Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Van ötlete valakinek arra miért kapott mindkét pécsi 2 meccses eltiltást?

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ressy14
Hegyi Iván elfogultsága és a lap politikai beállítottsága nem épp a független szakértelmet nyújtja. Persze sok dologban igaza is van.
A legfõbb baj az, hogy a jobboldali sajtó mindent pozitívan, a baloldali pedig mindent negatívan felnagyít a fociról (is). Korrekt írást még nem láttam a témáról sehol.
Szerintem jobb továbblépni (de nem elfelejteni) a kupakudarcokon, szerintem 10 évig még egy ehhez hasonló leégés nem lesz. Aztán lehet, hogy csak túl optimista vagyok.

Még annyit, hogy a tv-s szakemberek - köztük Hegyivel - olyan színvonalúak, mint a focink.

Dum spiro, spero.

Narxis
Egyetértek.

Inkább olvassuk ezt: Link

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

a.carkey
Na kb. Fossa a médiaszakmunkások paneljeit, miközben nem is nézi a bajnokságot.

A medve nem játék.

passatgt
"Az az égés, amit a közelmúltban át kellett élnünk a magyar focicsapatok nemzetközi kupaszereplése kapcsán, az valami iszonyatos."

Lásd Videoton csoportkörbe jutása?

"Idén már a második elõselejtezõ fordulóban búcsúzott az összes (4) magyar csapat, azt nem is említem milyen ellenfelek ejtették ki õket."

Papíron egyedül a Vidi ellenfele nem volt erõsebb a magyar csapatoknál, egyik kiesés sem meglepetés

"A magyar klubfoci színvonal alatti. A magyar bajnokság olyan, hogy bárki megnyerheti. Ezt komolyan mondom."

Ehhez képest az utóbbi 10 évben 5 bajnokcsapat volt, és általában ez az 5 mindig ott van az elsõ háromban

"Csoda, hogy 20-30 évvel ezelõtt tízszer annyian jártak ki a magyar focibajnokság meccseire?"

1993-as bajnokság átlag nézõszáma 5366, 2012-es bajnokságé 3502, igen, ez majdnem tízszer annyi

Tovább nem is olvastam, mert tipikus hozzánemértõ fikamester ez is

ressy14
A cikk alapvetõen gagyi, a készítõje felkészületlen, az adatok pontatlanok és nélkülözi az újságírási képesség legalapvetõbb jegyeit. Általános iskolások különb fogalmazást írnak. Azonnal lerí, hogy a szerzõje abszolút nem jártas a fociban, a blogról meg még életemben nem hallottam, de a 7 like megfelelõen szemlélteti a minõségét. Remélem nem gondolod mértékadónak ezt a blogpost-ot.

Egyébkén érdekes, hogy tavaly, vagy a Loki sikereinél nem jöttek létre ilyen cikkek, most pedig mindenki temeti a focinkat.

Dum spiro, spero.

Csodálom, ha valakinek még nem ment el a kedve a magyar klubfocitól:

Magyar klubfoci - Támadj fel, vagy süllyedj a föld alá!

ReszegKoldus
Tetszik, hogy nem az edzõt küldik el, máshol ilyenkor azt szokták 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt
írtam a [email protected], de visszadobta az emailt<#idiota>

Akkor szerintem szólj a moderátoroknak... 😊

www.smart-bus.hu

ressy14
rudinak két választása van, lejjebb adni az igényeit vagy elmenni a ruszkikhoz, ha hívják egyáltalán

Dum spiro, spero.

ugyan melyik csapatnak kell, aki meg is tudná fizetni? 😄
ressy14
<#rinya>

szegény rudi mehet koldulni

Dum spiro, spero.

Láma!
bakkerman
:ASDFSDG:ADSSFDFH év kommentje 😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

passatgt
LasDen - 3
passatgt - 6

ha jól számoltam, de valaki azért ellenõrizze

szabii98
<#idiota>

I met God. She's black

Narxis
😄DD

ressy14
Nildo Petrolina (Beira Mar) --> Videoton

NSO-s hozzászólás:
"Tovább erõsödik a Vitoria Videotense.
A cél hogy állni tudják a versenyt a Verenswaaroosch Boedapest-tel."

<#idiota>

Dum spiro, spero.

DaemoonHunter
Nincs az a pénz ami felett nem lehet köpködni valamit is, de van az a boldogság aminél nem számít a pénz/infrastruktúra. Én csak arra akartam kilyukadni az elõbb, hogy ez a focista és/vagy a csillogó élet velejárója.

Narxis
Igen.

bakkerman
végülis igen,ugyanis ha havi 1 milliót keresel "más" dolgokat tehetsz meg,más helyekre mehetsz el mintha minimálbért keresel.

a.carkey
Elolvasva az egészet, semmi olyat nem mondott ami sértõ. Szerintem. Miskolc meg semmivel sem rosszabb, mint bármelyik vidéki város. Munka szempontjából pedig egy több, mint százéves kohászat csõdölt be, így a jelenlegi helyzeten sem lehet csodálkozni. Van ez így.

A medve nem játék.

LasDen
szóval a magyar infrastruktúrát csak egy bizonyos fizetés alatt lehet "köpködni"??

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
mekkora egy köcsög ez a Gallardo...spanyol légiósként nyílván megkereste a havi 1 milliót Miskolcon,amivel nem csak ott,hanem Magyarország bármely pontján vígan el lehet lenni,és õ mégis köpködi a magyar infrastruktúrát,meg sír a szája <#fejvakaras><#falbav>

dave9004
nekem ne mondja már h nem telt egy 50-60k forintos albérletre 😄
DaemoonHunter
Költõi kérdés. Aki azon gondolkozik, hogy mit keres õ itt, az miért nem húz el a bús p*csába? 😊

ressy14
a játékosok nagy része pestrõl jár le edzésekre, és gondolom nem egy garzon lakás dognak a segge alá 😄

Dum spiro, spero.

Láma!
Felcsúton a nagyváros minden elõnyét élvezheti majd 😄

Arról miért nem beszél, hogy hogy söröztek a többi légióssal a plázában? 😄
a.carkey
Ez kicsit túlzás. Egyszer látogasson el Tromsöbe! 😄

A medve nem játék.

ressy14
Gallardo Miskolcról: <#vigyor>

"Persze a magányt is meg kell említenem, ami a harminc négyzetméteres lakásomban tört rám a magyarországi télben, egy olyan településen, amely nélkülözi a nagyvárosok elõnyeit. Mindenféle luxus nélkül, gázrezsón fõzve...Csak az edzés, utána irány haza. Kint minden hideg, tél van, és elgondolkozol, mit keresek én itt?"

Dum spiro, spero.

No, szerintem zárhatnánk a szavazást... mi lett az eredmény?

www.smart-bus.hu

passatgt
Polonkai helyett jó lesz

ReszegKoldus
Elsõre azt hittem ez a "ki monttá hogy fõdetrá" 😄

a.carkey
Ez vmi utánpótlás csapat.

A medve nem játék.

bakkerman
újabb ragyogó akadémista került fel a Vidi2-höz...

szegény Öcsi bácsi nyugodjon békében forog a sírjában,milyen okádék csapat használja a nevét

ReszegKoldus
Pedig teljesen más csapat

Viszont ha azt nézem, hogy a csákvár edzõje Bognár György, akkor így már nem is csoda, hogy micsoda remek eredményt értek el ilyen mesterrel

A Kaszas
ezt gondolom énis de eredmenyek.com-on megnéztem a korábbi meccseit és ez a haladás nb1-es aki elverte az mtk-t. de ez lehetetlen 😄

ReszegKoldus
Ez gondolom valami másik haladás, nb1-es csapatok nem hiszem hogy játszottak volna már a kupában

A Kaszas
hi

haladás csákvár 0-13 ?

bakkerman
Rudolf,Elek kettõst páros lábbal basznám ki,amit õk ketten mûvelnek egy vicc a bérükhöz képest. Nagyon megutáltam Rudolfot,amióta visszatért MO-ra haknizni

polluxware
nekem ez a magyar foci😉 kabaretttttt😊))

<#eljen>

ressy14
ez a sok piros egyébként nemzetközi tendencia lesz, vagy csak a mi tököseink keményítettek be?

Dum spiro, spero.

ressy14
Pedig az elsõ piros és 11-es simán adható volt, a másodiknál meg a pécsi gyereknek nem kellett volna karatéznia, amikor tisztán szerelték. Ha csak sárgát ad a spori akkor is kiállíttatja magát, mert be volt gõzölve. Plusz volt egy meg nem adott 11-esünk kezezés miatt. A pécsieknél a Dibusz volt a legjobb, a többi egy nagy szar 😄

Ha annyit kapunk a sporiktól, mint amennyit tavaly elvettek tõlünk és adtak a gyõrnek, akkor idén nevetve bajnokok leszünk. Csak a minibarca köphet bele a levesünkbe 😄

Dum spiro, spero.

Még az angoloknál is engedik hogy a ruszki maffiozók ott mossák a pénzüket a klubokon keresztül, akkor miért pont itt ne menne ez.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

bakkerman

bakkerman
nagyon érik a Vidi bajnoki címe,Viki ha tehetné már most a nyakukba akasztaná az arany érmet 😄D