Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Onnan, hogy Vinicius azt nyilatkozta, hogy szívesen lenne magyar válogatott.

Egervári meg azt, hogy beférne 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

ReszegKoldus
A fordulóban eddig "elmaradt" piros lapokat holnap pótolják 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt
vagy 0-1 vagy 1-1😊

ReszegKoldus
Újpest - Mezõkövesd 1:0?

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LasDen
amúgy ez az nso-n írt vinícius honosítás dolog honnan jött? és beférne amúgy a válogatottba? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Narxis
Tischler jól tolja

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

passatgt
pafc meg utolsó percben behúzza kaposvár ellen

passatgt
pölöskey góljával vezet egyébként a pécs😊 sokan fikázzák, de szerintem annyira nem vészes

Láma!
Németh kezdõ a Rodában

Narxis
Sztem már rendes fogadást szerveztek rá- 😄

ReszegKoldus
Pécsnél lesz ma piros lap? 😄

DaemoonHunter
Akko' most jógyerek volt, viszont tartom amit írtam 😊

banok
Hannover-Schalke 2-1 Huszti Szabolcs és Szalai Ádám góljával!
http://rutube.ru/video/1470351ed9666605b734c4a69f58bcd7/

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Ja,ongollal 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

passatgt
dvtk magabiztos játékkal verte a veretlen pápát<#idiota>

Láma!
jaja, 5 meccsen 7 piros... ez valami új divat lesz..😄

😉

Azért szépen repkednek arrafelé is piros lapok! 😊

www.smart-bus.hu

konkrétan nem volt most forró fejû, magas láb volt, fejbe rúgta a schalkés spílert, Huszti nyugis volt a pirosig.

DaemoonHunter
Ezért van így jól ahogy van, ne is legyen válogatott sose, még mindig forrófejû, öntörvényû játékos, és nem csak a kiállítás miatt... az is marad, pedig nagyon ügyes, ez nyilvánvaló.

Dzsudzsák bombagól
Dinamo MOCKBA-Zenit 1-1

Huszti kiállítása után zúgott azért a "Huszti, Huszti"

banok
Na errõl ma összefoglalót fogok ide linkelni. Addig nem fekszem le.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Láma!
megelõztél 😄

Láma!
Szalai szépített😊

Szalai szépített... 😊

www.smart-bus.hu

Láma!
Huszti eddig gól+gólpassz

passatgt
Dzsudzsák gól

bakkerman

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

dave9004
hát az nb1.hu-n minden nap kiírja h melyik csatorna milyen meccset ad élõben, ennyirõl tudok.
a hetedik forduló pontos idõpontjai még meg sincsenek, szóval nem sok esély van rá
Törölt felhasználó
Van olyan oldal ahol kiírják, hogy melyik csatorna melyik meccset közvetíti? Akár több fordulóra elõre is? Köszi
Narxis
Engem az érdekel, hogy ez a videó azt jelenti, hogy nem tudják beazonosítani az embereket? 😊 Akkor mi értelme a névre szóló jegyeknek? A másik meg, hogy tudtommal minden drapit engedélyeztetni, pecsételtetni kell akkor hogy kerülhetett be? Én nem akarok azon vitázni, hogy a drapi kit vagy mit sértett viszont ezek az MLSZ intézkedések az ügy fényében érdekesek.

De most már aztán nagyon szigorúak lesznek. 😊

Hypós mellett Kubi se nyíltan zsidózott, cigányozott, buzizott a kettes szektorosok között...

Ebbõl az egészbõl már õ csinál politikát!
Nyírõ, Wass Albert után pont egy fideszes sír Csatáry molinó miatt.... ááááá, játszunk azzal ki volt a nagyobb bûnös ha már bundás a magyar foci.

...nem baj majd Springer szobor helyett Nelson Mandela szobor lesz az új stadionban a kapu mögött,....

remélem 2 hónap múlva is ez lesz a téma, olyan jó.

a.carkey
A nagyok 1958-ban, vébé ezüstéremmel a birtokukban, a bivalyerõs Wales válogatottjával sikeres döntetlent játszottak, és nem jutottak tovább.

A medve nem játék.

Narxis

ressy14
gondolom õ adta magának, mindegy csak érdekes.

nekünk meg van Madocsa Dánielünk, Nyírlugos Balázsunk és Koman Ungvárunk. Hö!

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
Mert az leginkább a beceneve/megváltoztatott neve lehet, legalábbis a cikk alapján.

http://goo.gl/gd6Zi5

ressy14
úgy hívják a csávót, ahogy a várost ahonnan származik, lol

Dum spiro, spero.

ressy14
Az aztán az eredmény 😄
A 21 évesek meg kínkeservesen verték 1:0-ra a még németeknél is erõsebb Máltát. A 2018-as vb-t már meg is nyerjük. A 14-est is csak azért nem, mert nem volt tervben a kijutás.

Dum spiro, spero.

a.carkey
Ebbõl a nyilatkozatból egyáltalán nem következik az amit levonsz konzekvenciaként! 😊 Nem tudjuk mekkora ez a keret, mekkora volt a vételi ár, vagyis minden más a továbbiakban csak találgatás és a végeredmény kizárólag azon múlik, hogy milyen szándékkal közelítünk a kérdéshez! 😊

Ha nekem lenne egy jól fizetõ szerzõdésem, akkor én sem írnék alá olyan klubhoz, ahol mondjuk jóval kevesebbet keresek. Fõleg, ha még a játéklehetõségem is garantált gyakorlatilag a jelenlegi feltételek mellett... 😊

www.smart-bus.hu

bakkerman
két és fél éve még a San Siroban lõtt gólt,mostmár oda jutott hogy ilyen falvaknak kell csak mint Kövesd meg Felcsút...szégyen basszameg,szégyen!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

😊Tárgyilagosan nézve nincs még a "Rudolf utáni állapot" Miskolcon, NBIII-as csapatba számûzve, fizuját kapja, Haladás, Paks, Mezõkövesd, Felcsút esélyes a folytatásra számára (na de már nem mesébe illõ borsodi fizuval).

dave9004
még mindig nem értem h egy Rudolf után mi lehet az az összeg amiben nem tudnak megállapodni 😄
és egy Luque is van Feltschúton 😊

ressy14
– Ez jól hangzik, de nem így volt. Azt gondolom, hogy a Diósgyõrnek magyar szinten egy jelentõsebb összeget kellett volna kifizetnie értem a Videotonnak, de mivel van egy keret, amibõl egy szezonban állítólag gazdálkodik a klub, és ezt nem akarták túllépni, így a béremben már nem tudtunk megegyezni.

Magyarul nem fogadta el a Diósgyõr fizetési ajánlatát, inkább maradt nálunk, ahol a korábbi fizuját kapja, és küzd a kiesés ellen.

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Ja, hát ha õ azt mondja nem így volt, akkor biztos nem így volt...
Valójában gyerekkori álma volt, hogy felcsúton játszhasson 😊

passatgt
Lencse:

Dudás Hunor, a DVTK ügyvezetõje szerint azért nem lettél a Diósgyõr játékosa, mert ég és föld volt a különbség az õ ajánlatuk és a Te igényeid között.
– Ez jól hangzik, de nem így volt.

Mondom én, hogy a dudás össze-vissza beszél😊

ressy14
Kicsi lesz-e a felcsúti stadion az NB1 szabályihoz képest?

S hogy a szabályok legalább 5000 nézõt befogadó lelátót írnak elõ az NB I-ben? Ez valóban így van, ám ez alól a szabály alól felmentést adhat a szövetség elnöke, különösen akkor, ha – mint Felcsúton – minden egyéb elõírásnak maradéktalanul megfelel a létesítmény, sokkal inkább, mint – sajnos – a magyar stadionok többsége.

Az UEFA szakvéleménye szerint egyébként akár Bajnokok Ligája- és Európa-liga-selejtezõk megrendezésére is tökéletesen alkalmas lesz a Puskás Akadémia pályája, a playoff-kör, a csoportmérkõzések és a nemzetközi A-válogatott találkozók kivételével gyakorlatilag minden nemzetközi futballmeccset meg lehet itt rendezni a szabályok szerint.

pfla.hu

Érdekes, hogy az Egerrel nem tudtak kivételezni. Van bõr a képükön rendesen.

Dum spiro, spero.