32945
Magyar Foci
  • COOLancs
    Azt nézném meg hogy a mai sztárok mit művelnének az akkori labdával
  • Grenzjager
  • Grenzjager
    és ha csak konkrétan a "pontos passzok" arányát nézem semmi mást....
  • a.carkey
    Na oké, DE, mielőtt anno a BBCtől megkapta volna a királyi a meccs felvételét, az összes szagértő azzal jött, hogy biza ezt az aranycsapatot a Real és a Bayern lazán szétfutná. Aztán jött a meccs, karácsonykor megnézte mindenki, akit érdekelt az országban, és kb. úgy állt fel utána, hogy:

-bakker, ezek futottak, mint állat
    -értelmes és szórakoztató volt a játék
    -keveset ült le a mérkőzés
    -technikailag - mai szemmel is - "ott vannak/voltak"

"Namármost", ha a Puskásék előéletét az ember feleleveníti, akkor már ott kitűnik, hogy:
    -ebből minimum hárman már a grundon együtt nyomták tízen akárhány évesen, sőt, még előbb, és vsz tudtak volna reagálni arra, hogy nekik esnek, és letámadják őket
    -tuti kaptak volna az elején pár gólt, de legkésőbb a szünetre futott volna az ellen, miközben ők a labdát rugdossák. Szerintem belejönnek, és Sebes volt akkora taktikus, hogy vált, ők meg alkalmazkodnak
    -Persze vsz kikapnak, de azért nem fogadtam volna ellenük.

VISZONT, érdekes lett volna látni a Realt, a Bayernt meg akárkit, ha nem cserélhet 90 percen át, miközben egész meccsen mást se csinál, csak letámad, miközben lerúgják, szétfutják őket is, meg rohannak a labda után. Az elején még biztos ment volna teljes elánnal, de Puskásék sem voltak gyökerek, hogy nyomták volna értelmetlenül a régi taktikát.

Azon kívül azért az Aranycsapatban, bár Puskás a gólok és a Real miatt mindig kiemelt szerepet kap, azért a Bozsik volt a motor, Hidegkuti és Czibor meg a hasznos ember Puskás mellett, akiknek Kocsis befejezett.
  • DasIsFuck
    Így van, ezért hülyeség korszakos csapatokat összehasonlítani, mert azon kívül h zöld gyepen játszották gömbölyű labdával nem sok közös van bennük.
  • a.carkey
    A szerzőnek köze van a fradi legendás kapusához?
  • a.carkey
    Azért 1x ki kellene próbálni. Nekünk már úgyis mindegy. :)
  • bakkerman
    ugyanmár,akkoriban 6 támadóval játszottak a csapatok,jobb esetben volt 2 söprögető,meg a középpályán egy labdaszerző,annyi. Ha most úgy állna fel egy csapat a Bayern ellen,mint ahogyan az Aranycsapat feállt akkoriban,olyan taktikával,10 alatt nem úszná meg
  • ressy14
    ezeknek az adatoknak kb. annyi a létjogosultsága, mint Kenyeres Imre adatainak, amivel a válogatott paliban lenne a BL döntős csapatokkal.
  • Grenzjager
    Szétpasszolná és szétütközné a Bayernt az Aranycsapat
  • a.carkey
    Hajnalban a Duna TV-n 1.45-kor a Magyar Elsők sorozatban az első magyar labdarúgó-mérkőzésről lesz szó. (Előtte 21.30-kor pedig a teljes 6:3!)
  • Grenzjager
    Na azoknak meg mindegy hogy esik vagy fúj, mert irgalmatlanan jó hangulatú meccsek lesznek itt, ha végre nem a messzi egykori fővárosban Székesfehérvárott játszanak, lesz majd a falusi asszonykórus, néptánc csoport, nyugdíjas kör, és a felolvasó est vendégei is. A pályán meg sok sok tehetséges magyar fiatal (amiből végül is jó ha egy jelző összejön).
  • passatgt
    sok esemény lesz amin meg fog telni szerintem, u meccseket is itt játszák majd
  • Narxis
    :D

Éreztem, hogy valaki lecsapja ezt a labdát. :P Szerintem lesznek bár nem sokan.
  • Grenzjager
    Lesznek nézők?
  • Narxis
    Nem fognak így elázni a nézők? Fura így az a tető más stadionokhoz képest.
  • a.carkey
    Tudod hány zrikát be tudnék én ide írni? De mivel szóltak, hogy ne, nem is teszem.
  • a.carkey
    Marha jól néz ki.
  • banok
    Szép
  • ressy14
    valamiért utólag csinálják ott meg, lehet, hogy még anyagszállításra használják azt a kis rést, és csak így fér be az anyag

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egyébként meg elfogyott a fa, mert elosztogatták a kampányban :D
  • passatgt
    a sarkoban lyukas marad a tető vagy azt még nem csinálták meg? mintha lenne ott pillér hozzá
  • Zenszkij
    máris bontják? vízelvezetésre nem tellett?
  • ressy14
    Politikai flémet kéretik mellőzni. Köszi.

• DasIsFuck
    Úgy tudtam száműztük a legtubb a politikát a topikból.
    Jó lenne ha tartanátok is hozzá magatokat.
  • Zenszkij
    ezeknek a hatalmas sztároknak a nevét én se tanulnám be
  • mooo
    Most meg Kostic helyett Husicot mond...Komolyan ennyire felkészületlenek,vagy csak szimplán tehetségtelen balfaxok?
  • mooo
    Gratulál a megszerzett 2 ponthoz... Honnan jönnek ezek?
    Ráadásul Gundinak sem ez volt a legjobb közvetítése... :)
  • Grenzjager
    Az MLSZ-en múlik további életük
    már hang alapján azonosíthatják a családot...
    az ilyen családok miatt nem járnak az ultrák...
  • passatgt
    :D
  • mooo
    Ezért
  • passatgt
    azt miért kiabálják hogy ukrajna-ukrajna? vagy rosszul értek valamit?:D
  • Grenzjager
    Komoly a miskolci tábor Józsibá és unokája a rigmusaikkal. 2 millió lesz ebből :)
  • Solt
    Háááát... fürge róka lábak... :D
  • bakkerman
    szegénynek még a haja is kivörösdött az oxigénhiány miatt :DD Debrecenbe a nézőtéren csak úgy hívták, "kisvuk" :DDDDDD
  • Solt
    Nem sok köze volt a válaszainak a kérdésekhez! :D Bár lehet tényleg, hogy csak az oxigén hiány miatt... :)
  • bakkerman
    de jól nyomja viszont! Pár év és Pistikével karöltve irány az Urál :DDDDDDDDDDDDD
  • ressy14
    Nem egy Nobel díjas, de azért ezeknek a félidei riportoknak nincs semmi értelme. Két lihegés között kinyögnek valamit, a riporter meg kérdez tőle még 2-t, hátha megfullad :D
  • Solt
    Kleinheisler... hát őt sem az eszéért szeretik otthon! XD
  • ressy14
    majd kéthetente Felcsútra sétál a békemenet, vagy kötelezővé teszik a meccsrejárást :D
    de 500-nál többen csak a fradi ellen lesznek kint, az tuti
  • DaemoonHunter
    45 volt alibi, 45 meg fejvakarás :)