32945
Magyar Foci
-
#26201 Szerintem lesz. banok aláírásában ott a streaming oldalának a címe, ott keresd. -
#26200 Lesz valahol online közvetítés esetleg? -
karajjj #26199 na ez lesz az első valamire való új építkezés kb, kellene még 2-3 ilyen minimum -
karajjj #26198 jaj, ez tavalyi kép, azóta ezt a pályát kiköltöztették egy focipálya közepére egy sátorba -
#26197 Készüljetek az Újpest - Ferencváros MK mérkőzésre! -
#26196 nálunk (Nyíregyháza) nem értem mire az 1 milliárd...szép stadionunk van,100%-ban leszékezve. Esetleg meglehetne csináltatni a pályafűtést,és alácsövezni,de az meg nem kerül 1 milliárdba. Kiváncsi leszek,valóban kapunk-e mi is pénzt,és mennyi látszata lesz,de sietniük kell,mert tavasszal választások,addig kell kiírni és végig vinni a pályázatokat -
#26195 Kaposváron, Egerszegen és Nyíregyházán, mivel nem valószínű, hogy BL induló csapatok lennének a jövőben, a mostani stadion is bőven megteszi.
Ha csak a pályát újítják fel és alácsövezik, akkor nem szóltam, de kétlem hogy erről szólna a tervezet.
Nálunk teljesen okés a stadion, még BL csoportmeccset is rendezhetünk benne, csak a wc-k szarok meg az eredményjelző, de az pár tízmillióból kijön.
Gyirmótra nem fognak járni a győriek, ha az eto zsír új stadionjában is csak 1-2 ezren (jó esetben!) lézengenek.
Cegléden pár száz nézővel elfogadható a mostani is, ha hozzávesszük, hogy a falusi meccsekre 500-an kijárnak, pedig ott lelátó sincs.
A német béremet meg majd felveszem Németországban, itt olyan soha sem lesz.
A Fradi, Loki, Diósgyőri esetleg a Mezőkövesdi és a Puskás teljesen oké, örülök is nekik, ezekbe csak a ballibek kötnek bele. A többinek a fele erősen megkérdőjelezhető, a másik fele meg egyenesen undorító.
Viktorék 20 év pusztulását akarják behozni pár év alatt futball infrastrukturálisan. Bárcsak foci is lenne bennük. -
#26194 + nálunk is építenek egy 5 ezres multifunkciós csarnokot, ahol javarészt a Volán fogja játszani a hazai ebel meccseit -
#26193 Különösen a Debreceni, meg a Zimány. -
#26192 természetesen az összes leányzó csak a két szép szemükért,és véletlenül se a milliós gázsijukért jár/járt a focistákkal :D -
#26191 -
karajjj #26190 plusz ezek nagy része tao pénzből készül el -
karajjj #26189 a tüske és az óbudai multifunkciós csarnok lesz, szóval jég csak korlátozott ideig lesz benne, a debreceni második jégcsarnok meg a miskolci második is csak gyakorlásra, edzésre lesz fedett pálya, én normális lelátóval rendelkező csarnokra gondoltam, ahol lehetne több jégkorong csapat -
#26188 Bankautomatát, amiből majd felveheted a német béred 2015 januárjától, meg egy hatalmas szarkofágot a Vidi pálya köré. -
#26187 kaposvár ~70e, zalaegerszeg ~60e, nyíregyháza ~120e, békéscsaba ~60e, cegléden ~40e lakos, ezeknek szerintem nem árt egy pár ezres normális stadion, gyirmót meg... fogjuk rá, hogy győriek is járnak majd oda -
#26186 Mert odafent barmok azért. Mikor reggel befele jövet hallottam a rádióban hangosan felkiáltottam, hogy seggfejek. Inkább adnák ezt a pénzt oda más sportágaknak, ha már mindenképpen sportcélú támogatásnak szánják (bár igen valóban más területeken is nagyon jól jönne az a 21 milliárd forint) -
#26185 Miskolc, Pécs, Paks és a Puskás még oké, de Kaposvárra, Egerszegre, Nyíregyre, Csabára, Ceglédre, Gyirmótra és a Vasasnak minek?
Inkább lakóhelyeket építsenek ezek helyett, ha már azzal takaróznak, hogy az építőiparnak kell a zsé. És ha már minden tanyának lesz új stadionja, akkor mit fog építtetni a törpe király? -
#26184 A 10 legdögösebb magyar focistabarátnő -
#26183 Mi rendezzük a 2021-es úszó vb-t
Megkezdődött a szentesi fedett uszoda építése
Kemény Dénes már tudja, mit kell tennie -
Grenzjager #26182 :))) de mint írta a.carkey :) -
#26181 fogalmam nincs, de olyan jól cseng ez a hír:) -
Grenzjager #26180 akkor fedett uszoda ! :) -
#26179 Nem kevered. -
#26178 Megnyitott a Tüskecsarnok
Felújítják a Tüskecsarnokot
Épül a debreceni jégcsarnok
Egymilliárd forintból épül jégcsarnok Óbudán
Jégcsarnok épül Miskolcon -
Grenzjager #26177 Nem ő a Konta Barbi bundás pasija, akit Mezőkövesdről, majd a szlovák III. ligából is elzavartak. Bár lehetek keverem a Németheket :) -
#26176 Az osztrák V. ligába igazolt a korábbi magyar válogatott játékos, Németh Norbert. -
karajjj #26175 de szép is lenne, ha ebből pár forint jutna jégcsarnokokra is... -
#26174 Újabb futballstadion-fejlesztési program koncepciójáról tárgyalt a kormány – értesült a Népszabadság.
A lap a szerdai számában arról ír, hogy a kabinet előtt lévő javaslat huszonhat létesítmény felújítását és kibővítését irányozza elő a 2016-ig terjedő időszakban. A projekt költsége több mint huszonegymilliárd forint lenne.
A legtöbb pénzt a Honvéd kaphatná, amelynek nyolcezer néző befogadására alkalmas stadionjára ötmilliárd forintot szánnak – írja a Népszabadság, amely a honlapján részletes táblázatot közölt arról, melyik klub mennyi pénzből fejleszthet.
„Az FTC és a Debrecen, valamint a Felcsút otthona hamarosan elkészül, szépül a Mezőkövesd miniarénája, s bejelentették már a szombathelyi, a székesfehérvári, valamint a miskolci beruházást is. E projektek több tízmilliárdos forrást igényelnek, s akkor nem számoltunk a Puskás Ferenc Stadion újjáépítésével, amely – a legóvatosabb becslések szerint is – több mint ötvenmilliárd forintba kerülhet" – írja a lap.
„A lista bővülhet most tovább – a többi közt – a pécsi (egymilliárd forintos ráfordítás), a kaposvári (800 millió) vagy a paksi létesítmény (800 millió) újjáépítésével. Érdekesség, hogy a két körben összesen 800 millió forinttal megtámogatott Mezőkövesd is számolhatna még extra 120 millió forinttal. Mi több, a másodosztály tagjainak is van okuk az örömre. Az élvonalbeli múlttal büszkélkedő klubok közül a Nyíregyháza, a Zalaegerszeg és a Vasas egymilliárd forintot, a Békéscsaba 800 milliót kasszírozhat.
Ám különlegességek is fellelhetők a kormányzati lajstromban. A Cegléd, amelynek legutóbbi hazai mérkőzésére háromszázan látogattak ki, négyszázmillió forintból alakíthatná ki háromezres komplexumát. A Gyirmót, amely a tizennégyezres arénával »ellátott« Győr egyik városrészének együttese, s amelynek hétvégi meccsére ugyancsak háromszázan voltak kíváncsiak, hatszázmilliót költhetne egy háromezres »ékszerdobozra«.”
igen,kibaszott kell Ceglédre az a háromezres stadion 400 misiből,az eddigi 300 fős nézőszám megugrana a tízszeresére biztos. Mindegy én már leírtam többször a véleményem erről a fene nagy stadion projektről,nem kívánok flémet kelteni :) -
#26173 Akkor nem az ő felelőssége ha nem tudott róla amit meg kideríteni nem könnyű. Az orvosok felelőssége így is úgy is megvan. Már azoké akik a leigazolás előtt vizsgálták. -
#26172 szerintem meg nem,a vezetőedző arról nem tehet,hogy egy tévesen egészségesnek ítélt játékost játszat. Az nem az ő felelőssége,hanem a dokoré,aki kiadta az engedélyét pedig tudták hogy valami gebasz van,és gyógyszeres kezelésre szorul. -
#26171 Nagy eséllyel a klub is bajba kerülne szvsz... -
#26170 azt az orvost meg aki kiadta az engedélyt hogy pályára léphet eljárást indítanék ellene -
#26169 Egyébként undorító, ami most folyik a klub és Moniz között. Üzengetnek egymásnak a sajtón keresztül, szegény Akeem meg az életéért küzd. Mindenki hárít mindenkire, de a tényen nem változtat semmi. Ha szükséges kideríteni az igazságot és az okokat, amiért Adams rosszul lett, akkor tegyék meg azt a bíróságon, a külvilágtól elzárva, ez az ujjal mutogatás gusztustalan. -
#26168 Kiemelném a Láma által belinkelt hathárom cikkéből:
"Ilyen mentalitással itthon nem lehet eredményt elérni. Itt az idő belátni, itt sosem lesz normális futball. Ez a posvány 1,5 év alatt a legelhivatottabb embereket is elnyeli. Ez a bognárgyurik országa. Azoké a „szakembereké”, akik évtizedek óta semmit nem tudnak felmutatni, és amellett, hogy a futballról való tudásuk a vidéki kocsmákban fröccsözgető ex-futballistákéval vetekszik, folyamatosan bizonyítják, hogy emberileg pont annyit érnek, mint futballedzőként." -
#26167 csak külföldi szakemberekkel indulhat meg felfelé a magyar """futball""" -
#26166 nálam jó pont ha külföldi, mert akkor látok esélyt változásra
viszont úgy tűnik ide jöhet bárki, előbb-utóbb kiveti magából ez a közeg, ha valamit nem úgy csinál, ahogy kéne, szerintem most is ez történt
talán érthető mire gondolok...a sport tévés szakértőknek és elvtársaiknak tökéletesen megfelelő ez a szintű "foci", ami itt megy és ha nem jönnek egyből az eredmények örömmel fikázzák a külföldieket az ilyen "ez még dömével is sikerült volna" jellegű marhaságokkal :) -
#26165 Moniz: Hazugság!
Mondjuk az tényleg érdekes, hogy ki állította ki Adams sportorvosi engedélyét? Nincs miről beszélni ezután.
Számomra Moniz egyáltalán nem volt egy nagy edző és már elegem volt abból, hogy sokaknál már az jó pont ha külföldi de amilyen mocskolódás indult meg az irányába a klub és a magyar edzők részéről komolyan megváltoztatta a véleményem... -
#26164 Ezeket a csapatokAT soha nem felejtik el -
#26163 "Aki nem a Mezey-féle tésztás iskolában nevelkedett, az tudja, a csapatépítés nem hetekig, nem is hónapokig, hanem esetenként évekig tart." -
#26162 ja értem, végigolvastam:)