32945
Magyar Foci
  • sempronius18
    Szerintem is megtáltosodnak a fiúk és nyerünk 3-0-ra, aztán majd Radó pár hét múlva mutatja a fókuszban büszkén az csilliárdos kecóját....
  • bakkerman
    köszönjük szépen,nem mintha álmatlan éjszakákat okozott volna nekem,ha nem látom ezeket gyökereket az osztrákok ellen...na de mostmár megnézem,rég láttam már valami jó vígjátékot :S
  • banok
    Egyik magyar tv adó sem adja de streamek vannak itt
  • ressy14
    X lesz, vagy egy gólos vereség. De a legvalószínűbb, hogy lealázzuk őket, mert Róth jó edző és megfelelőnek érzi magát a feladatra. Szívesen látnám őt a felnőtt válogatottnál is. Szarkazmus off.
  • [HUN]FaTaL
    Hármat.
  • passatgt
    nyerünk 3-0-ra
  • bakkerman
    20:30 Ausztria U21-Magyarország U21 eb selejtező

Mennyit kapunk?
  • ressy14
    Jön a korlátlan sportutalvány

Lesz itt néző dögivel. A következő lépésben még fizetni is fognak a szurkolóknak.
  • ressy14
    miért kinek szurkolnának? :D
  • passatgt
    tehát komplett budapest az mtk-nak szurkol?:)
  • bakkerman
    az viszi el,akitől a legtöbb pénzt tudja behúzni az ügynöke,a Vidi is esélyes
  • ressy14
    * Budapest szurkolói térkép :D
  • ressy14
  • passatgt
    szerintem simán elviszi egy orosz 1. osztályú csapat, vagy esetleg egy másik másodosztályú, mióta visszatért 6 meccs 7 gól a mutatója, szóval nagyon jó formában van, így mindenkinek erősítés lenne:)
  • bakkerman
    Priskin klubja az Alania csődközelben van,és elengedték őt,na vajon hol köt ki? Pápa,Kövesd,Balmaz?
  • Sippie
    no para, megalakulóban a magyar amerikaifoci válogatott, úgyhogy lesz itthon jó futball :D
  • bakkerman
    nekem már az egész sport tv-t nehezemre esik feldolgozni,már ami a futballt illeti :D csak a trashtalkban bízom,azt imádom :D
  • ReszegKoldus
    nem nagyon tudom feldolgozni ezt a sport tv-s reklámot a gyerekekkel :D
  • bakkerman
    Salzburg

olvassátok el,nagy kihívás lesz közben nem ökölbe szorítani a kezeteket
  • COOLancs
    A Vasasnak gyorsan le kellene igazolnia Bale-t, majd az állam úgyis kifizeti
  • Grenzjager
    Illetve az a futball klub, pontosan Újpest FC, és jogilag külön az UTE.
  • Grenzjager
    A belga tudtommal nem fizet szépen a stadion használtért az államnak.
  • Narxis
    Az UTE-nak milyen adóssága van? Gondolom az nem a foci mert a belga állítólag már rendezte a focis adósságokat. Fociszerető emberként örülök neki de am. eléggé zavar mert ez olyan bort iszik de vizet prédikál dolog. Az élet más területein behúzzák a nadrágszíjat itt meg még adósság átvállalásra is jut harmadrészt pedig ezzel a felelőtlen gazdálkodásnak engednek teret. Következmények nélkül lehet adósságot felhalmozni mert majd úgyis átvállalja az állam.
  • a.carkey
    Tudtommal a többi klub is sorra kerül (és itt nem csak stadionokról van szó, hanem full klubbokról, minden szakosztállyal), ill. megy majd a feltörekvő, fiatalok körében népszerű - bár drága - sportokra is, mint a hoki, hamarosan csak fiataloknak épül majd pár pálya. Lesz fedett teniszcsarnokunk, az extreme sportosok is kapnak egy marha nagy területet valahol a Kopaszi gát környékén totál felszerelve, persze ha tényleg oda kerül a vidámpark, stb.
  • Grenzjager
    kevés volt a Fradi adóssága... lehetett volna több is, jóval több.

Amúgy meg nem igazságtalan, 2010-ben(vagy '11-ben) az állam a Videotonnak egy 2 milliárdos tartozást engedett el.

• Densie
    Én igazságtalannak tartom a többi klubbal szemben.
  • passatgt
    ez nem csak a focit érinti, hanem a többi sportágat is, szerintem, mindenesetre az említett klubok biztosan örülnek majd hogy jövőre tiszta lappal lehet indulni
  • pinnacle
    na kinek mi a véleménye a fővárosi klubbok adósságátvállalásáról ? :D

A kormány minden adósságot átvállal az UTE,FTC,MTK,BVSC,Vasas,Honvéd hatostól.

:D
  • Effe88
    legyen ingyen a jegy és minden héten a Fradi ellen játszanak otthon
    akkor talán kimennek 3000-en is akár
  • ReszegKoldus
    "Az internetes beszámoló kitér arra is, hogy Tarsoly ezután utasította a biztosítást végző Pantent Security Kft. képviselőit, a jövőben vezessék ki a lelátóról azokat, akik szidalmazzák a csapatot illetve az edzőt. Ennek a kérésnek a cég nem tett eleget, így az ETO felbontotta a szerződést"

Kicsit fura...itt egyrészt annak is örülök, hogy a biztonsági cég nem vezette ki a szurkolókat, meg annak is, hogy legalább van ahol elzavarják a biztonsági céget :D
  • Narxis
    Az elég korrekt ha tényleg visszafizetik. Persze tudom, nem ez a lényeg..
  • ressy14
    Győrben mindent megtesznek a nézőszám növelése érdekében
  • ressy14
    Szerintem elmegy levezetni a katalán törpékhez, a főtörpe úgyis most esett ki egy-két hónapra.

Egyébként az Újpestet emlegetik vele kapcsolatban.
  • ReszegKoldus
    és leigazolta már a Puskás Akadémia? :)
  • Narxis
  • bakkerman
    Torghellével szerződést bontott a Vidi
  • DaemoonHunter
    Nem lenne ezekkel baj egy normális edzővel, pl kovács és kleinheisler jó párost alkotnak, kb az első megmozdulásán látszott mikor bejött. Látszik hogy azonos játékstílusban játszanak a csapatukban, ergó annyit kéne csinálni hogy ehhez idomuljon a taktika is, mint pl a hollandoknál, akiknél kb az összes u21-es holland csapatokban, stílusban játszik, a csapat gerincét ezek alkotják, így nem okoz problémát ha esetleg valaki kiesik egyből tudja a másik mi a dolga. A baj csak az hogy nálunk ilyen lehetőség nincsen, van egy nb1 mini válogatott, amibe aztán minden féle ember van győri favágó stílustól kezdve, meg egy nagyvilágból összeszedett banda...na ebből csináljon valaki egy szép egészet, persze nem mintha lehetetlen lenne, csak itthon erre senki se képes.
  • Grenzjager
    és az a csapat hova is lett?
    ők adják a nagy válogatott gerincét.... :(

szóval olyan mindegy hogy VB bronzérmes vagy kiszop Albániától mint a torkosborz az u21 ezek szerint...
  • bakkerman
    azok a srácok,akik akkor voltak 15 évesek,csilivili akadémiákon nevelkedtek,és most 4 év múlva esélyük sincsen arra,hogy kijussanak bármilyen tornára,mert "valami nem működik" ott fennt...
  • bakkerman
    az a felháboritó,hogy a 2009-es U20-as VB-n elért harmadik hely óta forint milliárdokat öltek bele az utánpótlásba,és mégis azóta CSAK SÜLLYEDÜNK lefele,és silányabbnál silányabb eredmények vannak