Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Pécsen jó sokan kimentek megnézni a bajnokcsapatot, ja a múlttal nem foglalkozunk 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

gyerekek, szánalmas ez a diósgyõri csapat, annyira nem értem, hogy miért kell ilyet csinálni pont Miskolcon
DasIsFuck
a gyõri tényleg csúnya.😞

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Nem bánom, hogy megszabadultunk szegénytõl! 😊

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Nevetséges volt, kb lassított felvételben "vetõdött" ki, hogy szép nyugodtan összeütközhessen a támadóval 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Hát az a 2. lila gól... 😄 Ranilovicnak azt a beadást simán el kellett volna csípnie... Egyébként tényleg egész jó kis meccs volt.

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Na ez nem volt rossz meccs, bár jobb lett volna, ha a 85. perc körül már lefújják 😄

Zenszkij
"– Nagyon megbántam, amit tettem, és szeretném, ha a bíróság nem velem statuálna példát."

Keveslem az ítéletet.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

a.carkey
Szívbeteg?! 😄 Roki kártyája is van? 😄

A medve nem játék.

ReszegKoldus
Három és fél évet kapott az újpesti focihuligán

Helyes. Amúgy ha szívbeteg minek dobál csatornafedõt? 😄

[HUN]FaTaL
De az.

http://goo.gl/gd6Zi5

LasDen
hmm...mea culpa 😊

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
monaco nem ország 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Egybként szerintem ezek a helyes utak, hogy nem nagyot építünk a jövõnek(mint ahogy már említették is itt elõttem), hanem kicsi, egyszerû, szép, a funkciónak megfelel és legalább van!
a.carkey
Szép lett.
No igen, inkább ez, mint 14 milliárd kapavágás nélkül kormányzati negyed tervekre.

A medve nem játék.

a.carkey
Funkcionalitásról és építészeti értékrõl írtál. Ezért hoztam fel Monacot.

A medve nem játék.

ressy14
azért monaco picit tehetõsebb ország, mint a miénk 😄

Dum spiro, spero.

a.carkey
Ott van Monaco. Mennyi is az átlagnézõszám a csapat stadionjához és az értékéhez mérten? 😄

Nálunk hosszútávon kell gondolkodni! Ez nem Svédország, hogy funkcionálisan építkeznek. Pl. Stockholmban olyan metrót csináltak, hogy sziklafal belefúr, kimélyít, kivág, kibasz törmelék, sín bele, és kész a metró. És még szép is.

Nálunk mindig egy évezreddel elõre terveznek, -1001 éves jótálással (átadják, már szét is esik), de van löszalagútunk a mesterséges dombban, viaduktunk a síkságon, 39 centis kilátónk az Alföldön, és egy funkció nélküli el nem készült kacsalábon forgó négyes metrónk jelenleg kb. 750-900 milliárdért, ami még mindig nincs átadva, de ha át lenne, észre se vennénk. És van egy Országházunk, jövõre már csak 199 képviselõnek úgy, hogy eredetileg egy Birodalom társországának lett tervezve több száz évre elõre. 😄

A medve nem játék.

Mondjuk Makovecz a gyengém, tehát elfogult vagyok... 😊)

Egyébként meg nem tetszik a stadionunk, viszont a "ronda, de a miénk" alapon elfogadom! 😊 No meg azért ekkora méretben már tényleg túlzás lenne jelenleg még csicsázni is... 😊

www.smart-bus.hu

ressy14
Na akkor az új stadionotok nem lesz a kedvenced 😄

Dum spiro, spero.

😄

www.smart-bus.hu

Szerintem pedig a kinézete is, fontos, hogy legyen stílusa is! 😊

www.smart-bus.hu

ressy14
Egy stadiont szerintem a funkcionalitása minõsít, nem pedig az építészeti értéke. Ilyen alapon a tieteket is lehetne 30 milliárdból építeni és egy stadionnál luxuscikként számon tartott anyagokból megvalósítani. Feltételezem, ha OV-hez semmi köze nem lenne a felcsúti arénának, ugyanilyen egyszerû gyufásdoboz épülne ott is, ha épülne ugyebár...

Dum spiro, spero.

aztán kérdésre Szivics:
"- Azt mondod, hogy viccelek, amikor a kapust csatárként emlegetem. De kérdem én tõled, amikor volt csatár, akkor volt gól? Ki lõtt gólt akkor?"

forma azért Szivics

Na azért ezt a low budget gyufásdobozt ne hasonlítsd már egy Makovecz féle stadionhoz! 😊

www.smart-bus.hu

passatgt
minnél több férõhely van, annál olcsóbban jön ki szákszámra leosztva, pl az a cég aki a lenti stadiont csinálta, csinálta ezt is:

25e férõhely, ugyanúgy parkolóval, mindennel, 5 milliárd

ressy14
Ja, csak székszámra leosztva a felcsúti 2,7-szer drágább, mint az általad mutatott angol, pedig itt olcsóbban ki is lehet hozni.
De mindegy, a lényeg, hogy épüljenek, és lehetõleg majd nálunk is 😄

Dum spiro, spero.

passatgt
*3,8 milliárd
parkoló ott is van azért elég sok, 3 vagy 4 parkoló + egy vip parkoló is lesz, kb 250 hely összesen. Amit lent mutattam, ott 670 parkoló van, szóval arányaiban stimmel

ressy14
Ezzel szemben Felcsúton az állambácsi a bõkezû támogatók építenek egy 3500-as stadiont komolyabb parkoló és út nélkül 8 milliárd Ft-ért. Feel the difference.

Egyébként Miskolcon az új lelátót ha jól emlékszem 300 millió Ft-ért építették, olyanból 4 minden oldalra és kész egy mutatós stadion, mindenféle fa tetõ és giccshalom nélkül.

Dum spiro, spero.

Es azert megiscsak jobban nez ki,mint az a Felcsutra tervezett giccsparade. Legalabbis ennek inkabb futball-stadion formaja van.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

passatgt
ez pl 10e férõhely, lehet bõvíteni ha szükséges sarkokat beépítve, akkor 11600, ez angliában van, parkolóval, étterem minden szokásos cuccal, a pályához vezetõ új úttal egyben 4 milliárd ft, itthon lehet olcsóbbra kijönne, mondjuk 3 milliárd, ami nem egy olyan vészes összeg állami szinten

passatgt
Ilyenek teljesen jók lennének mindenkinek:

ReszegKoldus
MTK stadionról nem is beszélve, két oldalt mobillelátóval (egyik oldalon a 37-es villamos, másikon az 1-es<#idiota>)

ressy14
Nekem az bajom vele, hogy félkész. Hasonló arénát lehet volna építeni helyette mint mondjuk a liláknál, a két kapu mögött meg röhejes mobillelátó van. Ha építenének oda 1-1 db 20 soros beton lelátót, nem is kell befedni, akkor azt mondom oké. Szomorú, hogy jövõ tavaszig a legfejlettebb stadion az eto park az országban. Kivéve a paksi katlant, azt a barszelóna is megirigyelné.

Dum spiro, spero.

Zenszkij
Igen, és a gyõrit nem is említettem. A gyõri stadion speciel nekem tetszik.

szabii98
+Vidi stadiont is átépítik jövõre 😊

I met God. She's black

Zenszkij
Hacsak az angol alsóbb osztályokat nézzük, akkor meg is van a tökéletes példa. Legtöbb ilyen mobil stadion, mégis minõségi, jó hangulatú arénák.

passatgt
ilyen szintû stadion elég lenne mindenhova kb, 5-10e férõhely, körben fedett, futópálya nélkül

Zenszkij
Szép, kulturált pályának tûnik. Valahol nem baj az, ha nem libalegelõkön játszanak az NB1-ben. Ha megnézzük, azért az Újpestnek is aránylag új stadionja van. Most kap egyet a Fradi, Mezõkövesd, DVSC, Felcsút. A színház úgy tûnik meglesz. Most már csak a színészek dolga, hogy hozzák a színvonalat. Nem kérek sokat, elég lesz a 90-es évek elejének fociját visszavarázsolni.

Narxis
Soha, mindig is különc voltam az is maradok. Mivel ahol lakom sose volt nb1-es csapat így mindig az aktuális újonccal szimpatizáltam. Ez már több mint 10 éve így van, az igaz, hogy pl. nb1.hu -ra többet írogatok mint ide.

Am. meg a játékosok amúgy se tehetnek arról, hogy ki a fõnökük, fociznak ahol fizetnek. A magyar fociban amúgy is az a trendi, hogy pikkelni kell a vezetõségre. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
thx

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

banok
Próbál beilleszkedni 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

[HUN]FaTaL
Ez nem sokmindent jelent, mert azt is beleszámolják, aki csak kapcsolgatott és kb. 1 másodpercig "nézte".

http://goo.gl/gd6Zi5

passatgt
Szivics-Diósgyõr: "Aki azt hiszi, hogy két csatárral vagyunk kevesebben, az téved, ugyanis Bacsa is kiesett, a Debrecen ellen úgy megsérült az állkapcsa, hogy valószínûleg két hétig nem játszhat. De van egy jó Geleink, aki kapus létére kedden, az egymás közötti játékban mezõnyjátékosként futballozott, és jól is mozgott a kapu elõtt, úgyhogy lehet, hogy van megoldás a csatárhiányra."

na ennél már tényleg nincs lejjebb😄

passatgt
"A több mint kétórás közvetítés alatt összesen 1,6 millióan kapcsoltak az M1-re" tegnap, szóval érdeklõdés lenne jó focira, ez is csak azt mutatja, hogy érdemes rá költeni azért😊

ressy14
jó a logód <#idiota>

Dum spiro, spero.

dave9004
köv hazai meccsükön már ott játszanak.