Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
www.smart-bus.hu
Keveslem az ítéletet.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Helyes. Amúgy ha szívbeteg minek dobál csatornafedõt? 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
No igen, inkább ez, mint 14 milliárd kapavágás nélkül kormányzati negyed tervekre.
A medve nem játék.
Nálunk hosszútávon kell gondolkodni! Ez nem Svédország, hogy funkcionálisan építkeznek. Pl. Stockholmban olyan metrót csináltak, hogy sziklafal belefúr, kimélyít, kivág, kibasz törmelék, sín bele, és kész a metró. És még szép is.
Nálunk mindig egy évezreddel elõre terveznek, -1001 éves jótálással (átadják, már szét is esik), de van löszalagútunk a mesterséges dombban, viaduktunk a síkságon, 39 centis kilátónk az Alföldön, és egy funkció nélküli el nem készült kacsalábon forgó négyes metrónk jelenleg kb. 750-900 milliárdért, ami még mindig nincs átadva, de ha át lenne, észre se vennénk. És van egy Országházunk, jövõre már csak 199 képviselõnek úgy, hogy eredetileg egy Birodalom társországának lett tervezve több száz évre elõre. 😄
A medve nem játék.
Egyébként meg nem tetszik a stadionunk, viszont a "ronda, de a miénk" alapon elfogadom! 😊 No meg azért ekkora méretben már tényleg túlzás lenne jelenleg még csicsázni is... 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Dum spiro, spero.
"- Azt mondod, hogy viccelek, amikor a kapust csatárként emlegetem. De kérdem én tõled, amikor volt csatár, akkor volt gól? Ki lõtt gólt akkor?"
forma azért Szivics
www.smart-bus.hu
25e férõhely, ugyanúgy parkolóval, mindennel, 5 milliárd
De mindegy, a lényeg, hogy épüljenek, és lehetõleg majd nálunk is 😄
Dum spiro, spero.
parkoló ott is van azért elég sok, 3 vagy 4 parkoló + egy vip parkoló is lesz, kb 250 hely összesen. Amit lent mutattam, ott 670 parkoló van, szóval arányaiban stimmel
Egyébként Miskolcon az új lelátót ha jól emlékszem 300 millió Ft-ért építették, olyanból 4 minden oldalra és kész egy mutatós stadion, mindenféle fa tetõ és giccshalom nélkül.
Dum spiro, spero.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Dum spiro, spero.
Am. meg a játékosok amúgy se tehetnek arról, hogy ki a fõnökük, fociznak ahol fizetnek. A magyar fociban amúgy is az a trendi, hogy pikkelni kell a vezetõségre. 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
http://goo.gl/gd6Zi5
na ennél már tényleg nincs lejjebb😄