32945
Magyar Foci
  • passatgt
    miért gyuri van minden kép alá írva?:D
  • Láma!
    Rekviem a magyar futballért avagy viszlát Ricardo!

hátha valakit itt is érdekel:)
  • ressy14
    most is ez a vendégszektor
  • a.carkey
    A foci államosítása és a cégek tulajdonosi szerepe a századfordulótól 1945-ig
  • a.carkey
    Egy éve még ez volt a "vendégszektor":
  • ressy14
    A kövesdire 0 ft-ot kellett volna költeni, mert ha nincs ott az államtitkár és az állami lóvé, akkor még mindig az nb3-ban szórakoznának.
  • a.carkey
    2013 júliusában még így nézett ki:
  • a.carkey
    Ugye tudod, hogy még nincs kész? :)

U alakban van kész a stadion. Ott kb. kész van minden. Minden más maradék tavasz környékétől várható, ahogy az idő engedi. Újjáépítettek egy full klubbházat, öltözőt, beléptető rendszer, egyéb NB1es léthez szükséges fejlesztések.

Szemből a helyszín:

Ill. ami még nincs kész:

• passatgt
    mindeközben az FC Unitednek most kezdték el építeni az 5000 körbe fedett ülőhelyes stadiont, így néz ki:

2 milliárdért...

kövesdire már ráköltöttek 800 milliót és sokkal szarabb mint ez
  • [HUN]FaTaL
    BL döntőt ide!!!!
  • bakkerman
    és még ennek az országnak volt pofája megpályázni az EB rendezést :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • passatgt
    *kaptak
  • passatgt
    most kaptam még 400-at, hogy megcsinálják:D
  • ressy14
    mi a gond vele? bio tető, nem kell wc sem, mert odaállhatnak a fa mellé, lehet piknikezni is a fűben.
    remélem felcsúton lesz egy kb. 300 fős vendégszektor, hogy ne ordítsák túl a falubelieket :D
  • Grenzjager
    ez a 400 milliós állami támogatásból épült mezőkövesdi stadion vendégszektora
  • Grenzjager
    Általában a légiósok értik meg legkevésbé hogy mostantól nincs fizu, ők elvileg még a hazájukat is elhagyták ideiglenesen jó pénzért.

Meg ez ezek olyan légiósok, akik nem kellettek a szász tartományi bajnokságban....
  • passatgt
    azt hallottam, hogy Adams már a meccse előtti edzésen is rosszul lett, mégis játszatta Moniz. Nyilván senki nem számított ilyenre, csak gondolom magát is okolja a történtekért, ezért is volt ilyen búvalbaszott az eset óta
  • ressy14
    Öreg Mészölyt kinevezték szakmai igazgatónak vagy mi a szösz? :D
  • passatgt
    Radikális lépésre szánta el magát a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas vezetősége: a klub szerződést bontott valamennyi légiósával:)
  • Grenzjager
    ...vagy a Népligetben járt
  • bakkerman
    kocsmába volt,a helyi Béla bá szólt neki két kör szilva között hogy Lalikám elfogsz késni a meccsről de ő leszarta
  • ressy14
    Détári nem ment el a saját csapata meccsére

már orosz palival tárgyal vajon?
  • bakkerman
    Én azért elgondolkodnék Csertői Aurélon is,ugye ő vágja a Barca edzési módszereit,még anno 2008 nyarán ő aszisztált ahhoz,hogy Guardiola kerüljön a csapat élére,és ugye láttuk mi lett belőle. Igazi nagy szaktekintély,megérdemelné a Fradi padját,és ott alkalmazhatná a jobbnál jobb holland huszadrangú játékosokon a Barca filozófiát.
  • bakkerman
    László Csaba,Horváth Ferenc,és Mátyás Lotár is képbe van a Fradi padjára.

Szerintem LCS jó választás lenne
  • bakkerman
    Még jó hogy jön 3 hónap szünet, lesz idő rendezni a sorokat
  • Narxis
    Leonardo: Nagy csalódást okozott a hír...

Az FTC brazil légiósa a bérek elmaradásáról is beszélt.

Borul a bili...
  • Narxis
    looooool
  • ressy14
  • a.carkey
    Ő tényleg jó volt, pedig röhej, de szerintem nem is volt jó edző. Egyszerűen kapott egy olyan keretet, amiknek minden tagja akarta sikert. Mondjuk, kb. ellenfelük se igazán volt itthon. A Grasshoppers ellen is képesek voltak tartalékból úgy felállni, hogy rúgtak kint egy hármast, pedig alakulhatott volna máshogy is a mérkőzés.

Mindez azzal kezdődött, hogy az Anderlecht lebecsülte őket. :)
  • ReszegKoldus
    Novák Dezső?
  • LSSAHPAUL
    :) Amúgy nem Garami volt a legjobb edzője a fradinak, (legalábbis mióta én nézem) hanem az ügynök csávó, már nem jut eszembe a neve.
  • passatgt
    sokat nem tévedtél, csak 10 évet:D
  • LSSAHPAUL
    :D de :D
  • bakkerman
    ja nem,2002-2003
  • bakkerman
    03-04
  • LSSAHPAUL
    A munkahelyi irodám falán, pont előttem van egy fradi poszter, nem véletlenül ez a csapat nagyon jó volt, legjobb amit valaha is láttam. (megközelíteni csak az a loki tudta amikor kiverték a bolgár bajnokot, és vitézkedtek a bl főtáblán). Nevek a képen:
    Felső sor: Bodnán Amdone, Marius Cheregi, Dragoner Attila, Udvarácz Milán, Szűcs Lajos, Gyepes Gábor, Kriston Attila, Zombori Zalán
    3. sor: Károcsi Sándor, Alexandar Jovics, Dragan Vukmir, Adem Kapic, Huszti Szabolcs, Somorjai Tamás, Halgas Tibor, Bognár Zsolt, Balogh Zoltán
    2. sor: ifj. Szergej Kuznyecov, Haaz Ferenc t.v., Józsa Miklós kapus edző, Garami József szakmai igazgató, Pölöskei Gábor edző, T.t.Zsolt szertáros, Lipcsei Gábor, E.L. masszőr,Szeller J. ügyv.ig., Varga Zoltán
    Alsó sor: Tököli Attila, Szkukalek Igor, Gera Zoltán, Lipcsei Péter, Szili Attila, Leandro, Földvári Csaba, Keller József
    Dátum nincs rajta, de kb 1994-re tippelek.
  • COOLancs
    Monizt elment, viszont az emberei maradtak, mi lesz ebből? Tavasszal majd lehet küzdeni a kiesés ellen.
  • a.carkey
    FTC: az orvosok nem ajánlották Moniznak Adams szerződtetését
  • a.carkey
    Christiansen, Kopunovics, Kuntics, Neagoe, Cigan, Kuznyecov, Fatusi egy csapatban, ill. Miriuta, Nicsenko. Azért a mostaniak sehol sincsenek ezekhez képest, és ezek azért kb. egy időben nyomták a Fradiban, tehát régen valahogy ez jobban ment nekik. És volt közöttük olyan, akiért nem fizettek, mégis faszán bejött.

Szerintem, Moniz volt a legjobb külföldi edző a Fradinál, pedig megfordult itt Vlak, Poklepovics és más nagyobb név is.

(Amúgy meg, milyen a sors?! Azóta Kenneth Christiansen edző lett, méghozzá jó edző, hisz már Kenneth Heiner-Möller néven a dán női válogatott edzője volt idén nyárig. :D)
  • Solt
    :DDDD