Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De itt véget is érek az offal.
A medve nem játék.
452 MILLIÁRDnál tart.
A ruszkik 200 milliárdból megépítették volna... 20 éve.
http://goo.gl/gd6Zi5
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Dum spiro, spero.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A medve nem játék.
A helyiek örülnek, a többi pedig tipikus magyar mentalitás. Ki nem szarja le a többi csapat szurkolóját? Ugyanez!!! ment az MTKnál is amikor Várszegi beszállt a Fotex milliárdjaival. Miért nem nálunk? (Értsd: többi csapat.) Miért egy átlagban 2-3k szurkolót összehozni se képes csapathoz?
De írhattam volna Anjit, Chelsea-t, vagy akár a QPR-t Briatore és Ecclestone pénzével.
NÉGY OFRDULÓ MENT LE. Most jön nekik a tök utolsó Kaposvár (majd a Mezõkövesd). Ha nyernek azonnal akár 11. helyre is ugorhatnak. Akkor mi lesz? Semmi. Meg kellene várni a telet, utána okoskodni. Ha akkor is egy ponttal állnak, akkor lehet fikázni. De ugyanez ment a klubcsapataink kiesése után is. Annyian írtak kritikát, ahányan csak tudtak. Még Gyurcsány is ...
A medve nem játék.
www.smart-bus.hu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nesze nektek 2 ok, hogy miért lehet a Felcsútnak 3500as stadionja!
I met God. She's black
Dum spiro, spero.
Miért logikus? NB3-ban a fiókcsapatuk, hiszen a PFLA egy teljesen különálló, önálló klub, nem? <#wow2>#wow2><#idiota>#idiota>
Haraszti egy évre kölcsönbe érkezik a Viditõl.
Jön még Vaskó, Perics, aztán lesz egy bajnokesélyes csapatuk 😄
Dum spiro, spero.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Természetes, egyéni elbírálás szerint mentességet kaphat ez alól a csapat, de erre még az érvénybe lépés óta nem volt példa.
<#nezze>#nezze>
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Valami olyasmi ez mint Vácon volt, csak kisebb mértékû.
De alig tudni valamit, mert látod titokban megy minden, facebookon még kommentelést is letiltották, átvitette az edzõ a kispadot túloldalra, mert nem akarja hallani a szurkolókat ilyenek.

www.smart-bus.hu
Elsõsorban az utolsó pár bekezdés miatt linkeltem a cikket, ahol a sok nemakadémista szerzõdtetését ecsetelgetik, azokban nincs semmi csúsztatás. Amit nem rég te linkeltél hir24-es cikk pedig csak a TAO-val foglalkozott.
Az nb1 és nb2 közötti anyagi különbségekhez csak annyit, hogy:
1. Egy akadémiának nem a túlzott nyereségesség a feladata, hanem az utánpótlásképzés, lásd. OV interjúja ~ 1 hónapja.
2. A pénzkérdés még inkább nevetségesebben jön le, ha TAO-n keresztül odaáramló pénzeket nézzük. Egy ott pallérozódó gyerekre jutó támogatás (5,6 millió Ft) majdnem a kétszerese, mint ami az MTK-nál. Pedig utóbbi picit többet tett le eddig az asztalra, mint felcsúti társa.
Egyébként megint terelõdünk a politizálás felé, amiért a félreérthetõ linkelésem is felelõs. Mea culpa.
Dum spiro, spero.
De hogy más fog e vajon, az a jövõ titka. Most nem tudom, hogy melyik nb2-es csapat lesz épp a párt kegyeltje.
A TAO-s pénz vázolva volt, pár napja tettem be egy cikket, a kutya nem reagált rá, pedig 100x korrektebb írás volt. (Ráadásul balról)
Elmondták, hogy a rutinosabb játékosok mire kellenek. Valószínûleg õket is meglepte a feljutás, ha már itt vannak, akkor megpróbálnak maradni, mivel anyagilag nem mindegy, hogy nb1, vagy nb2. Ez egybõl az akadémiára támaszkodva lehetetlen.
Gallardo-nak nem volt szerzõdése nem? Akkor, hogy kerülhet Euro százezrekbe? A Vidibõl érkezõk valószínûleg ingyen vannak! Teljesen logikus, hogy a Vidi idepasszolja le õket, nem pedig az nb3-ba...
Az meg már hab a tortán, hogy a Puskás Akadémia gazdálkodna a legnagyobb költségvetésbõl.
Az egész cikk tele van csúsztatásokkal, rosszindulattal, ráadásul süt belõle fidesz és az Orbán ellenesség. Én megértem, hogy ilyet ír valaki, hiszen ez a munkája, ezért fizet a megrendelõ!
Azt viszont nem értem meg, hogy a rendelkezésre álló infók alapján, hogy tudtok egy ilyen uszító cikknek felülni.
www.smart-bus.hu
De elhiheted, hogy a köv két feljutó nem fog állami 100 milliokat kapnai, ha addig nem igazolnak képviselõt elnöknek.
és az elsõosztályból essen ki a Pápa és a Felcsút, utóbbi gyõzelem nélkül, de szép is lenne. Bocsi Narxis 😄
Dum spiro, spero.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?