Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
na petúr andrás már nem hal éhen 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ressy14
nekik eddig sem volt

Dum spiro, spero.

Narxis
Nem volt pénzük erõsítésre.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ressy14
a honvéd szájba szexuálja elég rendesen õket

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Ha a végén ennek a kaposvárnak köszönhetõen marad benn az akadémia, én búúús panda leszek 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

banok
Arról a meccsrõl ma este kerül föl öf.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

passatgt
na, most pont hibázik a tv közvetítések gomb, mert 1 forduló 2 hónapban van…😊

passatgt
mi a gond?

Zenszkij

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

szabadon igazolható játékost bármikor lehet igazolni
bakkerman
nagyon örülök hogy kiszopott a gyakadémia,annak meg mégjobban,hogy a Kövesd gyõzött,Véber Gyuri egyik kedvenc magyar edzõm,nagyon csípem a stílusát,neki az NB1-ben a helye,remélem benntmaradnak

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Egy gólösszefoglalót tudna valaki linkelni a Kövesd-Felcsútról?
Mlsz tv-n nem találtam meg a meccsre se tudtam tegnap kimenni.
ressy14
Mezõkövesd - Puskás Academy 3:1

A felcsúti kezdõben 2 akadémista, és így is simán szoptak. Szégyen, amit csinálnak, de én leszek a legboldogabb, ha kizúgnak a mennyei 2-be. Mondjuk még van 2 napjuk igazolni...

Puskás Akadémia FC: Somodi - Wagué, Tamás, Szekeres, Farkas N. - Tóth, Polonkai, Czvitkovics - Gallardo, Tischler, Lencse. Vezetõedzõ: Benczés Miklós

Dum spiro, spero.

ressy14
lehet, hogy õszül, és így szeretné eltakarni 😄

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Valaki nem tudja Bekõ miért hordja ezt az 1905 feliratú sapkát?
Vagy ez neki olyan, mint Moniznak a kabát? 😄

ReszegKoldus
úgy rühellem ezt a féreg pintért, ennek tök mindegy nyernek vagy vesztenek, egy büdös paraszt 😄

ressy14
most nem locsolták fel a gyõri pályát úgy néz ki 😄

köszi Passatgt!

Dum spiro, spero.

banok
szerintem õ is ismeri az oldalamat <#kacsint>

ressy14
egy linket ráerõszakolhatnál passat-tal a bannerbe 😄

Dum spiro, spero.

banok
Én frissítem manuálisan.

passatgt
jó,e zt én írtam kézzel, azért ilyen szar, csak a 7. fordulótól találtam meg rendes listát közvetítéssel együtt😄 (meg látom idõont is szar 6. fordulóhoz, javítottam most)

ReszegKoldus
Úgy látszik meccsfüggõ, hogy ismeri-e, mert némelyik meccsnél jól van írva 😄

passatgt
ne engem hibáztass, sg-n szar a kaarkterkódolás és nem ismeri fel a - karaktert😄

LasDen
hmm, banner szerint ma lesz a FerencvárosKTE - Phoenix meccs. De vajon melyik Phoenix? a Suns? <#idiota>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

"A taccs.hu internetes oldal szerint a zalaegerszegi Tippmix-játékos szinte naponta pakolja fel a száz-kétszázezer forintos nyeremények cetlijeit."

Ja, tényleg átlagos hobbi tippmixes...

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

ressy14
õ izébigyó, banok streamjeit is odadobhatnád egy linkbe, kérdezz rá, hogy automatán frissül-e a fóruma

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
Ez hasznos, köszi. 😊 Untam keresgélni a port.hu-n 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

ReszegKoldus
19 órás meccsek közül csak az egyiket szokták közvetíteni és értelemszerûen a másikat adják 😄

dave9004
kövesden nem tudnak kamerázni, hogy a stadionavató után az ujonc rangadót se közvetítik?
passatgt
Valaki akart tv közvetítéseket, bannerben megtalálható, minden fordulóban automatán frissül majd(elvileg, majd kiderül😊)

Zenszkij
Nem kell itt benne lenni a bundakörbe. Fordulónként megraksz 2-3 idióta végkifejletet és kaszálsz 1 hónapon belül.

Nem vagy vele egyedül! 😊

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Úgy nézem az eddigi piros lap özön után most jön a jogos piros lapok meg nem adása 😄

9csöves9
jah hát így már van benne valami😊 de ez az ötös kötés így akkor is amatõr dolog. meg hát mondom én is behúztam bármiféle füles nélkül.bár én egy fillért nem nyertem vele😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

A cikk alapján azért lehet, hogy nem csak egy hobbifogadó! 😊

www.smart-bus.hu

Undorító! Én teljes vagyonelkobzással büntetnék mindenkit, akirõl 100%-ban bizonyítható, hogy bundázott... de az teljesen alap lenne, hogy a játékengedélyét örökre bevonnám!

www.smart-bus.hu

ressy14
én eleve magyarra nem fogadok, mert csak azok a meccsek tutik, amik elõre le vannak zsírozva

Dum spiro, spero.

9csöves9
sima hobbifogadó szerintem, nem kell nagy összefüggéseket keresni. én is sima vendégbe húztam az Ajkát, aki egy kicsit is konyít a magyar futballhoz, az ilyen odds-on nem játszotta meg a zetét.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

bakkerman
hányinger...ez a bundázás mostmár olyan dolog,hogy vagy megszoksz vagy megszöksz. Lehet nekemis elkéne kezdenem pakolni U19-es meccsekre neten,csak megkéne keresni 2-3 kapható játékost 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ressy14
Csak azt nem értem miért tippmixen rakta meg, így elmehet a másik 4 meccs simán, neten meg tudott volna csak arra az egy meccsre fogadni. Vagy szarik, hogy a zsaruk lenyomozzák a szgépét?

Dum spiro, spero.

Mobilról nem tudok linkelni, bocsi... 😊

http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2013/08/30/facebookon-buktak-le-a-bundazok/

www.smart-bus.hu

passatgt
"hogy a befogadóképességrõl szóló rendelkezésekben az áll, hogy az ötezer nézõbõl legalább ezernek tudni kell széket biztosítani, ezt a követelményt a felcsúti Makovecz-stadion messze túlteljesíti majd a maga 3500 ülõhelyével, amelybe igény esetén az állóhelyekre is be lehet majd engedni nézõket, akár 1500-nál is több nézõt"

mondtam én, hogy állóhellyel megvan az 5e😊

Zenszkij
Nekem mért nem szólnak?

passatgt

a.carkey
Hehe.

A medve nem játék.

és jön a Paks

passatgt
Szerintem jogos volt a tizi:d

ReszegKoldus
Magyar foci forever 😄

ressy14
Vaskóval a vezetés Juhász sérülése után bontotta fel a szerzõdést, még õ is jobb választás lenne gyepi helyett, remélem egy percet nem fog ez alatt az egy év alatt játszani. Télen menjen felcsútra, oda befér 😄

Dum spiro, spero.

Áll az alku! 😄

www.smart-bus.hu