Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Így van... Egyébként arra sem emlékszem, hogy Elek rossz lett volna a válogatottban. Bennem csak az él, hogy a Finnek ellen a végen a mi térfelünkrõl végig sprintel a pályán, majd ad egy gólpasszt Balázsnak. 😊

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Meg érdekes dolog ez. Mert az, hogy mit nyújtanak a mennyeiben, az nem mindig tükrözi azt, amit a válogatottban. Pl. Rudolf a válogatott meccseinek a nagyrészén jól játszott, ahogy Varga is. De Kádár is hosszú idõk óta, szerintem az elsõ balhátvédre hasonlító valaki a válogatott közelében, Laczkó pl. sokkal rosszabb volt.

http://goo.gl/gd6Zi5

passatgt

passatgt

Mezõkövesd lelátó kb kész

Csak Sousa hozhat helyettük külföldieket, Egervári meg az adott állományból tud csak válogatni, ezért õ kénytelen kinlódni velük. A képességeikkel nincs gond, mentálisan meg talán nem reménytelenek.

Ez egy ilyen generáció...

www.smart-bus.hu

mármint hogy az a normális hogy adott magyar válogatott játékos(Elek) a Videotonból, s most úgy látszik a DVTK-ból is kirúgva. Sehol se kell, ez a normális? Kérdés akkor mit keres a válogatottban. De Rudolf példája is hasonló. Csoda hogy õ most nem kerettag. Tehát Sousa sem volt hülye amikor Gosztonyit, Eleket, Liptákot kivágta a Vidibõl. Innentõl tök mindegy mi lesz a sorsuk mert Egervári csapatából kirobbanthatatlanok.

Narxis
Még nagyon az elején vagyunk.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LSSAHPAUL
Egervári nem hülye, mert ha az lenne akkor szembe pisálna a széllel. Azt teszi amit tennie kell politikai nyomásra, ennyi. Huszti meg jobban tenné ha tudomásul venné hogy magyarország ilyen, és nem fogja tudni kivárni azt hogy igazi rendszerváltás legyen mert megöregszik, szal ha akar válogatott lenni akkor szarja le az egészet és jöjjön játszani. Aki hülye az Huszti.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

a.carkey
Sajnos, láttam már ígéretes karriereket térdszalag-szakadás miatt kipurcanni 17-18 évesen.

Legyen +10 pontjuk a kiesõ helyen lévõhöz képest, és lehet bedobálni a fiatalokat is. Egyelõre egy pontjuk van ...

A medve nem játék.

ressy14
ha a megfelelõ szinten dobják õket a mély vízbe, akkor nem árt nekik

Dum spiro, spero.

a.carkey
Ha ez Izland lenne, akkor teljesen mindegy lenne, de itt pont idén emelik majd meg a tvs pénzeket, és nem mindegy, hogy valaki zakózik, vagy bentmarad, különösen nem egy olyan csapatnak, amiben több pénz van, mint egy-két másikban. Tavaly meg ilyen szar volt a másodosztály. Ez van. Ha szarok, kiesnek. Még el lehet majd sütni az akadémistákat is, csak kérdés, hogy ártanak-e nekik azzal, hogy azonnal bedobják õket a mély vízbe, vagy sem.

A medve nem játék.

ressy14
Ha ov szerint nekik nem az eredmény vagy a bajnokság osztályszáma számít, akkor teljesen mindegy, hogy 0 ponttal tök utolsók az nb1-ben, a nb1 középmezõnyben vagy az nb3 középmezõnyében vannak. Csakhogy az mtk már egy készen lévõ nb1-es csapatból csinált akadémista csapatot, ott ezek az idõsebb játékosok adva voltak. Felcsúton nyugodtan maradhattak volna az nb2-ben, oda elég lenne csak 1-2 db rutinos játékos.

Dum spiro, spero.

a.carkey
Már az elején ezt kapják tõletek, akkor gondolj bele, mit kapnának ha csak az "akadémistákkal" a tavaszi rajt elõtt tök utolsók lennének? Az MTKnál volt elõször komoly "akadémikus képzés", csak kivételesen Fotex offshore milliárdokból, mégis Béla és társaik voltak az ászok.

A medve nem játék.

Láma!
"Tehát vagy Egervári a hülye. Vagy Husztinak erõsen igaza van."

én itt egy "és" kapcsolatot tartanék elképzelhetõnek😊

ressy14
8 db 25-nél idõsebb játékos van a keretükben + 1-2 db nem akadémista, de magyar 20 éven felüli, a többiek mind akadémisták. Egy kifejezetten csak utánpótlásért mûködõ klubba felesleges 8 db idõsebb játékos. Így sem tudnak bennmaradni, akkor meg teljesen mindegy, hogy 18 évesekkel játszanak, vagy 33 évesekkel. Az MTK-nál 6 db 25 feletti van, a többi mind akadémista, mégis képesek 7 akadémistával kiállni, és azzal eredményesen is játszani az nb1-ben.

Dum spiro, spero.

Sousának mégis igaza vol t...
Elek Borsodból is kirúgva. És Kádár is.

Tehát vagy Egervári a hülye. Vagy Husztinak erõsen igaza van.

egyébként néztem az eddigi meccseiket, a mutatott játék kifejezetten tetszetõs, szép foci, látszik, hogy Miki az edzõ, csak hát ugye a focit nem szépségre szokták játszani
A Patrik szerintem a Vidinek lett elõvásárolva. Ha jól játszik, jövõre nálatok landol...

A Cvitkovics meg nem ingyen menne?

www.smart-bus.hu

passatgt
ez van most is, tischler valszeg befektetés, télen úgyis eladják, a csapatban meg van 3 idõsebb, kapus-tóth-polonkai, többiek viszonylag fiatalok

azt meg gondolom nem gondljátok komolyan, hogy kiállnak majd 15 évesekkel és mindenkitõl kapnak 10 gólt, annak sincs sok értelme...

bakkerman
na jó tényleg ne szapuljuk õket,majd kiderül mire lesz elég ez a keret

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ressy14
De ne kelljen, vagy oldják meg a vidibõl. Ne igazoljanak több százezerért tischlereket, hiszen elmondták, nekik nem az nb1 a céljuk, hanem az utánpótlás nevelés. Játsszon 8 akadémista, meg 3 idõsebb, kiöregedõ magyar, akit ingyen megszereztek az nb1-bõl.

Dum spiro, spero.

Sajnos igen, bár nekem így is jobban tetszik a játéka mint Hajnalé! 😊

www.smart-bus.hu

Értelmesen elmagyarázták, hogy kellenek a rutinos játékosok is... Pont úgy mint a Haladásnál, vagy az MTK-nál!

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Viszont az is igaz, hogy ha csak olyanok játszanának ott, akik szerintem oda illenek, akkor még ennyi esélyük se lenne a bentmaradásra.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
Én "labdarúgó akadémia" név alatt egész mást értek, mint amilyen játékosokat látok ott 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ressy14
õ is õsfelcsúti, mint gallardo, faszt irigykedtek állandóan...

Dum spiro, spero.

ressy14
de ha kapott akkor is rendre rossz megoldást választott, lehet picit túlizgulta, ezzel valószínû egy idõre kijátszotta magát Egervárinál.

Dum spiro, spero.

bakkerman
újabb akadémista kerülhet fel a Felcsúthoz,Czvitkovics Péterrel tárgyalnak jelenleg.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Így van, de errõl nem feltétlenül õ tehet! 😊 A Vidi játéka rá épül, itt meg labdát is alig kapott...

www.smart-bus.hu

Ami nem igazán ment neki.
Azért taktikailag itt más volt a szerepe mint a Vidiben.

www.smart-bus.hu

Kiskokó tegnap megmutatta, hogy még annyi keresnivalója sincs ott, mint a többi falábúnak... 😄
ReszegKoldus
Én ugyanezt csodálom a fociválogatottal kapcsolatban 😄

AnuluWork
Rohadjanak meg.

Maccabi Tel-Aviv meccs nélkül EL fõtáblás

Gyökér Puzsér a mai facebook bejegyzésben nagyon beletalált! 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

ressy14
köszi

Dum spiro, spero.

Visszaállítottam

REAL MADRID

passatgt
Ha valaki akar neve mellé csapatlogót, írja meg privátban, hogy melyik(természetesen csak magyar csapat)

asszem csak moderátor tudja
passatgt
visszaállítom, ha kiderítem, hogyan kell😄

[HUN]FaTaL

Na, mára tényleg abbahagytam 😄DD

ressy14
felõlem mehet. de így is tudjuk ki kinek szurkol.

Dum spiro, spero.

ressy14
még valami. Passatgt légyszi állítsd vissza a topik nevét piros zöldre, úgy könnyebben megtalálom a fav-oknál 😄
meg ha már ilyen befolyásos lettél, intézhetnél egy országos jegyár csökkentést, az uefánál lobbizhatnál a garantált bl és el csoportkörös magyar indulókért és a válogatott állandó vb részvételéért. köszike 😄

Dum spiro, spero.

passatgt
persze, nem terveztem, én sem szeretem ha szét van cseszve, max apróságokat, pl usernév mellé csapatlogó?

[HUN]FaTaL

Na befejeztem 😄

[HUN]FaTaL

😄DD

#24027: +1, maradjon csak a default sg.

ressy14
Passatgt, frankó az új banner. De ha lehet nagyon ne változtass a jól bevált skin-en légyszi, a banner maradhat (illetve cserélheted majd a késõbbiekben belátásod szerint) 😊

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL

<#idiota><#idiota>

LasDen
úgyis megbuksz <#duhos2><#idiota>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sok sikert passatgt! 😉

www.smart-bus.hu