32945
Magyar Foci
-
COOLancs #25961 Azt nézném meg hogy a mai sztárok mit művelnének az akkori labdával -
Grenzjager #25960 -
Grenzjager #25959 és ha csak konkrétan a "pontos passzok" arányát nézem semmi mást.... -
#25958 Na oké, DE, mielőtt anno a BBCtől megkapta volna a királyi a meccs felvételét, az összes szagértő azzal jött, hogy biza ezt az aranycsapatot a Real és a Bayern lazán szétfutná. Aztán jött a meccs, karácsonykor megnézte mindenki, akit érdekelt az országban, és kb. úgy állt fel utána, hogy:
-bakker, ezek futottak, mint állat
-értelmes és szórakoztató volt a játék
-keveset ült le a mérkőzés
-technikailag - mai szemmel is - "ott vannak/voltak"
"Namármost", ha a Puskásék előéletét az ember feleleveníti, akkor már ott kitűnik, hogy:
-ebből minimum hárman már a grundon együtt nyomták tízen akárhány évesen, sőt, még előbb, és vsz tudtak volna reagálni arra, hogy nekik esnek, és letámadják őket
-tuti kaptak volna az elején pár gólt, de legkésőbb a szünetre futott volna az ellen, miközben ők a labdát rugdossák. Szerintem belejönnek, és Sebes volt akkora taktikus, hogy vált, ők meg alkalmazkodnak
-Persze vsz kikapnak, de azért nem fogadtam volna ellenük.
VISZONT, érdekes lett volna látni a Realt, a Bayernt meg akárkit, ha nem cserélhet 90 percen át, miközben egész meccsen mást se csinál, csak letámad, miközben lerúgják, szétfutják őket is, meg rohannak a labda után. Az elején még biztos ment volna teljes elánnal, de Puskásék sem voltak gyökerek, hogy nyomták volna értelmetlenül a régi taktikát.
Azon kívül azért az Aranycsapatban, bár Puskás a gólok és a Real miatt mindig kiemelt szerepet kap, azért a Bozsik volt a motor, Hidegkuti és Czibor meg a hasznos ember Puskás mellett, akiknek Kocsis befejezett. -
#25957 Így van, ezért hülyeség korszakos csapatokat összehasonlítani, mert azon kívül h zöld gyepen játszották gömbölyű labdával nem sok közös van bennük. -
#25956 A szerzőnek köze van a fradi legendás kapusához? -
#25955 Azért 1x ki kellene próbálni. Nekünk már úgyis mindegy. :) -
#25954 ugyanmár,akkoriban 6 támadóval játszottak a csapatok,jobb esetben volt 2 söprögető,meg a középpályán egy labdaszerző,annyi. Ha most úgy állna fel egy csapat a Bayern ellen,mint ahogyan az Aranycsapat feállt akkoriban,olyan taktikával,10 alatt nem úszná meg -
#25953 ezeknek az adatoknak kb. annyi a létjogosultsága, mint Kenyeres Imre adatainak, amivel a válogatott paliban lenne a BL döntős csapatokkal. -
Grenzjager #25952 Szétpasszolná és szétütközné a Bayernt az Aranycsapat -
#25951 Hajnalban a Duna TV-n 1.45-kor a Magyar Elsők sorozatban az első magyar labdarúgó-mérkőzésről lesz szó. (Előtte 21.30-kor pedig a teljes 6:3!) -
Grenzjager #25950 Na azoknak meg mindegy hogy esik vagy fúj, mert irgalmatlanan jó hangulatú meccsek lesznek itt, ha végre nem a messzi egykori fővárosban Székesfehérvárott játszanak, lesz majd a falusi asszonykórus, néptánc csoport, nyugdíjas kör, és a felolvasó est vendégei is. A pályán meg sok sok tehetséges magyar fiatal (amiből végül is jó ha egy jelző összejön). -
#25949 sok esemény lesz amin meg fog telni szerintem, u meccseket is itt játszák majd -
#25948 :D
Éreztem, hogy valaki lecsapja ezt a labdát. :P Szerintem lesznek bár nem sokan. -
Grenzjager #25947 Lesznek nézők? -
#25946 Nem fognak így elázni a nézők? Fura így az a tető más stadionokhoz képest. -
#25945 Tudod hány zrikát be tudnék én ide írni? De mivel szóltak, hogy ne, nem is teszem. -
#25944 Marha jól néz ki. -
#25943 Szép -
#25942 valamiért utólag csinálják ott meg, lehet, hogy még anyagszállításra használják azt a kis rést, és csak így fér be az anyag
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyébként meg elfogyott a fa, mert elosztogatták a kampányban :D -
#25941 a sarkoban lyukas marad a tető vagy azt még nem csinálták meg? mintha lenne ott pillér hozzá -
Zenszkij #25940 máris bontják? vízelvezetésre nem tellett? -
#25939 Politikai flémet kéretik mellőzni. Köszi.
-
#25938 Úgy tudtam száműztük a legtubb a politikát a topikból.
Jó lenne ha tartanátok is hozzá magatokat. -
Zenszkij #25937 ezeknek a hatalmas sztároknak a nevét én se tanulnám be -
#25936 Most meg Kostic helyett Husicot mond...Komolyan ennyire felkészületlenek,vagy csak szimplán tehetségtelen balfaxok? -
#25935 Gratulál a megszerzett 2 ponthoz... Honnan jönnek ezek?
Ráadásul Gundinak sem ez volt a legjobb közvetítése... :) -
Grenzjager #25934 Az MLSZ-en múlik további életük
már hang alapján azonosíthatják a családot...
az ilyen családok miatt nem járnak az ultrák... -
#25933 :D -
#25932 Ezért -
#25931 azt miért kiabálják hogy ukrajna-ukrajna? vagy rosszul értek valamit?:D -
Grenzjager #25930 Komoly a miskolci tábor Józsibá és unokája a rigmusaikkal. 2 millió lesz ebből :) -
Solt #25929 Háááát... fürge róka lábak... :D -
#25928 szegénynek még a haja is kivörösdött az oxigénhiány miatt :DD Debrecenbe a nézőtéren csak úgy hívták, "kisvuk" :DDDDDD -
Solt #25927 Nem sok köze volt a válaszainak a kérdésekhez! :D Bár lehet tényleg, hogy csak az oxigén hiány miatt... :) -
#25926 de jól nyomja viszont! Pár év és Pistikével karöltve irány az Urál :DDDDDDDDDDDDD -
#25925 Nem egy Nobel díjas, de azért ezeknek a félidei riportoknak nincs semmi értelme. Két lihegés között kinyögnek valamit, a riporter meg kérdez tőle még 2-t, hátha megfullad :D -
Solt #25924 Kleinheisler... hát őt sem az eszéért szeretik otthon! XD -
#25923 majd kéthetente Felcsútra sétál a békemenet, vagy kötelezővé teszik a meccsrejárást :D
de 500-nál többen csak a fradi ellen lesznek kint, az tuti -
#25922 45 volt alibi, 45 meg fejvakarás :)