32945
Magyar Foci
-
Grenzjager #26001 Haladás drukker sincs
+
De a Dió sapkás Vidi mezes drukker ellentmondásos erőszak elleni szerepkörben -
sempronius18 #26000 Amúgy vajon szándékosan választottak ki a kampányhoz olyan gyerekeket, akik ránézésre minden reggel elveszik a kisebbektől az uzsit meg a zsebpénzt.
Ráadásul, ha a gyűlölet nem pálya miért van náluk baseball ütő?
Az megengedett? -
#25999 ők fékezhetetlenek, ezt pontosan tudják az mlsz-nél is -
Zenszkij #25998 ebben a gyűlölet nem pálya baromságban érdekes nem láttam MTK drukker gyereket :D -
#25997 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Zenszkij #25996 -
#25995 ez a tipszmikszburger gagyi, szlamburger jobb lenne :D -
#25994 Meg Dombi,Torghelle,Újvári Joci :D na meg a délutáni meccsekre Pistike is beállhatna,persze csak ha az anyukája kikérdezte a leckét!! -
sempronius18 #25993 Tipszmix Csabinál Balázs Benjámin kirobbanthatatlan lenne a kezdő 11-ből. -
Zenszkij #25992 kíváncsi lennék egy tipszmix Csabi mit művelne :D -
#25991 Lindácska szépen csinálna egy akkora államadósságot, mint a görögöknél van. Nem jó választás. Szebeninél is necces, hogy egy meccs utáni nyilatkozatban nem kurvaanyázna-e :D -
sempronius18 #25990 Hú ők voltak együtt a nagy sikerű Lúzer FC sorozat edzőpárosa.
Bár a válogatottban nincs akkora klasszis, mint ott Noki, vagy Béla bá volt.
http://www.youtube.com/watch?v=9_O7FJPBMQc Itt van ni. -
sempronius18 #25989 Mondok akkor jobbat legyen Lindácska, ő úgy ismeri Dzsudzsákot, ahogy Rutten és Szebeni Pista soha (vagyis gondolom).
A kérdés az, hogy Lindácska mennyiért vállalná. -
karajjj #25988 Én a Véber nagyurat raknám oda Urbán Flórival párban. aztán ha kikapunk izladtól EB selejtezőn, otthagynák a válogatottat pénz nélkül, hogy gyertek haza, ahogy akartok... -
#25987 A Szebeni Pista is jóban van a Dzsudzsival, akkor legyen inkább ő a szövkap, olcsóbban elvállalná -
#25986 komolyan ez egy érdem?
"az mindegy, a lényeg hogy dzsudzsákkal jóban van"
na ne röhögtessetek már, mintha dzsudzsák annyira számítana
-
#25985 jó,de most kivételesen egy harmadik hely pótselejtezőt érne :D -
sempronius18 #25984 Pont úgy, mint a faxrajzoló művésszel :) -
sempronius18 #25983 Szerintem meg egyedül csak Pajkos János képes felemelni a válogatottunkat, csak rajtam és rajta kívül más nem hisz ebben. :(
Pótmegoldásnak jó ez a Rutten csávó. -
#25982 Vele el lehetne érni a csoport harmadik helyet az EB selejtezőn -
Zenszkij #25981 Én lexarom ki lesz a kapitány, mert részemről vagy Vince Ottó vagy senki! :D :D
szarkazm off -
sempronius18 #25980 Ja akkor jó félreértettem.
Csak nem tetszik ez nekem, hogy még alá sem írt a csávó, de a Mezey/Mészöly szleppet jóval megelőzve nekik táptalajt adva pár "szurkoló" máris elkezdte fikázni, tudását, eredményeit megkérdőjelezni. -
#25979 ezt mondtam én is:D -
sempronius18 #25978 Ha a válogatottban is képes lesz arra ami a PSV-nél sikerült neki és eddig egyedül neki, hogy kihozza Dzsudzsákból a maximumot az nekünk jó nem? -
sempronius18 #25977 Holland élcsapatokat edzett sok éven át és volt egy szezonon át a Schalke edzője.
Ezerszer több, mint amit bármelyik magyar edző elért és több, mint ami Erwinnek volt mielőtt idejött, mert ő csak protkóval volt a válogatott előtt a Feyenord edzője és elért egy hetedik helyett.
Nála többet elért és motivált edzőt (itt esik Erikson)nem tudunk megfizetni.
Persze a Holland karrier nem ér sokat, hiszen Bognár meg Zombori a zuhanyhíradóban már megmondták, hogy a Holland bajnokság semmivel nem jobb, mint a Magyar, így gondolom az ott ténykedő edzők sem jók.
és egyébként a lényeg az, hogy a focink szempontjából az a legkevésbé érdekes, hogy ki a szövkap. -
#25976 az mindegy, a lényeg hogy dzsudzsákkal jóban van -
Grenzjager #25975 AZ ŐSZ LEGJOBB MEZŐNYJÁTÉKOSAI AZ NS OSZTÁLYZATAI ALAPJÁN
1. Szakály Péter (DVSC-Teva) 5.714 (14)
2. Radó András (Haladás) 5.667 (15)
3. Tisza Tibor (Diósgyőr) 5.600 (10)
4. Kleinheisler László (Videoton) 5.462 (13)
5. Dalibor Volas (DVSC-Teva) 5.455 (11)
6. Báló Tamás (MVM-Paks) 5.444 (9)
7. José Arturo Álvarez (Videoton) 5.375 (8)
8. Halmosi Péter (Haladás) 5.357 (14)
9. Sándor György (Videoton) 5.333 (12)
10. Fröhlich Roland (Pécsi MFC) 5.333 (9)
KAPUSOK
1. Szűcs Lajos (Lombard Pápa) 5.462 (13)
2. Rózsa Dániel (Haladás) 5.222 (9)
3. Balajcza Szabolcs (Újpest) 5.111 (9)
Szántai Levente (Mezőkövesd) 5.111 (9)
5. Lubos Hajdúch (Puskás Akadémia) 4.900 (10)
-
Grenzjager #25974 De ő mit ért el mnt edző? -
#25973 Fred Rutten-ről egy gondolat:
"legutóbb a Vitesse-nél dolgozott. Utóbbi csapattól az idén menesztették, miután nem engedelmeskedett a „felső akaratnak”, és az utasítás dacára sem játszatta a klubvezérkar által pályára követelt labdarúgót."
Hát ő sem fog idejönni, ha mégis, akkor nincs képben a viszonyokkal. -
#25972 ezt a zászlós dolgot eddig csak egy angol várossal kapcsolatban hallottam, de még az ottani muszlimok is hülyeségnek tartották a betiltást :D
mondjuk akkor már a templomok tetején lévő kereszteket is leszedhetnék...röhej
és még mennyi mindent be lehetne tiltani, ami ilyen vagy olyan negatív dolgokra emlékeztet
pl milka csoki, de azt ne tiltsák be, mert szeretem :D -
#25971 nemzetisportról a Rutten-es cikk egyik kommentje,zseniális!!! :DDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én a következő szakmai stábot tudnám elképzelni a válogatott mellé:
1.) prof. habil. debil. dr Mezey Gyuri bácsi szakmai főreferens, táplálkozástudományi főelőadó
2.) Artner Tamás játékvezetői kommunikációs szakreferens
3.) Véber Gyuri kommunikációs és HR vezető
4.) Prukner László pszichiáter
5.) Ricardo Moniz stylist
6.) Jose Gomez angol-portugál-magyar tolmács
7.) Tomiszlav Szivics hadrendi főtechnikus
8.) Pintér Attila pályatalajkutató szakbizottság vezető
9.) Kondás Elemér fodrász
10.) Bekő Balázs harcművészeti szakedző
11.) Benczés Miklós kormányzati kapcsolattartó
12.) Tóth Bálint nyugalmazott főelőadó
13.) Nebojsa Vignjevics segéd haditechnikus
14.) Garami Józsi bácsi a "Hány évig élt Matuzsálem" antropológiai és futballtörténeti kutatóközpont vezetője
15.) Marco Rossi meccsvásárlási menedzsment vezető és bundaügyi főelőadó
16.) Horváth Ferenc állandó eltiltott
17.) Lőrincz Emil folyadékbeviteli szakértő
Nem kell itt külföldre menni, mikor itthon a teljes szakmai palletta rendelkezésre áll, hogy bohócválogatottunk tövább röhögtesse magát a világban!!!!!!
-
Grenzjager #25970 MLSZ vélemény az egyik politikai zászlóról (angol zászló):
„Szent György zászlajának használata „helytelen”, mivel a muszlimokat esetleg az évszázadokkal ezelőtti keresztes hadjáratokra emlékeztetheti” - See more at: http://www.fociclub.hu/2013/11/bojkottra-szolit-a-dvtk-ultracsoportja-elozmenyekkel/#sthash.GydfXz7t.dpuf
2, STURM UND DRANG csak náci lehet mivel német. -
#25969 Ezzel nem érnek el semmit, és mintha már egy ideje bojkottálnának. Az mlsz-t az sem érdekelné, ha minden meccs üres nézőtérrel menne. -
#25968 Tisztelt Szurkolótársaink!
A vasárnapi Videoton elleni mérkőzésen olyan dolgok történtek a lelátón és környékén, amire még nem volt példa Diósgyőrben és talán egyik magyarországi stadionban sem. Nem engedték be a stadionba egy 10 éve a diósgyőri lelátón tevékenykedő csoport zászlóját (Commandos), leszedették a kerítésről a történelmi Magyarországot ábrázoló zászlót “Hazádnak rendületlenül” felirattal, az idén 20 éves szurkolói csoport a Sturm und Drang zászlóját valamint egy angol zászlót Gyál felirattal. A szurkolói csoportok tiltakozásul elhagyták a stadiont és a klubházhoz vonultak, hogy választ kapjanak a „miért?”-re, ahonnan sajnos érdemi válasz nélkül kellett távozniuk.
Sajnos ennek már voltak előjelei és tökéletesen illeszkedik abba a folyamatba, ami már egy jó ideje elindult és ami miatt a csoportok a bojkott eszközével éltek. Ahogy akkor is elmondtuk, nem csak a regisztrációval van a probléma, hanem a szurkolói mozgalom ellen irányuló törekvésekkel. Most sajnos sokan láthatják, hogy miről beszéltünk.
Úgy gondoljuk, hogy csak akkor van értelme az egészet folytatni, ha gyökeres változások történnek az MLSZ, a klubok, a politika szurkolókhoz való hozzáállásában. A hétvégi bajnoki mérkőzésen a teljes bojkott eszközével szeretnénk élni és felnyitni végre mindenki szemét, hogy nem jó irány amerre tartunk. Szeretnénk kérni mindenkit aki támogatni kívánja a küzdelmünket, hogy NE menjenek ki a hétvégi bajnoki mérkőzésre.
Ugyancsak szeretnénk megkérni Magyarország összes szurkolótáborát, mindenkit aki még kitart a magyar foci mellett, hogy csatlakozzanak a kezdeményezésünkhöz és NE menjenek ki a hétvégén a stadionokba. Bár riválisok vagyunk, de csakis együtt tehetünk azért, hogy a helyzetünk pozitív irányba változzon.
Szeretnénk bejelenteni még, hogy a mai nappal minden kommunikációt megszakítunk a diósgyőri klubvezetéssel.
A diósgyőri szervezett szurkolói csoportok -
khm.. :D -
#25966 A Csankos résznél felröhögtem. :) Sajnos. :( -
#25965 Magyar fociról, tisztán, érthetően, akkor és most, NAGYON AJÁNLOTT! -
Solt #25964 Double Pass -
#25963 Lovrencsics gól,két gólpassz
Cracovia-Lech Poznan 1-6 -
#25962 az akkori csukákban!