Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
A legfõbb baj az, hogy a jobboldali sajtó mindent pozitívan, a baloldali pedig mindent negatívan felnagyít a fociról (is). Korrekt írást még nem láttam a témáról sehol.
Szerintem jobb továbblépni (de nem elfelejteni) a kupakudarcokon, szerintem 10 évig még egy ehhez hasonló leégés nem lesz. Aztán lehet, hogy csak túl optimista vagyok.
Még annyit, hogy a tv-s szakemberek - köztük Hegyivel - olyan színvonalúak, mint a focink.
Dum spiro, spero.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A medve nem játék.
Lásd Videoton csoportkörbe jutása?
"Idén már a második elõselejtezõ fordulóban búcsúzott az összes (4) magyar csapat, azt nem is említem milyen ellenfelek ejtették ki õket."
Papíron egyedül a Vidi ellenfele nem volt erõsebb a magyar csapatoknál, egyik kiesés sem meglepetés
"A magyar klubfoci színvonal alatti. A magyar bajnokság olyan, hogy bárki megnyerheti. Ezt komolyan mondom."
Ehhez képest az utóbbi 10 évben 5 bajnokcsapat volt, és általában ez az 5 mindig ott van az elsõ háromban
"Csoda, hogy 20-30 évvel ezelõtt tízszer annyian jártak ki a magyar focibajnokság meccseire?"
1993-as bajnokság átlag nézõszáma 5366, 2012-es bajnokságé 3502, igen, ez majdnem tízszer annyi
Tovább nem is olvastam, mert tipikus hozzánemértõ fikamester ez is
Egyébkén érdekes, hogy tavaly, vagy a Loki sikereinél nem jöttek létre ilyen cikkek, most pedig mindenki temeti a focinkat.
Dum spiro, spero.
Magyar klubfoci - Támadj fel, vagy süllyedj a föld alá!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
www.smart-bus.hu
Dum spiro, spero.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
NSO-s hozzászólás:
"Tovább erõsödik a Vitoria Videotense.
A cél hogy állni tudják a versenyt a Verenswaaroosch Boedapest-tel."
<#idiota>#idiota>
Dum spiro, spero.
A medve nem játék.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
www.smart-bus.hu
Dum spiro, spero.
"Persze a magányt is meg kell említenem, ami a harminc négyzetméteres lakásomban tört rám a magyarországi télben, egy olyan településen, amely nélkülözi a nagyvárosok elõnyeit. Mindenféle luxus nélkül, gázrezsón fõzve...Csak az edzés, utána irány haza. Kint minden hideg, tél van, és elgondolkozol, mit keresek én itt?"
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu
szegény Öcsi bácsi nyugodjon békében forog a sírjában,milyen okádék csapat használja a nevét
Viszont ha azt nézem, hogy a csákvár edzõje Bognár György, akkor így már nem is csoda, hogy micsoda remek eredményt értek el ilyen mesterrel
Dum spiro, spero.
Ha annyit kapunk a sporiktól, mint amennyit tavaly elvettek tõlünk és adtak a gyõrnek, akkor idén nevetve bajnokok leszünk. Csak a minibarca köphet bele a levesünkbe 😄
Dum spiro, spero.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"