkban, 6000 ft volt 1 db hegy.
Hát köszönöm, ebbõl én nem kérek Csányi úr !!