Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Ruszki államadósság elengedése és 200 millió USD. Ennyit kértek és aláírás után másnap elkezdik ...

De itt véget is érek az offal.

A medve nem játék.

[HUN]FaTaL
Milyen fél milliárd?

452 MILLIÁRDnál tart.

A ruszkik 200 milliárdból megépítették volna... 20 éve.

http://goo.gl/gd6Zi5

ReszegKoldus
"minden gól ajándék" hát az tuti <#idiota>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

dave9004
itt most csak fociról van szó és a feljutókról 😊
a.carkey
0,5 milliárd? 😄

A medve nem játék.

ressy14
a 4-es metro jelenleg 452,5 milliárdnál tart, aminek egy része Uniós támogatás

Dum spiro, spero.

a.carkey
Ugyanúgy szidták, hogy miért az MTKba!?

A medve nem játék.

Narxis
Várszegi nem ugyanaz a kategória azért.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

a.carkey
*200 millió

A medve nem játék.

a.carkey
A kormányzati negyedre 14 milliárd ment el, a négyes metró 950 millánál tart. (A ruszkik 200 milliárd + államadósság törlesztésbõl megépítették volna 1994-ben.)

A medve nem játék.

a.carkey
"A tendencia azonban, mely a napokban tetõzõdött (?), kiverte a biztosítékot a többi klub szurkolóinál. Az egyes források szerint az NB1 legnagyobb költségvetésébõl mûködõ csapat az elsõ négy forduló során mindössze egy pontot tudott gyûjteni, így a tabella 15. helyén szerénykedik."

A helyiek örülnek, a többi pedig tipikus magyar mentalitás. Ki nem szarja le a többi csapat szurkolóját? Ugyanez!!! ment az MTKnál is amikor Várszegi beszállt a Fotex milliárdjaival. Miért nem nálunk? (Értsd: többi csapat.) Miért egy átlagban 2-3k szurkolót összehozni se képes csapathoz?

De írhattam volna Anjit, Chelsea-t, vagy akár a QPR-t Briatore és Ecclestone pénzével.

NÉGY OFRDULÓ MENT LE. Most jön nekik a tök utolsó Kaposvár (majd a Mezõkövesd). Ha nyernek azonnal akár 11. helyre is ugorhatnak. Akkor mi lesz? Semmi. Meg kellene várni a telet, utána okoskodni. Ha akkor is egy ponttal állnak, akkor lehet fikázni. De ugyanez ment a klubcsapataink kiesése után is. Annyian írtak kritikát, ahányan csak tudtak. Még Gyurcsány is ...

A medve nem játék.

a.carkey
Választásokat követõen? Miért, mi fog történni? 😄

A medve nem játék.

én mondtam... 😄
Nem, bevallottan a Vidihez tartozik a szakmai munka, ezt nem is tagadják. Õk maguk hangsúlyozzák, hogy kizárólag jogilag önálló a klub! 😊

www.smart-bus.hu

bakkerman
karajj igazad lett,megbüntették a fradit az mlsz-es drapi miatt 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ez tényleg röhej basszameg

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

passatgt
szerintem állóhellyel egyébként van 4000-4500 körül, mert felül körben van terasz

szabii98
És akkor hogyan fog a Vidi kint játszani Felcsúton, ha átépítik a Sóstói Stadiont? <#fejvakaras>
Nesze nektek 2 ok, hogy miért lehet a Felcsútnak 3500as stadionja!

I met God. She's black

passatgt
attól függ milyen tél lesz, lehet csúszik😊

ressy14
pontosabban március, ha tartják a határidõket, de eddig ütemterv szerint haladnak

Dum spiro, spero.

passatgt
2014 eleje

Amúgy lehet tudni mikorra készül el a stadion? (a felcsúti)
Láma!
"Teljesen logikus, hogy a Vidi idepasszolja le õket, nem pedig az nb3-ba..."

Miért logikus? NB3-ban a fiókcsapatuk, hiszen a PFLA egy teljesen különálló, önálló klub, nem? <#wow2><#idiota>

ressy14
Ha már a bentmaradást elérik örvend a nép vala.

Dum spiro, spero.

dave9004
mire összerakja õket Benczés, addigra lehet a cél már csak a 10. hely lesz max
ressy14
Meanwhile in Felcsút City:

Haraszti egy évre kölcsönbe érkezik a Viditõl.
Jön még Vaskó, Perics, aztán lesz egy bajnokesélyes csapatuk 😄

Dum spiro, spero.

azért mert szeretne Mikinek bizonyítani és koncentrál, mert komolyan veszi az egészet
ressy14
azért nem mosolyog, mert csak szertárosnak hozták?

Dum spiro, spero.

ressy14
és egy esetleges szabálymódosítás mindenkit meglepne természetesen 😄

Dum spiro, spero.

bakkerman
a katalán Mundo Deportivo hírei szerint nagyon megtetszett neki az akadémia csodás létesítménye,a hangulat,és a világszínvonalú edzéslehetõségek,és többek között megemlítette, hogy hatalmas büszkeséggel tölti el,hogy olyan akadémiai neveltekkel játszhat együtt,mint az õs felcsúti Gallardo,Czvitkovics Péter,vagy éppen Lubos Hajdúch

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

A hivatalos versenyszabályzat szerint a Felcsút nem játszhat NB1.-es meccset a stadionjában, mivel nem éri el az 5000-es befogadóképességet.

Természetes, egyéni elbírálás szerint mentességet kaphat ez alól a csapat, de erre még az érvénybe lépés óta nem volt példa.

<#nezze>

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

dave9004
a tulaj oké is lenne mert tolja a pénzt ide, de a futball kft vezetõi vagy kik ezeka Kraut félék Bergerékkel meg elteszik a pénzt, szakmai tudásuk zéró.
Valami olyasmi ez mint Vácon volt, csak kisebb mértékû.
De alig tudni valamit, mert látod titokban megy minden, facebookon még kommentelést is letiltották, átvitette az edzõ a kispadot túloldalra, mert nem akarja hallani a szurkolókat ilyenek.
újabb igazolás

A helyi fõnöktõl függ továbbra is, aki jelen esetben Szanyi Tibor, na õ által tuti nem kap pénzt a Vasas, ez tény. (bár ugye ki tudja mert az állami földosztásnál Csányi éppen hogy leelõzte Leisztingert, aki ugye nem kormánypárti dettó, na de nagyobb a hatalma is mint Szanyinak valamint klubja is van, ahol helyre pofozzák a stadiont). Bár szerintem nagyobb gond a Vasasnál a fricc tulaj ökörködése (ahogy én látom).

Jogos...

www.smart-bus.hu

ressy14
Az euró százezreket Tischlernél említik.

Elsõsorban az utolsó pár bekezdés miatt linkeltem a cikket, ahol a sok nemakadémista szerzõdtetését ecsetelgetik, azokban nincs semmi csúsztatás. Amit nem rég te linkeltél hir24-es cikk pedig csak a TAO-val foglalkozott.

Az nb1 és nb2 közötti anyagi különbségekhez csak annyit, hogy:
1. Egy akadémiának nem a túlzott nyereségesség a feladata, hanem az utánpótlásképzés, lásd. OV interjúja ~ 1 hónapja.
2. A pénzkérdés még inkább nevetségesebben jön le, ha TAO-n keresztül odaáramló pénzeket nézzük. Egy ott pallérozódó gyerekre jutó támogatás (5,6 millió Ft) majdnem a kétszerese, mint ami az MTK-nál. Pedig utóbbi picit többet tett le eddig az asztalra, mint felcsúti társa.

Egyébként megint terelõdünk a politizálás felé, amiért a félreérthetõ linkelésem is felelõs. Mea culpa.

Dum spiro, spero.

dave9004
Annyit tudok, hogy mi nem fogunk kapni.
De hogy más fog e vajon, az a jövõ titka. Most nem tudom, hogy melyik nb2-es csapat lesz épp a párt kegyeltje.
Tehát a "pofátlan blöff" kijelentõ módban, majd az amiért ez a jelzõ járna, feltételes módban! Igazi gennyes szarkeverés...

A TAO-s pénz vázolva volt, pár napja tettem be egy cikket, a kutya nem reagált rá, pedig 100x korrektebb írás volt. (Ráadásul balról)

Elmondták, hogy a rutinosabb játékosok mire kellenek. Valószínûleg õket is meglepte a feljutás, ha már itt vannak, akkor megpróbálnak maradni, mivel anyagilag nem mindegy, hogy nb1, vagy nb2. Ez egybõl az akadémiára támaszkodva lehetetlen.

Gallardo-nak nem volt szerzõdése nem? Akkor, hogy kerülhet Euro százezrekbe? A Vidibõl érkezõk valószínûleg ingyen vannak! Teljesen logikus, hogy a Vidi idepasszolja le õket, nem pedig az nb3-ba...

Az meg már hab a tortán, hogy a Puskás Akadémia gazdálkodna a legnagyobb költségvetésbõl.

Az egész cikk tele van csúsztatásokkal, rosszindulattal, ráadásul süt belõle fidesz és az Orbán ellenesség. Én megértem, hogy ilyet ír valaki, hiszen ez a munkája, ezért fizet a megrendelõ!

Azt viszont nem értem meg, hogy a rendelkezésre álló infók alapján, hogy tudtok egy ilyen uszító cikknek felülni.

www.smart-bus.hu

Miért ne kapna? Csak a helyi górétól függ. Mezõkövesd a debrecenibõl borsodivá lett Tállai András államtitkár által szintén kapott(400millió Ft-ot)

dave9004
amíg ilyen vezetés van addig mind1 h feljutnak vagy sem, mivel csak pénznyelés megy, focit meg temethetik.
De elhiheted, hogy a köv két feljutó nem fog állami 100 milliokat kapnai, ha addig nem igazolnak képviselõt elnöknek.
Narxis
<#violent>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ressy14
jusson fel kettõ ezek közül: Vasas, Egerszeg, Nyháza, Békéscsaba, Sopron, Dunaújváros

és az elsõosztályból essen ki a Pápa és a Felcsút, utóbbi gyõzelem nélkül, de szép is lenne. Bocsi Narxis 😄

Dum spiro, spero.

szabii98
a Vasas pedig jusson fel 😛

I met God. She's black

A Kövesd nem fog kiesni (remélem 😊 ). Szerintem ebben a szezonban a Kaposvár,Pécs és Felcsút közül kerül ki a két kiesõ.
dave9004
mehetnek kövesddel együtt 😄
ReszegKoldus
Legalább ne lenne a nevükben se az, hogy Puskás Ferenc, se az, hogy labdarúgó akadémia...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Zenszkij
Remélem még idén kiesnek és el is tûnnek a süllyesztõbe. A választásokat követõen erre amúgy is nagy az esély. Viccparádé. Stadler legalább a saját pénzét költötte.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ressy14
úgy néz ki nincs képben a válogatottal kapcsolatban 😄

Dum spiro, spero.

passatgt
Vinícius: "Magyarországot képviselni megtiszteltetés lenne egy Európa-bajnokságon vagy világbajnokságon. Pozitívan állnék egy ilyen lehetõséghez"

DasIsFuck
Huntelaar-t is ki kell szolgálni.
Szalai küzdött, de olyan labdát amibõl nagyon komoly esélye lett volna befejezni nem nagyon kapott.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"