Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Miskolcon valahogy nem akar egyenes ágra vergõdni a foci, szvsz az ilyen Hunor félék vastagon benne vannak.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mi folyik Miskolcon? összességében Luque, Gallardo, Ribánszki, Rudolf, Seydi a csapatból kivágva az új vezetõség által(KovácsZ) + Hunor. Pedig ennél többet érdemelnének a borsodiak.

Most majd elkezdik kivizsgálni a dolgot és végül úgyis arra jutnak, hogy hát mégse a kurvaanyjukat, de azért megbüntetni valakit... 😄
bakkerman
szerintem mindannyian egyetértünk ebben a dologban 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
radó a jó,a többi egy nagy szar...

szabii98
😄😄

I met God. She's black

nyertünk. van Isten.
ReszegKoldus
kopasz teknõc kondás interjút akarok

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

dave9004
de kikapni se kapnak ki 😄
ReszegKoldus
De lagalább ikszel 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
Nézzenek oda, a Haladás nem tud emberelõnyben nyerni <#idiota>

passatgt
24😄

ReszegKoldus
Ollé

a.carkey
A Honvéd rögtön felugrott a 8. helyre. 😄

A medve nem játék.

ReszegKoldus
32 meccsen 23 az jó...

passatgt
23😄

passatgt
22 ha minden igaz ezzel együtt

Narxis
Kiakadna! 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ReszegKoldus
Lehetne itt a fejlécben egy piros lap számláló, én már nem tudom hol tartunk 😄

Igazi ostoba barom! Az Artner helyében alaposan megbüntetném...

www.smart-bus.hu

passatgt
halmosi piros😄

ReszegKoldus
A múlt heti "kiszámolás" azért elég gáz volt, hurrá rúgtak 5 gólt emberelõnyben, abból 4-et kettõs emberelõnyben 😄

bakkerman
ja,kiállítás+büntetõ,egy videoton ellen ez már a meccsvéget jelenti

Pedig ilyen hülyék látod! 😄 Tudja, hogy gólhelyzetben már kiállítás jár, de azért letarolja...

www.smart-bus.hu

bakkerman
láttam,de ilyen hülyék nem lehetnek az ellenfél védõi,tudják hogy ilyeneket befognak fújni mindig

Láttad a szabálytalanságot?

www.smart-bus.hu

bakkerman
idén ez lesz? minden Vidi meccsen emberelõny,és tizenegyes?

ReszegKoldus
Remek...ez is olyan meccs lesz, mint az elõzõ, most már csak a haladásban bízom 😊

passatgt
hát ez gyorsan eldõlt, bognárnak lett igaza, több helyzete lesz a paksnak😄

ReszegKoldus
Második félidõre ki kellett volna tenni a "Kommentár nélkül" sávot a kép aljára, a kommentátort meg el kellett volna küldeni pihenni.

bakkerman
nincs izgulnivalód,nagyon gyenge a gyakademy

bakkerman
Huntelaar részleges térdszalagszakadás,minimum 1 hónap off. Na ezt ki kell használni Szalainak!!!

bakkerman
és a semmibõl épített egy BL fõtáblás csapatot,meg egy stadiont. Aki a magyar fociban mozog térdre borulhatna elõtte...

ez igaz.mondjuk van lovéja és szórja.

LasDen
jólvan, azér csöndbe maradhat. lassan Zamparinii magasságokba jut az edzõ cserékkel....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ha ma nem kaszáljuk el a felcsútot, akkor irgalmatlan balhé lesz kispesten, az fix
Véber nagyúr a tegnapi meccs után: "Semmi sem úgy sikerült nekünk, ahogyan akartuk. Úgy látszik, hogy az ünnepnapok nem fekszenek nekünk. A fõ gond az, hogy ketten-hárman elhitték, már mindent tudnak a futballból, de csõdöt mondtak. Ezt az érzésüket csírájában kell elfojtanom. Bognár Istvánnak a szünetben nagyon nekimentem, erre a játékos jelezte, hogy húzódása van, így nem volt más választásom, csak a csere."
ReszegKoldus
Nem, mert Szûcs Lajos 41 évesen még minimum EL csoportkörben fog védeni a Pápa kapusaként 😄

bakkerman
idén is harcolhatnak még a kiesés ellen,téli szünetben minden csapatnak átalakul a kerete,gyakorlatilag a tavaszi az egy másik bajnokság már

egy kis realitás
Pászkány Árpi levele
"Különben is, miért fektetnék én a magyar fociba, amely a miénkhez képest sokkal gyengébb. Nézzék csak meg, hány klubcsapatuk jutott be az európai kupaselejtezõk rájátszásába…”

ReszegKoldus
Pápa tavaly a bentmaradást az utolsó fordulóban "harcolta ki", most meg 4 meccs után veretlen... MB1 😄

passatgt
ja, ez lesz az, csak akkor elbaszták a címet😄

ReszegKoldus
Ehhez lehet esetleg köze?

passatgt
Tudja valaki mi az a hd-ob_ligatv.hu?😄 Kint van transzparensen, de nem nagyon jön be

passatgt
mtk kifejezetten szépen játszik, csak a félpálya környékén rengeteg labdát eladnak

lassan több kiállítás lesz az nb1ben mint a portugál 1-2.-ben
ami azért nagy szó

ReszegKoldus
Pécs jövõ heti piros lapjára mekkora a szorzó? 😄

ReszegKoldus
Pápa veri a Barcelonat idegenben <#wow2>

dave9004
úgy fest, ezt bárhol bármelyik csapattal megcsinálhatják.
Mindenesetre még mindig értetlenül nézem az újabb és újabb ilyen eseteket...