Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arról nem õ tehet, hogy a Schalke középpályája fos, és egy használható labdát sem kap.
http://goo.gl/gd6Zi5
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
amúgy meg:
"...szezon közben vagyunk kénytelenek csapatot építeni. Sorra dõlnek ki a meghatározó játékosok. Azt gondolom, nincsen Európában, sõt a világon még egy olyan együttes, amelyet annyi balszerencse sújt, mint a miénket." Nyilatkozta elkeseredetten Benczés Miklós, jujj én is megijedtem hogy komoly a baj...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
És valószínûleg jön még Vaskó, Perics, talán Rudolf és Horváth Gabi is. Dübörög az utánpótlásképzés Felcsúton.
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu
Ha már Lencse akkora összeget kért a dvtk-tól, amit nem akartak neki megadni, de a pfla megtudott.
Érkezõk: Bertus Lajos (Kecskeméti TE), Czvitkovics Péter (DVSC-Teva), Francisco Gallardo (spanyol, szabadon igazolható, legutóbb DVTK), Hahn János (MVM Paks), Lubos Hajdúch (szlovák, Kaposvári Rákóczi), Lencse László (Videoton FC – kölcsönbe), Uros Nikolics (szerb, Videoton FC – kölcsönbe), Szekeres Adrián (Videoton FC – kölcsönbe), Tischler Patrik (MTK Budapest), Mamadou Wagué (francia, szabadon igazolható, legutóbb DVSC) + 10 akadémista
Dum spiro, spero.
Ha már Lencse Lacikának kell megmutatni a srácoknak milyen a követendõ példa, akkor ott komoly bajok vannak.
Dum spiro, spero.
csak ha valaki elkezdi, honnan van ennyi pénzt😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
mondjuk ha a német/hollan/spanyol...stb csapatok nb1-esek akkor a svéd/dán/portugál/cseh...stb csapatok nb2-esek és akkor mi meg mondjuk úgy vagyunk nb3-as szinten.
tehát finoman szólva sem egyenlõek az erõviszonyok.
így meg elég nehéz kijutni ha eleve 2 szintel erõsebb ellenfelekkel kell megharcolni a kijutásért úgy h biztos továbbjutásra nincs is esély.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szeretem egyébként én a jégkorongot, de ez a piadesztálra emelés amit pár elvakult korong fan csinál nevetséges.
1. Csak a Miskolc és a Fehérvár 2 és 3 ezres csarnokja van tömve a többi nagyon nem, ha 2 ezres lenne a foci stadionotok az tömve volna.
2. Nem vagyunk a toppon korongban murvára. Van kb 40 jegyzett ország abból vagyunk mi úgy a 16-20.-ak. Fociban kb 150 komolyabb országból a törpeállamokat és banánköztársaságokat nem számolva vagyunk kb 40-45.-ek, vagyis fociban nem vagyunk hátrébb sõt.
3. A korongban van ABC csoport így a sok okos örül, hogy mi folyamatosan VB címért megyünk. Komolyan mondom fociban is kellene a ABC VB és akkor a sok okos örülhetne, hogy Vb címért játszunk pl a Románokkal és nem kijutásért.
4. A Magyar jégkorong kirakatcsapata a Volán a fél válogatottal + minõségi légiósokkal a világ kb 6-7. legerõsebb bajnokságában 2-szer tudott a 8-ba kerülni bravó.
Ez olyan, mintha a minõségi légiósokkal megerõsített labdarúgó válogatottunk 7 év alatt 2-szer 6-7. helyre tudná verekedni magát az Orosz foci ligában. Bravó mondhatom tapsoljatok neki!!!!!
5. Ez a gyenge Volán alázza a magyar kupán a titeket mindig ütõ volánt grat a toppon vagytok. Körülbelül focira átszámítva Izland szintjén. Bár ez a mai focinkra nézve lassan hízelgõ.
Na ennyit a korongról Miskolccal kapcsolatban és un block.
Hogy mit láthatnak benne, szerintem a +1 játékost, már lehet úgy vannak vele, hogy minden ember számít, ha így szórják õket kifelé