32945
Magyar Foci
  • sempronius18
    Az a Holland akiről te beszélsz kb fél évig volt szövetségi edző az U20-nál. Végig csinált egy kőkemény Magyarországon szokatlan alapozást a fiúkkal, majd ennek is az okán a barátságos meccseken nem jött ki a lépés és az Egyiptomi U20-as VB előtt pár hónappal kirúgták.
    Jött Egervári Sándor és learatta a Holland csávó munkájának a gyümölcsét a VB-n.
    Aztán szövkap lett jutalmul Egervári és tudjuk mi lett.
  • Narxis
    Valami holland dolgozott nemrég az utánpótlásban aztán elzavarták mert semmivel sem voltak jobb utánpótlás meccseink. Szóval valami JÓ holland edzőt hozzanak. :D
  • bakkerman
    a felsoroltak nagyrésze alapember a klubjában,Adorján meg a Groningenben kapja azért szépen a lehetőséget,és mégis egy csapatba gyűjtve ezeket a játékosokat,egy nagy büdös nullát kapunk. Ez abszolút azt mutatja,hogy az edzőknél kell keresni a hibát. Az u21 megkapna egy holland edzőt,aki jártas az utánpótlás nevelésben,2-3 szintén nyugati edzővel kimerem jelenteni,hogy sokkal előrébb tartanának az utánpótlás csapataink
  • Grenzjager
    A magyar utánpótlásra költött pénz az egyik legnagyobb kidobott pénz...

• ReszegKoldus
    Magyarország: Jova – Szolnoki, Kelemen, Lang, Poór - Szakály, Windecker- Kovács (Vernes, 83.p), Adorján (Kleinheisler 63.), Ugrai (Bese 63.) – Radó

Azért ezek közül elég soknak a nevét hallom az mb1-es közvetítésekben hétvégente, tehát még játszanak is, itt az eredménye :D
  • [HUN]FaTaL
    1902-1986
  • Effe88
    inkább
    szerintem
    1902-1986
  • ressy14
  • ressy14
    Magyar fiatalokat a magyar csapatokba! Egyre undorítóbb, ami magyar "futball" néven folyik nálunk.

Pro: Hozzánemértő szakma és szövetség; technikailag, fizikailag és mentálisan gyenge focisták, korrupció, politika, csökkenő nézőszámok, egyre rosszabb eredmények.
    Contra: lesz 2 szép stadionunk, 1 mezővárosi minimal és 1 falusi giccspalota.
    Lassan oda jutok, hogy inkább szántsuk fel a pályákat és vessük be búzával. Vagy adjuk el őket és a befolyó pénzből menjen el a politikai elit kurvázni Hollandiába.
  • [HUN]FaTaL
    Magyarország focibú' ki
  • sempronius18
    Én látom a fejlődést csak az iránnyal van baj.
  • Grenzjager
    nem látjátok a fejlődést...
  • Effe88
    éljen a magyar utánpótlás
    éljen róth "hajléktalan" antal
  • bakkerman
    igen,kb az albán edző is ezt gondolhatta a meccs után
  • DaemoonHunter
    És az a legszebb hogy szinte erőltetni se kellett a játékukat, mert nekik volt, nekünk meg nem :)
  • [HUN]FaTaL
    Fellocsolták a pályát, elkerülhető gólokat kaptunk.
  • ReszegKoldus
    ja, már közel 30 éve elég sok válogatott meccs ilyen rossz napra esik :D
  • bakkerman
    Vagy szar volt a talaj,a játékosok fejben nem voltak ott,az ellenfél ránkerőltette a játékát,nem koncetráltak eléggé. A lényeg,hogy ez nem edzői vagy játékos hiba,egész egyszerűen ma nem jött ki a lépés. Holnap ha játszanánk a brazil u21-el,már győznék 2-0-ra
  • Narxis
    Lehet, hogy rossz napot fogtunk ki.
  • DaemoonHunter
    Kb igen, bár normális edzőkkel akik szelektálnának valódi tudás, elképzelés, stílus szerint szerintem össze lehetne rakni egy normális csapatot, ami legalább a papírforma meccseket biztosra hozza...
  • Grenzjager
    "A Soccerway és a transfermarkt.de statisztikái szerint Albánia U21-es csapata 2011. szeptember 6. óta nem nyert mérkőzést, tizenegy meccses nyeretlenségi szériában volt, legutóbbi öt évének tétmérkőzés-mérlege pedig 2–5–18"
    U21: MAGYARORSZÁG–Albánia 0–2
    1.24 4.40 V 8.65
  • sempronius18
    Ezek a srácok, az U19-esek és U17-esek, még az "ancient regime" neveltjei ők már el vannak baxva.

Talán, ha lecseréljük a teljes utánpótlás edzői kart a mostani 10-12 évesekből lesz valami ezért mondok 10 évet, de sok esélyt nem látok...

Persze 1-2 kiemelkedő játékosunk így is összejöhet addig is véletlenül ilyen Dzsudzsák, Szalai szint csak az édeskevés.
  • Gabe18
    Szóval Magyar-Albán 0-2, és Magyar-Angol 1-4, nem tudom miért kavart így össze mindent mire ide átmásoltam.
  • DaemoonHunter
    Én is ebben reménykedek már csak, hogy talán 10-15 év múlva, gyökeres változtatással(amit nem látok) jobb lenne a dolog, de odafent sajnos nem így gondolják.
  • Gabe18
    Mai produkciók:

U21: MAGYARORSZÁG–Albánia 0–2 (az albánok állítólag 2 éve nem nyertek meccset)
    U19: MAGYARORSZÁG–ANGLIA 1–4

A szép jövő, ezekbe aztán érdemes a pénzt dönteni akadémiástól mindenestől. Majd ők jönnek és felváltják a jelen generációt egy szebb jövőben... Röhögnöm kell.
  • sempronius18
    Én csak ebből tudok kiindulni, mert ez a konkrétum.
    A fejbeli lassúsággal meg igazad van, de azt mindig tartom amit mondtam.

Mind1 talán majd 10 év múlva jobb lesz....
  • DaemoonHunter
    Az összes kapott gól elkerülhető volt anélkül hogy bárki gyorsfutó legyen vagy gyorsabb legyen mint bármelyik általad gyorsabbnak titulált albán. Gondolkodásban gyorsabbak, ami megint csak edző kérdés, ha van séma akkor alap hogy nem kell annyit gondolkodni mint aki improvizál. Ehhez hozzá teszem nem elég önmagában a szövetségi kapitány/edző, de ilyen téren én még mindig azt mondom képzettebb, ügyesebb, jobb játékosaink vannak mint albániának, mert nem ebből az okádékból kell kiindulni.
  • sempronius18
    Nem számít a fizikális felépítés nagyon is.

Azért szaladgáltak ezek a szerencsétlenek ide-oda, mert lassúak, mint a tetű és egyszerűen nem érnek oda ahol a játék folyik.
    A védőink is azért méterekről nézik a csatárokat mert nem érik utól őket.

Én nem védem a kókler Tóthot, de ezeknek a fiúknak lehetne bárki a taktikai edzője egyszerűen képtelenek rá, hogy megvalósítsák azt amit kér, vagyis képesek rá, de egy sebességel lassabban, mint amire az Európai mezőny végén kullogó Albánia képes......sajnos.

Radó is azért tud élni a mennyeiben, mert ott lassított felvételen zajlik a játék.
  • DaemoonHunter
    Most nem arról volt szó hogy jobbak e vagy sem, mert tény hogy ellenünk szinte bárki jobb, és hogy a ki nem mondott hazugságot hozzátegyem: erről mi semmit se tehetünk!!!

Fizikális szempont kb az utolsók közt van egy játékos megítélésénél, amivel mellesleg szerintem nem volt probléma. Azzal viszont igen hogy mindenki találomra játszik, össze vissza szaladgál, ebből kifolyólag bele is fáradnak, ezzel szemben az albánok végig ugyan azt tolták, és össze is jött nekik :)
  • sempronius18
    Tényleg jobbak az Albánok én végig néztem a meccset és egyértelmű volt.

Azokat kell elővenni, akik elérték, hogy egy Albánia mind fizikálisan, mind taktikailag jobb játékosokból álljon, mint a magyar válogatott.
  • DaemoonHunter
    És az a vicc, hogy róth lenyilatkozza hogy bizony nem történt meglepetés, az albánok jobbak, szóval lényegében neki semmi hibája sincsen ebben :) Hát persze!
  • [HUN]FaTaL
    Mint ahogy a nagyválogatottból is ki lehetett volna. Mondjuk tényleg nem értem, hogy ezek a magyar "edzők" és "szövetségi kapitányok" mit keresnek még egyáltalán focipálya közelében.

Menjen az összes kapálni a rétre.
  • passatgt
    ha egyesével összehasonlítod játékosokat, sokkal jobbak albánoknál, sőt szerintem több poszton az osztrákoknál is, egyszerűen tipikus taktika, elképzelés nélküli játék ami nem feltétlen a játkosok hibája...
  • DaemoonHunter
    Maradjunk annyiban hogy ebből a keretből sokkal de sokkal többet ki lehetne hozni.
  • [HUN]FaTaL
    Tényleg ennyire hígfos az utánpótlásunk?

Nem nézem a meccset, de kiszopunk egy Albániától, aki még egy döntetlent sem tudott eddig kiharcolni senki ellen, ez egészen nevetséges.

Pár percet néztem a meccsből az első félidő végén, de semmi elképzelést nem láttam, úgyhogy inkább kikapcsoltam.
  • DaemoonHunter
    Na tessék, vicc az egész magyar foci úgy ahogy van.
  • DaemoonHunter
    Ez a róth antal se sokkal különb egervárinál tudás szempontjából...
    Egy darab tudatos megmozdulást se látok az U21 esektől, összjáték 0, játékstílus egyenlő a 0 val. A legszomorúbb hogy ez az mlsz nél nem szempont, sőt erény.
  • bakkerman
    igen,nekünk van 40 év hendikep,meg két vesztes világháború,igaz.
  • Solt
    Már aki csodálattal bámul rájuk... Azt meg ne feledd, hogy náluk nem volt 40+ év kommunizmus...
  • Sippie
    az árak nyugatiak ;)