32945
Magyar Foci
-
#26121 Bréking nyúz! A Ferencváros elnöksége 8-1 arányban Egervári Sándort nevezte ki a csapat vezetőedzőjének. -
sempronius18 #26120 Övön aluli találat nyertél. :) -
#26119 Azt hiszem normálisan kérdeztem, de ha így állsz hozzá...
1. tavaszi forduló volt tegnap és utána küldték el, úgyhogy -
sempronius18 #26118 Azt, hogy Moniz télig megbukik.
Keresd vissza komcsikám, ha nem hiszed abban jó vagy. -
sempronius18 #26117 Nem vagyok Fradi drukker, azért mondtam, hogy elégedett lennék. :) -
Solt #26116 Mármint a távozásban? Én annak örülnék... játékosként imádtam, de... nem ragozom. -
#26115 mit mondtál mi lesz? -
#26114 még nem áll készen szerintem, csak belebukna -
sempronius18 #26113 Na most dicsekedjek, hogy én már nyáron megmondtam, hogy ez lesz.......
Ja és remélem, hogy Lipcsei Peti követi majd Monizt.
Én elégedett lennék! -
Solt #26112 Egy közös ismerősünk révén anno nekem volt alkalmam egy jó nagyot beszélgetni vele, pont akkor amikor jöttek sorban a vereségek. Nem volt túl jó véleménnyel a Lipcsei "klánról"! :) Kétlem, hogy őt visszahívnák... :) -
#26111 Még annyit, hogy ha László Csabát választjátok, akkor megint beígér egy UEFA kupa győzelmet :D -
Solt #26110 Na jó, váltsunk témát, mert kínomban mindjárt elbőgöm magam a majdnem 40 éves fejemmel! :D
Örüljünk Huszti bombagóljának... :) -
#26109 annyira lerí rólad, hogy titokban Egervárit szeretnéd :D
megkérdőjelezhetetlen lenne az előrelépés -
Solt #26108 Valószínűleg én is hosszában vágnám fel az ereimet... -
#26107 fájna, főleg Láma barátomnak -
Solt #26106 -
#26105 Bölöni? ugyanmár! Moniz tökéletes lenne, tény h ingyen játékososkból nem fog senki olyan csapatot összerakni mint a Vidi, v Győr akár,(bajnoki címre v idénre értem). Loki a kakukktojás vmilyen szinten mert elég sok saját nevelés van. jó vidiben is van 1-2.
Magyarokat akarnak tény, legyen inkább egy jó vegyes, anno amikor én elkezdtem nézni a focit akkor se csak magyar volt a fradiban mégis bivalyerős volt, persze nem ingyen jött egyikse.
Szóval véleményem h itt megint nem az edző hibás szerintem. -
Solt #26104 Vegyük Jennert... ha a Moniz miatt jött ide, akkor miért nem döglött meg érte a pályán? Ha a játékosok valóban ennyire szeretik, akkor ha már nem a klubért, legalább a Monizért küzdhettek volna... -
#26103 részvétem :D -
#26102 azon gondolkozok, hogy így télen akár az értelmes légiósait is elvesztheti a fradi, gondolok leonardora, jennerre, besicre, mindegyik a moniz miatt jött ide -
Solt #26101 A Várhidi nincs a 3. félidőben, attól tartok a Kubatovnál van!! -
#26100 Ne legyen bajnok senki, ne is induljon a nemzetköziben senki, akkor okoznak a legkevesebb csalódást :D
De ha már felépül két szép stadion, akkor valamelyikben ünnepeljenek már bajnoki címet, hátha tele lesz egy darabig.
Én akkor bököm magam tökön, ha mindkét csapat magyar edzőt szerződtet, akkor inkább megyek fijorentínára. (kivéve Bölöni esetén) -
#26099 na ez az ami jó lenne. félek Jámbor kiábrándult a Vasasból meg a magyar fociból... -
Solt #26098 Juhász maradna... :D
A mi bajnokságunk már elúszott... érjétek utol a Debrecent, mert tökön bököm magam, ha ők lesznek a bajnokok. :D -
#26097 Kubatov facebookon kapja az áldást. -
#26096 A jövőhéten fantasztikus meccs lesz a Vidi - Fradi. Két gödörben lévő csapat, remélem lebeszélik az X-et, mert megrakom tipszmikszen.
Jöjjön Egervári, lenne egy szerethető csapatunk, azonnal kérné a Juhász - Vinicius védőpáros helyére a Guzmics - Deve világválogatott védőpárost. -
Solt #26095 Hozzátok mehet Egervári! :DD
Egyébként viccet félre téve, a Gomes fiú meg sem közelíti a Sousa szintjét... van gond nálatok is rendesen. -
#26094 téged a fejedre ejtettek :D
Gomes inkább kapálni menjen, ne a Fradiba, alkalmatlan edzőnek.
Moniz meg csak összekavarná a portugál szálat nálunk, két teljesen különböző focikultúra, Garancsi inkább tovább erőlteti a latin vonalat. -
#26093 viccen kívül, szerintem a fradihoz egy kis nyugalom kéne, amit gomes tudna szolgáltatni, a vidihez meg egy kis lelkesedés, amit moniz tudna hozni -
#26092 Idióták. -
#26091 Vagy Várhidi Magneto.. :D -
#26090 szentes lázár kéne nektek:D -
Solt #26089 Olyan szinten rakták rendbe a klubbot, ami példátlan az utóbbi évtizedekben. Végre van koncepció, rendezik a tartozásokat, stb... Miért nekik kéne menni azért, mert az edző sikertelen?
Nagyon sajnálom, nagyon közel áll a szívemhez a mentalitása, az embersége, de ez a 8 meccsen begyűjtött 6 pont elég durva.
Mindenesetre nem így kellett volna ezt intézni az biztos. -
#26088 áááá, vagy a kaszinós vagy senki ne jöjjön hozzánk :D
fradihoz meg visszamegy a Döme :D -
#26087 gomes megy a fradihoz, moniz meg a vidihez?:D -
#26086 nálunk is lesz csere, azt hiszem :D -
Grenzjager #26085 Várható volt ezekkel az előjelekkel, és az is hogy nem Kubatov-Orosz fog távozni :( -
#26084 Hogy mi? -
#26083 Monizt elküldték -
Solt #26082 Huszti mekkora gólt rúgott! :D