Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
sajna igaz, passzai nagyrésze is ellenfélhez ment. Többet kell mutatnia, ha Huntelaar helyére pályázik.
[HUN]FaTaL
Persze, 5 méterre lövik tõle.

Az egész Schalke egy fos volt.

http://goo.gl/gd6Zi5

passatgt
felívelt labdákból egyet sem tudott megtartani vagy lefejelni, minden elpattant tõle

[HUN]FaTaL
Többször lépett vissza szerelni.

Arról nem õ tehet, hogy a Schalke középpályája fos, és egy használható labdát sem kap.

passatgt
hát, ezen kívül sajnos sok értelmes megmozdulása nem volt a meccsen

www.smart-bus.hu

ressy14

Dum spiro, spero.

<#taps>

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Szalai gólpassz 😊

Délczeg meg szerzõdést hosszabbított így lehet hogy játszhat az elsõ csapatban 😄

ressy14
Nagy Dani Siófokra igazolt

Dum spiro, spero.

mondjuk Vaskó, meg Nagy Dániel még érdekes hogy hol folytatja a Vidi NB3-ból valamint Délczeg és Debreczeni a Honvéd NB3-ból merre tart majd.

[HUN]FaTaL
Jogos, ezt nem vettem figyelembe 😊

Lencse fizuját sokkalta Leisztintger és Hunorja... Rudolf(DVTK NB3...)

amúgy meg:
"...szezon közben vagyunk kénytelenek csapatot építeni. Sorra dõlnek ki a meghatározó játékosok. Azt gondolom, nincsen Európában, sõt a világon még egy olyan együttes, amelyet annyi balszerencse sújt, mint a miénket." Nyilatkozta elkeseredetten Benczés Miklós, jujj én is megijedtem hogy komoly a baj...

Na ezt nem tudtam... arról mentek a hírek, hogy a Vidi kér sokat a játékosért.

www.smart-bus.hu

passatgt
dudásnak azt se szabad elhinni amit kérdez😄

Két egymástól független klub esetében ez így igaz, de a Puskás Akadémia és a Vidi gyakorlatilag egy klub... max csak papíron lényeges, hogy ki fizeti a játékost, visszahívni meg bármikor visszahívhatják...

www.smart-bus.hu

ressy14
"Lencsével kapcsolatban ég és föld volt a felek álláspontja. Van egy pont, aminél nem megyünk tovább" - mondta Dudás Hunor ügyvezetõ az amigeleken.hu-nak, majd egy felvetésre megerõsítette, konkrétan arról van szó, hogy a játékos sokat kért, ami nem fér bele a költségvetésbe.

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
Nyílván, de nem sok értelme van kölcsönadni egy játékost, ha ugyanúgy állni kell a fizetését (maximum fiatalt van értelme így kölcsönadni, hogy fejlõdjön). Kész játékosnál akkor inkább koptassa a padot, hátha jön egy sérüléshullám és mégis szükség van rá.

Megállapodás kérdése...

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
A kölcsön lényege, hogy a fizetést a kölcsönvevõ állja, csak átigazolási díjat nem fizet.

passatgt

ReszegKoldus
öröm lesz nézni, ha így is kiesnek

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ressy14
Tischleren kívül az árak nem nagyon érdekelnek, inkább a sok nem akadémista zavar, de hát õket nem érdekli a helyezés...
És valószínûleg jön még Vaskó, Perics, talán Rudolf és Horváth Gabi is. Dübörög az utánpótlásképzés Felcsúton.

Dum spiro, spero.

passatgt
szóval lényegében Tischlerért fizettek, õt meg úgyis elpasszolják télen vagy nyáron, szóval visszahozza az árát, többi "vett" játékosnak nem nagyon van piaci értéke, maradék meg ingyen jött😄

passatgt
lencse kölcsönben van, tehát a viditõl kapja a fizetést, nem a pafc-tól

Nem a fizetésében nem tudtak megegyezni, hanem a Vidi kért sokat a játékosért. Én így tudom...

www.smart-bus.hu

ressy14
És nyilván a fizetésük is hasonló, mint az akadémistáké, ugye? 😄
Ha már Lencse akkora összeget kért a dvtk-tól, amit nem akartak neki megadni, de a pfla megtudott.

Érkezõk: Bertus Lajos (Kecskeméti TE), Czvitkovics Péter (DVSC-Teva), Francisco Gallardo (spanyol, szabadon igazolható, legutóbb DVTK), Hahn János (MVM Paks), Lubos Hajdúch (szlovák, Kaposvári Rákóczi), Lencse László (Videoton FC – kölcsönbe), Uros Nikolics (szerb, Videoton FC – kölcsönbe), Szekeres Adrián (Videoton FC – kölcsönbe), Tischler Patrik (MTK Budapest), Mamadou Wagué (francia, szabadon igazolható, legutóbb DVSC) + 10 akadémista

Dum spiro, spero.

passatgt
Szerintem egyébként úgy vannak a pafc-nál, hogy nem volt tervben az NB1, de ha már összejött, jó lenne nem kiesni, mert itt azért jobban fejlõdnek a fiatalok mint nb2-ben a rosszabb csapatok ellen, elsõ évet kihúzzák ilyen felemás csapattal és jövõre lehet a fiatalokat játszatni

ressy14
"Nemcsak gólokat akarok szerezni, a tapasztalatomat kell átadnom a fiataloknak, akik életük elsõ NB I-es idényüket játsszák. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan felveszik az élvonal ritmusát, Cicóval nagyon elszántak vagyunk, hogy megmutatjuk, van bennünk fantázia."

Ha már Lencse Lacikának kell megmutatni a srácoknak milyen a követendõ példa, akkor ott komoly bajok vannak.

Dum spiro, spero.

passatgt
gallardo ingyen jött, czvitkovics valszeg ingyen vagy fillérekért, lencse meg kölcsönben van

csak ha valaki elkezdi, honnan van ennyi pénzt😊

szabii98
Beckham?😄

I met God. She's black

ressy14
inkább legyen Dombi Tibi, elõtte nagy jövõ áll 😄

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Következõ igazolás remélem Eto'o lesz, igazi csiszolatlan gyémánt 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Narxis
<#hawaii>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ReszegKoldus
Czvitkovics és Lencse is "akadémista" lett...röhej

DasIsFuck
de jégkorongba legalább az esélyek egyenlõbbek a csoportokba mert ott kb azonos erejûek küzdenek egymással, addig fociban csak európát nézve eleve van egy biztos elsõ de rosszabb esetbe van 2 biztos továbbjutó.

mondjuk ha a német/hollan/spanyol...stb csapatok nb1-esek akkor a svéd/dán/portugál/cseh...stb csapatok nb2-esek és akkor mi meg mondjuk úgy vagyunk nb3-as szinten.

tehát finoman szólva sem egyenlõek az erõviszonyok.
így meg elég nehéz kijutni ha eleve 2 szintel erõsebb ellenfelekkel kell megharcolni a kijutásért úgy h biztos továbbjutásra nincs is esély.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Narxis
Ilyen emberek kellenének ott a foci klubhoz is.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

passatgt
Nem akarok törölgetni, szóval a továbbiakban privátban, vagy másik topikban lehet tárgyalni más sportokról, kösz

nem akarok itt szemetelni, ha nem tetszik, akkor az a te bajod, részemrõl téma lezárva
Ja és a Volán a kupán természetesen a Dunaújvárost alázza azt elírtam bocs.
Nem én vetettem fel a témát hanem te. Idegenben pedig nincs kedvem játszani, de semmi valótlanságot nem írtam csak tényeket, ha tudod cáfold.

Szeretem egyébként én a jégkorongot, de ez a piadesztálra emelés amit pár elvakult korong fan csinál nevetséges.
inkább itt csobogjál kispatak, mert szerintem ez nem ide való
Na barátom a jégkoronghoz.

1. Csak a Miskolc és a Fehérvár 2 és 3 ezres csarnokja van tömve a többi nagyon nem, ha 2 ezres lenne a foci stadionotok az tömve volna.
2. Nem vagyunk a toppon korongban murvára. Van kb 40 jegyzett ország abból vagyunk mi úgy a 16-20.-ak. Fociban kb 150 komolyabb országból a törpeállamokat és banánköztársaságokat nem számolva vagyunk kb 40-45.-ek, vagyis fociban nem vagyunk hátrébb sõt.
3. A korongban van ABC csoport így a sok okos örül, hogy mi folyamatosan VB címért megyünk. Komolyan mondom fociban is kellene a ABC VB és akkor a sok okos örülhetne, hogy Vb címért játszunk pl a Románokkal és nem kijutásért.
4. A Magyar jégkorong kirakatcsapata a Volán a fél válogatottal + minõségi légiósokkal a világ kb 6-7. legerõsebb bajnokságában 2-szer tudott a 8-ba kerülni bravó.
Ez olyan, mintha a minõségi légiósokkal megerõsített labdarúgó válogatottunk 7 év alatt 2-szer 6-7. helyre tudná verekedni magát az Orosz foci ligában. Bravó mondhatom tapsoljatok neki!!!!!
5. Ez a gyenge Volán alázza a magyar kupán a titeket mindig ütõ volánt grat a toppon vagytok. Körülbelül focira átszámítva Izland szintjén. Bár ez a mai focinkra nézve lassan hízelgõ.

Na ennyit a korongról Miskolccal kapcsolatban és un block.
ReszegKoldus
Az ilyen aranylábúak képességeinek megcsillogtatására mindenhol lehetõséget kell adni 😄
Hogy mit láthatnak benne, szerintem a +1 játékost, már lehet úgy vannak vele, hogy minden ember számít, ha így szórják õket kifelé

az az érdekes, hogy jégkorongra kevesebb a pénz, mégis toppon vagyunk, mert olyan ember van a klub élén, aki szívét lelkét odateszi, a jégcsarnok pedig folyamatosan tömve van, ugyanígy lehetne a dvtk is, csak az a bizonyos vezetõ(k) hiányzik a képletbõl...
passatgt
Beraktam bannerbe összefoglaló videókat, automatán frissül mindig a legutóbbi fordulóval

Hihetetlen hogy még hány helyen szerepelhet le.... mit láthatnak benne Pécset?

ReszegKoldus
A loki kölcsönadta legnagyobb gólvágóját, remek igazolását Pölöskeyt pécsre, hogy legyen kit kiállítani legközelebb 😊