32945
Magyar Foci
  • Láma!
    Szerintem itt néhányan nem jól értelmezik ezt a nyilatkozatot. Kb minden vereség után elmondta hogy Őt vegyék elő a szurkolók ne a csapatot, az ő felelőssége.
    Egyáltalán nem Adamsszel takarózik, csak elmondja amit nem bír magában tartani.
    Nem azt mondja hogy a magyar kardiológia szar, hanem azt, hogy vele nem beszélnek az orvosok, csak a sajtóval...
    Az hogy megelőzhető lett volna, annak pedig az ideigazolásakor kellett volna kiderülnie aminek megint semmi köze a városmajoriakhoz.

A védelem pedig... összeállt amikor Adams megérkezett, azokon a meccseken nem is volt probléma, azóta pedig megint nincs meg az ember...
  • Narxis
    Hozzátok meg megy majd a Jámbor a németek helyett?
  • dave9004
    ezt mutatják a képek. Szurkolóikkal elhitetik kb h minden rendben van, hogy ők legalább vmeddig csendbe legyenek. ez sikerült is. ha rosszul gondolom, szoljatok.
  • Narxis
    Úgy látszik rengeteg dolog bűzlik a Fradi körül? :/
  • Grenzjager
    Aki már régen rendben van, Csukics törte el a talpcsontját anno. Cserék között se, sehol, nb3-asoknál se, vmi itt is bűzlik.
  • ReszegKoldus
    na ez az...meg esetleg Hídvégi is többet mutathatott volna, ha edzésen nem törik el a lába
  • Zenszkij
    Szerintem az látszik, hogy nem tűnt fel nekünk, de Adams baromi jó védő volt és úgy tűnik a hiánya hátul ennyit jelent.
  • ressy14
    akkor másfél, teljesen mindegy, már félév után látszódnia kéne a védelmen, de még most sem látszik
  • ReszegKoldus
    szerintem a védelem rendbetételére 10 éve volt, végül is mit számít, hogy 2 vagy 10, amikor egyik se igaz, nem? :D
  • Narxis
    A kupameccs fogja eldönteni a sorsát szvsz.
  • ressy14
    nekem ez a mondata verte ki a biztosítékot:

"...nem ezek a vereségek fájnak igazán, hanem az, hogy egyik kulcsjátékosunkat egy egyszerű gyógyszeres kezeléssel megmenthették volna az amputációtól és a tragédia minden részétől"

Taktikailag kétszer is megverték a Puskásban, de még mindig csak terel és szegény Akeem-mel burkolózik, miközben a védekelem rendbetételére volt 2 éve, és nem sokkal jobb, mint amit Döme ráhagyott. Szerintem szorul a hurok a nyaka körül, és ez a 53,96 %-os győzelmi arány sem túl acélos. Kövezzetek meg, de így nem lesz nemzetközi meccs jövőre az új stadionban.
  • Solt
    De előtte a Pölö felrúgása meg az volt, mezőnyben meg nem volt vészes amit fújkált. Kurva gyengék voltunk... egy labdát nem tudunk rendesen lekezelni...
  • Zenszkij
    Maradjunk annyiban, hogy gyengék voltunk, de messze nem volt az büntető. Komoly bajok vannak. Csodálkoznék, ha nem váltanák le Monizt tavaszra.
  • Solt
    Ja-ja... valami bűzlik csúnyán az ügy körül... a tegnapi "bírózással" meg Moniz is vesztett nálam a nimbuszából... :(
  • Grenzjager
    A dokik max Akeem leigazolása előtt hibáztak....
    a többi szerintem terelés, ezt én se hiszem el a városmajoriakról.
    Egyértelmű hogy Moniz miért most terel, de az egész ügyben régóta csend van hogy ki hibázott mikor. Lehet Akeem hibázott(családi "cardiómúlt" elhallgatása, de akkor kommunikálják le. A biztosítók meg mindig fizetnek mint a katonatiszt? Erről sincs szó... A felelősség biztos nem Monizé, de ez a felelősség még mindig lebeg.
  • Solt
    Világhírű a magyar kardiológia... bármennyire szeretem és tisztelem Moniz-t, nehezen hiszem ezt el.
  • a.carkey
    Azért Massát itthon rakták össze.

Inkább az a helyzet, hogy:
    -a játékosok se őszinték
    -az edző dolga nem a játékosok állandó egészségügyi felülvizsgálata, hanem a taktika és az ahhoz kapcsolódó minden más
    -elvileg minden csapatnál kemény pénzekért dolgozik orvosi stáb, nekik kellene komolyabban hozzá állniuk a dologhoz, mert bár értem én, hogy mindegyik játszani szeretne, de azért nem árt inkább hosszútávon gondolkodni.
  • Narxis
    Moniz:

- Minden játékost megvizsgálnak, mielőtt egy klub szerződtetné. Én, edzőként abban a hiszemben vagyok utána, hogy a játékos terhelhető. Kiderült, Akeem Adamsnek lerakódás volt az érrendszerében, ez egy terheléses vizsgálattal kideríthető lett volna. Azt mondják, egyszerű gyógyszeres kezeléssel megoldható lett volna ez a gond. Nagy hiba, hogy erről nem beszélünk, pedig a többi sportoló érdekében tanulnunk kellene ebből az esetből, ez többé nem fordulhatna elő. Játékosokkal, emberekkel dolgozunk, és ez a legfontosabb. A kariológusok nemigen beszélnek velem, nem nyújtanak információt, ami furcsa, mert a tévében viszont megtudhatjuk tőlük, hogy mi a helyzet Akeemmal. Ő erős egyéniség, levágták a lábát, küzd az életéért, furcsa és szégyenteljes, hogy a tévéből kell megtudnia, mennyi esélye van élni. Arrogánsak az orvosok, és számomra ez a legnagyobb csalódás.
  • brazdajoska3
    az Eto játékosokra gondolsz?Durva volt az autó elvétele
  • Grenzjager
    Kubatov Vs Moniz
    vagy/és
    játékosok Vs Moniz

alkalmazkodni kell az NB1hez
  • a.carkey
    Futni kell edzésen? Elvették a BMW? Elzárták a gázt? Ezeknél mindig van valami. (Lásd Varga Zoltán esetét a Tasnádi haver gyúróval!)
  • Narxis
    De miért?
  • Zenszkij
    utolsó mondatoddal maximálisan egyetértek, szerintem is meg akarják buktatni valamiért
  • Grenzjager
    Nem jó az 5-ből 2 vétel.
    a konkrét említett 5ből
    Tuyp: fos
    Valpoort: nagyon rossz
    Gerson: rossz
    Mateos: rossz
    Adams: nagyon rossz mert valaki nagyot hibázott vagy ő, vagy az igazoláskor a dokik, így összességében nem lehet jó igazolásnak írni.

A nyáriak közül csak Hídvégi és Diallo erősítés.
    De nem hinném hogy tavaly óta mindenki aki már itt volt totál szar lenne, inkább szerintem már Moniz ellen dolgoznak, s így nem lesz maradása.
  • dave9004
    Dortmund :D
  • Láma!
    Abból a pénzből a mai napig adósságot is törleszt a klub, mivel 1 év alatt nem lehet kb 6-700 milliós hátralékot rendezni.

A fizuk lehet hogy magasak (valszeg azok) és az újonnan jött játékosokból sem vált be mindenki. Az általad leírt 5-ből azért minimum 2 jó "vétel" volt, de ingyen igazolható játékosok esetében szerintem ha 3-ból 1 beválik, már hátra lehet dőlni...
    ez most nem úgy sikerült ahogy szerettük volna, de mondj egy klubot ahol mindig, minden igazolás megváltást hoz...
  • Láma!
    Senki sem állította hogy csak szegény Fradistákat bántják...
    Csak nézd meg, hogy hány csapat ellen játszanak az ellenfelek bunkerfocit, "rugdosódjunk, úgyse fújják le" taktikával.

Elmondom, 2, max 3. (Fradi, Vidi, DVTK)

És erre a problémára már a Vidi edzője, sőt KisKokó is felhívta a figyelmet, nem csak "szegény Fradisták"
  • COOLancs
    Nincs normális utánpótlás inkább futószalagon importálják a harmadik világból a szőröstalpúakat, így sosem lesz egy koherens csapat. Büdös életbe nem lesz összjáték, ha idén látták először egymást.
  • sempronius18
    A rugdosós rész meg no comment.
    Mindig csak a szegény Fradistákat bántják.......

A Lokinak volt, hogy hiányzott a teljes kezdő védelme és sérült volt a fél csapat.
    A Fradisták által gúnyolt Kondás mégis megoldotta...
  • sempronius18
    A hivatalos adatok szerint az FTC-nek a van a 2. legnagyobb költségvetése a Fideszoton mögött.
    Valamire el kell költeni azt a sok pénzt, így gondolom NB1-es szinten magasak lehetnek a fizetések.

Tuyp, Valpoort, Gerson, Mateos és szegény Adams mind Moniz kérésére jött. Az hogy mind vakvágány szerinted ki hibája?
  • Láma!
    Mennyi az az ennyi pénz? és milyen kívánságok teljesültek?
    mert tudtommal kb senkiért egy fillért nem fizettünk, ezek mind egy szálig ingyen igazolható játékosok voltak...

akikre pedig a taktika épülhetett volna, azokat vagy csonttörésig rúgják a bírók segítségével, vagy csak épp annyit kapnak, hogy az életkedvük is elmenjen egy-egy cseltől...

a mai kispad jól tükrözi, hogy mennyire teljesültek kívánságok...
    kb senkinek nincs minőségi cseréje...
  • DaemoonHunter
    Aki nyitott rá az úgy is menne, aki meg nem megy az csak magára számíthat :)

Moniz meg úgy látom inkább technikai edző mint taktikus, a trükkösmagyar edzőink gyakran kifognak rajta :D
  • sempronius18
    Nem tudom a "nagy" edző már 1 éve itt van a taktikát már rendbe kellet volna tennie......
    Légiósokat meg az ő kérésére hozták...

Esküszöm ennyi pénzből, ekkora bizalommal és a kívánságok ilyen szintű teljesítésével ezt Döme is hozta volna.
    Mi meg örülhettünk volna a jó kis nyilatkozatainak.
  • passatgt
    nemhiszem, csak valaki elmagyarázhatná neki, hogy nem a magyar játékosok tudásával van a gond, hanem a hozzáállással és a taktika hiányával, azt meg lehet fejleszteni, szóval a légiósok nagy része akiket idehozott, mehet haza:)
  • sempronius18
    Vajon kirúgják Monizt ahogy a télen, ahogy a szezon előtt itt megjósoltam?????
  • sempronius18
    Ki tudja lehet, ha Gera anno nem lép be a hitgyülibe és szipus marad lehet ma világklasszis lenne.
    Nincs rá semmiféle kézzel fogható bizonyíték, hogy használt a pályafutásának a szekta.
    George Best is kokós volt..........
  • Effe88
    el
    örülj neki!
  • passatgt
    diallót eltiltják utólag utánarúgásért?:)
  • ressy14
    minden magyar játékost el kell küldeni a hitgyülibe, hátha rájuk ragad a mentalitás :D
    a szektavezér sem járna rosszul a jövedelmük x %-ával :D
  • DaemoonHunter

Annyiszor állt már fel a "padlóról", hogy már csak ezért is kijárna neki a hatalmas respect. Kár hogy kiveszőben ez a mentalitás idehaza.