Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Szerintem rúgjon hármat, az a biztos 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Tényleg, az öngól specialitást ki is felejtettem! 😄

#24471: Ha a tavasszal rúg egy öngólt a Vidi - Fradin, akkor áldásom rá! 😄

www.smart-bus.hu

passatgt
padra szerintem jó, inkább õ üljön ott, mint a fiatalok, azoknak játszani kell, akár nb3 akár a pafc-ban😊

[HUN]FaTaL
Nem baj, hátha rúg pár öngólt és akkor nem lesz bajnok a vidi. <#idiota>

Lassú, körülményes, sérülékeny... simán benne van a pakliban, hogy pár meccs után hónapokra kidõl. Ráadásul nem is egy olyan klasszis, akiért megéri kockáztatni... szerintem. Én biztos elõbb nyúltam volna valami fiatalhoz...

www.smart-bus.hu

passatgt
Mondjuk jobban belegondolva, Szekeres elment, Vaskó elment, Juhász sérült, így Caneira / Vinicius belsõ védõkön kívül nincs más (Caneira meg nem is azt játszott az utóbbi pár meccsen). Cserének jó lesz, meg ligakupa, mk meccseken

passatgt
Különösebb gondom nincs Gyepessel, nem olyan rossz játékos, csak azt nem értem, a Videotonnak miért kellett. Van elég sok, jó védõ, nem látom értelmét.

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Neeeee... Ez komoly? 😄

www.smart-bus.hu

a.carkey
Kellenek kiesõk is. 😊

A medve nem játék.

ReszegKoldus
Váltsunk témát: Gyepes a Vidiben 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Én is azt javaslom neked, hogy használd egy kicsit az agyad, és ezzel zárjuk is le, mert ennél közelebb úgysem jutunk!

Annyi a lényeg, hogy a politikai véleményedet, megjegyzéseidet ne hozd ide, mert ez a topik nem erre van! Ennél érthetõbben és udvariasabban ezt nem tudom kifejteni!

Ha ezek után sem megy át a lényeg, akkor remélem majd a HG teszi a dolgát!

www.smart-bus.hu

Sippie
Vedd a fáradtságot, és olvasd el a "korrekt" íráshoz tartozó hozzászólásokat, aztán használd kicsit az agyad, hogy vajon miért emlegetnek logikátlanságot, következetlenséget a nagyonkorrekt írással kapcsolatban.
A bullshittõl meg kímélj meg, "több szemszögbõl vizsgálódik" ezeket a hülyeségeket egyedül csak te hiszed el.
No ezt önmagadnak mantrázd...

Egy írás pedig nem attól korrekt, hogy egyezik a véleményemmel, hanem attól, hogy több szemszögbõl vizsgálódik. Ha te is ezt tennéd, akkor nem kéne az állandó demagóg megnyilvánulásaidat olvasgatni itt rendszeresen.

Elfogadom, hogy nem tetszik neked a rendszer, de nem vagyok rá kíváncsi. Jövõre változtathatsz rajta, addig meg tartsd meg a politikai irányultságodat magadnak, vagy ott add ezt ki magadból, ahol erre lehetõség van.

Én megtisztelem a társaságot azzal, hogy nem hangsúlyozom nap mint nap azokat a dolgokat itt, amik szerintem pozitívak, mivel tudom, hogy a történet nem fekete, vagy fehér, tisztességesen vitázni meg nem lehet rajta.

Ehhez képest a te megnyilvánulásaid java része kizárólag a #24440-hez hasonló szinten és témában mozognak...

Van itt még nem egy olyan emberke, aki nem velem ért egyet, mégsem kárognak folyamatosan, és nem keverik ide a napi politikát rendszeresen... vegyél példát róluk, legyen végre nyugalom itt, és foglalkozzunk az egyetlen közös ponttal, a focival...

Közelebb úgysem kerül az álláspontunk, az állandó hajhúzásnak meg semmi értelme. Minket bosszant, a többieket meg untatja. Tiszteljük meg egymást és a többieket azzal, hogy nem hozzunk ide politikát...

www.smart-bus.hu

Láma!
Nem akartam beleszólni, de ez a kijelentés rád is vonatkozik ám:
"Nyilván a te véleményeddel egyezõ az korrekt, ami ellentétes az meg demagóg"...😊

Így azt hiszem ti ketten sosem fogtok közös nevezõre jutni.

Sippie
kackac...
korrekt írás...
Nyilván a te véleményeddel egyezõ az korrekt, ami ellentétes az meg demagóg, és "egyetemes baromság". Csak sajnos nem így mûködik, hogy amit baromságnak tartunk, az a probléma majd megszûnik létezni.
Nem, nem próbáltam flémet kelteni. Linkeltem egy korrekt írást ( ráadásul balos forrásból ), ami politikai véleménynyilvánítás nélkül korrekten körbejárta a kérdést. Akinek van hajlama arra, hogy gondolkozzon, annak szerintem egy jó alap volt.

Akinek meg nincs hajlama rá, az majd szokás szerint benyög valami demagóg blõdséget, mert képtelen megállni, hogy a ki tudja mibõl fakadó szubjektív gyûlöletének hangot adjon.

www.smart-bus.hu

LasDen
az egy jó film volt 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

magyar foci és politika az mostanság kéz a kézben 😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

ressy14
a bannerba vagy alá mehetne egy politizálni tilos tábla

Dum spiro, spero.

passatgt
már kezdem unni, de még annyira nem szabadultak el egyesek, szóval majd a következõket😊

a.carkey
Abban a stadionban húszezren max. akkor voltak, amikor a Menekülés a gyõzelembe c. filmet forgatták Stallonéval. 😊

A medve nem játék.

Sippie
Vicces, hogy pár hete még te próbáltál flémet kelteni egy nagyonmegmondó szentírással ami aztán húdenagyon nem volt demagóg...
ressy14
ha megépül, akkor megszûnik majd az ingyenes meccsnézés a 10 emeletes panel lakóinak 😄

egyébkén a legnagyobb felháborodás akkor lesz, ha az mtk is kap egy új 20 ezres stadiont 😄

Dum spiro, spero.

Passatgt, légyszíves töröld a politikai hangvételû hozzászólásokat, mielõtt reagálok pár egyetemes baromságra, és elkezdõdik megint a politikai flém! 😊 Köszi...

www.smart-bus.hu

a.carkey
Ja. Megnézik a két labdarugó (Puskás és Illés) értékét, és ezek arányában jön majd a zsé. 😊

A medve nem játék.

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ressy14
A sportcsarnok minek? Ott van egy zsír új 4 ezres Savaria arena.
Engem csak az új stadion és sportcsarnok zavar, ezekre eszetlenül tolják a pénzt, a többivel nincs probléma. Remélem az akadémiájuk kap legalább annyi támogatást, mint a felcsúti. *naivitás kikapcsolva

Dum spiro, spero.

a.carkey
"februárban a kormányzat ingyenesen a város tulajdonába adta a Haladás-ingatlanokat, értelemszerû tehát, hogy az ezeken felépülõ nagy értékû létesítmények is Szombathely város tulajdonát gyarapítják majd"

"a stadion és a sportcsarnok 2014-ben készülhet el, a második ütemben 2014 után a városi uszoda, a parkerdõ, a csónakázótó és környéke, a szabadidõközpont, a mûjégpálya és a tófürdõ újulhat meg, illetve az Illés Akadémia fejlesztését is segítik" (Szombathely az ország "dobóközpontja": Annus Adrián, Pars Krisztián, Gécsek Tibor, Fazekas Róbert, és kapnak egy európai értelemben vett központot. A szerk.)

+
Illés Akadémia

És látod, máris nem kidobott pénz, mint 14 milliárd kormányzati negyed tervekre, mert az akkor - mint közismert - qurva fontos volt, meg továbbiak 39 centis kilátókra, löszalagútra, síkságon völgyhídra, kutyafittnessre, meg további értelmes dolgokra ...

A medve nem játék.

[HUN]FaTaL
<#taps><#eljen>

Sippie
ressy14

Dum spiro, spero.

Sippie
Ja, narancs kéne hogy legyen 😄
Sippie
hát bazdmeg... az iskolák bérezése meg be volt fagyasztva, ha lelépett egy tanár nem vehettek fel a helyére mást. Ez különösen vicces, ha nyugdíjba megy az egyetlen matek tanár, és nem vehetnek fel a helyére mást. Persze közeledik a választás, gyorsan dobtak csontot a pedagógusoknak is.
De majd a sok okos megmondja most is, hogy "hát a stadion az kõõõ me minek számoljon a gyerök, há az nem köll a meccsnézéshez kéremszépen, no meg az építõipar!"
ressy14
Szhelyre elég lenne a kamerával szembeni lelátó lebontása és újraépítése is, esetleg egy teljes pályafelújítás, alácsövezve és fûtéssel ellátva.
A dióknál ugyanezt megcsinálták 400 millióból. Az oké, hogy a Loki és a Fradi kapott egy-egy tök új stadiont, de azért nem kéne minden városba (pláne faluba) építeni egy brand new arénát.

Dum spiro, spero.

passatgt
Miért sárga?

szabii98
bakkerman
az a meccs egyértelmûen bunda volt ez tény,a felcsútiak nem akarták megmutatni az igazi játékukat egy biszom baszom angol csapatnak,mert Benczés félt hogy alkalmaznák a ködös Albionban az õ módszereit,amivel nyílvánvalóan hosszú évekre belehet biztosítani még egy West Bromnak is a BL helyet.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ReszegKoldus
Ráadásul úgy nyertek 3:0-ra, hogy gólt se rúgtak

ressy14
állami pénzbõl egy forint se megy az akadémiához, ezt az miniszterelnök
úr személyesen garantálja 😄
csak irigykedsz amiért 3:0-ra megbaszták a west brom-ot sopronban, hiába állít mást a többi oldal.

Dum spiro, spero.

bakkerman
"Támogassa az akadémiát adója 1%-ával!"

A dolgozó emberek fizetés utáni járulékai,benzin árak adótartalma,cigaretta adótartalma már nem elég? 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

a.carkey
Már most jobbak, mint a Gyõr! 😄 A hétvégén akár 8-9. hely köré is feljöhetnek.

A medve nem játék.

a.carkey
"Mágika" tantárgy, esetleg "Nem akarom szidni a bírót ismeretek"/"Népmesélés"?

A medve nem játék.

a.carkey
Bocs, de hol a Mágus? 😄

A medve nem játék.

passatgt
mindig hazainak írja magát, gondolom a fejlesztõ szarul csinálta meg😊

ressy14
A PFLA eddigi eredményei:

A mocskos mlsz meghamisítja õket, 10 ponttal a harmadikak igazából.

Puskás Akadémia FC -> Eredmények: 2013-2014

Dum spiro, spero.

Pisont anno vagy 5 éve egy teli flakon ásványvizet hozzáb*szott a kispadunk tetejéhez, mikor még az nb2-es Vecsés edzõje volt, azóta is ott a lyuk a plexin 😞
játszani játszhat, mert a lábával játszik, csak ugye egy sérülésre sérült rá a PAOK ellen(kötsög görögök) és mûteni kell a keét, kérdés a Schalke vezetõsége mit szól ehhez a "játszhatnékhoz"...

ReszegKoldus
Nekem leesett, ezért szurkolok Daninak, de többet inkább nem írok, mert meg leszek kövezve 😄

LasDen
sajkacsont? pff, hagyjá má 😄 csapattársam meccseket játszott úgy, és semmi baja nem volt. és az amerikai foci volt...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár